Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Néha nekem is megy.
Aztán beállítom estére, és másnap ránézek, vagy végigment, vagy 4.59 után megállt.
Mindezt csak akkor, ha programguide-ból állítom be. Ha manuálisan indítom, sosem áll le.
És napra pontosan azóta, hogy felkúszott a frissítés. Előtte sosem, pedig minden nap legalább 1 műsort rögzít a tv. -
Laca0
addikt
válasz #20844032 #26173 üzenetére
Én is kipróbáltam az ebédszünetemben. Felvetettem vele a reflektort. 14,5 perc volt, rögzítette rendesen.
Ráadásul a tévé standby állapotban volt.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
sch_a
addikt
Az LN5400-ban tényleg IPS panel van? Nem nyúlok mellé, ha ilyet veszek? Ahogy nézem 42"-os méretben ilyen áron (~110k) nincs jobb ennél.
-
Laca0
addikt
válasz #20844032 #26173 üzenetére
Azt tudom javasolni mindenkinek, akinél ilyen szoftveres probléma felmerül, hogy bátran hívják az LG-t, jelentsék le hibára. Ha nem javítják ki ezeket a problémákat, az nekik sokkal többe fog kerülni a sok tévécsere miatt.
Nálam annó az LW5590-nél először csak hangprobléma volt. Panelcsere után képprobléma lett. Újabb panelcsere után semmilyen USB-s HDD-t sem volt képes felvételre használni. Kérésükre feltettem a legújabb szoftvert, gyári visszaállítást alkalmaztam. Utána én kértem.... vissza a vételárat! Megtették. (eközben csak 1* vitték el a tévét, a többi helyszíni javítás volt, így nem okozott túl nagy kellemetlenséget)
Azóta van LM620S, ami eddig teljesen jól végzi a dolgát. Bár nem próbáltam még minden funkcióját, egyenlőre amire szükségem van, azt jól tudja.Annyit még hozzátennék, hogy évek óta nem volt az LG-vel semmilyen PC hardver garanciális ügyem a vállalkozásom kapcsán, korábban példaértékű volt az ügyintézésük. Ami annyit jelent, hogy szó nélkül cseréltek mindent, amit visszavittem. Ez igaz volt a Samsung-ra is. Mindkettő nagyon megbízható márka a mi tapasztalataink alapján. Egy kivétel van: az LG optikai meghajtók. Azok sorra fekszenek meg gar lejárta után (ezért csak akkor veszünk, ha nincs samu raktáron).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
menyoronc
aktív tag
Erre a kérdésre valaki esetleg meglátás?
Üdv: Gábor
-
huncutka1029
addikt
Most csekkoltam az időzített felvételt LW5590 -en FW frissítés után,
nem áll le 5 percnél, mint amit az LM-sorozatnál jelzetetek.most megsasolom a pythonos service menü elérést is
megmaradt, és tool options6 ban bekapcsolható lett a 3D THX mód.
Bár nem tudom mire jóSajna a tool options 3 továbbra sem elérhető, így a THX mód nem kapcsolható, csak downgrade után
Hotel mode szintén elérhető maradt.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
frantyi
tag
Sziasztok
Adott egy 47LM660S TV és egy 320 GB-os WD laptop vinyó ami fizikailag hibás az utolsó 10 % a környékén.
Eltudom érni valahogy hogy a TV csak az első 200 GB-ot használja?Köszönöm
Franty -
Peat76
őstag
A nero media home server-t miért csak wifi-s kapcsolattal látja a tv?
Vezetékessel miért nem tudom összehozni?
Wifi-n akad a videó, gondolom a kábeles megoldás gyorsabb?
TV: 47LA740S + laptop MSI + D-link routerDIR501....
Valaki help?Sony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
sbalu1
senior tag
Hát ez a fissítési herce-hurca tényleg elég gáz, még jó hogy nem engedélyeztem nálam az automatikus frissítést és manuálisan se tettem meg.
-
Godfather
aktív tag
-
kmarci25
veterán
válasz huncutka1029 #26181 üzenetére
Jó, jó, ezt értem. Nem is ezzel akarok szembeszállni, csak az általam idézett megállapítást egy kicsit túlzónak találtam. Az oké, hogy elcseszik a frissítéseket, meg persze, hogy ez felháborító, de azért az túlzás, hogy "az általa használt funkciók mind használhatatlanná váltak". Eddig minden fw frissítés után működött a kijelző.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
huncutka1029
addikt
válasz kmarci25 #26180 üzenetére
azért 2011 ben még megvolt a lehetőség a downgrade-re, ha nem jött be egy frissítés, vissza lehetett állítani az előző verziót.
Aztuán, letiltották a service menü elérés nagy részét,
a kövi frissítéssel meg a downgradet is.elredetileg így működött a downgrade:
hoe menü beállítások, kijelölted a kurzorral a beállítások ikont, majd 7 x megnyomtad a fav gombot,
ezzel visszaállt a gyári eredeti FW-re.Most az LW-hz még elvben működik egy hackelt üres FW-vewl, az 5. xx verzióra visszaállítás, de az is lehet hogy ez a frissítés ezt vette el, mert más nem nagyon történt, azon kívül, hogy kicsit gyorsabb lett a csatornaváltás....
-
kmarci25
veterán
-
ferob
őstag
válasz #20844032 #26177 üzenetére
Egyre jobban kezdem azt érezni, hogy minden plusz funkciót direkt rontanak el, hogy vagy külső eszközt vegyen az ember, vagy váltson egy újabb modellre.
Nálam már addig jutott a helyzet, hogy semmi nem működik a tévén megfelelően azok a funkciók közül, amikre én használnám.
Na meg ugye, amit te is mondasz hogy 4:59 után leáll a felvétel, ez igen nehezen tudna véletlen bug lenni.Mert ebben szerintem mindenki egyetért, hogy nem véletlenül keletkeznek ezek a hibák és nem véletlenül nem kerültek azóta se kijavításra.
Valamint számomra az is túl nagy véletlen, hogy mostanában rontanak pl. a feliratkezelésen és a felvételen is, de nem meglepő módon a hangsáv váltásának hiányát már 1 éve nem sikerült kijavítani.
Konkrétan a médialejátszási és felvételi képességei, akkor el is lettek intézve a tévének és gondolom örökre. -
huncutka1029
addikt
válasz #20844032 #26177 üzenetére
Sajna egyet kell, hogy értsek veled, az elmúlt két évben nem volt olyan olyan SW frissítés, ami bug mentesen jött ki, illetve ne vett volna el valamit, ami addig jó volt.
A non plus ultra számomra az, hogy még egy istenverte change log-ot sem képesek megosztani a felhasználókkal.
És ezt más gyártónál tényleg nem tapasztaltam.Szerintem nekik is többet profitálna, ha openGL-es nyilt forráskódu Sw-t adnának, akkor legalább haszálhatóvá tudnánk tenni.
anno a samyGo is milyen király volt!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ZaXXoN #26175 üzenetére
Nem csinálja minden nagy gyártó ezt. A konkurencia egyszer sem tapasztaltam olyat, hogy alapvető funkciókat csesztek volna el frissítés gyanánt, pedig sw ügyben ott is megy a bénázás, de nem ilyen fokú.
Nem mellesleg nem érdekel, hogy ki csinálja -még-, Aki(k) csinálja, attól nem vásárolok. Rossz, hibás működést, pláne ha az ilyen mértékben, és hosszan folyik, nem támogatunk.
Márpedig amit az lg művel, ebben az amúgy sem túl magas szintet képviselő piaci területen (szoftver tekintetében), az egész egyszerűen kabaré. -
törölt tag
válasz huncutka1029 #26174 üzenetére
LM.
-
törölt tag
Elmondani nem tudom mennyire elegem van az LG bénázásából. Komolyan.
Ez az új firmware szétcsapta az időzített felvételt. Programguideból beállított felvétel megáll 4.59 percnél.
Hogyazistenbe kerül ki egy hibákkal telivert firmware? Nincs ott egy félhülye teszter, aki legalább ránézne mi megy ki? NEM FÉR BELE???
Ennyi, elég volt. Itt a vége. Soha többet LG. -
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy használja-e közületek az invitel ca modulját [link].
Azt tervezem, hogy tv csere után lecserélem a mostani beltérit egy ilyenre.
Van vkinek tapasztalata vele, hogy milyen?Előre is köszönöm!
Üdv: Gábor
-
Optika01
tag
Sziasztok
Örömmel használok egy LA660S készüléket.
Az NFC-s képernyő továbbítás tökéletesen működik egy LG4X mobiltelefon készülékkel. Kérdésem, h használja-e valaki Padfonone 2 -vel ezt a funkciót. Tervezek egy tel. cserét, de jó lenne, ha ez működne.
Előre is köszönöm.
üdv:[ Szerkesztve ]
Optika
-
kmarci25
veterán
válasz Ravenloft #26167 üzenetére
Simán az. A Transmission felületet eléred internet böngészőből is a GUI csak a csicsa, meg a könnyebb kezelhetőség. De sztem itt érdemesebb folytatni, hogy ne legyen off. Itt vannak, akik aktívan használják a letöltést, ők majd elmesélik az előnyeit, hátrányait, buktatókat, trükköket, stb.
[ Szerkesztve ]
-
pecel23
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #26163 üzenetére
Nekem jelenleg ilyenem van állandóan rádugva a tévére ( http://www.interstore.hu/termek/Western-Digital-WD-Elements-Desktop-500GB-WDBPCK5000ABK-p4655622.html ) Western Digital WD Elements Desktop 500GB WDBPCK5000ABK filmeket tárolók rajtuk 3D és full hd filmek csak sajnos kevésnek bizonyult megtelt, ezért keresek 2 Tb at, és pont azt néztem amit te is írtál nevet azt néztem ki akkor szerintem az lesz! Lehet egy két kérdésem?? Milyen hosszú a táp kábel illetve az adat kábel kb??? Kikapcsol ha nem használod olvastam hogy energia takarékosra kapcsolja magát ha nincs használatban igaz????
-
sz.z.csicsi
tag
válasz pecel23 #26162 üzenetére
WDBAAU0020HBK-EESN
ez van a model-hez írva. Külső tápos ,csendes és sztem 2 éve van meg vagy több?...és ez is közel tele van
Minden féle dolog van rajta....még talán 25-30 gigás film is és még nem dobta soha le a tv-sem a hdd miatt.
és persze gyors a betöltése is(bár ezt nem tudom hogy mitől függ vagy nem )
Nálam folyamatosan rá van dugva meg egy samu 500 gigás is a tv műsor végett.Most nézem: a samu csak 320 G-s
[ Szerkesztve ]
-
pecel23
csendes tag
válasz sz.z.csicsi #26160 üzenetére
És megtudnád adni a pontos típust kíváncsiságból?
-
pecel23
csendes tag
válasz huncutka1029 #26159 üzenetére
Az energia miatt nem kezeli a 2Tb kat??? Mert a 3.5" nek külön táp kábelük van! Így az energia probléma megoldva!?
-
huncutka1029
addikt
válasz sbalu1 #26158 üzenetére
1 Tb ig támogatja az LG, ez nem minden esetben jelenti, hogy felette nem működik.
többen használják 2Tb HDD-vel, Őket kell kérdezni milyen típus vált be, mert 1TB felett valóban nem mindegyikkel hajlandó stabilan együttműködnia női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
pecel23
csendes tag
Hello! Egy kis segítséget szeretnék kérni, betelt a külső hdd-ém, (Western digital elements 2.5" 500gb) nagyon megvagyok vele elégedve , és szeretnék venni egy nagyobbat egy 2 Tb-t ki is néztem de az 3.5", elements ugyanúgy ( http://compker.hu/product.php?id_product=309 ) ez az pontosan. A tévém lm 669 es valakinek 3.5 hdd vel illetve ezzel a típusú tévé kombinációjával van tapasztalata, föleg az érdekel hogy full hd filmet jól kezeli van gond vele esetleg lejátszás, felismerés, stb ???? Ha más fajta hdd-vel azt is szívesen fogadom. Előre is köszönöm. Üdv Robi
-
berbatov2
senior tag
Nincs valami topik a mediaserverekről ( serviio-ról találtam, de az csak a telepítéséről szól), mert elég sok dolgot nem értek, és hátha van valami szájbarágós téma, de ez itt már nagyon off lenne.
-
StSanya
senior tag
válasz Yogi Bear #26147 üzenetére
SMART TV TULAJDONSÁGOK / Prémium CP => Premium Content / Prémium tartalom?
SMART TV TULAJDONSÁGOK / MVPD => Multichannel video programming distributorEzek különböző hálózatos, fájlmegosztásos médialejátszásos dolgok, amik többek, mint egy egyszerű DLNA, pl. android támogatás stb:
SMART SHARE / Outdoor Access (WoL)
SMART SHARE / Remote App
SMART SHARE / Media Link
SMART SHARE / Window Media Player
SMART SHARE / Miracast
SMART SHARE / Hálózat böngésző
SMART SHARE / 2nd DisplaySPECIÁLIS / Multi task (2 screen) => Internetezés közben TV-zhetsz... Azaz ez nem PIP!
"Használati utasítás amatőröknek való! A profik rengeteg ideig szívatják magukat, majd fórumoznak egy kicsit..."
-
gyorgy1961
csendes tag
válasz huncutka1029 #26139 üzenetére
kÖSZÖNÖM VÁLASZODAT
-
sbalu1
senior tag
válasz huncutka1029 #26149 üzenetére
Basszus, ettől féltem, pedig mkv-és kiterjesztésű, 3D half-OU-nak jelölt, de úgy látszik valamit belebuzeráltak.Kösz a választ!
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz sbalu1 #26148 üzenetére
azért van, mert valaki átkonvertálta .MKV-ből sima aviba, vagy .ts kiterjeszéssel, egybemosták a két képet....
Hibás header, stb, ezer oka lehet, de ha jól sejtem csak a 2D-->3D opció elérhető a menüben?
Megoldás:
Keress másik verziót, mert ezzel nem éri meg tökölni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Yogi Bear
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani, hogy az LA660S specifikációjában mit jelentenek az alábbi tételek?
SMART TV TULAJDONSÁGOK / Prémium CP
SMART TV TULAJDONSÁGOK / MVPDSMART SHARE / Outdoor Access (WoL)
SMART SHARE / Remote App
SMART SHARE / Media Link
SMART SHARE / Window Media Player
SMART SHARE / Miracast
SMART SHARE / Hálózat böngésző
SMART SHARE / 2nd DisplaySPECIÁLIS / Multi task (2 screen)
Köszi
YogiBear.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
sbalu1
senior tag
Sziasztok!
Találkoztam egy olyan Half-OU 3D-és filmmel, amelynél lejátszáskor horizontálisan ketté van osztva a kép (szemüvegen át is) és semmilyen 3D-és beállítással ezen nem lehet változtatni, nem áll össze a 3D.Mi lehet a bibi?A készülék LG LA 42620S. -
BloodRay
veterán
válasz gyorgy1961 #26138 üzenetére
Hangprojektort keress inkább megfelelőt, a mini hifi-re csak a fülhallgató kimeneten tudod kiküldeni a hangot, az meg olyan is lesz.
Viszont az NB2020-al nem nagyon leszel előrébb hangminőségben(maximum kicsit hangerőben), mélynyomósok között keresgélj szerintem."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
kmarci25
veterán
válasz Ravenloft #26126 üzenetére
Egreat r6s-en is van torrent kliens. Csak éppen nem a legmegbízhatóbb (legalábbis én meguntam), ezért van a NAS. Az egreat-es torrentkliens elérhető pc-ről (TM gui), vagy androidról a megfelelő programmal. Bepakolod a torrentet, aztán tölti az egraet-re rádugott pendrive-ra vagy HDD-re. És a félreértések elosztása végett: tud kadenciahelyes lejátszást is.
-
huncutka1029
addikt
válasz gyorgy1961 #26138 üzenetére
a hangprojektor is jó, azon tuti van optikai bemenet.
Ha a hifin is van, akkor azt több mindenre tudod használni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
gyorgy1961
csendes tag
Lg LA620s tévével rendelkezem,a hangján szeretnék javitani,választásom Lg CM 2521 mini hifi vagy Lg NB2020-as hangprojektor.Melyiket válasszam?30ezer körül milyet válasszak.köszönöm.
-
rubico
csendes tag
Akinek la 620-as tv-je van meg tudná mondani hogy miért nem jön ki dts hang az erősítő felé?Hiába állítom a DTV hangbeállításon belül Dolby Digitalra vagy Dolby Digital+-ra akkor sem történik semmi.Leírná valaki konkrétan a beállítás menetét?Köszi!
-
tomiee85
senior tag
válasz huncutka1029 #26132 üzenetére
Fuso-t csak a 2012 és 2013-as modellek kapták most meg. Ergó LM és LA sorozat. A honlap is írja.
-
huncutka1029
addikt
LW FW frissítésnél továbbra sincs fuso
smart sem változott,
viszont érezhetően gyorsabb lett a csatornaváltás.
nem mértem, de kb fele annyi idő.
Menüben, opciókban nem láttam semmi változást.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz eladogeppc #26119 üzenetére
PC-n regisztrálj, vagy a tévés regi után az email címedre érkező aktiváló e-mailt keresd meg, csak utána tudsz bejelentkezni.
Utána állítsd be az aktiválás után a tévén az email címet, és a jelszót.
-
LSL1337
őstag
válasz Ravenloft #26126 üzenetére
Nekem O!Play mini-m van, nem torrentezek médiapalyeren
ott a PC, amúgy is szinte 24/7 megy, de egy 30k-s routerral mindent meg lehet csinálni. de csak 30-40mbit-ig működik rendesen, mert ugye erősen gyengécske a hdd speed.
de az akár gép nélkül is menni fog, hogy mire reggel felkelek, csak átváltok TV-n a router DNLA kliensre, és megnézem az aktuális sorozatból a 720p/1080p változatot amit hajnalban magától leszedett, és általában addigra vissza is van seedelte. és akkor semmi PC nem kell a folyamathoz.
ráadásul 1 hangsáv, felirat nélkül, DTS nélkül, max 10 mbit, szóval nagyon alap dolgok kellenek csak a TV részéről, -
ferob
őstag
válasz joco52 #26127 üzenetére
MKVToolNix Installer
vagy
MKVToolNix PortableFelrakás után az mkvmerge.exe futtatásával, majd ott a film hozzáadásával állítható be a hangsáv és a felirat sorrendje. Egy kis próbálkozás után könnyen elsajátítható a működése.
Azt érdemes figyelembe venni, hogy mivel módosítod a fájlt, ezért lényegében újra elmenti, szóval még egyszer annyi szabad helynek kell lenni a lemezen, mint amekkora a módosított fájl. -
Ravenloft
tag
válasz LSL1337 #26122 üzenetére
És használod torrent-re is? Csak mert ahogy olvasom a nagyobb "testvérnél"(HD2) kicsit körülményes a torrent használata, mivel ha éppen fut a NAS-on belül, akkor addig semmi mást nem tudunk csinálni. Mondjuk ez egy kicsit "vicc" kategória számomra (persze ha jól értelmezem az olvasottakat). De ettől függetlenünk jó kis masinának tűnik.
-
ferob
őstag
válasz swedish #26123 üzenetére
Direkt csinálják, hogy vásároljon mindenki újabb modellt, de minimum egy külső lejátszót.
Mondjuk a frissítés óta még nem néztem rajta filmet, de én ezen már meg se lepődök, gondolom rájöttek, hogy ha már a hangsáv váltását letiltották, akkor már a legjobb, ha a felirat váltását is letiltják, hogy nehogy véletlenül lehessen magyar feliratra váltani, hogy élvezni lehessen a megtekinteni kívánt tartalmat.
Mondjuk velem nem szúrnak ki, mert inkább kivárom azt a 2-3 percet, míg az MKVToolNix programmal átállítom a hangsáv/felirat párost, úgy ahogyan nézni akarom, de emiatt biztos nem költök megint egy vagyont. -
swedish
csendes tag
-
LSL1337
őstag
Én 2 éve Asus O!Play-t használok, és mindent elvisz, tud 24p-t, nagyon kicsi, van velőle hálózati, vagy beépített vinyós kialakítás is.
2 éve volt 20 alatt vmivel a vinyó nélküli.korábban kérdeztem:
LA sorozat PiP-ről tudtok írni pár sort?
DTV-HDMI-t legalább tudja?
HDMI-más nem digital bemenet is megy? -
eladogeppc
veterán
Please help me !
Egyszerűen képtelen vagyok regisztrálni a TV-t a Smart World-ön.
Nem tudok se angliát se semmit beállítani.
Hogy kell regisztrálni ? Mindíg valami hibát ír ki a TV.
(Nézzem meg a redundáns email címemet, meg ilyenek.. Nem is értem.)
Only magyarország állítható vagy oroszország.LG 32LA620S
Így nem igazán smart a smart tv. Semmit nem tudok használni, mert kéri hogy jelentkezzek be, de nem tudok bejelentkezni mert nem tudom regisztrálni..
Kérlek segítsen az aki tud, mert megőrülök...Köszönöm !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Ravenloft
tag
válasz Dave567 #26109 üzenetére
Neked is nagyon köszönöm a tippet média player ügyben, és nagyon úgy néz ki, hogy lehet ez lesz a befutó. Után olvasgattam ennek a Med600x3D-nek, és meg kell, hogy mondjam tetszik amit olvastam róla. Már csak az érdekelne, hogy (amit kicsit "fenntartással" kezelek) a torrent kliens miképp is működik rajta? Mert ez az úgy mond "Achilles-sarok" számomra. Mert ha ezen a készüléken is ugyan olyan jól működik a transmission (mivel egy ideje már azt használok) mint a laptopon, akkor lehet ez lesz a befutó. Igaz kell majd hozzá egy külső vinyó is, de amúgy is kellett volna.
Ja és bocsi ha nagyon off lettem volna.
-
dorika87
őstag
Sziasztok! TV vásárlás előtt állok. Még csak nézelődős fázisban vagyok. Infókat gyűjtök, és a segítségeteket szeretném kérni. Látom ti elég jól értetek itt a dolgokhoz. Tanácsot kérnék milyen tv-t vegyek? Fontos szempontok: 32" Full HD, LED, Smart, Wifi, DLNA, USB-ről film nézés. Nem szoktam játszani tv-n és a 3D sem érdekel annyira. Inkább film nézésre használnám hdd-ről esetleg DLNA-n keresztül és esetleg android-os telómmal kapcsolnám össze ha úgy van, távirányítós alkalmazás illetve, hogy lássam a tv tartalmát telóról vagy fordítva. Tehát ilyesmik érdekelnének inkább. Milyen típust ajánlanátok ami viszonylag olcsóbb árban van, mert nem tudok rá sokat szánni (100-110e). Köszi!
-
Ravenloft
tag
válasz dgyuri0123 #26105 üzenetére
Köszi a tippet! Már egyre több média player jöhet számításba. Úgy látom lesz miből válogatni!
-
Dave567
addikt
válasz stilo18 #26111 üzenetére
Ha van még, lm széria akkor érdemesebb lenne olyat választani de azt is csak 620s től felfele azok tuti hogy 100hz-sek, meg viszonylag kicsi is az input lagjuk.
LM62S 31ms
LM660s 27ms
lm765s 22ms
Nem tudom mondjuk hogy milyen lehet egy 43ms inputlagu tv-n játszani, de szvsz minél kisebb annál jobb, sajnos az idei tvk-nek elég nagy az input lagjuk számomra, ami tökéletes lenne és nem nyúlnál mellé, hozzá teszem én is erre gyűjtök, egy Sony 42w805-re, jelenleg 250000 Ft lehet lemegy az ára még idén kicsit.
Ja 6ms az input lag.
Ami sok éve üzemel bolt, azzal szerintem nincs semmi gond.[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz Dave567 #26109 üzenetére
Végre valaki segít...
Olvastam olyat, hogy a tavalyi szériából csak az LM3400 nem 100Hz.es...nem igaz akkor?
Illetve, akkor megkérdezlek már, neked mi a véleményed?!
Felállás:
-A keret max 190 000 ft.
-3D fontos nekem
-Felhasználás film-ps3
-méret kérdéses, ha kell beérem a 42-essel, de most is az van, szóval nagyobbat szeretnék...
-játszanak-e az outlet boltok szerinted? Mert jó áron lehet venni....viszont ugye sima bolti gari van, bár hozzáteszem a legtöbb webshop azzal adja...Mostani tv-m 42LV4500. Ennél kéne jobbat összehozni az adott keretből...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
stilo18
addikt
Nagyon mellé lövök ha a 620-as LG helyett az LM615-öst választom? Képminőségre gondolok...
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
tom570
aktív tag
Hali!
32LS570S tévémen késik a hang, olyan mintha playback menne a híradó is. Valamit nem jól állítottam be, vagy ez ilyen?/Give them nothing! But take from them everything!/
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz Ravenloft #26097 üzenetére
"Az Egreat mint olyan nagyon szimpatikus, és mindenhol azt olvasom, hogy maximálisan jól használható."
Lehet, de nem tud kadenciahelyes lejátszást. Legalábbis legjobb tudásom szerint. Én inkább a WD TV LIVE STREAMIN-et javasolnám. 25-26e pénz és "mindent tud". Nem mellékesen gyönyörű képet is.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Yogibear974
senior tag
Regg'!
Katasztrófális ez az fw frisstés. Az régi appok nehezen, vagy be sem jönnek. A social center úgyszintén. Hozzá kellene adni az appot, mert nincs a szalagmenüben, de nem csinál semmit az add gombra. Vagy elérhetetlen a szerver. Nem értrem, hogy miért kell elb@szni, ami már működik! Inkább integráljanak bele a böngészőbe egy normális 10-es sw playert, meg legyen végre csatornalista mentés.
Üdv: -=Yogibear=-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest