Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz Scoobyka #29490 üzenetére
kérdezd meg a fórumtársaktól, hogy mi a tipusa annak amit a 620-hoz adnak, és az jó lesz a 660-hoz is
és ha megvan innen megrendelheteda női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
e90lci
senior tag
válasz bandi0000 #29486 üzenetére
Lan kábellel van összekötve.Természetesen tudok netezni de arra ott a laptop.Rasberry pedig csak a filmek,képek,zene lejátszására használom,amit 1 synology ds213 szolgál ki.Gbit-Lanon a raspberry ig,mer ugye az csak 100 Mbit-et tud De elég a BR-isora is.
[ Szerkesztve ]
-
Lackó86
tag
Vásárolt már valaki kiterjesztett garanciával?
jambi
-
Kroni1
veterán
Üdv! Van egy LG 55LW570S TV-m, amihez nem kaptam lábat, csak a falra szerelve tudom használni jelenleg. Nem tudja valaki honnan tudnék gyári lábat szerezni hozzá?!
-
gOldie
tag
válasz Janesz1981 #29481 üzenetére
a csavaros resz ha ugy lenne akkor mindket szemunk latna mind a ket kepet igy szinte ugyanaz lenne, mint szemuveg nelkul. (Legfeljebb annyi tortenhet, hogy bal szemunknek valtogatja a bal kep paros es paratlan sorait a TV megfeleloen polarizalt sorain megjelenitve (mondjuk a paratlan sorokon).)
Ettol fuggetlenul az aktiv 3D akarmennyire is a teljes kepet mutatja, olyan, mintha egy regi 50herzes CRT monitor elott ulnek (irto faraszto), csak meg minden egyeb halvany fenyforras is villog korulottem a szobaban
Boldi
-
sbalu1
senior tag
Nekem ez a tipus van már egy pár hónapja (Lg 42la620s) és szerintem részemről jó volt a választás, ár-érték arányban ez a legjobb a jelenlegi kínálatból.A Magic Remote-on eleinte gondolkodtam, de rájöttem, hogy nem kell az nekem, helyette egy vezeték nélküli érintőpados billentyűt használok (Rapoo) a normál gyári távszab mellett.A képe gyönyörű,mint már többször írtam, megfelelő minőségű forrásanyag esetén.
-
kelly7
aktív tag
válasz Vbazsi2 #29482 üzenetére
Csatlakozom. Nekem 667 van ami ugye csak színben tér el a 660-tól de ebben is van mélynyomó és szépen is szól a tv. Egyébként aki külső miatt vacilál a 660 és a 690 között, érdemes meg nézni a 667 fehéret is. Én is néztem 690-et, engem annyira nem érdekel a fém ház, illetve hogy forgatni lehet. A tv egy helyben áll úgy sem cipeled minden nap, így hát sok értelmét nem látom a fémnek. Herótom van már a feketétől. Minden fekete. Ezért mi a fehér mellett döntöttünk, és nem bántuk meg.
Egy kérdés. Ki mivel takarítja a képernyőt? Nem merek neki esni, hogy nehogy foltos legyen. -
lafaty80
addikt
Jó a megközelítés csak a "csavar"-os rész nem helyes. Passzív 3d esetén nincs váltogatás. Sajnos ig, egy filmHD-s 3D-s filmet csak HD élvezhetsz ha 3D-ben nézed, de az élményből ez szerintem ez minimálisat vesz csak el. Cserébe a szem jobban bírja
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Scoobyka
addikt
Hagyomanyos lg tavkapcsot hol lehet vadarolni a 660as keszulekhez?
-
Müszi
senior tag
Üdv itt mindenkinek!
Úgy néz ki, karácsonyra belevágnék egy TV cserébe. Egy ilyen LG 42 LA640S-tipust néztem ki ezen a jónak mondható áron. Azt kérdezném tőletek, hogy mennyire jó a tipus? Vannak-e vele közismert gondok esetleg. Főleg azoktól kérdezném akik már találkoztak vele, netán használják is. Milyen a külső és belső minősége, teljes értéküek a SMART funkciók? Megfelelően gyors, esetleg kétmagos a procija? Mert erről nem találtam infót.
Esetleg max 150K-ból volna más, jobb alternatíva is,akár más gyártótól?
Azt olvasom itt, hogy ha rákötök külső vinyót, akkor azt "magáévá teszi". Van egy 2,5"-os 500GB-os táram, de ezt többfelé használom jelenleg és most nem szeretnék másikat venni. Tudnám használni a Timeshift és a PVR funkciókat esetleg egy pendrive-val? Többet hirtelen nem kérdeznék.
Előre is köszi a választ. -
Laci13
tag
válasz Yogibear974 #29484 üzenetére
FUSO-n most fent vannak még TV2 AXN, Viasat műsorai ingyen vagy az már meg szűnt csak filmek,sorozatok fizetős?
-
Yogibear974
senior tag
FUSO-n megkezdődött a "beetetés" a prémium szolgáltatásokra :-o Viszont elég idegesitő a filmek alatt ott maradt loading flash ablak. Csak sok nyöszötölésre lehet eltüntetni. Neknek is ez a helyzet? Az jó lenne, ha végre lehetne látni a csúszka mozgatásánál hogy hány percnél járok a filmnél, ne csak akkor amikor már újra elkezdődik a lejátszás. Előnézeti képkca, mint a youtbe-nál, de ez már ténnyleg szösszenet :-D
Üdv: -=Yogibear=-
-
Vbazsi2
tag
válasz huncutka1029 #29466 üzenetére
Bocs, hogy javítalak, de a la660s-ben is van mélynyomó!!! Nekem az van...
-
Janesz1981
tag
válasz Lackó86 #29460 üzenetére
Van igazság tartalma a kérdés az érdemes e vele foglalkozni. Aktív 3d ugye úgy működik először a jobb szemed lát egy full hd képet majd a bal ebből lesz ugye 3d. A passzív másabb. A lényeg: bal szemed látja a páratlan sorokat (1,3,5 stb) a jobb a párosokat (2,4,6 stb) a tv-n és a képalkotás úgy történik adva van a két full hd kép amiből a 3d kép összetevődik éshogy egyszerű legyek és ne kavarodj bele így írom le: a rendszer fogja és páros és páratlan sorokra bontja mindkét képet nevezzük el őket jobb és bal képnek. pl 100hz legyen a képfrissítés. Ebben az esetben az első század másodpercben a bal szemed a bal kép páratlan a jobb szemed a jobb kép páros sorait látja. Most jön a csavar. A második századmásodpercben a bal szemed a JOBB kép páratlan sorait a jobb szemed a BAL kép páros sorait fogja látni. Tehát te látni fogod mindkét képet teljes full hd valójában csak ez ennél a technológiánál két lépcsőben történik. De ha úgy vizsgáljuk az előző példánál maradva, hogy az első századmásodpercben látni fogod e teljes valójában full hd-ben jobb vagy bal képet akkor a válasz nem. Ami a lényeg képrészlet nem fog elveszni. Az is bizonyítja ezt 6-10 pixel magasságú feliratok ugyanúgy olvashatóak passzív 3d-nél mint aktívnál. Akármennyire is hitelesnek látod azt írják valahol csak fél hd már tudni fogod mire értik. Én speciel jobbnak tartom ezt a megoldást mint azt egyik szemed felváltva ki-be "kapcsolgatod".
Nem tudom mennyire volt érthető 1-2 napja rágom a témát ha valami nagy hülyeséget írtam valaki majd kijavít
Lg 42la620s rossz választás? 660-as magic remote meg 400hz de kell az? 30-40-el nem adnék többet ha nem muszáj.
-
simon87
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy 55LA740S-t, és elég "röcögősen" viszi a 3D tartalmakat, vinyóról és pen driveról is. Van esetleg erre valami megoldás?
A vinyó egy régebbi 1 TB-ps Samsung Story station, a pen drive pedig 8 GB-os Kingston. Egyszerűen ötletem nincs mi okozhatja a problémát. A teszt fim a samsungról az 1080p-s, 18GB-os, Avengers Half-OU-t volt, penről pedig egy LG demo.
Szóval ha bárki tapasztalt hasonlót, esetleg van ötlete formázásra/formátumra, bármire, azt örömmel venném -
Toma
tag
Nekem az LG 42LA 660S előtt, egy régebbi 32"-os LG-RZ-32LZ-55- ös tv-m volt.Igazából azzal sem volt bajom, nem vagyok egy nagy tv bubus, de az öreg LG felett már eljárt az idő és főleg a csatlakozási lehetőségek hiányában éreztem ennek eljövetelét! 287 ezerért vettem anno 2006-ban, ma 30 ezerért adtam túl rajta, hibátlan, karcmentes állapotban.Azért a 660S közelebb vitt újra a tv nézéshez, mert ezen élményszámba megy a dolog.A pluszok, mint a vezeték nélküli kapcsolatok lehetősége, 3D, borotva éles kép, magic remote távirányító, sokféle csatlakozó.. dolgok, csak hozzátesznek az élményhez!Remélem neked is megelégedésedre fog szolgálni, ha beüzemeled a masinát!
Apropó az LG után én is Samsungot terveztem, de nem bánom, hogy ez lett belőle!![ Szerkesztve ]
-
Ravenloft
tag
-
Ravenloft
tag
válasz nufenen111 #29473 üzenetére
Ne tudd meg, hogy anno mennyit vacilláltam, hogy 660S vs 690S legyen?! Rohadtul tetszett a 690-es fém kerete, csak akkor még 30k volt a különbség a két Tv között. És inkább úgy döntöttem (hosszas vívódás után) hogy ennyit nem ér meg ez a design béli különbség. Amúgy idővel teljesen "megbarátkoztam" a műanyag kávával, szóval nem bántam meg. Persze ha nem 30k lett volna a különbség, akkor tuti a 690-es lett volna a befutó!
-
Ravenloft
tag
válasz SaLa123 #29441 üzenetére
Nagyon köszi a tippet!
Érdemes minden leendő -és már meglévő- LA660S tulajnak elolvasni ezt a tesztet, még akkor is ha már esetleg mindezekkel tisztában van az illető. Arról nem is beszélve, hogy érdemes kipróbálni a tesztben szereplő képbeállításokat is, mivel sokan kérték itt a fórumon. Továbbá a cikk végén a tesztelő kitér az imput lag "faktorra", aminek hála végre pont kerülhet (ennél a Tv-nél legalább is) a dolog végére.
Szóval erősen ajánlott olvasmány!
-
p2pp
őstag
Köszi! Ennyi elég! Ma élőben bizonyított.
Meggyőzőtt minket. Megrögzött Samusokat, h
Van élet a Samu után is. Azelőtt, ha vki LG-t mondott
Elhajtottam melegebb égtájakra. Most meg nesze neked
LG lesz mégis! A látvány, ami fogva tart! :-()
Remélem nem csalódok!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
nufenen111
tag
-
p2pp
őstag
Ma néztem a 42LA660S-t. Nagyon tetszett!
Pedig nem kis előítéletekkel, nagy LG hátránnyal
indultunk el Tv-t nézni. Samu pártiak vagyunk.
Saját pendrive-al nem demó filmeket vittem próbára.
Már a Killa Sample is nagy különbséget mutatott.
3D is sokkal jobb volt. Full HD film is jobban, szebben ment.
Remélem összejön jövő héten!
Samus vagyok nagyon, de LG lesz belőle!
Szebb, gyorsabb, felhő nélkül.
A Samu F6400 elbújhat mellette!
Vki kérdezte itt melyik a jobb.
Látni kell! Érdemes! Élmény volt!
LA660S vélemények?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Ravenloft
tag
válasz Goodman #29424 üzenetére
Pl én ezt használom már több hónapja (jópár egyéb kipróbált DLNA kliens után) és maximálisan megvagyok vele elégedve. Egyszerű a setting, könnyű használat, továbbá eddig még nem találkoztam olyan formátummal amivel ne boldogult volna. A felirat "problémához" nem tudok mit hozzátenni, mert csak szinkronos filmekkel használom. Ja és nem mellesleg iOS-alatt nyúzom!
-
Eszkimo
csendes tag
válasz huncutka1029 #29468 üzenetére
Köszi. Csak érdekelt hogy hogyan működik. Tervezem, hogy veszek tányért meg fejet és akkor tudok nézni német nyelvű csatornákat, nyelvgyakorlás céljából. Hát ezért :-).
-
huncutka1029
addikt
válasz Eszkimo #29467 üzenetére
van egy programlista (ch list)
ha azt behívod, akkor ott látod az összes behangolt csatornát, akár analóg, akár digitális légi, vagy kábeles, vagy sat.
DE kérdem én, és ne haragudj meg érte,de mi a szöszt keresed a SAT adást, amihez parabola antenna kell,
ha földfelszíni digitális csatornáid vannak behangolva?hogy ezt megtaláld, a hangolás menüben a bemenet tipust sat-ra kell állítani, akkor megtalálhatja a parabola antennán jövő jelet, és behangolja a csatornákat.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Eszkimo
csendes tag
válasz huncutka1029 #29464 üzenetére
Köszönöm, de nem értem. Ezek szerint a többi csatorna között jelennek meg a sat csatornák? vagy ez most hogy? (mindigTV van pillanatnyilag a koax antenna bemenetre kötve)
-
huncutka1029
addikt
válasz mundzuk #29457 üzenetére
pedig leírják a különbségeket is.
Az LG összehasonlító oldalán is megnézheted.
Alapból nincs csak dizájn különbség köztük, illetve a 690-esben 2.1 hangrendszer van
A hátuljában van egy plusz mélynyomó.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz Lackó86 #29460 üzenetére
igaz is meg nem is
a passszív technológia miatt egy időben látod a két képet az 120 x 1080 panelon
ezért a két fél kép vagy vizszintesen, vagy függőlegesen felezve van a váltott sorosság miatt.
Így a kp nem full hd
DE, a két szem 2 x fél HD képet lát, amit az gyad összerak, így visszakapod a full HD képet.Ellentétben az aktív 3D-vel. ahol másodpercenként többször hol abal, hol a jobb szemnek szánt teljes full HD képet váltogatja a kijelzőn.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Eszkimo
csendes tag
Megkérdezném még egyszer , hátha tudja valaki a választ: ha beépített SAT tuner is van a tvben, akkor miért nem látom a bemeneti listában? vagy csak akkor jön elő ha jelet lát a bemeneten? Köszönöm előre is! (LA660S)
-
Lackó86
tag
S honnan lehet tudni,h a panel ténylegesen mennyi a HZ?
jambi
-
Lackó86
tag
Az tényleg igaz, h az LG 3D-ben nem ad vissza full HD-t?
jambi
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
Én szeretnék gyártói garancián túl + 3 év garanciát vásárolni? Valaki aki csinált már ilyet, el tudná mondani mire kell figyelni, ill. tapasztalatok , javaslatok?! Köszi!
jambi
-
mundzuk
csendes tag
Sziasztok
Nem tudom eldönteni h LG LA660s vagy LG LA690s vegyem meg
A különbséget sem értem ...vagy nem találtam meg a műszaki leírásban vélemények?
-
Scoobyka
addikt
ha ez igaz akkor jatekra is jo a 660 mert 30alatt tokeletesen jo jatekra mar a tv.
-
Lackó86
tag
Sziasztok!
LG LA660 ról vélemény?
Valódi 100Hz es panel van benne?
3D élmények?[ Szerkesztve ]
jambi
-
Tékozló
tag
Lenne egy kérdésem; a TV-m 47LA690S. A TV szerint a legújabb szoftver van rajta.
http://www.geeks.hu/tesztek/131122_lg_la660s_47la660s_cinema_3d_lcd_teve_teszt?page=0,1
A mai 47LA660S tesztben írnak a TruMotionról is. Na most nekem még sosem jött elő a TruMotionon belül az a lehetőség, hogy Clear Plus, illetve az sem jött elő sosem, hogy a De-Blur-t tudjam állítani. Csak a De-Juddert tudom állítani és a TruMotiont kikapcsolni tudom, illetve Simára, meg egy előre beállítottra, vagy Felhasználóira tudom állítani.
Megkérdeztem az LG ügyfélszolgálatot is erről, de nem tudtak magyarázatot adni, ezért írtam ide, illetve írok az LG-nek email-ben is, mert úgy állítólag szakértőhöz kerül majd a kérdésem.
Szerintem az én tv-mnek is kéne tudnia azt amit a 660-asnak.
Mellesleg a tesztben lévő 660-as nem is fekete, pedig a 660-asnak feketének kellene lennie, mert volt olyanom is 1 hétig. Másodszor műanyag fekete kerete van a 660-asnak nem fémkeretes. -
lafaty80
addikt
-
e90lci
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám a SIMPLINK funkcióval a tv(42la660s).Rajta lóg 1 raspberry pi Rasbmc-vel.Nem akar csatlakozni hozzá.Valaki használ ilyet ebben a formába?Aki tudna segíteni valami beállításban (esetleg szervízmenübe). 42lw659s-el nem volt ilyen gond.
Köszi előre is a válaszokat. -
SaLa123
csendes tag
Haha, nem gyűjt adatot...
[link] -
SaLa123
csendes tag
Sokan kerestétek!
[link] -
sbalu1
senior tag
A jövő: [link]
-
Watt25
veterán
válasz forras2 #29437 üzenetére
Gondolom böngészőben nyitod meg a YouTube-ot. Értelmesebb a natív YouTube alkalmazást használni, kényelmesebb és rögtön a legnagyobb felbontásban tölti a videókat.
Az, hogy eddig meg tudtad oldani, valószínűleg arra vezethető vissza, hogy eddig máshogy működött a web-es YouTube lejátszó.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
forras2
őstag
Sziasztok
Újabb gondom merült fel.
Megnyitom a tv-n a youtubet. De ugye minden videót 360P-beni indítja el.
Nem tudom átállítani, mert ha rányomok a kis fogaskerékre, a videó miatt nem látom az ablakot.
Maga a töltő csíknak is a fele látszik csak a videó alatt, a többit eltakarja maga a videó.
Eddig jó volt, nem volt ilyen gondom vele.
Ez mi miatt lehet, mi okozza ezt? -
bandi0000
nagyúr
válasz lali81 #29432 üzenetére
Ez hülye kérdés remélem tudod, mármint hogy pont LG fórumban kérded ezt? Én a 660S-t vettem, nem bántam meg, az aktív 3D-nél valakinek fáj a feje tőle, meg elég nyűgös dolog, és túl van kicsit színezve a samu képe, meg úgy tudom nagyobb benne az input lagg
Xbox One: bandymnc
-
lali81
tag
sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
A 32 LA660S és az UE32F6400 közt filózok.
Ti melyiket vennétek és miért?
A nagy pirosban most mindkettőt 10% kedvezménnyel meg lehetne venni.
Köszi minden észrevételt! -
balbekk12
tag
válasz gOldie #29412 üzenetére
Egy kalibrálásért nem fogok megvenni egy készüléket és Szfváron nem tudok olyan cégről,akik ezzel foglalkoznának, szóval más opciót kell keresnem a TV kalibrálásához!
Esetleg ezeket végig csinálni ???:[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz Tékozló #29429 üzenetére
Akárhogy próbálkozol, nem tudsz felbosszantani...
Azt csináld amit írtam. És ne az eco módok között válts ha ilyesmit tapasztaltál és így használod a tv-d ahogy, hanem a képüzemmódok között."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
gOldie
tag
válasz makoss #29416 üzenetére
Marmint, hogy nem csak ezt az eszkozzel hanem barmit amit meg lehet venni, csak ezt lattam egy samsung tesztben, meg jo sok hasznaltat ebayen. De ahogy kezdek utanajarni egy masik topikban eleg gyorsan hasznalodnak el ezek a szarok, szoval a hasznalt ugy tunik lutri..
Boldi
-
makoss
veterán
Az LG 42 LA 641S Ledről mi a vélemény, tapasztalat?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Goodman
tag
Sziasztok,
Serviio DLNA servert használ valaki LG tv-khez? A jelenlegi DLNA-s tv-mmel (Samsung F5300) tökéletesen műxik, minden hangsáv, transcode nélkül, feliratok is, remélem, megtartja a jó szokását LG-vel is A legjobban azért csípem mert nem csak Windows-on fut
-
Tékozló
tag
-
Tékozló
tag
Üdv!
2 kérdésem lenne (47LA690S):
- Miért van az, hogy kikapcsolom a tv képét (ECO max.-képernyő kikapcs.) és a csak hang mód után megnyomok egy gombot és nem a korábban beállított ECO mód jön be, hanem kikapcsolja az ECO-t? Így mindig vissza kell állítgatnom pl. ECO közepesre. Nincs erre megoldás?
- A TV nem ír ki frissítést, de az LG oldalán már újabb tölthető le a készülék típusának oldaláról, ráadásul ez már a 2. ilyen frissítés, amit a tv online nem jelez. Kézzel kell frissítenem, vagy néha a tv is fog felajánlani frissítést, mondjuk egy nagyobb újítás után?Köszönöm a válaszokat!
-
shad83
csendes tag
Sziasztok!
Azt tudja valaki, hogy miért nincsenek fullscreen-ben teljes képernyőn a 1080-as filmek? Hiába állítom a két lehetőséget a menüben (teljes és azt hiszem eredeti), ugyanúgy megmarad alul felül egy fekete csík. 47LA660s és külső vinyóról usb-n keresztül játszom le a filmeket. -
A tumi
tag
válasz Gatterlaci #29413 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Sajnos az már biztos, hogy 24.-e után tudom megvenni a tv-t, így marad az "olcsóbb" megoldás! Azért köszi az tippet.
-
balbekk12
tag
(Nem tudom jó helyre írom-e?!)
Van valakinek jó kép beállítása (LG 47LA690S), én kevésbé értek hozzá,de szeretném kihozni a maximum képminőséget a TV-ből és azt olvastam,hogy a gyárinál jobbra is be lehet állítani a konfigot?!
-
A tumi
tag
Sziasztok! Monitor-tv vásárlása előtt állok. LG23MA53D-PZ a kiválasztott tipus. A szlovák székhelyű elektroudvartól vásárolnám a készüléket mert olcsóbb mint az itthoniak. A kérdésem az lenne, hogy Lengyelb beszállító hozza a tv-t és nem tudták megmondani, hogy van e benne magyar nyelv. Az itthol kaphatókban van több mint 19 nyelv, közte lengyel is. Valószínűsíthető, hogy a Lengyelből érkező készülékben is benne van a több mint 19 nyelv, közte a magyar is?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
forras2
őstag
válasz shteer #29370 üzenetére
Szia!
Ezt a Plex media servert szedtem le. Sikerült megcsinálni, működik is.
Megosztottam a filmek könyvtáramat, meg az otikai meghajtómat is, hogy lemezről is tudjak filmeket nézni.
Az miért van, hogy 1 műsoros lemezt beteszek, szépen le is játssza, de viszont nem tudok nyelvet választani?
Angolul megy a hang, és közben valami japán vagy kínai felirat megy közben.
Ha simán gépen, lejátszó programban indítom el, ott van menü, és be tudok állítani mindent, itt a menü viszont inaktív, nem enged semmit állítani.Illetve másik "gondom".
Az teljesen normális, hogy ez a program folyamatosan tölt le valamiket?
Felraktam a programot, és a C meghajtómon a 4,5 GBből alig van már csak 2 GB helyem, és folyamatosan csökken a szabad hely.
Illetve magát a gépet is lefogja, pl a firefox belassult, de iszonyatosan. Ez a program miatt van, vagy az miatt, hogy a gépről játssza le hálózaton keresztül a filmet?Illetve a 3. "gondom".
Full HD illetve 3D filmek szaggatnak, be-be állnak. Ez mi miatt van? Lassú lenne a routerem?
1 ideig szaggatoznak a filmek, azt utána automatikusan átvált a következő filmre.
Sima avi film az megy, nem szaggat, és végig is tudom nézni őket. -
Goodman
tag
válasz huncutka1029 #29335 üzenetére
Köszi a választ. Meggyőztél. Meg az is, hogy linkelt valaki itt a fórumon egy webshopot ahol most igencsak kedvezményes áron van a 32LA620S, 110ért adják. (pcdream)
Holnap megyek is érte.
A magic remote-ot isteníti egy ismerősöm, lehet, hogy majd rendelek hozzá egyet, ha valahol ki tudtam próbálni és tényleg annyira bejövős. Helyhiány miatt csak 32" méret jöhet szóba, egyébként csak másodlagos eszköz.A nagyobbik TV-t tavasszal cseréltem, pipa voltam az LG-re mert 3 és fél évesen megadta magát egy 42LH3000 illetve ismerős belém ültette a bogarat hogy a Samsungokkal kevesebb a probléma. De most már kicsit bánom, hogy egy Samsung UE42F5300 ra esett a választás, mert megnézve az LG-t ég és föld a használhatósága a smart funkcióknak utóbbi javára. Nem mintha rengeteget használnám a Smart funkciókat, de ha már benne van, nézzen ki valahogy. A böngészőről nem is beszélve.
-
tblack
csendes tag
Erre az LG kémkedik dumára csak annyit, hogy kit érdekel.
Ha érdekelne akkor nem használnék google termékeket sem, mert az mind ezt csinálja, még a leveleidet is olvassa.
Mikor ismerősi körben rátértem erre, hogy ez szerintük miért is más mint amit még jó páran csinálnak, akkor meg le LG fanboy-oltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Formula-1
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.