Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- EAFC 25
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Pana p42c3-as plazmám cserélném le, de 2 mm miatt 50col már nem fér be a helyére sajnos
Mit ajánlanátok LG-ben 50 col alatt fullhd-ben? 160-190 e Ft között? (hd filmkre kéne)Köszi
-
Rossifumi46
csendes tag
korábban már volt szó róla hogy a 42LA620S input lagja 40ms. nos nem annyi.
inkább 50ms:input lag test:
[link]ettől függetlenül ez játékhoz még jó lehet, nem zavaró egyáltalán.
-
ThodEE
őstag
Sziasztok ebben a problémában tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is
http://picasaweb.google.com/116647084346941867867/1155?authuser=0&feat=directlink
-
bandi0000
nagyúr
amúgy érdekességképpen, megnéztem vízzel a 660S-t és a teteje kb 2,5-3 centivel dől befele, asszem majd írok az LG-nek hogy ez miért van így
Xbox One: bandymnc
-
esztár
csendes tag
-
Findzs
addikt
válasz tblack #28974 üzenetére
köszi hogy megírtad
na már a frászt hoztad rám, hogy nem fog működni
hol vetted, mennyiért?a világítást majd leragasztom fekete szigszalaggal, a routert meg a kábelmodemet is leragasztottam, annyira azért átlátszik, hogy látom ha gond van
valaki próbált már valamilyen hang projektort a tv -hez? [link]
mennyire jók azok?
nem kéne annyit kábelezni mint az 5.1 -hez[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Miklos69
újonc
Sziasztok, a kérdésem az lenne, hogy LG42LA691S tv-n, ha online filmet nézek, szinte minden alkalommal többször is leáll nincs elég memória az oldal megnyitásához hiba üzenettel. Ha jól tudom 1,5GB RAM van benne, ennek elégnek kellene lenni, illetve az 1. USB-re már csatlakoztattam egy pendrájvot, de ez sem segít, nagyon bosszantó ez az újra indítgatás. Köszönöm a segítséget!
-
gOldie
tag
Meg egy kerdes, aki DLNA-n hasznalja a TV-jet: lehet elore-hatra "tekerni" a taviranyitoval lejatszas kozben? Tehat ha pl lemaradtal egy mondatrol vagy ilyesmi, vissza lehet konnyen leptetni?
Boldi
-
gOldie
tag
válasz kazmerr #25829 üzenetére
"Igen tudom hogy feles vízszintes felbontásban nem élmény pc-zni, de ha a domináns nöstény tv-zni akar és nekem dolgoznom kell, akkor jól jöhet. "
Egy LA660 pl. tud mukodni? hogy mondjuk ket kulon HDMI bemenetet kikever a bal es jobb szemnek, majd a dual play szemuvegekkel mindenki megkapja a sajat kepet?
Valamint sok helyen irjak, hogy ha jo kepet akar az ember, ugy is kell egy medialejatszot beszerezni. Ennyire rossz a beepitett, ha USB-t vagy DLNA-t hasznal az ember? Ha valakinek van elso kezbol tapasztalata megtenne, hogy leirna miben nyilvanul meg ez a kulonbseg, pl akad a lejatszas vagy egyeb..
koszonom[ Szerkesztve ]
Boldi
-
Montiii
csendes tag
Sziasztok!
42LA620S-t tervezek venni.
Ez 50 vagy 100Hz-es panellal rendelkezik?
Itt ph-n is rengeteg ellentmondó véleményt olvastam már ezzel kapcsolatban :S
LG 42 LA620S
-
Ravenloft
tag
Hmm…akkor ezek szerint nem vagyok egyedül ezzel a függőleges "problémával". Amúgy ez már csak azért is fura, mert állítani nem lehet rajta semmit, illetve "rosszul" sem lehet (csak egyféleképpen) összerakni. Idővel azt hittem, hogy majd "helyreáll" a súly végett, de nem így történt. Persze mint mondtam volt szemből nem látható a dőlés, viszont oldalról azért tisztán látható.
-
NoOne1976
őstag
32'"-osban melyik modellt ajánljátok, ha nem érdekel a 3d, meg az internet?
Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de egy lg smart tv-n mit lehet kezdeni a nettel, ha nem netezésre használom, mert arra ott a sz.gép. Van olyan tartalom, aki kifejezetten ingyenes videotár, sportközvetítés stb.? Mert skypeolni, meg youtubozni nem óhajtok a tvn.
-
tblack
csendes tag
Egy lendülettel kikapcsoltam a Truemotion-t és a ledes háttérvilágítást sávokban állítgató funkciót is (nem tudom hirtelen mi a neve).
Viszont érdekes dolog van. Múltkor kipróbáltam rajta egy 3D-s filmet. Simán ment, akadás mentesen. Ma viszont ugyanaz a film és még mások is be-be akadnak és néha kiírja, hogy betöltés és akkor másodpecekig áll a film. Nem tudom mi lehet az oka. Sima 2D-vel nincs gond.
Hálózatra, vagy a dlna szerverre tippelnék, de még nem tudom. Ki kell valahogy próbálni.
-
blakey
titán
válasz Őszapóka #28970 üzenetére
Gratulálok hozzá. Bevilágítás biztos, hogy van max nem zavar és ha nem zavar akkor ne is foglalkozz vele.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Őszapóka
újonc
Sziasztok, ma jött meg a 47la660.Hosszas mérlegelés után a digitalko.hu-n rendeltem 222k-ért,ingyé kiszállítva.Rendes LG garanciát kaptam hozzá,remélem nem lesz rá szükség.Nekem tök függőlegesen áll egyelőre,majd a falra lesz téve.UPC médiacarddal használom,iszonyat jók a hd adások,pedig még nem nyúltam bele,minden alapálláson van.A hang optikán jön ki az 5.1-es erősítőbe hibátlanul,kár hogy a tv irányítójával ilyenkor nem lehet hangerőt szabályozni.Internet is azonnal indult wifin,azt hiszem már csak holnap fogok vele játszani,most inkább élvezzük az új játékot.Bevilágítás,meg ilyesmi szerintem egyáltalán nincs,viszont ha nem szemből nézem,akkor a fekete jóval világosabb.Üdv minden LG-snek.
-
fagee01
csendes tag
Akinek pioneer házimozi erősítővel van összekötve a tv hdmi arc-n keresztül, és szaggatott a tv-ből jövö hang és megoldódott a probléma írjon légyszi. Az erősítő már járt szervízben de vissza jött, hogy hibátlanul müködik és nem tapasztaltak hibát. Ha nem oldodik meg, akkor hívom az lg szervízt. A tv LM660 az erősítő vsx322k.
-
tblack
csendes tag
válasz Findzs #28958 üzenetére
Én pont most szopok egy ilyennel. pontosabban nem is gondolom, hogy ez lenne a gond. A probléma az, hogy egyszerűen nem megy 5.1. A tvből csak sztereó jön ki. Ott a fasza player benne és kurvára nem megy a surround. LG LA660S. Nincs sok beállítás, lehet, hogy valami szervíz menü kéne?
-
bandi0000
nagyúr
Nem igazán ide tartozik, de hátha tud valaki okosat mondani, egyrészt azt találtam ki hogy veszek olyan házi mozit, amin van komponens, HDMI, és digitális audio kimenet, a komponensre a gépet kötném jack véggel, a HDMI-re a TV-t és az a kérdés, hogy a digitális audio-val ki tudom e vezetni a hangot a tv-ből?
Xbox One: bandymnc
-
Dave567
addikt
válasz TMT7TMT7 #28899 üzenetére
Na ezt lehet nem tudtam, de kérdezem én, éssss akkor mi van ?
Hogy szemből nézhető, ezt a hülyeséget ki mondta neked? Ugyan is engem ezzel riasztottak el három éve, és teszteltem is a f6400-as tv-n, hogy felálltam/mozogtam ugyan úgy volt 3d,.
Lg tv-t tesztelve, viszont nem volt ilyen rózsás a helyzet, ugyan is ha nem voltam a tv-vel szemben, akkor bizony szét esett a kép.
Film nézés közben nem szoktam nagyon a fejemet forgatni, nem tudom te hogy vagy vele.
Ha hátulról fény jut a szemüvegbe, akkor vibrál általában, igen vannak emberek akik hajlamosak a fejfájásra, nekik jó a passzív.[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
LG smart tévére milyen formátumú alkalmazások telepíthetőek? És lehet külső HDD re telepíteni?
-
blakey
titán
-
Toma
tag
Ma beüzemeltem a UPC-s media card-ot. Apróbb bökkenőkkel, és az ügyfélszolgálattal való csevegés után sikerült abszolválnom a dolgot!:-)HD box megy vissza az ügyfélszolgálatra.Most Madonna Hd koncert turnéját nézem rajta DTS hanggal..valami fantasztikus a kép is!Köszönöm a segítségeket, nem ígérem ,hogy nem fogok még kérdezni!:-)Ha én tudok media card-al kapcsolatban valakinek segíteni, szóljon!
-
Findzs
addikt
válasz laci1978 #28934 üzenetére
én egy 72 -es 100hz -es crt tv -t váltottam le egy 42LN570S -re kb én is 360-380cm -ről nézem és érzem, hogy hamarabb fárad a szemem mint korábban, meg kell szokni gondolom
g0dl
ez komoly, jót nevettem[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz nufenen111 #28946 üzenetére
sztem igen.kisebb semmi esetre sem...főleg ha 3d is kiakarod használni,mert 3d-be sokkal kisebbnek tűnik
-
nufenen111
tag
válasz sz.z.csicsi #28945 üzenetére
Akkor olyan 3-4 méterre tökéletes választás?
-
sz.z.csicsi
tag
válasz nufenen111 #28939 üzenetére
Szűk 5 méter...és sajna kicsi.
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #28914 üzenetére
Na végül így sikerült ahogy írtad, át kellett nevezni. Gyakorlatilag az is elég ha a videó és szöveg file-nak is ugyanaz a neve. Ezer köszönet mégegyszer!
-
nufenen111
tag
válasz sz.z.csicsi #28900 üzenetére
Milyen messziről szoktad nézni az 55-öst?
-
Ravenloft
tag
LA660S tulajoktól kérdezném (lehet fura lesz) hogy esetleg másoknál is jelentkezik az a "probléma", hogy a TV az állványon nem igazán áll függőlegesen? Annyira nem zavaró a dolog (főleg szemből) de azért oldalról szembetűnő a dolog. Próbáltam már állítgatni, de nem igazán van mit rajta. Ha esetleg van tippetek, hogy mit lehet ezzel kezdeni, akkor azt megköszönném.
-
laci1978
tag
Csak egy gyors kérdés srácok.
Megrendeltem már az 42LA620-at de nyugtassatok meg,hogy nem lesz rossz választás 360cm-ről nézve ugye? Pont belefér ugye?[ Szerkesztve ]
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb Full HD valódi 100Hz-es 32"-os TV?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
batai15
félisten
SziasztoK! frissiteném a tv-m szoftverét, epk file leszedve, a mappa usb-n meg csinálva, pedugom ,nem jön a service menü. Ilyenkor mivan?
-
Madwe
nagyúr
válasz eddienhl999 #28913 üzenetére
Szia! miről megy át a dlna? ha twonkyt használ, akkor az sajnos nem szereti az lgt és nem megy át a felirat csak ha rámuxolod... Ha más szabvány pl minidlna akkor mennie kell elvileg...
Azért szürke a menüpont, mert nem látja a feliratot! Ha van felirat, akkor be is lehet állítani Ha nem látja akkor szürke, ezért gondolom h twonkyn megy át a dlna, vagy esetleg mással és annak is van ilyen baja... Nekem a zyxel nasomon twonky van sajnos, de egy mux gyorsan lefut szerencséreA qmenü a quick menü lesz, néhány fontos beállítás található meg ott.
-
Lajos_
tag
Nem rossz. (azt az "izét" leszámítva a kis képen)
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #28914 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom így.
-
dattila79
csendes tag
Helló!
Lg 42la620s vagy LG 42la640s led tv?Ezek a tv ék lejátszák pendrivról a 3d filmeket vagy blu-ray lejátszó kell mellé? -
huncutka1029
addikt
válasz eddienhl999 #28913 üzenetére
szia a q menü a hagyományos távpiszkán volt (gyorsmenü)
ez az újabb tévéken options, csak neem ez még "rossz beidegződéss)
Amúgy a feliratokat ki és be lehet kapcsolni, csak nem hangsáv, és feliratsáv váltás nemelérhető.
Javasolnám, hogy úgy próbáld ki, hogy átnevezed a filmet, és a feliratot is, max 6 karakterre, és minden extra karakter nélkül, (-_;*/@ stb.) mondjuk video1, a felirata meg video1.srt
Így a video lejátszás beállításoknál vagy a sima videobeállítások opcióban kell hogy aktív legyen a felirat ki-be opció.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #28887 üzenetére
Szia! Köszi a választ! DLNA hálózaton nézném a filmet úgy ahogy írod is, de a szöveg filet nem mutatja. A tv-n a lejátszási csík mellett van egy opció menű ahol sok minent be lehet állítani , többek között videólejátszás menű is van. De azon belül minden szürke, vagyis semmit nem lehet állítani, pedig ott tényleg van olyan rész ahol a szöveget tudnám be vagy kikapcsolni. De mint mondtam minden szürke vagyis nem lehet a kurzort semmire sem ráirányítani. És még egy "értelmes" kérdés: mi az a qmenu?
-
g0dl
addikt
válasz Findzs #28911 üzenetére
Erről a Yamada dvd játékos nevű klasszikus jut eszembe.
"Ne nyitsa ki az elötti vagy a mögötti fatáblát annak értekében, hogy elkerüljen megrázni az áramot"
"DVD-játékos magas minõségû lézer gyártmánya. A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne egyenesen nézze a játékost."És ezekben nincs elírás
-
Huroq
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy hogyan tudom eltüntetni a két fekete sávot a videóban, ha Smart Share -rel játszok le filmeket? A beállításoknál csak két opció van "Teljes" vagy "Eredeti". Winchesterről vagy laptopról való lejátszáskor eltüntethető.
A TV egy 32LN575S.Előre is köszönöm.
-
Rellind
senior tag
válasz sz.z.csicsi #28892 üzenetére
+1 érv mellette.
-
sbalu1
senior tag
Az angol store szó főnévként boltot, üzletet, raktárat jelent, igeként tárol, ez esetben elment.Biztosan nem tellett műszaki fordítóra.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
dunc
nagyúr
Teganap vettünk egy 42LA660S t ,sajnos a távírányitó hol jó, hol nem jó! Össze vissza egyszercsak meghülyül,és némít stb! Nem reagál semmire,csak görgő müködik, és a rámútatás! Leválasztani se lehet! Elem ki várakaozik,és egy darabig jó. Csalodott vagyok, szót kell szedni összecsomagolni, éts vissza cipelni! Nem hiszem kell LG!
-
Findzs
addikt
válasz snooze #28858 üzenetére
úgy sikerült elmentenem a nevet, hogy amikor beírtam a kézi hangolásnál kilépéskor rányomtam a bolti bemutató gombra aztán a kilépésre
hogy miért így menti el nem tudom, mintha a bolti bemutató gomb = lenne a mentés gombbalna lassan csak kiismerem ezt a tv -t, köszi a segítséget
-
g0dl
addikt
Napfényes filmhez remek ez az ambilight.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.