Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Erről van valakinek valami véleménye? Van egy Lg42LA660S-ZA tv-m. Ahelyett szeretnék kizárólag tévézésre és filmnézésre használjuk. https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/lg/60um7100plb-p474635331/
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #74895 üzenetére
Köszönöm!
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #74890 üzenetére
Köszi a gyors választ. Ehhez nincs külön vevőegység. Ha nem távirányító hiba azért megtudják javítani? Gondolom az nem jelent semmit hogy androidra letöltöttem az Lg tv remote programot és azzal működik?
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Van egy LG 42LA660S-es tévém. Olyan problémám támadt hogy a a távirányítója (magic remote) gondolt egyet és nem reagál semmire, csak és kizárólag a ki és bekapcsolásra. Esetleg valaki tudna segíteni mi lehet a hiba? Előre is köszönöm!
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Van egy LG 42LA660S-es tv-m. Miért van az hogy ha filmet nézek rajta számítógépről kábel nélkül akkor a párbeszédeket alig lehet hallani? A zene sokkal hangosabb és sok esetben ha zene van alatta alig lehet hallani a párbeszédet. Illetve ha zenét hallgatok dettó ugyan ez. Az éneket alig hallom. Mit kell állítani hogy jó legyen? Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Pár hete írtam azzal, kapcsolatban hogy Lg660S-es tv-nél eltűnnek a csatornák. Jelentem úgy néz ki, hogy frissítés megoldotta. Azóta minden csatorna marad. Még egyszer köszönöm a segítséget mindenkinek!
Viszont most volna még egy kérdésem. Az mitől van, hogy ha zenét akarok hallgatni tv-n, akár youtub-on akár DLN-án keresztül, akkor az éneket alig hallani. Mit kell állítani hogy normálisan halljam? Előre is köszi! -
eddienhl999
tag
válasz AtaWrc #65165 üzenetére
Közben rájöttem, hogy nem biztos hogy ez lesz a megoldás. Mert nekem CI+ modulról megy a tv, az Amiko csak próbaként lett berakva hogy azon is eltűnnek e a csatornák. De ugye azon keresztül nincs ilyen probléma. Ha valami kötési gond lenne, akkor gondolom azon keresztül is ugyanaz volna mint a modulnál.
-
eddienhl999
tag
válasz Lacielvtárs #65158 üzenetére
nem, szerencsére anyósom 120 kilóméterre lakik tőlünk. legfeljebb Ő kísérthetne. mindenesetre csinálok egy frissítést. azért köszi a válaszokat!
-
eddienhl999
tag
válasz Lacielvtárs #65155 üzenetére
kihúzom a konektorból. de nem akkor jelentkezik a probléma. amikor vissza dugom van mindig minden. amikor nézzük a tv-ét akkor egyszer csak gondol egyet és eltűnik. majd kapcsolgatni kezdek és látom hogy szépen tűnnek el. kb úgy 8-10 szokott eltűnni. és ami még érdekes hogy legtöbbször este történik ez a dolog.
-
eddienhl999
tag
válasz Lacielvtárs #65153 üzenetére
Köszi a gyors választ! Gyakorlatilag minden este áramtalanítva van és igen, valóban kábelen jön.
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Esetleg tudna valaki segíteni? Van egy 2 éves Lg 42LA660S tévém. Olyan problémám van, hogy úgy egy éve elkezdte azt csinálni, hogy szépen elfeljti a csatornákat. Nem mindegyiket, csak néhányat. Ilyenkor csak az segít ha újra kerestetem. Egészen a múlt hétig azt hittük, hogy a szolgáltatóval van gond (Pr Telecom), de a múlt héten megunták az állandó bejelentést és a tettek mezejére léptek. Az adás CI+ modulról vesszük. Most kitalálták hogy beraknak egy Amiko vevőkészüléket és ha megint "eldobja" a csatornákat, akkor a kábelt húzzam ki a tv-ből, dugjam be a vevőbe és nézzem meg hogy azon keresztül is eltűntek e ugyanazok az adások. Ha eltünik náluk van a hiba ha nem akkor a tv-nél. Megtettem és a vevőn keresztül nem tűntek el a csatornák. Magyarul a tv- nél van valami gond. Azt javasolták hogy frissítsem a tv szoftverét, mert szerintük az lehet a probléma. Hozzá teszem, nekem mióta megvettem azóta le van tiltva a frissítés, mert azt hallottam, hogy néha okoz problémákat. Kérdésem: tudok ezzel a problémával kezdeni valamit, vagy állandóan kerestessem újra a csatornákat? Esetleg próbáljam frissíteni a szoftvert? A vevő készüléken keresztül nem szeretném nézni a tv-ét. Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Gyerkőceimnek szeretnék Xbox 360-hoz valamilyen LG tv-t. Tudnátok ajánlani valamilyet? Max 90 ezrem volna rá. Előre is köszönöm!
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #28914 üzenetére
Na végül így sikerült ahogy írtad, át kellett nevezni. Gyakorlatilag az is elég ha a videó és szöveg file-nak is ugyanaz a neve. Ezer köszönet mégegyszer!
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #28914 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom így.
-
eddienhl999
tag
válasz huncutka1029 #28887 üzenetére
Szia! Köszi a választ! DLNA hálózaton nézném a filmet úgy ahogy írod is, de a szöveg filet nem mutatja. A tv-n a lejátszási csík mellett van egy opció menű ahol sok minent be lehet állítani , többek között videólejátszás menű is van. De azon belül minden szürke, vagyis semmit nem lehet állítani, pedig ott tényleg van olyan rész ahol a szöveget tudnám be vagy kikapcsolni. De mint mondtam minden szürke vagyis nem lehet a kurzort semmire sem ráirányítani. És még egy "értelmes" kérdés: mi az a qmenu?
-
eddienhl999
tag
Sziasztok. Megtudná mondani valaki, hogy a 42 LA660S-nél hol tudom elindítani a média lejátszót illetve, hogy a videólejátszó beállításait hol találom?
-
eddienhl999
tag
Köszi a válaszokat! Ha beállítom a tv óráját azt miért felejti el másnapra? Hozzá teszem éjszakára ki van húzva konnektorból.
-
eddienhl999
tag
Még egy kérdés. Az mitől van, hogy nem találom elég élénknek a színeket és ráadásul mintha egy nagy fátyol volna a képen, szóval nagyon fátyolos. Valami nincs jól beállítva?
-
eddienhl999
tag
Sziasztok! Vettem egy LG 42LA660S készüléket. Annyi kérdésem volna, hogy ha váltogatok a tv, DVD-lejátszó, Blu-ray lejátszó vagy pc között, a bemeneti részeket mindig külön kell beállítani? Tehát ha mondjuk dvd-t nézek és vissza akarok váltani tv-re, a beállításokon belül rá kell állítanom a tv bemenetére?
Illetve a smarton belül van néhány 3d-s kis film.Természetesen neten keresztül. Az mitől van hogy iszonyat mód szaggat? Ha leállítom pár percre ,akkor utánna egy darabig jó majd újra kezdi a szaggatást. Sajna nem igazán értek hozzá ezért megköszönném ha valaki segítene. -
eddienhl999
tag
Sziasztok! Egy LG 42LA660S tv-t szeretnék venni. Szinte csak tévézéshez és mozizáshoz használnám.Véleményt esetleg tudna valaki mondani róla? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.