Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
válasz Scoobyka #31046 üzenetére
Én is ezt hittem a néhai Lambda Computerről.:-)
Mindent onnan rendeltem és egyszer csak felszívódtak.De, hogy ON is legyen: megjött a 42la 667s. A melóhelyre hozta a futár, még kibontani sincs időm....:-(
Este 8 körül érek haza, addig azt sem tudom hogy néz ki.:-(https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Roija
csendes tag
válasz Scoobyka #30587 üzenetére
Mindkettőt használják játékra, konkrét ms értéket nem tudok, de leírások alapján használható. [Nyilván lesősorban nem egy fps játékra való ez a TV ]
Képminőségben érdemben nincs eltérés, ám a 660 "edge led"-es a 620 "direct led"-es. (660asban van "micro dimming")
Homogenitás példányfüggő lehet, de optimális fényeknél, és jó beállításokkal hasonlóak az eredmények felhősödés ügyben. (Majd kijavít aki kalibrált már több 660-ast (vagy 690) és 620-at is).
Ami különbség még, hogy a 620 csak 2x10W, 660 2x12W (+a mély), de sztem ez csak "papíron" különbség, valóságban nemhiszem, meg ügye mivel a 660-ban ott a mély így el se lehetne dönteni.
Továbbá 620: MCI 200Hz, 660: 400Hz ami megint csak pixelvájt szemeknek különbség.Update: játék mód kiválasztásával ez azonban 26 ms-ra csökkenthető
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Scoobyka #29490 üzenetére
kérdezd meg a fórumtársaktól, hogy mi a tipusa annak amit a 620-hoz adnak, és az jó lesz a 660-hoz is
és ha megvan innen megrendelheteda női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
huncutka1029
addikt
válasz Scoobyka #28613 üzenetére
ezeket az értékeket normál módban adják meg, ha játékgép módba teszed, márpedig mindegyiken van ilyen, (LG) akkor 30ms körül mindegyik megáll.
Ami már elfogadható FPS játékokhoz is.
Én spec most egy LN 570R-en és egy LW5590 en(2011es modell) próbáltam a crysis 3, és a BF4 multiját,xbox-on, és kifogástalan mindkettőn. nem volt olyan hogy a késés miatt kinyírtak, mert nem ott volt az ellenség, ahol láttam, mert erről szól a magas lag érték.Egyébként az LG belső lejátszójától sem kell túl sokat várni, mint ahogy a többi tipusétól sem.
Elég kompromisszumosak.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Scoobyka #28609 üzenetére
az sony, ez meg LG
Méreten belül nem igazán hiszem hogy lag, különbség lenne, főleg a kisebb méret rovására.
Mi értelme, mi magyarázza? Ua a hardver, ua a felbontás, mitől lenne különböző?Persze lehet.... de meglehetősen szkeptikusan fogadom.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Scoobyka #28605 üzenetére
ezt csak kikapcsolt képjavítókkal lehet (PC, vag játékgép módban) tesztelni.
De elvben ugyanaz a "szív" dobog mindkét tévében, ergo a lag érték is hasonló.
Vannak itt a fórumon sokan akik használják PS3, xbox mellé és nincs panasz.a 620-ra sem, és a 660 ra sem.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz Scoobyka #28585 üzenetére
addig is amig bandi0000 készít képet, ittt van néhány a neten fellelhetőek közül
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
törölt tag
válasz Scoobyka #28168 üzenetére
Olyan a feketéje az LM-LA szériának,mint a középkategóriás LCD knek általában.Nem a legjobb,de hát ahhoz milka feletti LCD típus kell,vagy venni a Panasonic ST-VT sorozatból egy plazmát.Tökéletesen lehet játszani velük,még bekapcsolt képjavítók mellett is,csak vigyázni kell,hogy a kézben lévő input lagot mérő stopperóra korlátozza a játékost,magyarán nem szabad vele foglalkozni
[ Szerkesztve ]
-
nufenen111
tag
válasz Scoobyka #27684 üzenetére
Ma nézegettem a MM-ban az 55-ös 660-ast és 690-est. Még vittem is pendrave-on anyagot, este még le is szedtem egy felhősödésre való tesztképet. Semmi felhősödést nem tapasztaltam egyik TV-n sem.
Az nem lehet, hogy az olcsó webáruházak azért adják olcsóbban a TV-t, mert azok nem első osztályúak? -
törölt tag
Én nem vennék a helyedben "42 es méretet.Inkább az LM sorozatból,vagy az LA ból egy alacsonyabb típusszámú ," 47 est.Bánni fogod a kisebb,de okosabb készüléket. Az input lag adatok meg szerintem nem lényegesek,mert emberi szemmel érzékelhetetlenek a különbségek.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Vannak még lm típusok, sok helyen van még raktáron. Az input lag nekem is nagyon fontos, mert most is van konzolom, és hamarosan jön a ONE, szóval nem akarok melléfogni én sem, ezért vacilálok én is, de az biztos hogy a direct ledes készülék jobb választás.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program