Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz sakal83 #23327 üzenetére

    Igen, persze, én is tudom, hogy még a nyugdíjas korom előtt le fogom szigetelni a házat. Nem a matek miatt, mert ha csak azt nézném, akkor nem éri meg, de amiatt, mert nyugdíjból nem fogok tudni reagálni egy hasonló vagy még durvább sokkhatásra, mint amit most élünk meg.
    A födémmel is akarok valami kezdeni, mert le akarom valahogy takarni a kőzetgyapotot. A jelenlegi szigetelést is én tettem le és lenne valóban értelme a duplázásnak, csak még nem találtam erre megoldást, hogy hogyan takarjam le. Nincs térdfal csak egy kb 30cm-es gerendázat körben, de végül is okés lenne. Csak le kéne valahogy takarnom, mert ezek a gyapotok, közet, üveg, idővel porlanak. Szakik meg nyilván tolják nekem a méregdrága megoldásokat, azok felejtősek, hogy csináljak neki deszkákból meg osb lapokból fedést. OK, persze, csak amilyen áron ezek az anyagok forognak, meg a szakik díjai, nem vagyok én krőzus.
    Talán párazáró fóliával vagy vannak préselt kőzetgyapot táblák és azokat rátenném, csak a súly meg lenyomja idővel. Na mindegy ez nagyon off már.
    A lényeg, hogy le fogom szigetelni, de talán nem kell vele sietnem. Abban is bízom, hogy előbb-utóbb jön majd erre valami értelmes pályázat, akár úniós pénz, bár az únióval most fasírtban vagyunk.

Új hozzászólás Aktív témák