Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Van ötlete valakinek miért nem hajlandó a folder background changer megcsinálni azt amire meg volna írva? Eddig működött, de most egyetlen képet sem rak be ráadásul ami bent volt azokat is törölte.
-
tDr1v3r
veterán
-
Rimuru
veterán
válasz
Lathronos #35595 üzenetére
Azért még offolok, mert amiket leírtál nem ablakkezelők hanem asztali környezetek (DE - desktop environment), bár kétségtelen hogy mindegyik tartalmaz egy ablakkezelőt is, pl.: Gnome-nál Metacity/Mutter, szerintem Cinnamon esetében is ez, maximum átnevezve. A MATE meg a Gnome 2.x vonalát szeretné folytatni. Amúgy meg ha úgy vesszük témába vágunk, max Windows userek szemében lehet kínai ott ilyeneket nem lehet változtatni.
(bár KDE pont futtatható ott is)
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz
Rimuru #35594 üzenetére
Csak a GTK2-vel kompatibilis, a GTK3 már csak a Gnome3, Cinnamon és MATE ablakkezelőkkel kompatibilisek. Egyéb iránt a Gnome2 már 2011-ben elavultnak számított, ezt hivatott leváltani a MATE. De ettől függetlenül hibátlanul működik(PCLinuxOS alatt legalább is). Na de ne offoljunk, vagy kapunk a pofánkra a moderátoroktól.
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz
Rimuru #35592 üzenetére
4.10.4-es KDE van rajta, na majd talán a 4.10.5-ben javítják ezt a hibát. A Gnome2-vel nekem egy évig semmi gondom nem volt, a MATE-tel viszont sokat szívtam. Cinnamonról nem tudok nyilatkozni mert PCLinuxOS-re ugyebár még nincs portolva, a Mint-et meg nem komálom. Na majd megnézem a Chakrát, az Arch alapú és KDE.
[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz
Lathronos #35591 üzenetére
Milyen verziójú KDE van benne? A gyerekbetegségeit már jó ideje kinőtte, régebben nem volt gondom stabilitással se (oké Ubuntu alatt szar, de Arch-on szépen fut), azóta meg csak fejlődik (nem olvasom az ellenkezőjét). Gnome kettes szériáját meg lehet el kéne felejteni, egy idő után sok gond lesz vele.
-
Lathronos
őstag
-
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Az értesítési terület ikonját szeretném megváltoztatni (jobb oldalt a tálcán a kis háromszög). Van erre valami külön program vagy leírás? Eltüntetni a komplett értesítési területet nem szeretném (ilyen megoldást találtam csak eddig) csak másik ikont szeretnék a háromszög helyett. Előre is köszi a segítségeteket.
-
klaus1987
csendes tag
válasz
PR0JECTNR56 #35542 üzenetére
Köszi a gyors választ és a segítséget!!
működik!
-
PR0JECTNR56
addikt
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35539 üzenetére
Csak az ottani leiras alapjan nem ertettem, hogyan kell kozepre igazitani. En kerek elnezest.
-
klaus1987
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni hogyan kell a tálcán az ikonok közzé ilyen elválasztót tenni
előre is köszönöm. -
gzbotii
nagyúr
válasz
gzbotii #35537 üzenetére
Es igen...2.5-os Rainmeterel mar mukodik is.
Koszonom midenkinek a segitseget, valamint bocs a sok lama kerdesert (amit feltettem es meg esetleg felteszek) csak a tamaban meg kezdo vagyok, gyakorlatilag tegnap este kezdtem nekiszerk.: elszoltam magam. Kb addig mukodott, amig nem helyeztem at uj helyre az asztalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35526 üzenetére
Hat akkor vegkep nem ertem, hol a hiba. Mit szurhattam el
-
kiskaktusz
addikt
válasz
gzbotii #35524 üzenetére
Könnyen lehet, hogy nem csak a kódot kell beállítani, de akár az is lehet, hogy szimplán szar a meter.. Volt, hogy azok a időjárás skinek, amik a yahoo-tól kértek infót, nem működtek...
Este érek haza, ha addig nem lesz megoldás, letöltöm ezt a skint és megnézem, hogy mi van vele. -
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35523 üzenetére
Igen, evel kezdtem, de nem megy. Most sem ir ki semmit.
Eloszor beraktam, az X-ek miatt arra gondoltam, nem jo a kod. Ezert probaltam NY kodjaval. Aval sem mukodik. Most sem..[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Rainmeterben hozzadtam ezt az orat az asztalhoz, csak arra nem sikerul rajonnom, hogy az idojaras reszet hogy allitom be.
Rainmeter beallitasokban >szerkesztes, elolvastam, de meg most sem tudom, hogyantudnam mukodesre birni.Probaltam megtalani Kolozsvar (Cluj Napoca) kodjat, nem ment. A peldakent megadott NY kodjat irtam be, az sem ment...
Hol a hiba?
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35518 üzenetére
Es az melyik? Mert a lenyilo menuben levo osszefoglaloban, csak ennyi van az iconcsererol
szerk: hasznos programok reszt mostanig nem neztem at
[ Szerkesztve ]
-
kiskaktusz
addikt
válasz
gzbotii #35517 üzenetére
Asztalon jobb klikk -> személyre szabás -> asztali ikonok módosítása -> kattints a lomtárra és cserélheted is az ikonját az ikoncsere gombbal.
A system ikonokat meg az Icon packagerrel.
Egyébként örülök, hogy sikerült elolvasni a topic összefoglalóját
- Icon Packager (A windows rendszerikonok kicserélésére)És még megannyi okosság van ott...
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35515 üzenetére
Rendszer. Mint peldaul File Explorer.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35512 üzenetére
Na, igen, problema megoldva.
Ikonok cserejevel dolgozom.szerk: kep is nyilvanos lett
Ikon cseret milyen programmal tudom megoldani (ugy, mint a Modern UI felulethez az OblyTile)? Vagy mas modszer van ra?
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
kiskaktusz #35510 üzenetére
Igen, itt nezelodok en is.
Letoltottem eztet, leirasnak megfeleloen jartam el, evel patcheltem, volt reboot, azt mondja a program oke.Szoval, beraktam ahova kellet, es megsem tudom beallitani. Hol a hiba?
-
gzbotii
nagyúr
Valaki aki Win8 temazik, tudna ajanlani parat, nekem is?
-
alratar
addikt
válasz
kiskaktusz #35500 üzenetére
Mi az, nosztalgiázhatnékod volt?
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Win8 alatt is testre lehet szabni ugy az asztalt, mint Win7 alatt?
-
Petyyyyy
addikt
válasz
kiskaktusz #35500 üzenetére
Csuhaaaaaaajjj de betyár ez a desk.
Még a zene is passzol...
A wifi meg a google drive okonja azért gyanús kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Philips ac2729 2000i Series Légtisztító és párásító
- Forgószék - prémium bőr és fa
- HONDA Civic 1.5 Lsi. Csere: iPhone 16 pro max, S25 Ultra, Watch Ultra 2
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -