Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
Petyyyyy #41911 üzenetére
(?siU)class="fas fa-location-arrow"></i> (.*)</a>.* <div class="ik current-weather">(.*)</div>.*src="/assets/forecast-icons/(.*).svg".*<div class="ik current-temperature">(.*)</div>
1, város
2, jelenlegi időjárás
3, kép
4, hőfokPécs időjárás előrejelzés
RainRegExp programba beillesztve a link, majd a fenti kódot hozzáadva ezt a 4 értéket nyeri ki. -
karlkani
aktív tag
válasz
Petyyyyy #41906 üzenetére
Itt egy kép, jól látszik a különbség.
A felső böngészőből kimásolás, beillesztés, az alsó AltGr+5, vagy Alt+0176.
Megtaláltam karaktertáblán ezt a "sz@rt", de csak UTF-8 kódolású lapon jelenik meg így, ANSI-n sima°
-jel, UTF-8-on beillesztve, majd ANSI-ra alakítva pedig ez jelenik meg. Ez sem jó Rainmeternek...Ëš
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Petyyyyy #41361 üzenetére
Az a baj hogy ezeket én így szedegettem össze, de nem vagyok vele teljesen elégedett. pl az a sor amit írtál, nekem kicsit nagyobb kellene hogy legyen, és sötétebb színű. viszont a text-fájlt nem tudom hogyan kéne módosítani. Arra rájöttem hogy kell az elérési utat és a nevét megváltoztatni (így lett a torrent, laci és egyebek) de a többire nem.
tálcán meg windowsban kell módosítani ha jól gondolom.. na majd mindjárt nekifekszek.
Még a háttérrel van bajom, mert nem túl jó a felbontása. Ez a GTA V endng c- részlete, és nem találok sehol jó felbontásban, repkedő szemét nélküli változatot. de a színvilága tökéletesen tetszik, és megy a stílushoz. Plusz az órát is jó lenne magyarosítani, de arról meg végképp fogalmam sincs.
-
Lathronos
őstag
-
válasz
Petyyyyy #41094 üzenetére
Köszi!
Itt az összes, megcsináltam háttérképnek: Wallpapers For 34" UltraWide and Retina 13"Egyébként azért ilyen nyomi a méretük (3440x1800), mert két kijelzőt használok. Az egyik 3440x1440, a másik 2880x1800 és így mindkettőn tökéletes. Egyenként belőttem valamennyit és volt, amit szerkesztettem is egy csomót...
(#41092) Kuruc2:
Köszi szépen![ Szerkesztve ]
-
Popes
őstag
válasz
Petyyyyy #40924 üzenetére
Már menthetetlen mert formázás után ment rá az új rendszer.
pocokxx A skinek megvannak originálba is, meg így hogy le tudtam menteni, megvannak az átírt skinek is. A probléma az hogy nálam egy-egy téma akár három négy különböző skin módosításaiból állt össze. Ezeket már nem hiszem hogy valaha tudom reprodukálni. Tanultam a dologból, legközelebb kimentem máshová is amit érdemes.
-
CJ4567
nagyúr
-
Laeresh
csendes tag
válasz
Petyyyyy #40783 üzenetére
Működnie kell, mert ez nem konkrétan a lejátszó hangjait virtualizálja hanem közvetlenül a windows hangjait, tehát ha skypeolok akkor is attól függően ugrál. A névbeolvasás meg a cover art, (ha arra gondolsz) az külön skin, azzal megszenvedtem Spotifynál is, külön DLL-t kell használni...
-
-
Lathronos
őstag
válasz
Petyyyyy #40557 üzenetére
Nálam általában csak ez segít fejfájáskor(migrénem van, úgyhogy az én agyam kifacsarja mint a citromot, legalább is úgy érzem). Az asztal modding általában nem mulasztja el, de nem vagyunk egyformák.
Jó lett az asztal nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Petyyyyy #40428 üzenetére
Petyyyyy:
Lehet, hogy a programozással nincs gond, de ha minden más gép Windows és MS Office only, akkor nem olyan egyszerű a helyzet. Tapasztaltam. Most, hogy megjelent a Mac-es verzió, azért jóval könnyebb... Ezen túl akad olyan programunk is, amelyet csak PC-re lehet telepíteni. Ha meg már emulálni kell, akkor inkább fusson natívan.RaZroX:
Ez így van, csak míg Windows-on bedugod és működik, itt kész kínszenvedés normálisan beállítani. Pl.: a Logitech CC-ben a gyorsítást nem tudom állítani, a Smooth Mouse viszont nem kompatibilis vele. Ha felteszek egy külső vezérlőt, akkor a görgetés esik szét. Ehh... Trackpad-del minden tökéletes, de nekem fáj tőle a kezem, illetve pontos szerkesztési munkákhoz nem is való. -
Popes
őstag
válasz
Petyyyyy #40188 üzenetére
Azt hiszem ez volt LINK
De lehet hogy át kell írni hogy ilyen legyen.
Az óra meg Flip Clock
Már újra kellene rakni a rainmeteremet mert nagyon tele van.
Sok skint átírva szoktam egymásra rakni ezért már én se mindig igazodok ki rajta mit mikor mihez.
Meg minden skin máshogy van írva, sajátot még nem tudok írni ezért csak a hozott anyagot mókolom.
De köszi a biztatást.[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz
Petyyyyy #40164 üzenetére
Windowshoz sajnos nincsenek ilyen ikonok, de innen tudod letölteni a Numix Circle ikon témát telefonhoz.
-
Lathronos
őstag
válasz
Petyyyyy #40157 üzenetére
Nem, az "infosáv" vagy másnéven conky saját kreálmány. Hozzáadtam a kernelhez jópár plusz nyomtató és wi-fi drivert, kipucoltam a felesleges szemetet(majnem 1,5 GB volt
), meg még hozzáadtam pár ikontémát, meg pár hasznos szoftvert. Ha kíváncsi vagy rá, holnap reggeltől elérhető lesz teljes értékű ismertetővel, bemutató videóval, alapértelmezetten magyar nyelvűre állítottam, így a konfigurálással sem kell bajlódni. Ja és 64 bites természetesen, de lesz 32 is. Most töltöm fel MEGA-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Petyyyyy #39917 üzenetére
nem vagyok egy nagy kólás, de most nekem is jól esne a képen lévő formában
nem holnap éjfélig lehet nevezni?
CJ4567:
azóta talán ha 2-3 deskem volt, ezt talán nyáron cserélhettem le. nem sűrűn váltogatom. ha nem oké, akkor jelezze a zsűri időben, de szerintem ez nem probléma.
Crytec210:
[ Szerkesztve ]
-
Lathronos
őstag
válasz
Petyyyyy #39874 üzenetére
Látom vannak akik nem kedvelik az egyszerű megoldásokat. Nekem egyszer volt szerencsém kollégám laptopján hozzá, az bőven elég volt egy életre. Úgy átszabták, hogy semmit nem találtam meg és persze semmi sem úgy működött ahogy kéne, a billentyűkombinációkat is beleértve. Ha a Windows 10 is ilyen lesz, nem veszem meg, és csak linux lesz a pc-men. Legalább megspórolok kb. 40.000 Ft-ot.
[ Szerkesztve ]