Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most épp ilyen.
-
Téli.
-
-
-
-
válasz
hoffman_ #41878 üzenetére
Témakörök szerint vannak rendezve az alkalmazások - balról: keresők (2), rendszereszközök (4), file kezelők (3), böngészők (6), kellékek (2), Office alkatrészek (9), játék kellékek (3), multimédia (4), stúdió szoftverek (8), Acronis, hálózati eszközök (4), diagnosztikai szoftverek (5), szal már érzésre is jó irányba lehet indulni, meg kellően nagy felületen vannak eloszlatva.
-
-
-
Vki tudna javasolni egy működő, monokróm időjárás skint win7 rainmeter alá?
-
-
-
-
Korábban is szerettem volna már kérdezni, hogy a különböző Linuxok alatt a system info kiíratása az valami spéci linuxos fétis, vagy a működéshez szükséges rossz. Csak mert Lathronos néhány deskét kivéve szinte mindenhol ott van valami nagyon sután kinéző pálcikás kijelzés.
-
-
válasz
Greenebola #40809 üzenetére
-
válasz
sz.balazs.95 #40645 üzenetére
Agyon, nipliken, csapokon jól is mutatna vmi hasonló szín, az igaz.
-
válasz
sz.balazs.95 #40643 üzenetére
Jaja, szerintem így kifejezőbb a háttér, főleg, hogy nincs félbevágva rajta a kis terelő lemez.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sz.balazs.95 #40641 üzenetére
Inkább a felniből kellett volna vágnod szerintem, hogy beleférjen a képbe a fogaskoszorú.
-
-
válasz
TigerCat #40435 üzenetére
Természetesen nem.
Persze tény, hogy sokkal elegánsabb lenne egy üvegasztal, rajta egy szál egérrel, de mondjuk egérrel szimulátorozni elég szegényes élményt nyújt.
Ugyanígy, zenék létrehozásához, keveréséhez, összeállításához kénytelen az ember hardverekkel körülvenni magát, tehát kell szintetizátor, gitárok, midi-vezérlők, midi-szekvencerek, effektprocesszorok, külső D/A konverterek, keverőpult, erősítők, végfokok, ésatöbbi.
Kábelmenedzsment is készül már persze.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Lathronos #40419 üzenetére
Az egyiket olyan 1 m-ről nézem, a másikat 1.20-ról kb. Egy monitor nem lenne jó, mert eltérő a funkciójuk. Egyedül szimulátorozás közben használom egyszerre a kettőt. Az egyik normál felhasználásra van, a másik zenekészítéshez. Majd, ha hazaértem nyaralásból, lefotózom, ha érdekel, de egyébként ilyen volt régebben, amikor a 42-es mellett egy 24-es volt betéve zenéléshez.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
jim bcs: köszi! Amúgy má' kiégtem.
Lathronos: én is így voltam vele, kedvenc lapom volt az AW9D-MAX
pocokxx: először úgy néztem meg, hogy fekete-fehér ikonokat használtam a weather skinhez, de aztán jobban tetszett ez a megoldás, hogy a totál fekete-fehér képben egy pici színes pont van csak.
-
-
-
-
-
válasz
PR0JECTNR56 #38102 üzenetére
És még az én desktopom félelmetes neked?
-
-
-
-
A sok matuzsálem között még én is elveszek a 34 évemmel.
-
32 pontom lett. Nem egész 10 perces munkáért ez több mint ami adható.
Köszönet a szervezőknek a szervezést, a zsűrinek a részletekbe menő értékeléseket![ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz
Barthezz2 #37079 üzenetére
Azért azt is tegyük hozzá, hogy épp az OS-ek közötti jelentős, penetrációbeli eltérésből fakadóan Windows környezetben nagyságrendekkel könnyebb olyan desket faragni, amire ránéz a zsűri, és megvan neki a marha jó érzése. Pusztán azért, mert több, jobb szoftver van rá, amely szoftverekre többen, jobb kiegészítőket készítenek, amit már csak jó érzéssel össze kell válogatni a felhasználónak. Ehhez képest OS X-en elég szűk a lehetőségek köre, plusz macerás is összerakni vmit a shell scriptekből, ahol a max látvány az, hogy betűtípust és színt lehet választani egy adott információnak. Ezen felül a dock elemeit tudod megváltoztatni, és a menü színeit. Slussz.
Windows alatt sokkal-sokkal több lehetőség van minderre, ráadásul szinte mindenből van kész modul, csak fel kell tenni. Persze kell hozzá ízlés, meg rutin meg minden, de az nem lehet vita tárgya, hogy sokkal könnyebb Win alatt összerakni egy ízléses desket, mint OS X-en.
Linuxon ez meglátásom szerint talán még fokozottabban van jelen, bár ehhez bevallottan nem értek. Ugyanakkor látom a topicban zajló linuxos párbeszédekből, hogy egyes kollégák mit össze reszelnek, szögelnek azért, hogy a végén legyen valami szögletes, recés, kezdetleges izé az asztal helyén. Rengeteg munka van vele, nekik, akik tudják ezt, nyilván sokkal értékesebb is emiatt, és az is nyilvánvaló, hogy a full pragmatikus linux deskekhez képest csillogó-villogó infocentert hoztak létre például. De egy túlnyomórészt windowsos deskeket felvonultató sorban a sor végén fognak kullogni így is.
Tehát nem csak azért van kisebb esélye OS X-es vagy linuxos deskkel induló felhasználónak egy adott versenyen, mert kevesebben vannak, hanem azért is, mert ebből (is) fakadóan a lehetőségek köre is szerényebb.
Mindemellett abban a kérdésben, hogy van-e értelme külön OS-szerinti bontásban rendezni a versenyeket, azon álláspontra vagyok kénytelen helyezkedni, hogy a versenyekre átlagosan nevezők sajnálatosan alacsony száma miatt nincs. -
Én eddig kétszer értem el dobogós helyezést a versenyeken és mindkétszer OS X-szel. Persze könnyebb lett volna, ha csak OS X-ek vannak az adott kategóriában, az tény. Ahogy az is, hogy sokkal szűkebb a lehetőségek köre modolás terén. Linuxot nem ismerem, így arról nem tudok nyilatkozni érdemben.
-
-
Klaus1987 és colomb2: nem voltam elég alapos, köszi!
-
-
-
-
-
válasz
Rimuru #36051 üzenetére
Nem oldalra, hanem a megadott sarokba.
A négy sarokra négy különböző funkciót tudsz beállítani, ami akkor aktiválódik, ha a kurzort a sarokba mozgatod. Egyébként azután, hogy a megfelelő sarokba húztad a kurzort, kb. 2 mp elteltével aktiválódik a képernyővédő, plusz 1 mp, amíg jelszót kér, szal, ha véletlenül húzod a kurzort a sarokba, még nem történik semmi.
-
válasz
Gubek-Einste #35735 üzenetére
Az én vagyok.
Júzereknek belépéskor lefut policy-ből egy default desktop konfigolás, szal nekik céges wall és céges logó van, meg persze gépnév, IP, meg a HelpDesk telszáma.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- További aktív témák...