Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Help me! Windows 10-en nem sikerül lecserélnem a skypeikont a tálcán ezzel a módszerrel. Tudtok tanácsot adni?
-
littlemamba
aktív tag
Szaisztok!
Köszönöm szépen a versenyt és az értékeléseket! Gratulálok a nyerteseknek!
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok – bodobács
Minimal: Petyyyyy
Anti.minimal: LathronosMindenkinek gratulálok a sok szép munkáért ;-)
-
littlemamba
aktív tag
Boldog új évet srácok sok-sok szép desktoppal!
-
littlemamba
aktív tag
25
-
littlemamba
aktív tag
Húúú srácok! Nagyon köszönöm! Az értékeléseket is és a pontokat is! Yuhhey!
-
littlemamba
aktív tag
Boldog Karácsonyt srácok!
Remélem lassan nekem is jut egy kis időm maszatolni a desktopon ;-)
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltam csinálni 3 gombot rainmeterben a kikapcsolás-újrainídítás-hibernálás hármasra, viszont valamiért nem működik. Valaki megmondja nekem, hogy mit írjak át, hogy működjön?
[Variables]
Font=Century Gothic
Color= 255,255,255,100
Size=22
StringStyle=normalAppName1=Hibernate
AppName2=Restart
AppName3=ShutdownAppPath1=["rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState"]
AppPath2=["shutdown.exe -r"]
AppPath3=["shutdown.exe -s"][App1]
Meter=String
FontFace=Century Gothic
FontColor=188,144,124
FontSize=10
StringAlign=Center
Text=hibernate
StringStyle=normal
LeftMouseDownAction=!Execute ["#AppPath1#"]
AntiAlias=1
x=40[App2]
Meter=String
FontFace=Century Gothic
FontColor=188,144,124
FontSize=10
StringAlign=Center
Text=restart
StringStyle=normal
LeftMouseDownAction=!Execute ["#AppPath2#"]
AntiAlias=1
x=160[App3]
Meter=String
FontFace=Century Gothic
FontColor=188,144,124
FontSize=10
StringAlign=Center
Text=shutdown
StringStyle=normal
LeftMouseDownAction=!Execute ["#AppPath3#"]
AntiAlias=1
x=300[BGApp1]
Meter=Image
SolidColor=0,0,0,1
h=20
w=30[BGApp2]
Meter=Image
SolidColor=0,0,0,1
h=20
w=195[BGApp3]
Meter=Image
SolidColor=0,0,0,1
h=20
w=330[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, tud nekem valaki abban segíteni, hogyan tudok rainmeterben saját dockot saját ikonokkal csinálni? Alapszinten ismerek a fájlokat, hiszen már egy ideje szerkesztgetem, pötyögök bennük, de teljesen nulláról, sajátot még soha nem gyártottam. Tud valaki ebben segíteni? Útmutatót, tippeket adni? Jöhet privátba is, biztos lesznek kérdéseim ;-) Tulajdonképpen az objectdockot szeretném leváltani sajátra rainmeteren belül, ha képes vagyok rá :-D Köszi
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Bjørgersson #34342 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni. Sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Bjørgersson #34340 üzenetére
Mondjuk ilyen nincs, nyilván megtaláltam volna...
-
littlemamba
aktív tag
Röhej, de Windows 8-on nem boldogulok a nyelvi eszköztár bezárásával Mit kell vele csinálni?
-
littlemamba
aktív tag
Hello srácok, tud nekem valaki abban segíteni, hogy régen volt egy skin ami jól működött, most pedig a date mappában lévőt nem tudom munkára bírni. Ötlet, gondolat, hogy mit nem csinálok jól?
Erről a rainmeter skinről lenne szó. Köszi -
littlemamba
aktív tag
válasz
Bjørgersson #33715 üzenetére
Így nem sajnos, én is ezt próbáltam ki elsőre :-(
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
ha azt akarom, hogy az ikon innen még egy beljebbi mappát nyisson meg akkor hogy kell folytatnom a sort?
["explorer" "shell:MyDocuments"]
(tehát a my documentens belül van egy mappám amire szükségem van :-))
-
littlemamba
aktív tag
Nagyon szép dolgokat csináltok, fel kell kötnöm rendesen a gatyót, ha indulni szeretnék a versenyen
Van ám fejlődés rendesen!
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Psychonaut #21548 üzenetére
Köszi, de ezt sajnos már megtaláltam, ki is akartam próbálni, de hiába takecontroloztam be a fájlt, nem tudtam rá átültetni a feketét. Igazából ezzel még az is bajom, hogy ronda (szerintem), de azért köszönöm:-)
Igazság szerint az óra lenne a legfontosabb, mert a wifi ikont még el tudom rejteni, az órát nem szeretném...
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok, van win7 újrahúzás után vagyok és szeretném a jobb alsó sarokban az órát és a wifi ikont sötétre színűre csinálni. Szeretnék ehhez valami segítséget kérni, hogy mit, hol és hogyan csináljak, merre induljak, mert önállóan csak nem jön össze.... Köszi
-
littlemamba
aktív tag
-
littlemamba
aktív tag
Olyan klassz, hogy sok desk készül nevezésre, nagyon sok jó munka van tényleg, öröm ide felnézni esténként
-
littlemamba
aktív tag
ejde felpörögtek itt az események
sok szép munka van
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Recon666 #15720 üzenetére
Azért a bordó ikonok eléggé befigyelnek remélem értékeled
@vans?: Emlékeztem, hogy valakinél már láttam ezt a wallp-t, még tavasszal vagy tán nyár elején, de nem kezdtem el keresgélni, hogy ki volt az, de gondolhattam volna, hogy te,...és kihez nyúlnék vissza, ha nem a legelső mesteremhez???!!! (wow és ez tudatalatt működik)
-
littlemamba
aktív tag
válasz
littlemamba #15717 üzenetére
Ohhh sorry, nem válasznak szerettem volna az előzőt....
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Recon666 #15716 üzenetére
Drágáim, olyan sok hsz-t termeltek, hogy csakna
No de félretéve a viccet, itt van egy már legalább 4-5 napja ez van, semmi extra, igazából majdnem pont olyan, mint a többi "énféle". De hát ez van, nem megy a megújulás, mert ez baromira kényelmes így nekem, csak a háttereket unom meg folyton...
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Meg tudja nékem valaki mondani, azt hogy hogyan tudok hotmail-es email figyelőt csinálni?
-
littlemamba
aktív tag
@vans? & ntomka: Wowww köszi köszi köszi! Imádok idejönni, szinte mindig jókat kapok! Yeaahhh
@vans? & Recon666: Ooo már így is hálás vagyok Recon kollégának, mert az ő gyönyörű bordó ikonjaitól jött az ihelet...amit valljuk be már rég nem kaptam
De ha ideje én energiája engedi naná, hogy örülnék egy pink token packnak (meg egy lilának is, de az utóbbi már telhetetlenség....), amit szerintem az egész fórumról én használnék egyedül, ami persze nekem nem gond
Mindenesetre
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
válasz
Recon666 #13773 üzenetére
nem elég elforgatni, hanem nagyobb területet kell adnod a skinnek az tengelyeken, attől függően, hogy mit merre forgatsz. Nekem az óranagyításnál volt ilyen gondom anno, hogy a széle lemaradt, ha nagyon nagyra növeltem, de aztán rájöttem, hogy maga a skin által lefoglalt területet kell növelni.
-
littlemamba
aktív tag
ezt töltsd le, ezzel nagyon könnyű, lehet hogy egy régebbi take controlt találtál, de ez OK:
Ebben nincsen hotkey rész, ez baromira egyszerűen fog menni. De ha gond van, jelezd.
[ Szerkesztve ]
-
littlemamba
aktív tag
Elindítod -> első menü balra fent: add---> kikeresed a windows mappából az explorert, leokézod--> jobbra lent: Take control, rányomsz. Kész.
Ezzel birtokba veszed, restart (ez nem biztos hogy kell, de ajánlott). Ezek után ha elindítod a start button changert, akkor már fog működni, vagy ha ki akarod cserélni az egész explorert az is.
De csinálj az explorerről biztonsági másolatot, hasznos.