Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaded
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem ezt a témát, de az 'előző' 'következő' 'bezár' gombok nem változtak meg.
Mi lehet a gond?
-
atesz117
aktív tag
Mai desk (nem engedi ide feltölteni a képet
)
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
(#20985) ntomka
Akkor még nem láttál elvetemült desktopot
majd ha megértem az arch-t akkor lessz it elborulás(#20986) pocokxx
helyes tasik
-
pocokxx
Közösségépítő
-
joc-cod
tag
Köszi.
Nem nehéz, csak rá kell jönni mi micsodát jelent.(Szerintem könnyebb mint Windowson a Rainmeterrel skin-t csinálni... Próbálkoztam avval, dehát valahogy nem állt kézre.)
Sikerült felvarázsolni azt a conky skint, amit előbb linkeltél? Ha nem, akkor priviben küldök segítséget.(#20971) [pod]Diablo: [Háttér
]
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
leszedtem egy conky fajtát. kicsomagolom kapok egy
.conky (folder)
.conkyrc file t. mit hova másoljak vagy írjak felül?[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
Ok kinéztem egyet kicsit alakítottam rajta gmail kész. Nézegettem az utorrent kijelzőket, de úgy tűnik mind olyan hogy nem tudja kiválogatni a letöltés alatt levőket és azt mutatni, hanem mindegyik csak a teljes listából mutatja az első x db-ot, a hozzászólásokba írják hogy ki kell törölni az utorrentből ami már leért más megoldás nincs.
Találkozott valaki olyan megoldással amelyik csak azt mutatja ami épp töltődik lefelé? -
vans?
őstag
válasz
[pod]Diablo #20972 üzenetére
udv,
nekem tetszik a koncepcio, bar a megvalositason lehetne meg faragni szerintem. a szerda peldaul biztosan belelog a toronyba, ezenkivul a th-nak a 19 utan kene lenni, nem a May utan, ha nem tevedek.
Ja, es a startgomb szvsz tul nagy a talca meretehez kepest, aranytalan.De persze ezek csak okoskodasok, ha neked igy tetszik, akkor fasza.
-
F34R
nagyúr
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail #20962 üzenetére
Azt megtaláltam hogy pl "!RainmeterToggleMeter: leállítja a metert ha fut, elindítja ha nem", de ha ezt kattintással akarom ki be kapcsolni nem azzal hogy fölé viszem az egeret, akkor azt hogy lehet megmondani hogy alaphelyzetben a program indulásakor ne látsszon, hanem majd csak akkor ha ráklikkelek?
-
Visormail
addikt
Olvasom a Egyedi desktopok - A Rainmeter I. és II. cikkeket, tetszik a program és a cikkekért is köszönet. Az a kérdésem hogy az II.-ban említett lenyíló menüt:
Hogyan kell elkészíteni? Mert a cikk végén letölthető fájlban lévő sem ilyen és leírva sincs a cikkekben úgy látom. -
Visormail
addikt
válasz
Balázs1621 #20806 üzenetére
Sziasztok, ez a jobboldali kijelzősor mivel készült?
-
pocokxx
Közösségépítő
Egy vidám tavaszi asztalka...
-
lacus666
csendes tag
Sziasztok! Még új vagyok itt. Tegnapi nap eldöntöttem, hogy ujra telepítem a rendszeremet kb 1.5 év szolgálat után. Gondoltam az új rendszer különbözzön az elöző megszokottól. Eldönöttem kicsit átalakítom a hagyományos windows 7 kinézetet. Hát így sikerült. Tudom, kicsit sok minden van rajta, de ez most tetszik nekem.
[ Szerkesztve ]
-
mindenes#9
újonc
és valóban az volt a probléma :-) Nagyon szépen köszönöm! (Y)
-
vans?
őstag
válasz
mindenes#9 #20938 üzenetére
A Stay Topmost van bepipalva a beallitasoknal (Position), ha jol ertelmezem a problemadat. Szedd ki.
-
biggamer
veterán
Köszi, már +tettem fél nyolckor ... [link]
-
biggamer
veterán
Hi ... köszi, Win7-em van.
Más ... nem volt még Win7-em és nem is találkoztam ilyen problémával.
Ha sokáig nem nyulok a géphez amikor be van kapcsolva, elsötétül a monitor ... de utána nem tudom előhozni a képet, pedig megy a gép.Hiába klikkelek az egérrel, nyomkodom a billentyűket ... semmi reagálás.
Ez miért lehet ???
-
vergilx
őstag
sziasztok!
tudnátok valami jó átlátszó témát linkelni? -
biggamer
veterán
Hi, vettem új erőművet ... tudnátok nekem linkelni egy olyan egyszerű progit, ami látványosan mutatja mindig a hőfokokat, fordulatokat, teljesítményt ... stb.
Előre is köszi.
-
-
Laccoss
addikt
válasz
128bit #20911 üzenetére
Lehet egy RC vagy BETA Windowshoz tartózó explorerframe.dll-el próbálkoztok, és a kompatibilitás nem megy az újabb végleges verzióval. Akár még az SP1 is bekavarhat. És oda kell figyelni, hogy 32 vagy 64bites a fájl, mert vannak témák, ahol mindkettő elérhető, de van ahol csak az egyik.
Amúgy nem egy nagy dolog kicserélni és semmi sem garantálja hogy egy esetleges frissítés után is megmarad a módosított explorerframe. Ez most olyan, mint mikor explorer.exe-t raknak mellé, és csak a start gomb van módosítva. Nah azt például felesleges felrakni, rengeteg fagyás jöhet elő tőle.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz
Psychonaut #20914 üzenetére
Hat ez aztan fontos problema, lol. Ezt nem tudtam, mea culpa. Akkor sok sikert az erintetteknek.
-
F34R
nagyúr
válasz
Psychonaut #20909 üzenetére
bizony-bizony van is 1-2 faxa kis shell belőle
-
F34R
nagyúr
whaa miért nem lehet berakni explorerframe.dll-t
win 7 sp1 x64 nem enegedi egyszerűen birtokba venni
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #20902 üzenetére
Fedora 15 RC
igazából kicsit viccnek is szántam, mert bár a desktop van rajta, de így pont semmi nem látszik a felületből szintentomka: hát nem
viszont szerintem sokkal elegánsabb. nem jönnek be a unity színes keretes launcher ikonjai. az első volt ott is, hogy kilőttem az ikonok hátterét, sokkal jobb úgy.
-
ntomka
nagyúr
válasz
#16820480 #20901 üzenetére
Hát ez nem az Ubuntu Nagy Kommunista Birodalmából származó kép.
(#20902) Psychonaut: Ha minden igaz valami Fedora lesz. Bárcsak a Mintbe berakták volna a Gnome 3-at.
[ Szerkesztve ]