Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3aTi3
tag
gordi: nesze
és itt egy bónusz hogy örüjjéfír: igazából semmi különös, firefox4 ui fixerrel titlebar bekapcsolása, firefox gomb mozgathatóvá tétele, omnibarral az url bar és search bar összevonása, stratiformmal a tabok és gombok fehérre színezése. ja és hogy tt-vel együttműködjön, az aero-t ki kellett kapcsolni :S
-
F34R
nagyúr
#21289) tvse1995
ez egy jó desk
#21290) 3aTi3
engem nem zavar ha 10 percenkét raksz be újat akkor sem
-
Visormail
addikt
Ez még talán itt is érdekelhet valakit, nem néz ki rosszul a képeken.
O&O DriveLED00Bandi00: Olvasd el (#21278) pocokxx hozzászólását most írta le ezt
[ Szerkesztve ]
-
00Bandi00
csendes tag
Hello mindenkinek,
már elég rég jártam itt, most támadt egy pár ötletem de elakadtam, azt szeretném csinálni h ha rámutatok egy ikonra akkor jelenjen meg körülöte egy "forgó akárni" (ami egy kép akarna lenni) és ha lehet akkor változtasson szint is(de ez nem fontos).Ebben szeretnék segitséget kérni, hogy rejtsem el és milyen parancs kell ahoz h ha rámutatok az egérrel akkor megjelenjen. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Joker_5x #21276 üzenetére
Ahhoz csak annyi kell, hogy a "lenyílós" részeket egyetlen csoportba rakod: Group=lenyilo dolgok, és minden meterhez be kell írni, hogy Hidden=1. Ezekután mér csak annyi dolgod van, hogy kiadod kattintásra vagy feléhúzásra nyíljon le ha az adott kép felá viszed (Ha kattintós, akkor LeftMouseDownAction: -nel kezdődik.)
MouseOverAction=!Execute [!RainmeterShowMeterGroup lenyilo dolgok] illetve a párja:
MouseLeaveAction=!Execute [!RainmeterHideMeterGroup lenyilo dolgok]. -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Joker_5x #21272 üzenetére
első hozzászólás... Ha nem boldogulsz segítünk. De deviantarton is körül nézhetsz.
-
Joker_5x
tag
Sziasztok!!
Egy kérésem lenne hozzátok.
Rainmeterhez kéne olyan skin ami a proci és a ram teljesitményét mutatjaamire és ha rákkatintok akor nyillik le.Esetleg ha egy linket tudnátok adni, megköszönném?!
Elöre is kösz!!
Vagy ha nincs link akkor hogyan kell ilyet csinálni(szerkeszteni)?? -
pocokxx
Közösségépítő
Ha a speedfan jót mutat, akkor a rainmeterben kell kutakodni, ha nem, akkor valószínű, hogy más gond van. (van egy speedfan topik is tedd fel ott is a kérdést, bár nem egy aktív topik...
)
-
-
RBJ
addikt
válasz
pocokxx #21264 üzenetére
nagyon jó. csini conky . mondjuk ezzel összekombinálva elég jó lenne nekem.
[asztalom][ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
neeee a linux hatalomra tör. nem is csoda, nagyon szép a felhasználói felület csak ami alatta van azt kellene windowsra cserélni
-
RBJ
addikt
Ehhez a conky hoz való időjárás modult tud valaki? vagy olyat amibe már benne van?
[link] -
Dirtyz
őstag
Sziasztok!
Win7 desktop-ra hogy tudok fotót felrakni, de úgy, hogy a háttér megmaradjon?
Kisméretű (max320x240-es) képről lenne szó. -
moraraliz
csendes tag
Megtaláltam!! És már az én gépemet is ez szépíti!
-
7
addikt
válasz
Recon666 #21191 üzenetére
Én is png-ben töltöm fel a képeket, és nem tervezek ezen változtatni. Ha thumbnail vagy link formájában van jelen a fórumon, akkor úgy vagyok vele, hogy a kattintás utáni kép mérete és formátuma már hadd legyen a feltöltő dolga.
Akinél lassabb net van, az meg sajnos pórul járt. Nálam is bőven van baja a netnek mind ping, mind sebesség terén, de bőven megfelelő megoldásnak érzem, hogy a nagy adatforgalommal járó és/vagy hosszú ideig töltő tartalmat beszúrás helyett linkelik.
-
Visormail
addikt
-
kiscsatho
csendes tag
Talán ez a 4. asztalom amit meg merek mutatni a nagyközönségnek(talán a nagyobb felbontás és a 16:9 -es képarány megkönnyítené a dolgomat, csak ugye nálunk sincs kolbászból a kerítés ), és egyúttal egy kérdéssel is fordulnék hozzátok. Nem tudom megoldani, hogy alul a google keresés a taskbar felett maradjon, és egyben funkcionális is legyen. mert most csak díszként van ott
Ha a settingsnél TopMostra állítom, akkor a taskbar felett marad ugyan, de ha rákattintok, akkor az inputbox-ot is maga alá pakolja. Erre nincs valami megoldás?(mint mondjuk css-ben a z-index) Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
gregus021: Ebből a skinből lett átalakítva.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- Stadler Form Oscar Little Titanium hideg párásító
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -