Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz raczger #95809 üzenetére

    NHH eszembe se jutott addig, amíg nem láttam, hogy haverom végül mégis oda ment fel. :) Mindegy, nagyon unom már ott a buszos utat, jó volt ez így. Annyira a szint sem hiányzott, mert volt helyette szél. :O

    makoss: egyik gumi sem fog elolvadni, vagy széttörni, mindegyik bírja mindkét végletet. Én tapadás miatt vennék két félét. Egy aszfalt gumit (ajánlották párat korábban), meg egy bütyköst, ami jobban megtapad a latyakos/félig fagyott/fagyott utakon. Ha a tempo nem lényeg, akkor alacsonyabb nyomáson még komfortot is kapsz vele a jégbordákon.

    padi68: a lámpás kereszteződésért már kaptál eleget, én 2:38-nál emelném ki a Nissant, ami ha oldalba kap, fizethetsz neki, mivel egyenrangú útkereszteződésben ő jött jobbról. Szerintem, bár ott lehet, hogy a főútra ő megy jobbra, a Nissan meg balra, és akkor mégsem. :F Én elengedtem volna a kocsit, minden esetre.

    gergo07: a képen nem látszik jól, de ha a bringádban gyors zár van, akkor csak ki kell cserélned a görgőhöz kapott gyors zárral. Ha nem az van, akkor tengelycsere, és mehet a buli.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák