Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv.
A felesegem noi biciklijere szeretnek elso kosarat feltenni.
Vettem is egy kosarat, ami a kormanyra szerelheto, viszont a gyors kioldasu felfogato szerkezet eleg gyenge olyan szempontbol, hogy lehajlik onmaga sulyatol is a kosar.Az elso kerek teleszkopos, igy az elso villahoz valo merevito palcaval valo csatlakozas kizart.
Probaltam meg a kormanyrudhoz kaphato fogatoval...de ez sem megoldas, mivel tul rovid, igy a kosar szinte teljesen lahajolva eri csak el.
Van valakinek tippe hogyan lehetne stabilla tenni a felfogatast ugy, hogy ne legyen "kókányolás"?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Expendable
aktív tag
válasz Napfénysüti #70969 üzenetére
Én ilyet használok [Bontrager
Race Lite Anatomic-C Road] és nagyon szeretem, nekem kényelmes.[ Szerkesztve ]
-
ivana
Ármester
válasz Mikulásbá #70985 üzenetére
Talán kicsit lehetne olcsóbb, de amúgy ezek nem rosszak, ha találsz merev villával az jobb, meg a rugós nyereg is pozitív ha van (geles nyereg valami modern baromság sehova nem jó). Gyakran állítható stucni van ezeken ami egyértelműen szemét, illetve ez a kormány hajlítás is az, porteur hajlítás vagy egyenes illik ezekre.
-
rétisün
veterán
válasz ShiTmano #70991 üzenetére
szerintem az alu-karbon cuccoknak az égegyvilágon semmi értelmük, az alu mag miatt pont azt a tulajdonságát veszti el egy ilyen cucc, amiben jobb a karbon az alunál: nem olyan (nem úgy) merev, sokkal jobb a rezgések, rázkódások csillapításában. állítólag.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
ShiTmano
aktív tag
Csak érdekességképpen.
"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
rétisün
veterán
válasz Napfénysüti #70986 üzenetére
mondjuk én mérés nélkül is tudom, hogy az összes váz, amit használok, legalább 1 számmal nagyobb a kelleténél. vagy fene tudja, az outin 80-as stucni van, az a váz biztos lehetne kisebb, a melóbajáróson meg 120-as, pedig a felsőcső kb. egyforma. aztán a melóbajáróssal simán lenyomtam így is a pannon maraton hosszú távját (jó, nem 'egy seggel') bár azon egyenes kormány van, outi kormánnyal nem bírnék annyira nyújtózni.
legközelebb tuti olyan outi vázat/bicajt veszek, aminek nem hosszabb a felsőcsöve 540-545-nél.csak az a baj, hogy a rövid felsőcsőhöz rövidebb fejcső is 'jár', illetve szeretem, minél hosszabb a nyeregvázcső (vagy mi), hadd érjen bele minél hosszabban a nyeregcső.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
HEAHEA
aktív tag
Szia! Most, hogy írtad én is elgondolkoztam egy ilyen testreszabáson, hogyan lehetne a legjobb számomra a bringám. Nekem is M-es méretű, 55-ös felsőcsőhosszal, csak nemis tudom...
Volt a Bringaland, mint kiszemelt, most 30 ropi a mérés; akkor találkoztam a Bringaexpón amit linkeltél, a velenceiekkel, meg találtam az Alpinbike "bodyscanning system" mérést 3000 HUF-ért. Vajon ez utóbbi mennyire lehet elegendő ?[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
De miert akarsz cserelni? Erzed, hogy nem jo, hogy kenyelmetlen?
Atok
-
imyourfriend
őstag
Nekem úgy hiszem Ritchey Logic kormány van fent, semmi gond nincs vele s kellően merev valamint könnyű is. Nem az a gyenge pont egy bringán.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz rétisün #70983 üzenetére
Culebro 2014
M-es méretű gépem van aminél 540mm az ülőcső és 550mm a felsőcső hossza elvileg. 173,6cm-re mértek ma.Minőségre akkor ezek a nem túl dtága Ritchey-k rendben vannak? Megmondom őszintén erre a bringára feleslegesnek érezném hogy valami drágább netán karbon kormányt vegyek. Majd talán a következő bringámon egyszer ami már full karbon lesz.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
nagyúr
Üdv!
Segítség kellene a szakiktól.Van egy régi Schwinn Csepel MTB,amire most elég sokat kellene költeni,hirtelen netes számolgatással olyan 30-40 ezer Ft-ot.
Sokat biciklizek,munkába is azzal járok melóba is,ha jó idő van(szomszéd falu,12 km).
Arra gondoltam,lehet érdemesebb lenne újítani és egy alig használt Cyco biciklit venni valahonnan.
Dióhéjban:28-as keskeny kerekek(csak aszfaltra),agyváltó(fontos,nem kell 5 sebességnél több),első teleszkóp,jó lenne ülés teleszkóp is,sárvédők,csomagtartó,agydinamó,stb.Egy ilyen állna talán legközelebb az elképzeléseimhez,de ennek a kormánya nem tetszik.
Köszönöm előre is a segítséget,véleményeket,esetleg ha valaki tud konkrét bicajt,vagy hol érdemes keresni.
-
imyourfriend
őstag
válasz rétisün #70983 üzenetére
Szép kör ez, nem beszélve a Kehidakustány környékén lévő emelkedőre. Grat amúgy az 55ezerhez, nem semmi az a km szám. Személy szerint valahol 20ezer felett járhatok, de ez a 31,6-os átlag meglepett elég rendesen mikor hazaértem. Jut eszembe a galaxy ace3 érdekesen mérte néhol a távot, meg lassú lett így lecseréltem egy s5-re hogy endomondo normálisan fusson rajt, legyen normális gps ésatöbbi.. mostanában kb endomondora használom a telefont, legalább ez működjön.
Javarészt ahol jöttem mindenhol tiltva van, de eltekintek tőle mivel csak főúton kerékpározom s a rendőrök nem bántanak errefelé.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz imyourfriend #70979 üzenetére
én ezt mentem ma. rajzoltam, nem telóval csináltam.
az elkerülőn nincs tiltva a bringázás? nekem nagyon úgy rémlik...(#70969) Napfénysüti: mekkora vázad van, meg milyen magas vagy?
ritchey cuccokból nekem volt classic kormányom. mondjuk alu színe van, ami lehet nem passzolna a többi cuccodhoz. az egyik legkényelmesebb kormány volt nekem, igaz nekem az ergo kialakításúak jönnek be, a mostani 3T ergonova is 'alig hajlik'
[ Szerkesztve ]
-
-
SkyS1gn
félisten
No, végül egy Kross Level R3 lett L-es méretben, csütörtökön érkezik.
Nem leszólni, szerintem nekem tökély lesz
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
imyourfriend
őstag
válasz rétisün #70978 üzenetére
Beállítottam így már látni, Rátót-Körmend majd az elkerülő 86-os részén s utána a főúton Bagod felé, a tesconál értem be Egerszegre. Ettem egy pitát ~10 perc pihenő és végig a városon, itt nem mértem mert veszélyes közlekedni ott s Andráshidánál értem vissza a főútra majd egy kis szenvedés aztán hazaértem.
-
rétisün
veterán
válasz imyourfriend #70973 üzenetére
kár, hogy pont a térképet nem látni, kiváncsi lennék merre jöttél.
én is megrajzolom mindjárt a mai kört, már csak az újabb kerek szám miatt is
-
veterán
válasz TomMusic #70976 üzenetére
Csajna, 1300 huf környéke, 2-300 lumen, kaptam hozzá tartót is és könnyen leszedheto felrakhato, a gombbal kellett kicsit jatszanom, konkretan cserelnem, de egyebkent nekem megerte ennyiert, hogy van egy mini fenyagyum, ha kell. Altalaban ezt hasznalom, szeretem, ha latnak rendesen es en is latok, a kis szilikonosok inkabb varosba, lathatosagra jok, ha van kozvilagitas.
Everybody lies.
-
TomMusic
őstag
Ki, milyen fajta világításra esküszik? (MTB)
Azon gondolkodom, hogy veszek bagóért vateráról szilikonost, vagy valami masszív, felszerelhetőt. Előbbit nyilván könnyebben elhagyom/elcsórják, utóbbi meg drágább, és nálam eddig mindegyik letört/szétesett.. stb.
Vagy, szakmámból/hobbimból/elvetemültségemből kifolyólag csinálok egy sajátot, ami olyan lenne, hogy rakok a küllőre valami neod. mágnes(eke)t, a villára meg valami tekercset, valami kapacitással, meg derék elektronikával, aztán kész..Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
K Norbi
addikt
válasz K Norbi #70947 üzenetére
Ezt küldték:
Üdvözlöm!
Szerintem az összes mai felni „horgas” Ez arra a kis felső perem visszahajtásra gondolhat ami meggátolja hogy a gumi pereme felfelé kiugorjon a helyéről.
A Wikipedián találtam az infót hogy ezt a profilt 1970-től használják. Az én véleményem szerint ez ma már az általános felni kialakítás. A Google is minimális találatot hoz rá angol nyelven rákeresve ezért is gondolom hogy ma már ez az általános és nem a kuriózum.
A C jelölés pedig kikopott mert mindegyik olyan tehát nem jelölik külön.
A 6,5-7 bar nyomást bírnia kell a felninek.7 Barral megkínálom
-
anorche1
őstag
válasz Napfénysüti #70972 üzenetére
Hopsz, én azt hittem hogy pesten voltál a bringalandban.
Ez amit linkeltél tetszik. Kár hogy nem pár héttel ezelőtt linkelted, mert Balatonkeneséről közelebb lett volna mint Miskolcról"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz anorche1 #70971 üzenetére
Itt voltam: Bikefitting - Velence
Ez most úgy 20k hogy adnak hozzá egy ajándékkártyát amivel egy második mérés ingyenes. El lehet boltolni valakivel és így 10k-ból megvan.
Amúgy ilyen lézeres cuccokat használnak a beállításnál meg egy igen spéci gépen kell tekerni ami elég sok mindent mér.Més que un club!
-
anorche1
őstag
Láttam hogy 25-ről 30-ra változott az ár.
Fejlődtek valamit teknikailag, vagy még mindig egy szögmérővel, és egy ingával állítják be a bringát?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma részt vettem Shimano Bikefittingen, érdekes volt. Amin meglepődtem hogy sok netes olvasgatás után azt hittem nekem a bringámból eggyel kkisebb méret lenne az ideális erre mindenféle méricskélés után agép azt dobta ki hogy ennél a típusnál tökéletesen eltaláltam a méretet.
Viszont érdemes lenne egy stucni és kormánycserén elgondolkodnom a maximális kényelem érdekében.Tudna valaki ajánlani valami bevált és nem túl drága darabot ezekből?
Stucniból 120mm-es kellene szerintem ilyen max +6 fokos.
Kormányból meg 400-410mm széles (utóbbit mondjuk még sehol nem láttam) ami lehetőleg kis tenyerűeknek is kényelmes.
Ritchey-t néztem ezekből de nem tudom az olcsóbb darabjaik mennyire vállalhatóak?
Ritchey Comp 4 Axis stemIlletve két kiszemelt kormány csak nem tudom melyik az ideálisabb:
Ritchey Comp Evocurve drop bar
Ritchey Comp Logic Curve drop barMés que un club!
-
varsam
őstag
Csináltam magamnak hétvégére egy útvonalat, Normafa és HHH között, mi a véleményetek?
Esetleg aki ismeri a terepet segíthetne, hogy érdemes e így menni, vagy van jobb útvonal?
Célom egy laza tekerés az erdőben, közepes nehézséggel, semmi csapatás csak rendes könnyen megtalálható ösvények.[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
Majd fogyok
Az a baj hogy nem tudom a felni bírja e a 8 bart. Vagy miért írják elő a horgas felnit, pontosan mit takar ez, beakad a felnibe jobban, az enyémből meg lehet 8 nál már kiugrik nem tudom.
írtam pár bicikliboltnak hátha tudnak mondani valamit6.5 az alsó határ [link]
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz -=RelakS=- #70955 üzenetére
Főleg 26"-osra nem kell 1,9-es slick. ...tényleg bumszli.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
-
nauro
aktív tag
Sziasztok.
Mikor szoktak lenni az aktuális kifutó modellek kiszórása? Szeptember környékén? -
imyourfriend
őstag
válasz Hasaggymeg #70937 üzenetére
-
Ronyman
aktív tag
Erre senki? [link]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Hasaggymeg #70954 üzenetére
1.9-es viccesen néz ki
Anyámnak olyat vettem bütykös gumi helyett, de már érzem, hogy az 1.75 is elég lett volna. Csak gondoltam, legyen hasonló méret.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz scott_free #70951 üzenetére
Első.Olcsó,tartós és elég jól tapad.Picit nehéz leszedni/feltenni.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
K Norbi
addikt
válasz bunddog #70950 üzenetére
Nem tudom feldobtam rá, kerek 6.0 Bar van benne az ajánlott 6.5Bar, Max 8.0
Egyenlőre járok 6 al ennyit csak elbír ha nem is horgas. tetszik ez a gumi, nagyon könnyű volt felszerelni, először furcsán nézem rá szét volt gyűrődve mert hajtogatós de mikor felfújtam csak pislogtam hogy kisimult.
Beleraktam a 622-25/32 belsőt.
Nagyon egyenesen fut, semmi nincs benne szinte. Handmade In germany wow mondom.
Ez már nem india meg kézzel gyártott
Képek [link]Az enyém mélyágyazású de duplafalú legalább. Ezeknek elvileg 5,5Bar a max
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
köszi, ezek közül pl. melyiket érdemesebb?
CST C1446 Tracer/Traveller City Classic - 2.202 Ft
Schwalbe CX Comp HS369 - 3.591 Ft
Schwalbe Land Cruiser K-Guard HS450 - 3.592 Ft
Mitas (Rubena) V99 Cityhopper - 3.861 Ftmin. 80-90%-ban aszfalt/bicikliút, a többi is legfeljebb földút, kavicsos út.
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Megérkezett a Conti Grand Prix 4000SII csak van egy kis gond.
A használati az írja hogy horgas felnikre való, ami bírja a 8 bart.
Ezeket a felniket C jelzéssel jelölök. pl 622x15C nekem nincs C jelzés 622x19
Akkor csak 5,5 bart bír? Csináltam képeket: [link]
Ez a felnim duplafalú, de nem horgas ez egyébként mit is jelent?? [link] [link]Szerintetek merjem fújni 5,5Bar felé?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz kacsyx #70944 üzenetére
"faragni a testi hátrányokból"...de legalább nem kell lábujjhegyre állj,hogy a vizeldét felérd.
-
kacsyx
aktív tag
Tavaly több hónapig kerestem használt piacon 60, 62-es vázzal bringát, köztük outit. Eléggé lehetetlen kategória volt, úgyhogy gyűjtöttem még és vettem újat. Boltokban is ritka, de ez teljesen érthető. Kicsit néha el is csüggeszt, mert ha kisebb, könnyebb lennék olyan jó bringás lehetnék, na meg válogathatnék a bringák között. Így meg csak a kitartásommal tudok valamit faragni a testi hátrányokból.
-
TomMusic
őstag
válasz imyourfriend #70926 üzenetére
Köszönöm a választ!
rétisün: Neked is!Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ivana
Ármester
válasz Hasaggymeg #70941 üzenetére
Ennyire nincs nagy monti? Outiból bőven létezik óriásoknak való verzió. (Mondjuk 2+m-el nem szerencsés a 26-os monti az tuti) Kb. ugyan annyira gyakori a 62-es mint a 49-es nem mondom, hogy könnyű szerezni, de van mondjuk lehet acél, de általában jó vázak slx meg ilyesmi csövekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Pttypang #70938 üzenetére
Biztos van olyan is aki valóban fölöslegesen húzza annyira ki,de tény az is,hogy 2m fölöttieknek nincs kerékpár a piacon...aztán ha egy 205cm-es,hosszú lábakkal is megáldott emberünk adja fejét bringázásra be is tolhat egy fél szál 3/4"-os (3m ) horganyzott vízcsövet a vázba nyeregcsőnek,hogy ne térdelje magát szájba.
[ Szerkesztve ]
-
atok666
őstag
Naja, a hosszu labak mar csak ezzel jarnak
Atok
-
ivana
Ármester
Én is használtam 26-oson 1.4-es slicket és nekem kifejezetten bejött (akkoriban mondjuk 65kg voltam). Ami gáz volt, hogy a kevésbé agresszív üléspozícióval hiába óriási a gumi egy outihoz képest jóval pattogósabbnak érződött. Szóval mai szemmel elég kényelmetlen, de 6 baron gurult mint az állat, elég durván lehetett vele menni aszfalton a 1.9-es slick után (!)
A másik kettő amit írsz sima kerék probléma, egy jó kerékben nagyon nehezen törik küllő, inkább rohadt nagy 8-as lesz benne, de a küllő marad, a felni meg simán kibír ennél sokkal több bart is (mondjuk lehet el volt fékezve) -
veterán
Kar, hogy a linkeden is egyetlen kepen se ul rajta a tulajdonos, biztos viccesebb lenne latni, hanyan feleslegesen neznek ki ilyen idiotan a biciklin.
Everybody lies.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem kicsit van kihúzva az a nyeregcső! Nevezhettél volna a the longest seatpost competition-ba.
[ Szerkesztve ]
-
imyourfriend
őstag
Szoktam néha én is, a 2x10-es rendszernél van hogy utána kell állítani mivel nem fogja be az első váltó nagytányéron a hátsó fogaskoszorút így ha sokat megyek a legkisebben akkor picit utánaállítok menet közben és hajtok tovább, a stucni alatt van picivel az állító mindkét váltóhoz: [link] ezen a képen lehet is látni őket, hasznos eszközök.
-
Vanir
veterán
Nyers vagyok én is modorilag, ez kétségtelen, a szakmai topikok tettek azzá.
Mellesleg én 60 körül vagyok, de a magasságom is csak épphogy átlagosnak mondható, ezért nem szoktam a terhelést figyelembe venni magamnál, itt hibáztam. Remélhetőleg nekem nem lesz bajom az egynéggyel, bár nagyon odafigyelve közlekedek és kikerülöm amit ki lehet, szeretek vigyázni a gépeimre.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Én is bocs, hirtelen tudok lenni. Ha nem most éltem volna át az 1.4-es herce-hurcát, akkor talán nem ennyire. Biztos, hogy a 115 kilóval és 2+ méterrel a végletet képviselem - sajnos itt minden, ami hibája vagy gyengesége lehet egy bringának, az elő is jön egyből. Ezért van az, hogy már minden szart végigpróbáltam az utóbbi 10 évben a legaljától a DH-s alkatrészekig (a mostani, tartósnak kialakult gépem is ezért ilyen hibrid - ami nem látszik a képen, hogy ez egy Kona váz és Saint agyacskái vannak).
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
Hozzátenném még, hogy:
- törtem már hosszában felnit a nagy nyomás miatt hosszabbtávon (2.0-val is!)
- törtem már küllőket 1.4-en a ballonosság hiányában
- tudom, mennyire kényelmetlen tud lenni, miközben nem feltétlen gyorsabb a vékonyabb külsőTe meg rárakatnál (valakivel, akinek a súlyát se ismered) 1.4-et egy régi montira, amivel vagy a felnit fogja felütni, vagy ha akkora nyomást pakol a külsőbe, amit az megkövetelne, akkor a felnit belülről robbantja szét.
Hogy is van akkor ez a valamit-hallottam-valahol dolog?.. Én is reméltem, hogy ebben a topikban elfogadják, ha valakinek tapasztalata is akad egy konkrét téma kapcsán, és nem kezd el azonnal flamelni csak azért, mert össze tudott rakni két össze nem illő alkatrészt, és ennek örül... Mást viszont nem kéne semmilyen szinten veszélyeztetni.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Ne túlozzunk, 1.4-el pillanatok alatt széttörné a küllőket, ráadásul baromi kényelmetlenül futna. 1.75 alatt nem érdemes még kizárólag aszfalt esetében sem próbálkozni a szokásos 26-os felniken.
A fő gond a guminyomás. Egy 1.4-es akkor fut jól, ha legalább 5-6 bar van benne, amit viszont a legtöbb, főleg régi felni már nem bír. Ilyenkor van az, hogy hosszabb távon szépen hosszában átreped a felni.
# Biztos, mert 50 kiló vagy. Fölötte viszont abszolut kell némi ballonosság. Bár a küllőtörést még azért ne írd le, ha csak nemrég került föl a cucc... Elég hozzá egyetlen rosszabbul elkapott bukkanó vagy padka.
# Tapasztalatból írtam, amit, megkímélendő a fórumtársat a segg- és küllőtörő mutatványtól. Én most mentem át az 1.4-es dolgon, igaz, gyaníthatóan nagyobb testsúllyal. A legviccesebb az volt az egészben, hogy még csak nem is volt gyorsabb a 2.0-hoz képest (a hurrikán futóéle azért elég jó dolog). Ez alapján el fogja tudni dönteni, hogy milyen szélességet vállal be.
[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
válasz scott_free #70928 üzenetére
Bicikliútra inkább vegyél vékonyabbat, akár 1.4-ig is érdemes lehet lemenni. Meg legyen minél slickebb.
pc360: Ez úgy marhaság ahogy van, már meg ne haragudj... 24 éves Speci gyári kerékszettjére került nemrég egy 1.4-es CST szett és semmi probléma nincs vele. Majd ha kitörik alólam akkor szólok.
Amúgy az "Az a te bajod" és hasonlóakból látszik, hogy nem tudsz konkrét érvet felhozni, csak valahol hallottál valamit a témáról és az biztos igaz. Reméltem, hogy legalább ez a topik mentes az ilyesmitől, de látszik, hogy tévedtem.
Ninjaszerkeszétesek ftw.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz scott_free #70928 üzenetére
Akár 1.75-öt is rárakhatsz. Nekem Schwalbe Hurricane van fent, az 2.0 szélességű, de régi bringára nem biztos, hogy 7 ezres / darab külsőt szeretnél rakni. Bringaboltban biztos tudnak ajánlani valami aszfaltos 1.9 - 2.0 külsőt fele ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
hali,
van egy régi bringám, ilyen gumik vannak rajta: 26x2,00 48-559, meg valami "bis italy" felirat, és elég terep-guminak nézett ki, amíg el nem kopott 10 év alatt, mondjuk elég ritkán és szinte mindig bicikliúton használtam.
a kérdésem az lenne, hogy ehelyett a méret helyett vajon lehet 26x1,9-est - vagy hasonlót - rakni? (mert ilyen 26x2,00-est nem nagyon találok)
köszi!
-
ivana
Ármester
válasz imyourfriend #70926 üzenetére
Utánállítani nem nagy ördöngősség, én menet közben is megcsinálom ha érzem, hogy nem ok (az országútimon a vázváltókarok helyén vannak tekerentyűs bowden vissza tartók szóval nem bonyolult)
-
rétisün
veterán
válasz TomMusic #70924 üzenetére
szervize válogatja, gondolom.....ha tényleg csak ennyi, akkor azért jó eséllyel azonnal (vagy legalábbis aznap) megcsinálják, már csak azért is, hogy ne kelljen kerülgetniük a bringádat.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Vettem egy alig használt kerékpárt, azonban a váltója szerintem beállításra szorul (lehet én is meg tudnám csinálni, de jobb, ha hozzáértő csinálja) . Ez a szervizekben hogyan szokott zajlani? Az létezhet, hogy odaviszem, és pikk-pakk megcsinálják?
(Bocsi a dinka kérdésért, de ilyen "apró" okkal még sose vittem szervizbe biciklit).
Előre is köszi.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Sleek
senior tag
válasz Normi™ #70871 üzenetére
Zabpehely felöntve vízzel ,azt kb 20 perc múlva keverem bele a tejsavó fehérjét.
[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
ShiTmano
aktív tag
Ez elsőre jó ajánlatnak tűnik.
Cube, kúpos fejcső, RS Recon, SZINTE full XT, 1.099Euro.
Cube"Ilyen dolog ez, folyamatos növekedés, egy állandó méretű bolygón :D Rip rendszer..." by Crim
-
imyourfriend
őstag
Nyaralás után vettem egy kisebb kanyart majd felvittem a bringát hogy megnézzem a kilincseket a rotorban, aztán jött a következő menet: [link] egészen kellemes volt, már már alig várom hogy beszerezzek egy nagyobb első tányért.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Szakbarbár #70918 üzenetére
Kivinniiiii?! Nincs ott 2 ember aki nyeregbe pattan és odateker? ...amúgy van egy váci kollégám aki birtokol egyet,de nem tudom kölcsönadná-e.
-
Szakbarbár
aktív tag
Üdv!
Göd környékén tudtok olyan helyet ahol lehet kölcsönözni tandem biciklit? Fotózásra kellene szeptemberben. Budapesten találtam csak nem tudjuk kivinni. Esetleg ha a környéken lakik valaki akinek van és tudná biztosítani pár óráig az jelezze kérem privátban.
Előre is köszönöm.Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Byk01
őstag
Éjszaka, ködben
(#70914) pikszel Akkor ez valami vízi dolog, tehát a vízibicikliről került át a kétkerekűre
[ Szerkesztve ]
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Byk01
őstag
válasz deicide #70905 üzenetére
A csapásszám a kajak-kenuban használatos kifejezés, onnan jöhetett át.
Ha messziről nézed hunyorítva, hasonlít a két dolog"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
bunddog
tag
28mm-es külső szélességű felnire a 32-622-es köpeny már túl bátor lenne?
(#70905) deicide:
[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
válasz deicide #70905 üzenetére
Lehet
Azért az angol verzió kitalálóját is megkérdezném, hogy WTF
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
deicide
veterán
válasz -=RelakS=- #70904 üzenetére
Ez a csapásszám honnan jött a fordításkor, nem tudom, henteseknek is jó?
Biztos a pedálfordulatszám szó túl hosszú lett volna.Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-=RelakS=-
veterán
-
sza.sa
tag
Úgy látszik nincs szerencsém a Lidl-es kerékpáros BT kiegészítőkkel. A BT HR övből a 2. lett jó, most vettem csapás és sebességmérőt, és folyamatosan megszakad a kapcsolat kb 5 másodpercig jó, utána megszakad, majd megint jó... Előbb utóbb Garmin lesz ebből, vagy meg kell vennem a TomTom gyári kiegészítőjét...
sza.sa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest