Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz scott_free #275098 üzenetére
De, főleg a Ghost. MT200 fékek, Altus/Alivio váltás… Alakul…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz scott_free #275098 üzenetére
A Ghost már jobb kicsit.
Kro...az aligha nagy neked, biztos csak szokatlan. ...a könyök nyeregorrnál mérés nem igazán irányadó, ugyanakkor nekem ha úgy mérem középső (leghosszabb) ujjam kb. a 80mm-es stucnim feléig ér.
Ami meg...a megtett idei km/szintet illeti egyrészt még nincs vége az évnek ( ) másrészt megvárom még Zoliwrc-t is nyilatkozzon és utána majd elmondom mikor már övé és semmiho-é is kicsit feledésbe merül itt.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
rétisün
veterán
válasz scott_free #275041 üzenetére
érdekes ez a 99spokes oldal....Canyon bringákat árulnak, amit pedig (ha jól tudom) csak a honlapjukon keresztül lehet megvenni
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz scott_free #275041 üzenetére
Egy kutya.
Speedy007... [link]
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz scott_free #70951 üzenetére
Első.Olcsó,tartós és elég jól tapad.Picit nehéz leszedni/feltenni.
-
Vanir
veterán
válasz scott_free #70928 üzenetére
Bicikliútra inkább vegyél vékonyabbat, akár 1.4-ig is érdemes lehet lemenni. Meg legyen minél slickebb.
pc360: Ez úgy marhaság ahogy van, már meg ne haragudj... 24 éves Speci gyári kerékszettjére került nemrég egy 1.4-es CST szett és semmi probléma nincs vele. Majd ha kitörik alólam akkor szólok.
Amúgy az "Az a te bajod" és hasonlóakból látszik, hogy nem tudsz konkrét érvet felhozni, csak valahol hallottál valamit a témáról és az biztos igaz. Reméltem, hogy legalább ez a topik mentes az ilyesmitől, de látszik, hogy tévedtem.
Ninjaszerkeszétesek ftw.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz scott_free #70928 üzenetére
Akár 1.75-öt is rárakhatsz. Nekem Schwalbe Hurricane van fent, az 2.0 szélességű, de régi bringára nem biztos, hogy 7 ezres / darab külsőt szeretnél rakni. Bringaboltban biztos tudnak ajánlani valami aszfaltos 1.9 - 2.0 külsőt fele ennyiért.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest