Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
válasz Runner_fxr #40324 üzenetére
Párszor meghalnék rajta. Elképesztő rugók kellene ehhez, és most elsősorban nem a kerékpáron lévőre gondolok.
-
Zebu
addikt
Tudtok valami kis szexi sárvédőt ajánlani amit fel tudok applikálni a MTB-ra, mert kicsit zavar hogy fullra televeri a pofámat, ha kicsit vízben csapatom.
Nem akarok nagy sárvédőt, mert egy AM bringa, nem szabad elcsúfítani
-
zoli03
őstag
válasz Bicskás #40387 üzenetére
TestBike-on és Bikemag-en érdemez nézegetni.
Méret: 26" kell neked, elöl 9 mm a tengely átmérője, hátul 135 mm a papucstávolsága a vázadnak, a tengely 10 mm.
Márka: vannak gyári fűzésű kerekek és nem gyáriak. A nem gyáriaknál más lehet az agy, a küllő és a felni típusa is. Márkát nemigen lehet mondani, inkább típusok vannak, amik jobban sikerültek, népszerűbbek.
Árkategória: te tudod, hogy mennyit szánsz rá.
Utolsó kérdésedre a válasz: nincs, de el sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz lenne . Vannak teli kerekek/kevés küllősek (akár 3), de neked azok nem jók.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sleek
senior tag
válasz sanzi89 #40352 üzenetére
Joytech agy van a bringámban 2011 óta.
Szinte csak terepen használom.
Igen sűrűn ilyen körülmények között . Semmi baja az agynak[ Szerkesztve ]
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Solad
addikt
válasz Doki16 #40383 üzenetére
Keress egy bolgot ahol lemérik a sejhajod, és az alapján válassz nyerget. Amúgy folyamatosan szokik hozzá az ember ehhez is, ha most 20 km öl meg, 2 hónap múlva már 40-50 fog Szorítsd össze a fogad, és gondolj arra hogy a test szenved, a lélek virágzik
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Bicskás
senior tag
válasz zoli03 #40386 üzenetére
Értem, elnézést, akkor tájékozatlanságom következtében butaságot mondtam, és használt bicikli kerekeket milyen méretben, milyen márkákban kb milyen árkategóriákban, és hol keresek ?
Kéretik engem nem keresztbe lenyelni, ha valami orbitális baromságot kérdezek !
Olyan nincs aminek nem hurkapálcikák vannak a közepében hanem mondjuk két három komolyabb acéllemez ?
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz Bicskás #40380 üzenetére
Hát ha nagyon erőset akarsz, az nagyon drága lesz. A két felni kb 20-30e Ft (pl Sun MTX 39), hátsó agyból a Novatec D362SB-t ismerem, ami erős, és belemegy a vázadba, kb 24e Ft. Első agy kb 10e Ft, küllők kb 4700 Ft+ fűzés.
Szerintem jobban megéri használtat nézegetni, sokkal olcsóbban megúsznád, vagy venni egy közepesen erőset, aztán néha centrírozni. -
D.Orion
veterán
válasz Mike96 #40377 üzenetére
A rúgóstagot én max rúgó feszességre csavarnám a 80kg-hoz. Tehát a rúgót összeszorítanám azzal a gyűrűvel ami a rúgónál van a menetes részen. Így már elég kevés hajtási energia fog elveszni és nem lesz libikóka sem. Ha meg nagyon ráz, akkor lazábbra tekered. Az elsőn szerintem nem tudsz állítani.
Sárvédőből passz, hogy milyen megy rá.
-
Doki16
addikt
Tudnátok ajánlani úgy nagyvonalakban valami jó nyerget outira? Egyszerűen már 20 kilométer után alig birok egy helyben maradni Most egy Selle Q-BIK-ot vettem, de ez sem az igazi. Inkább a kényelem a fontos nem a teljesítmény, hosszabb távokra kellene valami normális.
Nem tudom miért lett kétszer, bocsi
[ Szerkesztve ]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Doki16
addikt
Tudnátok ajánlani úgy nagyvonalakban valami jó nyerget outira? Egyszerűen már 20 kilométer után alig birok egy helyben maradni Most egy Selle Q-BIK-ot vettem, de ez sem az igazi.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Bicskás
senior tag
válasz zoli03 #40375 üzenetére
Mennyi lenne kb a két kerék szőröstül bőröstül ?
Úgy sejtem, hogy ez a váz örökös, a teleszkóp mondjuk kemény mint a szikla még nyitva is, az ülés is örök az acélalapokra épített ősöreg selle Royal, a nyeregcső már màs kérdés, az fogyóeszköz lessz lehet, bár az elmúlt hét év alatt semminek nem lett semmi baja évi két három komolyabb taknyolással, az erdőt járva tűzön vízen át, lehet, hogy ez a bringa erősebb robosztusabb mint hinnéd, egy két normális alkatü bringás srác szerint k...nehéz, de szerintem teljesen rendben van, csak a küllők, nomeg a kerék úgy zusammen olyan kis nyegle ránézésre, hogy kerekekből a jövőben mit vásárolhatok ilyen feltételek mellett, arra kérnék javaslatokat tőletek, cangamágusként csak jobban tudjátok, hogy milyen kerekekre lenne szükségem.[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
-
Mike96
csendes tag
Sziasztok.
Tudom, nem egy nagy meg drága meg minőségi a bringám, meg TACSKÓs de azért szeretném belőle kihozni a maximumot, pénzem nincs szóval újat nem fogok venni
Mit lehetne ezen barkácsolni, állítani, hogy a maximumot hozzam ki belőle, esetleg pár ezer forintos kis apróságokat tudok venni. Köszi a segítséget[ Szerkesztve ]
-
bsh
addikt
válasz Runner_fxr #40370 üzenetére
hát a service manual szerint be lehet tenni különböző hosszúságú távtartókat, de ha jól látom, az csak annyit csinál, hogy előbb "koppan le" a villa, nem?
-
zoli03
őstag
válasz sanzi89 #40366 üzenetére
Nekem hátul egy Promax agyam van a fiximben, elöl egy noname, semmi nincs ráírva. Készre fűzött kerékként vettem a Wheeldoctortól, tökéletesre be voltak állítva, nem is nyúltam hozzá. Télen/nyáron, esőben/hóban használom, néha újrazsírozom, de még most is egész jók.
Nem tudom, mi ez a nagy Joytech ellenesség. Megvételkor be kell állítani, néha rá kell nézni, karban kell tartani, aztán kész. -
Runner_fxr
Ármester
Szia, amennyiben valoban allithato belulrol a villad, kisebb lesz a beepitesi magassaga, tehat beul annyit amennyivel kissebbre vetted a rugoutat. Tudtommal ez csak igy mukodik, nincs olyan, hogy a rugout csokken, de a beepitesi magassag marad az eredeti. Annak ugy semmi ertelme nem lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Napfénysüti #40357 üzenetére
Napfénysüti / hoffman_: Cyclocrossban próbáltam, hasonló full Carbon villát, simán bírja, a tulaj olyan 187cm/115kg, és elég keményen tolja neki. Bár én nagyon kezdő vagyok Cyclo téren... még.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
törölt tag
válasz sanzi89 #40366 üzenetére
Azért nem kell túldramatizálni ezt a joyteches témát, régebben 2 évig télen-nyáron olyan agyakkal jártam, nem volt karbantartva és picir rágott a végére, de a kónuszt beállítva nem volt semmi baja a továbbiakban.
Persze aki 160 km-es egyhuzamos túrákat megy, meg évi 10 ezer kilit, annak nem ez a megfelelő agy.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
válasz Because #40356 üzenetére
Amikor meg majd berágódik az agytest - de valószínűbb, hogy soha nem lehetett normálisan beállítani - , és jó eséllyel a küllőket/küllőanyákat is cserélni kell átfűzéskor egy új agyra (+ munkadíj) akkor majd elgondolkodik delikvensünk, hogy nem kellett volna egyszer vennie egy normális agyat, amit ha egy évben egyszer szétkap és kitakarít akkor a világ végéig működni fog - max golyók meg kónuszt kell vennie két sör áráért.
Pont a kerék az, amin nem sok értelme van spórolni, mert ha bármit kell rajta cserélni elég macerás. Egy váltót, fékkart pofon egyszerű cserélni, ha gagyit vettünk, de mondjuk egy szar felnivel szívni...
A Joytech-re nincs más jelző, csak a szar, az pedig ingyen sem kell.[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
zoli03
őstag
válasz hoffman_ #40360 üzenetére
Hát nem tudom, de ha valaki az eladni kívánt kerékpárt se takarítja le (legalább a hajtását valamennyire), akkor szerintem nem is tartja annyira karban. Ez csak a személyes véleményem, lehet, hogy nem így van.
Amúgy 130e-ért elég fullos Fixit/SS-t lehet építeni. Ha leviszed 100e-re, szerintem akkor se kell még annyira spórolni rajta.
Biztos nincs valaki ismerősöd, aki tud rendelni nagykerből?
-
Bicskás
senior tag
Sziasztok, szép napot !
Vásárlási tanácsért folyamodom hozzátok.
Caprine Epik 30 vázba keresek száznyolcvan kiló körüli két méter magas embernek a lehető legerősebb kereket és a lehető legszélesebb gumikat terepre a lehető legjobb belsővel, légyszíves mindent írjatok róla le nekem, kerékpár analfabéta vagyok, köszöntem. -
hoffman_
nagyúr
válasz Because #40361 üzenetére
összeraktam többet is, 130 körüli pénz. ha faragok olyan alkatrészeken, amiken nem szeretnék spórolni, de még fogjuk rá, hogy lehet, akkor se nagyon lehet 100 alá szorítani. ha nagyker lennék, akkor 70-80 körül ki tudnám hozni, de sajnos nem vagyok.
egyébként az acéllal semmi bajom, nincs kizárva. (21-ért hol találtál royal 3*-ot?) a "már csak a többi" rész az, amit hajlamos az ember alábecsülni, sokszor jómagam is. van ott meglepi, ha összeadogatod.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz zoli03 #40359 üzenetére
nem találsz a használt piacon olyan gépet, ami jobban megfelelne az igényeknek. pláne nem ennyi pénzért. inkább vállalok átszerelést, vagy plusz alkatrészt. nem biztos, hogy át lesz alakítva, de ha át is lesz, nem akkora dörrenés átalakítani, sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint egysebit építeni, vagy keresni. nincs. általában hetekre lebontva tudom, hogy melyik apró melyik oldalán milyen fixi/ss bringa van, nem véletlenül kerültem az outi szekcióba.
az első kereket majd átfűzöm, ha nem bírja városban lesz egyébként, bár Kecskeméten nem tudom, hogy jobb-e a helyzet, mint Budapesten. a hajtáson egy kis poros olaj nem a világ, ha használják, így néz ki. ez persze majd a személyes átvételnél kiderül (mondjuk láncnyúlásmérőt sajnos nem tudok vinni, de annyi baj legyen)
Napfénysüti:
jó úton, normális használat mellett szerintem is. ugyanakkor nem kérdés, hogy sokkal jobban terhelné az agyperemet, és a küllőket. magamnak az egysebit nem véletlenül fűztem elöl is 3x-re, hiába tetszik jobban a radiál.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz hoffman_ #40355 üzenetére
Csak azért írtam, mert ha szinte biztos, hogy át lesz alakítva, akkor nem ilyet vennék. Egy csomó alkatrész feleslegesen lesz megvéve (később persze el lehet adni az alkatrészeket). Láncfeszítővel sose lesz olyan, mint csúszópapuccsal, szerintem eléggé lesz hangja. Olyan nagy választék nincs lánckerekekből, hogy könnyen ki tudd hozni a megfelelő lánchosszt vele. Azt meg el sem tudom képzelni, hogy milyen nehéz úgy berakni/kivenni a kereket.
Ha városban lesz használva, én átfűzném az első kereket, nem olyan jelentős költség. Bár ekkora súlynál országúton se nyerő, amilyen utak vannak.
Én a képek alapján sokat nem tudok mondani, elég kicsik, de a hajtás nem valami tiszta, a láncnyúlást mindenképp megmérném. Amúgy a kerék jó közel van a nyeregvázcsőhöz.
-
-=RelakS=-
veterán
Megtekintettem az aldis lámpát.
A csomagolás szerint Osram led van benne, és felülről megvilágított tükröt használ: akár a tavalyi.
Arra viszont kíváncsi lennék, miféle perverzió vezetett az AAA elemek használatához...Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
hoffman_
nagyúr
válasz zoli03 #40354 üzenetére
ha átalakításra kerül sor (ami még nem 100%), akkor szinte biztos, hogy igen. ki lehetne sakkozni, számolva az első és hátsó lánckerék sugárral, a megfelelő lánchosszt. láttam már ilyet, ha egyszer el van találva, akkor baromi jó, de elég macerás. ha egysebi lesz, akkor szerintem kap hátra láncfeszítőt.
nem is ez a kérdés most, hanem hogy van-e valami alkatrész, amivel ránézésre probléma lehet, én nem találtam elsőre. egyedül a karbon első villa és a radiál fűzés az, ami kis aggodalomra ad okot, lévén, hogy nagy emberhez kerül a bringa (190cm+ 90kg+), de szerintem belefér, illetve az első kerék későbbi cseréje nem akkora dolog.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
üdv,
rég voltam ilyen kérdéssel, bringavásárlásban lenne szükségem segítségre urak. ezt a gépet szeretném megvenni, egy kedves barátom számára. ma-holnap szeretném lefoglalózni. ránézésre nagyon ígéretes. akad esetleg sasszemű vélemény, valamin átsiklok?
- ma vagy holnap megpróbálom megnézni
- nagy esély van rá, hogy egysebességesre történő átalakításnak néz elébe.köszönöm előre is, ha valaki rávakkant valamit
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz brownus #40350 üzenetére
Tavalyi Level A3-at vettem, pár apróbb módosítással. Előtte épp egy kérészéletű Cube Aimem volt, de elvétettem a méretet (hajszállal nagy lett az M-es).
Ennek meg elég hosszú a felsőcsöve, így most stucnival meg nyeregcsővel kell játszadoznom.
[ Szerkesztve ]
"This was I, a sparrow. I did my best; farewell."
-
Because
őstag
munkatársam is megvette azt a kerékszettet amit én joytech agyas, kazettás... még szerencse, hogy mondtam neki nézzük meg. konkrétan itt a csapágyak szárazon gördültek, semmiféle kenésnek se volt nyoma!
vigyázzatok, róla van szó (igaz helyi bolt és olcsóbban, de nem hiszem, hogy ezért ilyennek kellene lennie): [link]
[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz brownus #40328 üzenetére
Majdnem egy 3.0-t vettem, csak nem volt S-es ezüstben, meg
az úri mancsomnaknem járt olyan szép finoman a Tektro olajos fék, mint az Avid a Krosson.Tetszett a geoja, méretben valószínűleg kicsit jobban jártam volna.
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
Én szoktam haverommal menni a Bakonyban Pápáról, igen nagy szerencsénk van, 10-15 km múlva már ott is vagyunk (de földúton is ki lehet jutni többféle útvonalon, így akár csak 2-3 km-t kell aszfalton tekerni).
Útvonaltervezéshez javaslom a turistautak.hu oldalt. A Garmin MapSource programban szoktam megtervezni az útvonalat a Turistautak térképen. Régebben a T3D-vel szoktam, de az egy időben nem működött, akkor váltottam a MapSource-ra, de amikor legutóbb néztem a T3D-t, akkor megint működött. Ha egyszerűbb az útvonal, akkor megjegyzem, ha terepen nem tudom, hogy éppen merre kell fordulni, akkor megnézem telefonon. Ha hosszabb, bonyolultabb, akkor elmentem az útvonalat, aztán ha úgy van, akkor nézem menet közben a telefont (persze csak keresztőzedések előtt, hogy merre kell fordulni, meg néha rápillantok, hogy jó úton vagyunk-e). Érdemes sokat nézegetni a térképet a gépen, néha lehet olyan út, ami biciklivel nehezen járható. A Google Earthben is szoktam nézegetni a fényképeket, sokszor kiderül, hogy milyen az út, meg milyen a táj, van-e valami olyan dolog, amit érdemes megnézni, akár egy kis kitérővel is. Menet közben is érdemes megjegyezni, merre vannak még jól járható utak, mert a következő túrán lehet azt is érinti az ember.
Androidos telefonon a Navitelt használom, én azt találtam a legjobbnak, de vannak más programok is, pl OsmAnd, Locus, Maverick, amik alkalmasak offroad navigációra.
Ez volt a múltkori túránk, ez meg a korábbi, ez volt az első idén, ez még csak bevezető jellegű volt, hazafelé aszfalton mentünk. Legközelebb a Kőris-hegyre akarunk felmenni terepen, de a Bakonyerdő Maraton pályáit is mindenképp le fogjuk tekerni, meg Hajagra is el akarunk menni majd.. Az a jó, hogy gyakorlatilag bármerre lehet tekerni a Bakonyban, mindig lehet találni új útvonalat. De a régieken se rossz menni, legalább tudod mire számíts az emelkedők terén, meg lefele is bátrabban lehet tolni, mert tudod, hogy mi van a következő kanyar után.
-
D.Orion
veterán
-
Roni2011
csendes tag
Sziasztok! Ma akarom beépíteni a Shimano m590 integrált hajtóművet! Videókban láttam hogy jól telenyomják a középcsapágy házat és a középcsapágyat is valamilyen fehér zsírral. Ez valami speciális zsír? Gyárilag a csapágyak valamilyen zöld színű zsírral vannak kenve ez vajon milyen zsír lehet és hol tudnék ilyet beszerezni?
-
Coyot
őstag
Kérhetek egy gyors véleményezést erről? [link]
Szerintem nem éri meg a kiírt árat, én látom csak így?
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
bsh
addikt
sziasztok.
lenne egy hülye kérdés: rock shox recon gold solo air 29" 120mm-es villánál lehet elvileg távtartókkal csökkenteni a rugóutat 100 vagy 80mm-re. de ezzel elvileg ugye a villa hossza maradna ugyanannyi, csak le van korlátozva a mozgástartomány igaz?
mert nekem pont fordítva kéne csökkenteni 80mm-re a rugóutat, azaz úgy, hogy rövidüljön a villa. ezt meg lehet valahogy oldani? -
Cadal
őstag
Ha megfelel akkor szívesen ajánlanám a tavalyi Nyugat MTB maraton két helyszínének a pályáit edzésre 1, 2 (Zirc környéke mindkettő). Kiváló pályák gyönyörű környezetben. Vannak térképek is linkelve szóval ha van megfelelő eszközöd még navigálhatsz is. Esetleg még itt is van pálya nyomvonal.
Csapatot sajna nem tudok Győrben.[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz planbmokus #40332 üzenetére
Ez szinte hihetetlen, hogy a fenébe hozták azt össze aluvázzal?
2006 körül egy 17-18kg-os DH bringa már elég jónak számított. -
Bazsee71
őstag
A helyedben én is használtat keresnék. Ennyi pénzért kategóriákkal jobbat lehet kapni. Tapasztalatból mondom, én ősszel vettem 50-ért full Deore LX/XT váltó- és fékrendszerű kerékpárt, Truvativ Firex hajtókarral, Mavic felnikkel, Manitou Magnum teleszkóppal, könnyű acélvázzal, újszerű állapotban. Azóta is tökéletesen teszi a dolgát. Csak keresni kell, és türelmesen várni a jó vételre.
-
zool1
őstag
Urak! Nyárra szivacsbetétes kerékpáros rövidnadrág alá milyen aláöltözet javallott?!
[ Szerkesztve ]
-
nauro
aktív tag
Sziasztok!
Rövid-középtávú MTB maraton versenyekre edzegetnék kicsit terepen, hol tudnék útvonalakat nézni? Győrben élek, bakonyra gondoltam az tőlünk egy köpés, csak nem tudom merre is induljak.
Más: Győrben valami amatőr montis csapatot nem ismertek esetleg?[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
válasz Runner_fxr #40323 üzenetére
Steve Peat Orange bringája 2006-ban 14,2 kg volt.
Cedric Gracia Cannondalje 14,1."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
brownus
veterán
Van itt valakinek gt avalanche bringaja?
Vegul egy ilyet vettem, feher szinben, nagy valtas az giant pacer orszaguti utan. Furcsa volt az elso par napon a szeles kormany miatt abbol sztem lefogok vagatni par cm-t. + a gumikat varosi gumikra (70-30 terep) cserelem, bar nem veszes....
Ja, a pocset a nyaka kore tekernem annak aki telebaszta a varost ezekkel a foldbol kiallo izekkel, oszlopokkal.Van egy hc bringas baratom, azt mondta miutan ment vele par kort, hogy nem is olyan gagyi, es meglepoen konnyu.
Szoval bringaval megyek mult het ota mindenhova, vegre, igy van nagy bodotta es atgazolok mindenen jo, hogy nem kell figyelnem az aszfalt milyensegere.
-
zodo
nagyúr
válasz LonGleY #40326 üzenetére
Jelenlegi bicajom is 15 kg felett van egy kevéssel, igaz kiegészítőkkel és nincs bajom vele persze ha rossz a lift akkor nem esik jól, felcipelni az ötödikre.
Értem én hogy jót akartok, de sajna többre nem igen futja max a 80k határ ha sikerül eladnom ezt azt.
Nagy igényeim nincsenek a bringával szemben, végre a megfelelő vázméreten üljek és minden porcikája üzembiztos legyen ebben az árkategóriában.
Mostani noname madaras bolti cirka 12 éves amiből sokat pihent vizes pincében de kb a megtett 4000 km alatt amiben volt két komplett téli munkába járós időszak is, nem hagyott a pácban.
Az árakat meg láttam, nyilván annyival jobbak is mint a legalja szint. -
LonGleY
veterán
Ennyiért csak DH súlyú szörnyeket kapsz. Ha ajándékba veszed valakinek, aki cska havonta egyszer húzza elő, akkor megértem - de bármely egyéb esetben nem. Használtan lenne esélyed valami emberire is.
Viszonyításképp: eleve egy valamirevaló teleszkóp 60-tól kezdődik... És az csak egy alkatrész a sok közül, amiből egy bringa áll.
[ Szerkesztve ]
-
zodo
nagyúr
válasz belaazallat #40291 üzenetére
Újat szeretnék csak kérdés mennyit sikerül összekaparnom de nagy valószínűséggel a 60k -s vonalon kell gondolkodnom.
Ebből a kategóriából eddig csak 2014-es vagy 2015-ös CTM Axon-t találtam ami laikusként tetszik és van a méretemben.Van egy Continental Country Ride 47-559 26 x 1.75 gumiköpeny párom ha a leendő bringán ajánlott a csere vagy jó lenne ha fel tudnám tenni az új bringára.
-
Runner_fxr
Ármester
Wild Downhill Ride with Claudio Caluori
Ehhez a pályához volt szerencsém. Leogang.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
Beszarás, hogy már egy DH bringa is be tud menni 15kg alá (14,9kg). Az ára más kérdés (2,6 misi), de ez azért nem semmi.
Mondraker Summum Carbon Pro Team
Ja és 27,5-ös kerekekkel! 205mm rugóút.[ Szerkesztve ]
-
Narakh
senior tag
válasz LonGleY #40318 üzenetére
Félre ne érts, nem kekeckedni akarok. Én utcai közlekedésben - hacsak nem kell nagyon hirtelen megállni - jellemzően egy féket használok, mert így szoktam meg, így kényelmes.
Lehet, hogy nem ez az optimális, de eddig nem láttam hátrányát, és azt sem hiszem, hogy egyedül az én hülye szokásom lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
-
Solad
addikt
Részemről utolsó hozzászólásnak szánom a témában.
Polar FA20: 14000, cserélhető szíj
Polar FT1: 15900, cserélhető szíj
Polar FT2: 18900, cserélhető szíjTehát lássuk jól értem-e: tényekkel cáfoltam egy állításod, ezért meg vagyok etetve a "média maszlaggal".
Viszont várom azon termékeket, amelyeknél megoldott a 20K-s kategóriában az adatátvitel, a hasonló szintű szoftver és a pontos, megbízható pulzusmérés kódolt jeladóval.
Szerk: így már szebb a hozzászólás hangneme
Sajnos ezzel nem tudunk igazából mit tenni, megtehetik hogy ennyiért adják, mert akinek kell, megveszi, nagyon sok mindennel így van ez. Nekem megvan hozzá az infra, de még csak fel sincs telepítve a driver, annyira nem töltögetem fel az infót.Catfaern: ahha, értem. Kár, mert tetszett
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Aki lemaradt volna a lidlis kerékpárszezonról, az a hasonló nevű boltban bepótolhatja. [link] Edzésnek nem rossz az a túrakerékpár sem. Le kéne mérnem a bringámat, hogy csomagtartóstul mennyit nyomhat. Talán 17-re kijönne.
-
borix
őstag
Írtam,hogy a 30E körüli óráknak már nincs gond,/cserélhető az elem,szíj/ de +15E Polar FlowLink amivel kommunikálni tud feltudod tölteni az adatokat ez már így 45-50E.
Pont az a bajom,hogy a kiegészítőkre mennek rá nagyon durván lehúzás céllal.
30E férjen már bele,hogy kommunikálni is tud nem csak +15E kiadással.[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz brownus #40302 üzenetére
Áá ez használhatatlan 5.5 grammos akku van benne, ki fog ilyen papírnehezéket felrakni a biciklijére?
Solad:
Sokan szórakozásra meg nem Alapelveknek megfelelő képek elrejtésére használták, így csak azokban a topicokban van engedélyezve, ahol tényleg szükség van rá (pl. sorozatos topicok). -
Solad
addikt
Zergénél 5 féle Polar óra kapható 30K alatt. Kapaszkodj meg: mindnek cserélhető a szíja
Szerk: nem beszélve arról hogy most tényleg az a baj, hogy a belépőszintű termék kevesebbet nyújt mint a magasabb kategóriák? (És ezen a téren pont nem ahogy azt az első mondatban leírtam)
Egyéb: hova lett a spoiler feature?
[ Szerkesztve ]
-
Solad
addikt
Egyrészt mea culpa, cserélhető az órám szíja (RS400), csak jól el van dugva.
Másrészről nem mindegy, hogy szíjat vagy házat cserélnek ha szakad? Ha akarja, a szíjat is adhatja olyan áron mintha az egész házat cserélné, ha olyan a cég üzletpolitikája. Így nálam a nem cserélhető szíj nem nyom semmit a latba.
Mondom ezt úgy, hogy az én órám legalább 5-6 éve napi használatban van futáshoz, bringázáshoz és görkorihoz. Jópár esést, ütést, beakadást átélt már és a szíj még mindig tart, szóval kissé eltúlzottnak érzem az ezen való aggódást. Közel sem úgy van összerakva mint az aldis és decathlonos 4-5000 forintos kütyük, ezt kézbe fogva érzed.RS300X: ilyen van az egyik lánykának a csapatomból, az a csúnya pirosas pinkes narancssárga vagy minek nevezzem szín Tudomásom szerint nem szakadt még neki. Az említett esetnél ha egy éven belül tönkrement a szíj, mégpedig ha valóban az izzadságtól ahogy mondja, annak látható nyoma van, ergo bőven szavatossági körbe esik. Feltéve hogy annak kezelésére és tisztítására nem volt semmiféle speciális kitétel a kezelési útmutatóban. Ha meg volt, és nem tartotta be a tulaj, az user error.
A kommunikációhoz: az én régebbi órám szituját leírtam, Nem tudom az újabbakkal mi a módi, csak egy típussal találkoztam az utóbbi időben, azt egy sima USB kábel segítségével lehetett a gépre szuszakolni.
Használtam már más márkát is korábban, engem a Polar győzött meg eddig a legjobban, és nem találkoztam még minőségi problémával.
-
brownus
veterán
-
-=RelakS=-
veterán
Új Apple MacBook megvan? 1db USB Type C port? Azon töltöd, meg olvasod a pendrive.
Ha a Pendrive mellett akarsz mást is használni, esetleg külső monitort, akkor vegyél 80 dolláros kiegészítőt.
Megjegyzem, tölteni akkor is csak úgy tudod, hogy nem használsz külső eszközt közben.Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest