Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • von toth

    tag

    válasz Parci #62208 üzenetére

    Sajnos országunkban a sertés-szemlélet még mindig irányadó. Főleg az zavaró, amikor tehetős emberek leértékelt ipari csirkefarháttal rohangálnak a boltban. Amiben nem az a baj, hogy farhát, hanem, hogy ipari és félig romlott. És sajnos az ország háromnegyede ilyen. Pedig lenne pénz egy középkategóriára, de amíg a nem finom, de jó sok dominál, addig áttörés nem lesz. Én hiába győzködök embereket, hogy cca. 80 ropiból tudnának egy jót presszózni, de nem mert az macera, meg a szarvasi 15 ropi, ecettel kimaratom, akciós sárgacsíbóüt beletöltöm azt kész minek is urizálnék. De az ájfón ott van a kezében. Érdekes kettősség ez itt. Szöszmöszmackóban prémium autókat vezetni. Halom rántotthús jó vékonyan, ahelyett hogy kettőt enne normálisat.

    És erre tökéletesen harmonizál a vendéglátásunk, amikor kihozza az ipari camembert sajtot, ipari szósszal. Csapolt sört már nem is merek kérni mert mindig megpróbálnak átvágni. A legszebb duma ezzel kapcsolatban az volt;lehet, hogy túl hideg a sör a tartályban.....öhöm azért kukoricás fost hozol, pilseni komló helyett.- :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés