Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
válasz #46129152 #79897 üzenetére
...nekem win10 olyat csinált egy Dell gépemen, 2 napon belül elment a touchpad fosni, sebaj, 3 napra rá elment a billentyázete is. Na mondom oké pár képet amit rátettem leszedek. Bedugtam az usb-s billentyűzetemet, nem ment, az usb-k sem működtek csak különlegességnek elmondtam, egy live linuxot tölts le szerintem és dugd rá azt a perifériát amivel gondod van.
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
törölt tag
válasz Chaser #79896 üzenetére
5 napja adtam el a régi kis ASUS EEE pc-met,mert csak itt porosodott.
Rádugtam a külsö lemezmeghajtót,bios átállít,és már indul is a telepítés.
Most ugyanazt, ugyanazzal csinálnám, de semmi!Vagyis igen. Már odáig elment,hogy jelöljem ki,hogy hova akarok telepíteni.
Erre most nem enged az SSD-re telepíteni,mert azt írja,hogy az a Microsoft számára fenntartott terület.
Kezdek beleőrülni.....Most bekapcsoltam, / a régi win10 még működik/ az eszközkezelő látja,hibátlan működéssel az SSD-t, viszont a számítógép-meghajtók között nincs!!!
Csak a helyi c: és a helyi d: .(meg van osztva a HDD)[moderálva]
Visszahínék valakit szívesen ha tudna segíteni.
06-20-36-35-888Ne használj ilyen sok emotikont!
[ Módosította: Qru ]
-
Chaser
legenda
válasz #46129152 #79894 üzenetére
Egy gép se hivatkozott még ilyesmire nálam, az default driver, mennie kell alapból. De ha a gép dvd-jéről sem települ ott nagy disznóság van, telepítő biztos oké?
szerk: Aggregátor Ugyanúgy mennie kell usb dvd-ről is. Napokban is telepítettem úgy gépet meg már kismilliót.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
őstag
válasz #46129152 #79890 üzenetére
Gondolom megfelelően hoztad létre a telepítő médiát. Én Yumi-val szoktam csinálni Win és Linux telepítőt is. Az is elképzelhető, hogy nem szereti azt a pen drive-ot(már találkoztam ilyennel is). Azért a biztonság kedvéért nyomkodnám bekapcsolás után az F12-t, hogy én választhassam ki a boot eszközt.
Semper fi!
-
Chaser
legenda
válasz totron #79889 üzenetére
Én addig szoktam nagyítani amíg az adott oldal engedi torzulás nélkül, mivel oldalanként megjegyzi így nincs gond.
Takarítást meg nem kell túl spilázni, clean+jó minőségű törlőkendő tökéletes.69pablotaxi Végső esetben visszarakod a dvd-t, telepítesz onnan aztán vissza a hdd.
-
törölt tag
Sziasztok.
T510 i7, 6gb ram gépembe tettem egy 128-as ssd-t.
Az optikai meghajtó helyére tettem a régi HDD-t.
Próbálom újratelepíteni az ssd-re, de nem megy.
A biosban átállítottam hogy az usb lemezmeghajtóról bootoljon, de semmi.
Valakinek valami ötlete? -
Chaser
legenda
válasz totron #79878 üzenetére
Ha profizmus kell akkor szarvasbőr törlőkendő, meg szemüvegtisztító folyadék. De lehet ezeket készre csomagolva is kapni, át vannak itatva a kis párnák. De én is clinnel szoktam, profi, felületet nem bántja. A törlőkendőre kell figyelni, sok van ami bolyhos.
Nagyítással nálam sincs gond._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
totron
addikt
válasz FoxiestFox #79886 üzenetére
Mint a CRT-nél, ahol/ahogy x helyeken jobban megkopott a foszforréteg?
-
félisten
-
totron
addikt
válasz FoxiestFox #79884 üzenetére
=felhõs? Nekem mindegyik az valamennyire, de tudom, hogy a többség toleranciaszintje máshol húzódik, ezért kíváncsiskodtam, mégis hol kezdõdik ez.
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz totron #79878 üzenetére
A tisztítófolyadékon nincsen semmilyen márkajelzés, optikusnál vettem, szemüveg mellé. A mikroszálas kendő Tesco-s...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
pippin12
tag
válasz totron #79876 üzenetére
Nálam is 125%-ra van nagyítva és semmi gond. Kijelzőt én is clin el tisztítom, simán jó.
qwertly : Akárhol veszed, mindenképp nézd meg a kijelzőt hogy nem foltos-e, meg az akksit mert ilyen német importos helyeken nincs gari az akksira sajnos (pana cellás előnyben). Samuból is van normális kijelzővel egyébként.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
Tim82
félisten
-
totron
addikt
válasz Chaser #79874 üzenetére
Hé, állj én még csak kezdtem! A próféta szóljon belőled. Viszont az R31 után azt tapasztalom, hogy nagyságrendekkel sérülékenyebb (karcolhatóbb) a palmrestje, műanyag felületei, a billentyűzet meg jóval hitványabb, ugyanakkor a 8 év eltérés miatt nyilván finomabb, igényesebb is egyben, mondjuk vegyük rögtön az alját. Selymes bevonat.
Apropó, te hogyan oldod meg a webezést? Látható méretben már szénné van nagyítva a site, aholis a karakterek is máshogy (hülyén) görbülnek, a kompozíció (oldal) struktúrájának teljes széthullásáról nem is beszélve. Ez a gondom. Viszont a nagyfelbontás adta precízséget meg már nem adnám oda (szinte) semmiért. Jól ki van ez találva.
A kijelző minél kíméletesebb tisztítására vonatkozna a másik kérdésem. Sajnos ez egy probléma itt, mindenhol por van és olyan szép a homogén fehér. Azonban ha sokat törölgetem, csak a karcokat szaporítanám. -
qwertly
addikt
Sziasztok! Az egyik ismerősöm vett egy Lenovo 500 levoltam döbbenve milyen masszív és tetszett a képernyő felbontása is.Ill nagyon jó állapotban volt igaz német billentyűzet volt rajta.Hol lehet nem leharcolt hanem megkimélt állaplotban ilyen notit venni és mire érdemes figyelni?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ilyesmire gondoltam én is, csak nem rémlett hogy sűrűn járna, ráadásul capslockos, hirtelen nem tudtam mi ez
Francia91 Hát igen, eljárt felettük az idő. Egy hibátlan kijelzős ips 60-asért adnék 500-as árat azért, de nagyítóval se találni olyat már sajnos.
Intruder2k5 Értem főnök
-
MODERÁTOR
Jól van srácok, ismételten köszi mindenkinek a válaszokat! Egyelőre - mivel pontosat én sem tudok a keretről, és mert egyébként is esetleg egy hónap múlva lesz aktuális a dolog -, maradjunk annyiban, hogy ha akkor lesz majd még kérdés, akkor visszatérünk rá. Amit most szerettem volna tudni, azt már tudom.
Chaser, nem, én itt nem vagyok Topikgazda, itt Tim82 az egyedüli, én csak érdeklődni jöttem ide. Mi több, nem vagyok én főnök se, csupán egy kicsit több feladatot kaptam, amihez szükséges az emelt jogosultság, így most CAPS LOCK-os vagyok.
-
Francia91
veterán
válasz Chaser #79866 üzenetére
így van! T60/61-est el kell már felejteni!
Amit tőled vettem patika T500-ast 40-ért, marhára megéri, de Alfa is 52-ért árul T400-ast T9400-as CPU-val... Ennyit ne sajnáljunk egy jóval modernebb hardverre"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #79866 üzenetére
Hogyhogy te topikgazda vagy itt ráadásul capslockos, te vagy a gazdafőnök?
Itt nem. Utóbbi igen, ahogy az ármesterek esetében is van "főnök".
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz Intruder2k5 #79863 üzenetére
Bocs azt nem láttam. Ha van rá lehetőség mindenképp 500-ast érdemes venni, nyilván ha nincs akkor nincs. T61 sem rossz, csak drágább bővíteni, a vga-ja nem tud dxva-t. Cpu-t is drágább 500-ashoz képest fejleszteni.
Hogyhogy te topikgazda vagy itt ráadásul capslockos, te vagy a gazdafőnök?
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #79859 üzenetére
Még pontosabban T61 esetében legfeljebb GMA X3100 lehet az integrált Intel cucc, nem 4500MHD (ami egy generációval későbbi gépekbe került már, mint X200, T400, T500, R400, R500).
Intruder2k5: ha esetleg mondasz egy keretet, az egyszerűbb. T400 38-40k körültől van normális állapotú, és ez még az 1280*800-as, Intel 4500MHD-s alapmodell általában, az alatt általában van valami hiba, ami miatt kevesebbet kérnek érte.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Chaser
legenda
válasz Intruder2k5 #79858 üzenetére
Inkább 500-ast nézz 1680-as kijelzővel, lehetőleg lg-vel.
dying_star Én most úgy néz ki kiugrok egy kicsit a tp vonalról, 520-ast alig látni, x220-szal nem kezdem el amit a 200-assal Hiányozni fog az 500-as, de van pár dolog már amire kezd lassú lenni nekem.
69pablotaxi Nem kell állítani semmit. Keretben tudok segíteni én is. Ram bővítésnél arra figyelj, oldalanként 4 chipes ramot tegyél a gépbe, 4 chipest nem kezeli a ram vezérlő 4 gigás modulnál.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy T510-es gépem, i7-es procival, 4 Gb Ram-mal.
Szeretnék egy SSD-t tenni az optikai meghajtó helyére, valamint még 4 Gb RAM-ot.
Hol tudnám ezt megtenni a legközelebb( Kispest) esetleg valakinek van ilyen eladó?
A beépítő keret is kell, én 120 Gb SSD-re gondoltam.
Külső lemezmeghajtóról tenném fel a Windows-t.
Azon kívül,hogy a Biosban átállítom a Boot sorrendet, az SSD-t is látja a gép egyből, vagy kell valamit állítani még?
Köszönöm -
MODERÁTOR
-
félisten
válasz Intruder2k5 #79854 üzenetére
A pontos kérdésedre válaszolva a chipset mindben Intel, természetesen.
A dedikált VGA-sok is, csak azokban ugye egy nV chip kapcsolódik a hídhoz, nem az Intel 4500-as grafika.
A chipset nem elhullós szerencsére, az Intel grafikás gépek pedig kb örök életűek lesznek (én még nem hallottam, hogy egy is meghalt volna a környezetemben, igaz, én nem vagyok szervizes. -
MODERÁTOR
válasz Tikakukac #79857 üzenetére
Igen sajnos azon. A T500-al helye-közel képben vagyok, a T400 árakat nem ismerem, de mindjárt utánanézek még annak.
Meg a feladat is alap amire kell, semmi grafika, semmi komoly számításigény, programozni tanulás, alapszintű programok írása, szerintem C++, de erre nem esküszöm meg. Jelenleg netbook-ot használ az illető, amivel tökéletesen meg van elégedve, csak a feladat miatt jó lenne egy nagyobb képernyő.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Intruder2k5 #79856 üzenetére
Hát ha nagyon az áron a hangsúly akkor beleférhet a T61.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
válasz Intruder2k5 #79854 üzenetére
Vagy NV-s a gép vagy csak integrált. Ha integrált akkor nincs baj. Bár T61-et futtatnám kifelé, T400-T500 a jóság.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MODERÁTOR
-
Tikakukac
titán
válasz Intruder2k5 #79851 üzenetére
Gyári hibás az összes NV chip ami bennük van.
-
metal01
őstag
válasz Intruder2k5 #79851 üzenetére
Az esetek többségében kuka lesz a lap a hibás szériás NVIDIA chip miatt.
Szerk.: Lekopogom, de van a családban egy NVIDIA-s T61, ami remekül muzsikál. Évente kipucolom, pasztázom. Eddig nem volt gond.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Egyébként mi a baj az nVidia-s verzióval?
-
otiscsiga
csendes tag
válasz Chaser #79848 üzenetére
A régi akku is bírt még 1-1,5 órát. Akkor a lötyögés nem egyedi probléma, de így ha vinni kell a gépet nincs olyan érzésem, mintha szét akarna esni. Egyébként minden más összeszerelés/illesztés tökéletes a gépben.
Egy ilyen 50%-os gyári akkut mennyiért lehet elpasszolni? -
Chaser
legenda
válasz otiscsiga #79847 üzenetére
Azért mozog kicsit, hogy legyen egy kis légrés. Ugy. akkunál meg sokszor van méret gond is. Az előző akkud bőven kiszolgálta az idejét, általában 3-400 ciklusnál többet nem tud a sanyo. Tekintve hogy 2010-es évjárat már amúgyis életének a végére ér lassan. Félig feltöltve rakd el, havonta vedd elő, vagy inkább add el.
Adatok alapján a másik akku is gyárinak tűnik._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
otiscsiga
csendes tag
X201-esemben most cseréltem akkut. A régi a gép első akkuja volt, mára már 780 ciklussal, kb. 50%-os elhasználódással. (SANYO, 6 cella, gyári).
A mostani utángyártott (SANYO, 9 cella). Kíváncsi leszek ez meddig bírja majd.
Mindkét cella oldalára ragasztanom kellett (mindkét felére a szimmetria miatt), egy kb. 1mm-es öntapadós habszivacsot, mert kellemetlenül lötyögött benne az akupakk.
Más X201-eseknél is előfordul ez, vagy egyedi hiba lehet?
Így viszont patentül belefeszül, meg sem moccan, cserélni meg nem szándékozom sűrűn...azért a gyárit is feltöltöttem és elraktam.
Ezeket hűvös helyen tárolva mennyi időnként kel feltölteni (önkisülés miatt)? -
törölt tag
T410s-be szeretnék ssd meghajtót a gyári helyre.
Van konkrét ember aki tudja milyen kell bele? Mert a nyílás szélessége 55mm, az 1.8"-os ssd meg 60mm-es elvileg. A dvd helyén van sima merevlemez, azt szeretném ott meghagyni.
Ha valaki tett már bele, megköszönném ha segítene. A helye gyárilag a bal alsó sarokban van, becsúsztatható mint egy kártya. Erre gondolok:
-
barnam_
nagyúr
válasz Intruder2k5 #79833 üzenetére
Nálunk is van egy T61 otthon, tökéletesen teszi a dolgát. Csak arra kell figyelni, hogy ne Nvidia VGA legyen benne.
Kicsit modernebb a T400 (DDR3 és SATAII), azt is megéri megfontolni.
(#79843) lajtika: 3G modemet tudsz belerakni, ezt: Qualcomm Gobi 2000. Arra figyelj, hogy Lenovo FRU-s modemet vegyél, mert csak az fog benne menni.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz lajtika #79841 üzenetére
Nem lehet, T410 mini PCI-e foglalatai nem mSATA-képesek. T420-nál lehetne.
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Lenovo T410 laptoppal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
A hátsó memória hely mellett van egy foglalat, ha jól tudom "mini pci express" a neve. Nekem üresen áll.
A kérdésem a következő. Abba lehet SSD-t rakni illetve ha igen sebességben eléri a SATA2 sebességét?
Előre is köszönöm a választ. -
Tim82
félisten
válasz Intruder2k5 #79839 üzenetére
Első.
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #79835 üzenetére
Mármint nVidia VGA-s, vagy van belőle teljes nVidia chipset-es?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Revenge #79837 üzenetére
SATA, de alapból le van korlátozva SATA I-re szoftveresen (gyári BIOS-szal) a történet.
-
Revenge
tag
Saját tapasztalat T61-ről, egyedül a HDD elég szűk keresztmetszet, ezért most SSD keresőbe fogok, de azt sem tudom IDE csatis-e, és milyet érdemes bele venni. Hirtelen ötlet, és nem olvastam utána. Esetleg ajánlat? Mindenképp 120-as kéne, a 60-as nem jön be, USB-s 500GB-os HDD-m van mellé.
Szivesen veszek ötleteket, esetleg ha van eladó valakinek...
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
félisten
válasz Intruder2k5 #79833 üzenetére
Nvidiások felejtősek, Intellel tulajdonképpen hibátlan a konstrukció.
Ha nagyon maximalista vagy, LGP kijelzővel veszed, és pattintasz bele T60 billencset (ami még nem szétlyuggatott alapú), valamint egy Pana akkut. -
edk-
őstag
Szépjóestét,
X200 Ultrabase milyen DP-DVI adapterrel ad képet? Vettem egy ilyet Jackiechanéktől; hát ezzel nem. Muszáj egy Lenovo 45J7915-öt beszereznem, vagy van olcsóbb megoldás?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Srácok, a T61-ről lehet, kell tudni valami rosszat, típushibát, stb..., vásárlás előtt? Mire kell esetleg figyelni általános dolgokon kívül adott modellnél?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Chaser #79831 üzenetére
Én használat közben szoktam mérni, mennyit bír.
Még az a 9 cellás van a W500-ban, amit tőled vettem.
Akkor (egy éve) volt 10%-os az elhasználódás, most 14%.
Jól bírja, pedig hétvégéken kívül kerülni szokott bele napi 1-2 ciklus.
És Intel grafikával, wifin netezve, netrádióhallgatás közben a 3 óra meg szokott lenni közepes fényerőn.
persze csak ha áll a vinyó a bayben, ha megy oda a torrent, akkor 2 óra körül.Szerintem visszasírom én majd ezt az akkut és gépet, ha már egyszer nem lesznek... mindenesetre eldöntött kérdés, marad a W500 is, és az akku is, halálukig.
Max átkényszerülnek másodgépnek, de el már nem adnám. -
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #79827 üzenetére
Wifi, yt nélkül vagy szolidan, közepes fényerőn. Divx filmekkel 4-5 óra. Azért 90wh-ba sok minden belefér és nálam csak ssd van, az is lendít a dolgon.
Revenge Az csak max tdp, nem sokat jelent. Ha ennyit enne magában a cpu az be is baxna Ha alulfeszeled a cpu-t és beállítod lehet ott nyerni még fél-1 órát is pluszban akkuval.
Tikakukac Itt nincs ketrecharc. Persze sokkal kevesebbet esznek a mai platformok, ami szép és jó. De onnantól kezdve, hogy 30-40wh-s max akku az elérhető egy gépbe ami 3-4 órát jelent sokra nem jutsz vele, ha neked kell 6-7 óra üzemidő. Ami mondjuk régebbi gépeknél elérhető nagy akkuval, persze ott se mindnél. Legyen vékony a gép, lassan már akku is minek, majd mennek fedlapba épített napelemről
szerk: soldi3r Az nem jó, fekete többet eszik tft-nél
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
-
-
Revenge
tag
válasz Tikakukac #79825 üzenetére
Igen, hát 35W-os T7100 már kapásból paksot kíván a mai cpu-khoz képest.
Nekem amire kell ez a gép, elektronikus formában kapott könyvek olvasása a suliban, kis szövegszerkesztés, PH FÓRUM , youtube és társai nem izgatnak arra ott az asztali X6-os AMD.
Régi álom gépem volt a T61 és most megkaparintottam, szerencsére elvileg vízálló a billentyűzet rész, mert erőteljesen csorog folyamatosan a nyálam hogy micsoda minőség van a kezemben. Értsétek meg, most volt kb karácsony 2-3 napja nekem, most vettem és nagyon tetszik. A 150ezres Dell 15r akármi típus 2 órát bírt új akkuval 3632QM i7-tel, hasított rajta minden még gamelni is lehetett, de ez a gép pont arra van amire nekem kell és maximálisan elégedett vagyok vele. Az akku időn pedig tényleg meglepődtem, mert amikor megvettem 8%-kal hozta ki nekem az ürge, na mondom akkut kell majd vennem tuti, alig tudtam kipróbálni, AIDA, DPT lement aztán off. Hazahoztam aztán feltöltöttem, maximum battery life-fal meg aztán 3,5 órát facebookoztam, ph-ztam, közben win update is ment rendesen, szóval ámultam bámultam.
A 9 cellás akkut meg valahol beszerzem hozzá, lehet hogy ebay lesz belőle 1-2 héten belül. Ha meglesz, majd írok tapasztalatokat, és akinek majd kell mert esetleg beválik, megadom majd az eladó oldalát és tudtok rendelni, ahogy nézem én leszek az első aki bevállalja a 10000ft-os 8800mAh-ás 9 cellát from China
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz Revenge #79823 üzenetére
Kapacitásban ha belöknél egy 9 cellásat a 120k-s gépbe meg elkezdenél youtube és társait tolni romra lenne verve a 10 éves noti, nyugi.
6-7-8 óra meg erősen attól függ mit nézel és csinálsz.
-
Chaser
legenda
válasz Revenge #79823 üzenetére
Az 510 kényelmesen 5 óra felett tud 9 cellással, ami nekem volt nvidiás. A 20-as szériában meg már sandy van ami még kevesebbet eszik, intel vga-val reális +2 óra.
Mai gépek hát..ilyen 30-40wh akkuk Kisebb fogyasztás van, de hát na.
Válaszoltam már, abba a gépbe nem jó az akku sajnos._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Revenge
tag
válasz Chaser #79822 üzenetére
egyébként ámulok és bámulok, hogy egy 10 éves notit használunk és egy faca akkuval 6-7-8 órát tudjuk használni. Ezt egy ma boltban megvásárolt 120ezres notival hol teszed meg? ...csak úgy lábjegyzet.
szerk.: Chaser, már árulom a VGA-mat, nemsoká meghirdetem a hangkártyámat is, és ha jó az akksid a T61-embe, akkor folytatjuk a eszélgetést.
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #79818 üzenetére
Ezért szoktam megegyezni az eladóval ebayen kívül
Bizonyára már szedett szét valaki lenovo akksit, hol kezdjek hozzá? 14" T60 6 cellást kellene felújítani, ha lehet
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem nagyon találom a keresővel: a T450s-nél az M2 slotba csak cache-elésre alkalmas modul tehető, vagy elbír egy olyan SSD-t is, amiről bootolni lehet? Egy 60-80GB-os szerintem bőven elég lenne. Gondolkodom majd a jövőben egy ilyenre újítani, de ettől is függne, hogy melyik verziót vegyem belőle.
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #79817 üzenetére
Az is úgy működik, x reklamáció után azt veszed észre hoppsz, törölték a regem Nyilván arra kell törekedni, reklamált ügyek száma minimális legyen. És nem feltétlen kapod mindig vissza a pénzt, van rá sok ellenpélda. Ennyi értékeléses eladó alapból kilőve, azt meg kell hagyni a kezdőknek, sztem mi azon már túl vagyunk
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #79816 üzenetére
Genuine... tudom... igazad van, csak felületesen futottam át. Úgyis csak egy példa volt...
Függetlenül ettől, amíg visszakapom a pénzt, nem kell olyan sok értékélésnek lennie, csak jók legyenek a meglévők. Szerintem mindenki kezdte valahol
ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
válasz vikcsi #79815 üzenetére
Leírás szerint:
Brand:
Unbranded/Generic = noname ugy.
Compatible Model: 42T4796 42T4817 ezek a komaptibilis fru-k. Képként gyári van kinn.
Original nem azt jelenti gyári, hanem hogy új, eredeti csomagolásban.
Ebayen 500 alatti értékelés semmit nem jelent, attól független lehet korrekt az eladó. Nagyon korrekt ha gyári képet rak fel ugy. akkuhoz. Az eredeti gyári szavacska ebayen a genuine._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
vikcsi
senior tag
válasz Chaser #79808 üzenetére
Kép s leírás szerint annak tűnik, de tovább keresgélve lehet van hitelesebb is, ha ez nem lenne az...
86 pozitív az jó, még nem kapott negatívot, nem csak 10000 üzlet után lehet valaki jó eladó.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Mohhoj1986
tag
Sziasztok!
Tudan nekem vki ajánlani T400hoz kijelzőt? 1280x800 vagy 1440x900-as mennyibe kerülne? -
Revenge
tag
Ultragyors kérdés, ebayről ha rendelnék 9 cellás akkut for T61 tehát nem original lenovo, mert az 77ezer ft, szerintetek tönkrevágná a gépet, esetleg tapasztalatok? 9800ft-ért free shippinggel 9 cellás 6600mah-s T61 akku elég csábitó, vagy ne gagyizzak? Esetleg valakinek tapasztalata?
-
-
Koga777
tag
Sziasztok!
Akkut keresek T420-ba. Visszaolvastam, az utángyártottakat nem ajánljátok, tehát eredetit. Hol tudom legolcsóbban megvenni? Mármint egy megbízható boltot keresek, ahol csakugyan eredetit adnak.Amit a közvélemény akar, azt „politikailag irreális”-nak szokás nevezni. Magyarra fordítva ez annyit tesz, hogy a hatalom és kiváltságok birtokosai ellene vannak.
-
-
Francia91
veterán
válasz MasterHUn #79798 üzenetére
Maximum 480p-ben fogsz tudni YouTube-ozni vele, de a 360p sanszosabb....
Öreg a hardver, nincs hardveresen támogatott Flash gyorsítás, a proci próbálja izomból tolni a Flash tartalmakat... Ez ilyen, törődj bele"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Microsoft Surface Laptop 2 13" i5-8350U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/2256x1504 Garanciás laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad T14s INTEL i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad X390 i5-8265u/8GB RAM/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Dell Inspiron N5010 - GPU hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest