Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
Úgy érzem kialakulóban van az első komoly fizikai problémám a T530-al. A zsanér. Amikor ki van nyitva és le akarom csukni, vagy jobban dönteni akkor az utóbbi időben éles reccsenő hangok közepette teszi ezt. A zsanér tart ugyan, és minimális holtjátékot talán rá tudok fogni de ez a hang...mintha szét akarna törni. A kijelző mozgatásához ugyanannyi erő kell mint az elején...nem könnyű megmozdítani...
Most a zsanér tényleg döglődik?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
törölt tag
Nincs valakinek, egy elfekvő 9.5-ös Optibay caddy-je ami bíztosan jó t500-hoz. Ma vettem egyet,de persze a gyári dvd eleje nem jó hozzá. Miért is lenne. Nem üzletrontásként,csak ez a tipus nem jó.
[ Szerkesztve ]
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, ha én szeretném a T430-ban az inteles alaplapot egy dedikált gpu-s alaplapra cserélni, akkor ezzel együtt elég cserélni még a hűtést, vagy az alsó részét is kell cserélni, vagy esetleg a merevítését is, vagy valami mást is?
-
Chaser
legenda
válasz tothjozsi96 #79592 üzenetére
a wines managementet használd és nincs gond
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tothjozsi96
addikt
Van egy T400-as laptopom és a Power Manager mindig lekapcsolgatja a DVD meghajtót.
Direkt kikapcsoltam a management-ben hogy a PCI eszközöket ne piszkálja.Én használok rossz verziót, vagy ez ilyen és kész?
-
Hatvan9
senior tag
válasz kengyel #79584 üzenetére
Szia
Nekem is ilyenem van, kiválóan működik még mindig, de nincs hozzá rendes driver támogatás Win10 -el,(x64) megoldhatóak de elég körülményesen leginkább az intel vga bár arra is van egy megoldás.
Másrészről olyan nagy érdemi előre lépés tudtom szerint nincs a win10 -ben, ami miatt feltétlenül szükség lenne rá. -
kengyel
nagyúr
Sziasztok !
Nemrégen szereztem be egy Lenovo T400.-as gépet.
CPU: P 8600 Intel
Ram: 4 GB
Videóvezérlő: Intel integrált kártya.A kérdésem az lenne, érdemes ezt frissíteni a 10.-re ?
Most jelenleg, egy W7 Prof x64 fut rajta tökéletesen.Előre is köszönöm.
kengyel
-
törölt tag
Szerintetek ez a keret jó lehet a T500-ba?
-
Jag
senior tag
válasz maximilian4 #79576 üzenetére
Kosz, mar rendeltem onnan, csak min. 2 het, mire megjon. A venti meg addig nem birta.
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
T61-hez nincs véletlen valakinek egy eladó hűtő ventillátora jó áron?
Köszi,
-
Tim82
félisten
válasz jani0114 #79571 üzenetére
A TPM chip miatt nem fog.
Keressen inkább szakembert, foglalkoznak páran ilyesmivel Hardveraprón.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz jani0114 #79569 üzenetére
bekapcsolásnál kéri a jelszót
Ez bizony nem Windows-jelszó. (T30-on meg nem Win 7 lesz, az is 99%.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sanyi02
tag
Üdv!
IBM lenovo T30 bekapcsolásnál kéri a jelszót, mit lehet vele kezdeni? -
félisten
Gyerekek, az S30 reális ára mennyi lehet?
Sehol sem találok eladót, de olyan kis csinos szerkezet... kéne egy. -
félisten
-
metal01
őstag
Én RMClockot használok. Ez alapján lőttem be. A P9700 max. VID-jét 10-es szorzón a harmadára tudtam csökkenteni. Ez kb. 10-15 fokot hozott a konyhára. Idle a proci 36-40 fok, terhelés alatt max. 65 fok. (T400).
A TPFC-ban lődd be a smart módot és ott be lehet állítani a venti fokozatait. Ehhez tudsz hőfokot is rendelni. Így tudod szabályozni, hogy mennyi rpm-en pörögjön a venti adott hőmérsékleten.
-
Molk
tag
válasz maximilian4 #79558 üzenetére
Nekem volt tisztítva / pasztázva. Így egy kicsit kevesebb (a ventit kevésbé kell pörgetni), de nem sokkal... Nekem úgy tűnik, hogy az órajelet nem nagyon veszi vissza, még akkor sem ha egy óráig nincs használva. Engem is érdekelne a megoldás.
-
maximilian4
addikt
Szerintetek az normális hogy böngészés közben 65-70 fokos a cpu (lenovo x200)? A hűtőventilátort a bios vezérli, megnéztem aida-ban, olyan 3600-3800 rpm-mel forog állandóan. Ez alacsony, ezt még feljebb lehetne vinni? Vagy csak ki kéne tisztítanom és újrapasztáznom?
Maxi
-
Pete55555
addikt
válasz Pete55555 #79313 üzenetére
Kicseréltem az elemet, az rendben van.
A wifi kártyával nem jutottam sokra, most figyelem, hogy felismeri, eszközkezlőben látszik, de PRO/1000 MT-t ír ki. Nem 2200 bg-nek kéne felismernie ? Elvileg ahhoz való drivert is szedtem le a lenovo honlapjáról.
Ebay-ről ezt rendeltem.Sikerült
Megtaláltam az inteles drivert, felismerte, és működik f*szán
[ Szerkesztve ]
...Szeretem leracsniztatni...
-
Francia91
veterán
válasz lajtika #79549 üzenetére
Touchpad drivert (Synaptic Ultranav driver, azt hiszem) töröld le, majd tedd újra, elsőre ezt tudom mondani. Ha úgy sem lesz jó, akkor hardveres a probléma forrása
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek. Kis gondom van egy T410 laptoppal, ha hozzá érek a tapi padhoz,vagy a pöcök egérhez, akkor megbolondul. Meg nyit egy csomó mindent,és cikázik ide oda, aztán lefagy a gép,egy kis időre. Egérrel nem csinálja ezt. Mi lehet a gond?
-
félisten
-
peterr85
tag
win 10 topik:
pippin12-nek hála T500-on megy a switchable graphics, pm, meg audio driveren kívül fent van minden, gondoltam dota-zok is egyet, aztán jött a fekete leves. ha a 3650 aktív, nem tudok felbontást váltani, csak a natívon megy. találkozott már valaki hasonlóval? ccc-ben ha megpróbálom átállítani, szimplán nem történik semmi, win-ben meg ugyan ez, csak kiírja hogy nem sikerült menteni a megjelenítési beállításokat, próbálkozzon más beállításokkal. ha bios-bam beállítom hogy csak a 3650 menjen, akkor nincs ilyen gond. szóval wtf?
-
r4z
nagyúr
válasz FoxiestFox #79544 üzenetére
Nem tudok, mert nincs fent PM. A profilt kiválasztva a lenyíló menük egyikében van az opció.
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
félisten
-
r4z
nagyúr
válasz FoxiestFox #79539 üzenetére
Ismerős. Ha a Power Managerben letiltod a képfrissítés változtatását akkunál, akkor szerencsére nem buzerálja.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz prolad #79533 üzenetére
Retro gép retro dolgok. Fizikailag belemegy és működik nem ugyanaz.
sputyi70: Ha nincs benne kari simán. Fórumtárs is BT-vel adta a gépet, nem ment fel a driver. Szétszedtem és hát mivel hiányzott belőle a kari nehezen is ment volna
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
törölt tag
Létezhet az, hogy egy T500-ban nincs wireless adapter? Akármilyen rendszert rakok fel egyszerüen nem raknak fel semilyen drivert.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Sziasztok
Nemsokára hozzájutok egy nagyon szép t42-höz (már kilenc éves,de nem látszik rajta).
Belemennek a 2 magos (pl. t7200) intel procik? Ha jól néztem a neten,foglalat ugyanaz (478-as). -
Kbali
nagyúr
válasz Mohhoj1986 #79529 üzenetére
Ezt tipikusan olyankor szokta még, ha képfrissítési freki más töltőn és akksin
-
metal01
őstag
válasz Mohhoj1986 #79529 üzenetére
10-et nem használtam még. 7-nél ez normális. No para
-
totron
addikt
válasz Gondwana #79526 üzenetére
T500 hozzám legközelebb esõ portja. Vagy ha a szõkenõ énemet kérded: "az én gépemé". Erre a fordított polaritás=fordítva való bedugás? De általánosan volt jó ez a kérdés. Kérdés még az is, hogy az Intel kártyától (egyInteles noti) vagy esetlegesen elöregedett CCFL háttérvilágítás miatt vibrál az én displayem? Mert mind2re íródott itt tipp. Egyedi jelenség vagy szériatulajdonság?
Újra megy a pendrive. -
metal01
őstag
válasz Mohhoj1986 #79527 üzenetére
Elsötétül, de csak pár mp-re nem? Átvált a gép a PM-ben lévő akku, ill. tápra belállított értékekre. Ez normális.
-
Mohhoj1986
tag
Miért van az h amikor kihúzom a töltőt a gépből elsötétül a kép és szintugy amikor visszadugom....???
TP T400-as gép. Már ujraraktam a PM drivert de mégis. -
Gondwana
addikt
válasz totron #79525 üzenetére
Mivel az USB eszközökön nincs semmi betàp védelem, a fordìtott polaritàsù usb aljzat öl, mint HIVes kecske a pàsztorokat. Mert nem ìrtad, hogy milyen gép melyik portja, ettől több segìtséget kétlem, hogy màs tudna adni.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
totron
addikt
Olyan létezhet, hogy gonosz USB aljzat sorra nyírja ki a beléje helyezett pendrive-okat? Eddig 2 kulcs került súlyos és végleges identitászavarba, illetve a másik elhalt teljesen, ezek eddig mûködtek. Egy kicsit azért gyanús. Láttunk már ilyet?
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
T520 fogadja az mSata SSD-t és mennyire pörgős vele?
-
Dr. Akula
félisten
Erre mit is mondhatnék? IGEN!
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz MrSealRD #79518 üzenetére
Nem tudom, mert még nem volt W510-esem
De van fenn egy W700-as is (Quad Core, FX2700M) 153 ezer Forintért, az sem rossz ajánlat...
Viszont egyre jobban igényelném az erősebb GPU-t, 3D-ben már sokszor megeszem a HD3650-est[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
MrSealRD
veterán
válasz Francia91 #79517 üzenetére
Nem melegszik nagyon a w510 átlagos használat mellett?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Francia91
veterán
Ejj, a 4 magos W510-esek ára már 95-105 k körül mocorog, elgondolkodtató...
Egy biztos, ha veszek (leghamarabb karácsony környékén), a T500 mindenképpen marad, hozzámnőtt"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van egy T400 2768-BS7-em 7UET94WW BIOS-szal. Meg akarom szüntetni a whitelistet egy új WLAN kártya miatt, mit kell tennem hozzá?
-
félisten
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #79509 üzenetére
Witcher, SWTOR (ez konkrétan jobban fut az X220-on, mint 1280*800-ban a HD3650-es T500-on futott), Dawn Of War II, Skyrim, Two Worlds, Pillars Of Eternity mostanában. Ebből semmi sem akad, igaz, ugye 1366*768 a natív felbontás, de pl. a Pillars Of Eternity alatt rendesen melegszik a noti.
Az egyetlen FPS, amivel játszottam mostanában, a jó öreg L4D, a sebességgel semmi bajom nem volt, de grafikai hibákat találtam (pl. bizonyos alkalmakkal fényforrások fényudvara helyett feketeség jelenik meg). Inkább ilyen gondok vannak, amik szerintem ráadásul az Intel drivernek köszönhetőek, de ezek sem túl gyakoriak. A L4D-nél ez persze elég szembetűnő volt...
Összeraktam a közelmúltban egy desktop gépet kifejezetten játékra (nem "gamer" gép persze a maga Phenom II - HD7750 párosával), de arra még alig telepítettem valamit. A Pillars Of Eternity eddig az egyetlen, ami mindkét gépre felkerült (elővettem az első Dawn Of Wart + kiegészítőket, aztán jól beléjük feledkeztem ), de nem érzek semmi különbséget, egyiken sem szaggat vagy ilyesmi.
Deus Ex: HR nekem is megvan, de a jelenlegi játéktempómmal kb. évek múlva jutok el odáig, hogy elkezdjek játszani vele.
-
félisten
Annyit tudok, hogy a DXHR-t próbálta játszani, de még 1280-on sem bizonyult élvezhetőnek (5-10 fps), Dishonored szintúgy, de még a CNC3-at sem tudtuk játszani egymás ellen, mert sok egységnél nagyon belassult nála, pedig az inkább CPU-t kér, mint VGA-t.
Hasonlításképp nálam DXHR 20-40 fps (1680), Dishonored 25 alá nem nagyon megy, CNC3 pedig vajsima közel maxon.Te mikkel játszol?
-
Tikakukac
titán
válasz FoxiestFox #79506 üzenetére
A mostani Irisek baromi erősek pl.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #79506 üzenetére
Szarkasztikusabbra sikerült az előző hsz.-em, mint akartam, de ha emlékszel, HD3650-es T500-ról váltottam X220-ra és nem érzem a visszalépést, kb. ugyanaz a szint.
Jó, én stratégiákkal meg RPG-kkel játszom, lehet, hogy FPS multiban érezhető lenne.
-
félisten
Én ugyan nem, de haverom azzal próbál játszani, és folyton engem csesztet, hogy milyen f*s ez a Thinkpad, hogy minden szaggat.
Mikor megmondtam neki, hogy dedikált GPU-sat vegyen.tototos: Jobb mint a régebbi Intelek, több játék elfut.. de sok köszönet nincs benne.
Említett elbeszélései alapján azt gondolom, hogy még az én 3650-em is keresztülpisili (főleg, ha meghúzom a bajszát. ).
A net viszont máshogy gondolja.
Szvsz az APU-k egyelőre nem játékra termettek... persze attól függ, hogy a kérdező mennyire régi játékokkal akar játszani.[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #79502 üzenetére
Gondolom, nem használtál soha Intel HD3000-es gépet, ugye? Azért ez a magabiztosság.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos cigaretta 🔞
- CPU léghűtés kibeszélő
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Lenovo LOQ 15AHP9 15,6" RTX 4060 8GB-Ryzen 7 8845HS
- HP Pro x360 Fortis 11 hüvelykes G11-2 in 1-Ultrabook/Tablet-legolcsóbban-garival.
- Microsoft Surface Laptop 2 13" i5-8350U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/2256x1504 Garanciás laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad T14s INTEL i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD garanciás laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest