-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Dhampir
félisten
PM-et én sem használtam. T530 alatt nem működött rendesen az Access Connections Hotspot része sem, kínlódtam a kompatibilitással. Látszólag rendmen fut, de nem tudott rácsatlakozni wifin a külső készülék. W7 alatt tökéletesen működik.
Az nem a Microsoft és a Windows 8 sara, hogy a Lenovo nem készíti el a teljes supportot hozzá.
(#65779) Francia91
Az AccessConnections miatt kell Win7-et használnom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Elképesztő, mikre nem képes az autokorrekció iOS-on, nem igaz? Siettem, nem néztem át, ennyi. Legalább tudtál valaminek örülni.
Chaser: általában a TN-ek között az a Samu panel sem rossz. Nem vitat, hogy az LG bőven jobb, enyémben (és a barátnőmében) is LG van.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
-
Schuby
aktív tag
ugyan az a kábel. a dokkolón cserélgetem a gépeket.t 400 nál jó a méret csak remeg, t500 nál összemegy a kép de áll mint katiban a gyerek. ugyan az az effektus mint amikor egy szélesvásznú tv-n egy 16:9 es filmet átállítasz 4:3 ra soványak lesznek az emberek, a logo tojás alakú, és csak a képernyő közepén van kép.
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
Francia91
veterán
Nem olyan oreg az. Mert ha T60-rol vagy T61-rol beszelnnk, akkor megertem a dolgot. Bar attol fugg, hogy kinek mi szamit oregnek. Nekem ez a T500 tokeletesen megfelel, nem kell tobb. Ezt meg felhuzom annyira, amennyire csak lehet
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Chaser
legenda
Nekem 256-os lesz a T500-ban és 750-es hdd..középmezőny
De a lényeg a T60 NMB bill, LGP panel és panasonic akkuszerk: Jah meg aT9600 ha sikerül, alább nem adnám, akkor maradjon a p8400
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
-
félisten
-
Tim82
félisten
Nem néztem meg, hogy T410-nél hol van, de korábbi TP-knél rendszeresen okoz a wlan kártya némi extra melegedést.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
brd
nagyúr
Biztonsági okokból csak az RMClock-ból való szabályos kilépéskor (a tálcaikonon van restart is, az is jó) menti el a beállításait, a különböző szorzókhoz pedig elég, ha mindegyikhez olyan VID-et állít be az ember, amivel még nem fagy, semmilyen körülmények között (pl. Prime95, 2-es teszt, egy és több szálon is hibátlanul fut - de egy szálon leginkább a max. szorzó lehet érdekes, az IDA miatt).
The only real valuable thing is intuition.
-
-
-
Chaser
legenda
Bepipálos a setfsb-t és menni fog. De save-t csak akkor nyomj ha biztos jó.
Tim82: Melóhelyen én se hallottam volna, de itthon azért tudok különbséget tenni. És mivel én itthon használom a gépet, nekem fontos a hang. Nyilván aki otthon nem használja annak lényegtelen, de annak meg úgyis cég veszi a gépet újan - ideális esetben -.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
YumeD
tag
Első generációs i3-i5-i7 -től kivették az MSR-en keresztüli VID állítás lehetőségét. Apró kivételt képeznek az Extreme(XM) procik, ott a cél TDP értékét (és ezzel együtt a teljesítményt/feszt) és a szorzókat lehet állítgatni.
szerk. srry, writeonly üzemmód, de már így hagyom, hátha hasznos lesz másnak.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tim82
félisten
Ha dedikált VGA-ja van, akkor 90 W-osat ajánlott, ha csak integrált, akkor 65 W-os is elég lesz neki. Egyébként meg T60/R60/X60 modellekhez és felfelé adott bármelyik gyári Thinkpad töltő jó lesz neki.
Mire megírtam, már két válasz...
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Ez ilyen. Az Intel és ATI / Nvidia drivernek együtt kell működnie egymással az átkapcsolásért, ha az egyik frissül, nem biztos hogy a másik továbbra is képes együttműködni azzal. Ahhoz is kell egy frissítés, ami jó esetben majd jön valamikor. Ez asztali gépek esetén is így van, ezért nincs sok értelme az Ivy Bridgeben reklámozott hasonló technológiának, ott is ugyanez a szopás. Full AMD platformon a gyártó nyilván kiteszteli házon belül, hiszen mind az iGPU és a dGPU a saját terméke, de konkurrens gyártóval nem fogja. Intel procihoz meg nincs Intel dGPU, ott csak a szopás marad. Ezen max a Lenovo tud segíteni, ha a TVSU addig nem rakja fel az új frissítést amíg a másik GPU-hoz is nincs meg a problémamentes (vagy csak akkor ha továbbra is jó hozzá), más nem. A Win8 a T400-hoz valszeg nem hivatalosan támogatott, nem tartom valószínűnek hogy a Lenovo ezzel foglalkozna. Én is ezért mondtam le az ilyen mókáról (bár ha a TVSU ezt lekezeli akkor nincs gond, de ki tudja).
-
ielektros
senior tag
A VGA teljesen analog jelet ad. Ebbol nem tudsz digitalisat alkotni olyan egyszeruen. De ha tudnal sem lenne sok ertelme a VGA szabvany korlatai miatt.
Sajnos ez nem jarhato.
Esetleg az USB-s video adaptereknel erdemes korulnezni. De szerintem jot olcson nem fogsz talalni.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
Mert az RTCore64.sys fájl amit alapból tartalmaz a csomag az röviden nem jó.
Ezt másold be helyette: [link]
Akkor jó lesz.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
audi100td
nagyúr
W500-ból kiindulva igen. Töltsd le a Win7-es vga drivert a lenovo honlapjáról. Hagyd, hogy ezután kicsomagolja magát a C:\Drivers mappába, de ne indítsd el a telepítést. Keresd ki a setup.exe-t és futtasd Win7 kompatibilis módban (a biztonság kedvéért rendszergazdaként), ezután mennie kell, switchable graphics-al együtt.
A Power Manager-t is így tudod felrakni.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Aranyárban ofc.
Megoldják, de egyszerűen nincs réteg akiknek ezt tömegesen el lehetne adni. Akinek ekkora méretre kell ilyen bazinagy felbontás, azok ugye megveszik az adott E szériát Dellből stb stb. De kifejezetten tömeges felhasználásra, rendes, tartós, erős gépet, ultranagy panellel, könnyű kasztniban... nagyon kevés embert tudok, akinek ez kéne. Én még így is kussolok, így panelcseréstől nagy a szerelem az x200s-el, pedig hidd el, nem kis munka volt idáig eljutni. Neked is lesz gép, ebben biztos vagyok, csak sokat kell kutatni, meg reszelni az elvárásokon. Ha a felbontás alap, akkor nagyon kevés gép marad versenyben, így szűrd meg azokat.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Gondwana
addikt
Az USA-ban vásárolt ThinkPad-ekhez elég venni egy EU szabványú töltőt, és mennek vígan vele?
Veszel egy Mikiegeres tápkábelt, kicseréled, ennyi! Balettozzon átalakítóval akinek két anyja van!... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tikakukac
titán
Megnéztem, W530 sajátja a raid controller, minden másnál max szoftveres lehet a raid. Egyikbe nagy vinyó, másikba SSD és akkor ez a probléma is meg van oldva. Úgyis ezt a felállást kerested
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Töltővel nem tudok ilyen gondot, elég sok gépet hurcolásznak be kintről.
Szoftveresen biztosan lehet valamit mókolni, hardveres Raid W szériákban van.
szerk.: szvsz bármire is írják át a biost, maga a vezérlő chip, az fog hiányozni. Legalábbis legutolsó kiruccanásomat amit Raid fronton csináltam azzal zárult, hogy rendes Raidhez bizony rendes összekötés is kell. Workstationokban biztosan van, de ugye annak a magában a bendőjében van a 2 vinyó és az ott megoldott.
Poo: Ha magaddal hozod be szépen kézipoggyászként vagy valami, akkor nem nagyon hiszem, hogy rákenik.
[ Szerkesztve ]
-
Poo
senior tag
Usából jövő cuccoknál az áfára is kell figyelni ha jól tudom de lehet hülyeséget írok.
Szerk.:A T530 is megkapta az x1 billzetét, a mi nap vásároltunk egy t430s-t azon is meglepődve láttam hogy az x1 billzete virít rajta,bár nekem bejövős az a bill.
[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest