Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #79398 üzenetére
Leginkább 14 wide-osok kapták meg, 15,4" wide és 14" 4:3-osok tudtommal nem.
Az-X: szerintem nem ilyen tragikus a helyzet. T420-on, ha jól olvastam, jól megy a W10, különösen reszelgetni sem kellett, a hardveresen 99%-ban ugyanolyan X220-on sem lehetnek nagy gondok. Én inkább csak OS-specifikus bug-ok megoldására várok, majd aztán frissítek W7-ről W10-re az X220-on.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz FoxiestFox #79392 üzenetére
ma is tanultam valamit
Repsol600 utódoknál w7 felismeri a kamerát, 61-esnél nem tudom, de ha kell neki külön driver lenovo oldalán fenn lesz, ha meg úgyse megy hibás,500-asnál pár hibás kamerába belefutottam
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
Minden megoldható. A kérdés az: megér neked sok-sok órát a konfigolás meg moddolt dolgok kutatása 40 verziószámon keresztül? Ha megy és tényleg megy (az, hogy eszközkezelő nem felkiáltós az a kutyát nem érdekli, rengeteg gép van ami ettől még driver hibás csak a palánták azt hiszik a gépük olyan, pedig nem) akkor happy. Ha nem akkor marad az ósdi win8, pfej.
Chaser: T60-ban opcióként sem volt, afölött már volt.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
Win8-ba is szépen belekaksiztak, így indul a black-jack. Már alig várom, hogy megint dolgozhassak, Win10-el fogok kelni és feküdni, mert win10 kell minden gépre, mert csak. Ha még olyan lenne mint az OSX, hogy tényleg vannak akkora feature-ök olykor, amikért musthave kell az upgrade, megértem. Itt inkább a szomszéd füve effektus van sajnos és ez viszi bele az embereket a bétás rendszerekbe main oprendszerként és hasonlók.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo T61-es gépet, annyi a gondom vele, hogy a beépített webcamot nem ismeri fel. Volt valakinek ilyen gondja? Win 7 van fent.
-
félisten
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
Neurontól szeretnék TP T*20 (80k, patika) gépet venni a jövőhét folyamán, mennyire ajánlott a gép és az eladó?
Aidán és HDS-en kívül érdemes még vm. tesztprogramot futtatni?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Mohhoj1986
tag
nem is random mod. Pontosan 5 masodpecenkent
Thinkpad T400
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Mohhoj1986 #79378 üzenetére
Gépet is írhatnál.
6. érzékem kijelzőt tippel.
-
Francia91
veterán
válasz Mohhoj1986 #79378 üzenetére
Milyen gépről van szó egyáltalán (A TP-n belül...)?
Adatlapodon sem látok semmilyen típust, itt sincs semmi sem említve, hogy legalább sejtése legyen a válaszadónak[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Mohhoj1986
tag
Sziasztok! Az miért lehet h random modon elkezd villogni a kijelzo aljan ugy 10-15 pixel sornyi rész egy csikban? Vagy zöld vagy kék, Aggaszt kicsit. Kijelzo lehet szar vagy a GPU vagy kábel???
-
Francia91
veterán
Hűtőtakarítás, majd egy megfelelő minőségű paszta, (minimum MX2), és jónak kell lennie a hűtésének!
Hűtőpadot meg hiába teszel alá, ez hátulról szipákolja a levegőt, nem alulról, mint sok konzumer szutyok"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Zaied
addikt
Üdvözletem!
Lenne nekem egy w500 as gépem, komolyabb dolgoknál igencsak melegszik szerintem, szeretném ha hűvösebb lenne főleg ilyen melegekbe...
Hűtőpadot érdemes venni vagy másba kellene gondolkozni?Előre is köszi a válaszokat!
-
HSM
félisten
válasz FoxiestFox #79373 üzenetére
1. Nem fogja feltüntetni
2. Úgyis azt mondja, ért hozzá
3. Honnan is jönnek a bontott cuccok/miért is kell javítgatni...Én inkább maradok a szép, bontatlan gépeknél, még ha jóval többet is kér érte a gazdi...
-
Tikakukac
titán
Dokkban 24 óra? Még mindig ezerszer jobb, mint ha csak 8 órában lett volna használva menet közben, buszon, kocsin, hegytetőn, bicajon, kutyafülén...
Erősen üzemórás nem mozgó alkatrésznek? Hacsak nem a szauna és Szibéria között mozogsz nem nagyon fogja érdekelni.
A puffer nem érv, nem fogsz csak azért venni egy rakás winyót, hogy majd jól ávághasd, akinek eladod a gépet...
Tudok csak az aprón 4 ilyen embert, ha elmondanám őket... atyaég hogyan vakarnád a fejedet
Mint írtam, a hegesztős aprósokat igyekszem elkerülni.
Tekintve, hogy úgysem tudod szűrni őket, így kerülheted, nem nagyon fog sikerülni.
A venticsere nem nagy dolog, fogyó/kopó eszköz.
Oké. Akkor most égess el egy 10k-t azonnal. Várj vele még 5 évet és megint. Ugyanaz jött ki az egyenlet végén? Nekem nem.
Viszont ha lapba nyúlok, vagy horror drága, vagy lutri, és a kör bezárult.
Éppen erről csicsergek. Ezt nem véded ki azzal sem, ha szép műanyagos gépet veszel.
Én eleve kijelzőcserével kalkuláltam. Gyárilag az összes x220 és x230 ami IPS bomba. Folt és pixelhibás minden második, idővel csak rosszabb lesz. Fórumok külföldön robbannak fel kb. ezektől.
-
félisten
-
HSM
félisten
válasz FoxiestFox #79365 üzenetére
Aki legózósdit játszik, egyből látom az első pár gépen, és köszönök is el....
Tény, hogy sokan ebből próbálnak bizniszt csinálni. Azokat el kell kerülni.(#79367) Tikakukac: Dokkban 24 óra? Még mindig ezerszer jobb, mint ha csak 8 órában lett volna használva menet közben, buszon, kocsin, hegytetőn, bicajon, kutyafülén...
A puffer nem érv, nem fogsz csak azért venni egy rakás winyót, hogy majd jól ávághasd, akinek eladod a gépet...
Mint írtam, a hegesztős aprósokat igyekszem elkerülni.
A venticsere nem nagy dolog, fogyó/kopó eszköz. Viszont a csere után nyugodtan alhatok jópár évig. Tudom, 10K, nem pénz érte. Viszont ha lapba nyúlok, vagy horror drága, vagy lutri, és a kör bezárult.
(#79368) Chaser:
(#79369) Tikakukac: Nézd, az a gép már alapból lutri volt... Foltos kijelzős, törött burkolatú gépet én alapból nem veszek, pont azért, mert ahol kívülről kapott a gép, abból bizony belülre is juthatott.
Persze, a nyálazás, anyázás megy, ilyenkor mindig azon vakarom a fejem, miért nem vette meg ő... Oh wait....
-
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #79369 üzenetére
én pont azt szoktam mondani ha valami gyanúsan olcsó ott defekt van, persze néhány %-ban előfordulhat, hogy tényleg pénz hiány van
múltkor rám ír egy srác, ivy-s üzleti fuji tán 70-ért, vegye-e, nem tudom a vége mi lett de számla nem volt hozzá, talán alaplapnak is eladás előtt baja lett, nem hiszem hogy megvette_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
válasz Chaser #79368 üzenetére
Folyamatosan belenyúlok, csak azoknak írom elrettentésül pont ezt, akik olykor nyáladzanak, hogy bezzeg piaci ár alatt 30-40%-al mindent meg lehet venni és lesz olyan, mint a többi csak kell rá költeni egy ezrest. Mert az x230 után jött 2 privát, hogy édesanyukámat meg stb.
-
Chaser
legenda
válasz Tikakukac #79363 üzenetére
most belenyúltál, ennyi, sok gépet vettem már, egyiknek se volt baja, többet évekig használtam, kopp-kopp megbízható forrásból és olyan állapotban kerültek hozzám, az is igaz újabb cuccok nem nagyon járnak nálam, azokban már újkorukban sem bíznék meg
Jag t400/500 alá nem érdemes menni
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tikakukac
titán
Az én tapasztalataim ezzel szögesen ellentétesek.
1 szerviz meg egy hivatalos szervizből tudok csak mondani. Ha többről tudsz infót biztosan, errefele nem.
Nem kell laborba vinni, elég belekukkantani a csatlakozókba, máris sokminden kiderül.
Pl. az, hogy dokkon volt tolva a gépnek a nap 24 órájában? Ne áltassuk magunkat.
Persze, értem, ismerem a kamuvinyós mókát, de meg tudod nézni, mi volt benne gyárilag, és ha nem stimmel, máris gyanús.
Akkor azt is tudod, hogy mennyire nem nehéz akkora puffert tartani ami ugyanolyan, mint a gyári csak keveset ment és már megint át vagy vágva.
Az az érvelésed meg teljesen rossz, hogy bármikor legózol... Persze, én is.
Attól, hogy azt mondod, hogy rossz még nem változik semmi és így is marad.
Csaképpen aki mondjuk huszasával teríti egy céges portfólió leselejtezett gépeit, az nem fog legózósdit játszani a gépein, hanem nesze, ez van vigyed.
Bizony ezt nem is ő fogja megtenni. Ezt majd az teszi meg aki tőle veszi a gépeket válogatva és azokból hegeszti össze amikor aprón látsz.
A csapágyas ventit kár ide venni, az filléres tétel, telibe teszek rá, csapágyas-e avagy sem.
Igen? Akkor te imádod cserélni a teljes hűtést 10k-ért, mert a venti nem cserélhető külön?
Viszont egy pl. alaplaphibás gép az úgy valahogy nem hiányzik....
És látod, pont ezt nem tudod megállapítani sehogy, vagy belenyúlsz vagy nem.
Én egyébként látok nálad egyfajta fordított pszichológiát... Valójában Te próbálod magad itt győzködni, hogy úgyis csak lutri, sz@r gépet lehet venni.
Nem. Arról győzködök, hogy a túl olcsóba és nagy lutriba úgyis belebuktázol. És bele is.
Miközben marhára nem.
Való, de jelen állapotban nem is volt kérdés.
A használtpiacnak egy trükkje van, jókor kell jó helyen lenni.
Nyilvánvaló kapitány, igen, köszönjük.
No, meg kellőképpen dörzsöltnek, hogy kiszúrd, ki néz hülyének. Előfordul, hogy én is kisebb/nagyobb dolgokat benézek, de ettől még vannak félelmetesen jó állapotú, és atom hulladék gépek is rendszeresen aprón. Csak rajtad múlik, mit halászol magadnak...
Épp most taglaltam, hogy hogyan szopódhatod be nagyon könnyen még úgy is, hogy ebben dolgozom. Tehát olyan embert aki naponta ezeket szereli és konkrétan egy szekrényre való X-es TP van, mert csak ezekkel foglalkozom.
-
Jag
senior tag
Sziasztok!
A kislányomnak vennék egy olcsó, (tényleg olcsó) de megbízható thinkpadot.
Tudtok esetleg valami eladót?Köszi
-
félisten
Egyikőtöknek sincs teljesen igaza (még laikusként is nyilvánvaló, szóval nagyon unatkozhattok ), de nem is az a lényeg, hanem hogy "Csaképpen aki mondjuk huszasával teríti egy céges portfólió leselejtezett gépeit, az nem fog legózósdit játszani a gépein..."
De fog, ez benne a biznisz többek között.
Vesz egy csomó szart, legóz belőle egynéhány használhatót, a többi pedig megy alkatrészenként. -
HSM
félisten
válasz Chaser #79362 üzenetére
Én amortizált gépet nem veszek, túl nagy benne a lutri.
A legtöbbször alig van árban difi a romhalmaz és a gyönyörű gép között.(#79363) Tikakukac: Az én tapasztalataim ezzel szögesen ellentétesek.
Nem kell laborba vinni, elég belekukkantani a csatlakozókba, máris sokminden kiderül. Persze, értem, ismerem a kamuvinyós mókát, de meg tudod nézni, mi volt benne gyárilag, és ha nem stimmel, máris gyanús.
Az az érvelésed meg teljesen rossz, hogy bármikor legózol... Persze, én is. Csaképpen aki mondjuk huszasával teríti egy céges portfólió leselejtezett gépeit, az nem fog legózósdit játszani a gépein, hanem nesze, ez van vigyed.
A csapágyas ventit kár ide venni, az filléres tétel, telibe teszek rá, csapágyas-e avagy sem. Viszont egy pl. alaplaphibás gép az úgy valahogy nem hiányzik....
Én egyébként látok nálad egyfajta fordított pszichológiát... Valójában Te próbálod magad itt győzködni, hogy úgyis csak lutri, sz@r gépet lehet venni. Miközben marhára nem. A használtpiacnak egy trükkje van, jókor kell jó helyen lenni. No, meg kellőképpen dörzsöltnek, hogy kiszúrd, ki néz hülyének. Előfordul, hogy én is kisebb/nagyobb dolgokat benézek, de ettől még vannak félelmetesen jó állapotú, és atom hulladék gépek is rendszeresen aprón. Csak rajtad múlik, mit halászol magadnak...
-
Tikakukac
titán
Tehát ha megveszel egy újjáépített romot friss burkolattal, az nálam nem újszerű gép, hanem csak annak álcázott.
Álcázott Jahj meghalok. Tekintve, hogy mennyi "nem álcázott" X TP halt meg nálam ami atom szép volt és mennyi romosra tört amiket én kasztniztam újra, bátran merem kijelenteni, hogy teljesen hülyeség, mert nem ettől pukkan el a töltőelektronika és nem ettől lesz csapágyas a venti, sem hal ki a ThinkLight pölö.
Újszerű az, ami kívül belül újszerű, gyári állapotú.
Úgy mész vásárolni, hogy kibontod az alaplapot és elviszed az elektro-laborba és kiméred az összes ellenállást és feszt, meg megnézed hány mikron kopott az USB nyelve? Szerintem nem. Tehát mit tudsz megnézni és mi alapján döntesz? Mennyit kopott ergo csak a külsőt. Ha dokkról ment, akkor egy elegáns HDD cserével simán megfiatalodik a gép pár ezer munkaórát és úgy kened át magad a palánkon, mint a huzat.
Akinek van hozzá szeme, azért kiszúrja, mi a pálya, ha mást nem az első szétszedésnél.
Munka szinten foglalkozom ezzel. Én sem szúrom ki, bármikor legózok neked 3 gépet ha nem kell sietni úgy, hogy az életben nem mondod meg melyik miben volt. Ez a laikusoknak jó, akik megetetik a lelküket maguk nyugtatásául. Az első szétszedés meg úgyis vásárlás után van akkor meg méginkább mindegy.
Chaser: Első sima X200-am olyan volt, mint amiket bent bontok ki. 3 hét után jött az alaplapcsere. X200s-em bal sarkán volt táska kopás és kifújt. Úgy kapta az új alaplapot x hónap után szintén, mint a huzat. Rengeteg olyan gépet hoznak be amik úgy néznek ki, hogy zsanér törött, 2 centi retek, venti nem forog mert áll benne a por. Semmi baja. Bezzeg az ami tök szép, dobozos, vigyázott, az jön árajánlatra, hogy mennyi az annyi, mert VGA hibás. Nyilván az esélyed a sok veréssel növekszik arra, hogy valami elkottázódik belül is, mégsem a benti céges 5110-ben pörögnek ki az alkatrészek hanem a lakótárséba ami otthon van az asztalon 3 éve.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz Tikakukac #79360 üzenetére
Az újszerű =/= újszerűnek kinéző.
Tehát ha megveszel egy újjáépített romot friss burkolattal, az nálam nem újszerű gép, hanem csak annak álcázott. Újszerű az, ami kívül belül újszerű, gyári állapotú. Akinek van hozzá szeme, azért kiszúrja, mi a pálya, ha mást nem az első szétszedésnél.
-
Tikakukac
titán
-
-
Tikakukac
titán
Egyébként a csoda X230-ban megmakkant az alaplap is, szóval aki háborog a csodajó vételekért, csak üzenem nekik: ez a buli ha nem tudnék rágarizni vastagon bukóban lenne.
Ami a gépben egyébként jelenleg jó: billzet, töltő, hűtés, HDD, RAM kicsit gyanús de talán szintén. Műanyagok tropa, alaplap tropa, kijelző dead pixeles meg foltos stb stb. Szóval ennek örömére vegyen mindenki kukára tört gépet "fél áron". Az nem fél ár, hogy a piaci tökéletes géphez árazunk hullákat.
[ Szerkesztve ]
-
cadeyrn
aktív tag
válasz soldi3r #79353 üzenetére
A biztosíték-utalás alapján megtaláltam ezt: http://housecat.name/lenovo-t400-backlight-status-led-fix/, de sajnos nem találtam felrobbant biztosítékot. Ettől függetlenül a P jelűt rövidre zártam; semmi változás.
Ha bárkinek van még vmi ötlete, mondja, de azt hiszem, nyugdíjazom a gépet, és elteszem emlékbe. (Így kell notebook hűtést csinálni!) Amúgy X200 után meglehetősen melós kiszedni az alaplapot.
-
Tim82
félisten
válasz Schuby #79354 üzenetére
A LED soron lévő ikon valóban inkább csak az előkészítést (megfelelő mini PCI-e helyet + antennát meg mobilnet esetén SIM foglalatot) jelöli.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
xcds
őstag
válasz cadeyrn #79344 üzenetére
Láttam már hasonló esetet T500-al. Ott sem volt háttérvilágítás, de a kép halványan látszott a kijelzőn. a visszajelző ledekre nem emlékszem, viszont se a kijelző, de az inverter cserétől nem javult meg. A gazdája később azt mondta, alaplap probléma volt (valami biztosíték talán).
-
Tim82
félisten
-
barnam_
nagyúr
válasz Schuby #79337 üzenetére
Itt a Parts lookup, amit keresel.
Wifi szinte biztos, hogy volt benne eredetileg, de hogy fizikailag most benne van-e... nos csak akkor tudod meg ha szétszeded. -
cadeyrn
aktív tag
amíg a föld kerek, mindig lesznek hackereeeeeeeek
Adott egy T400:
- van & működik a thinklight
- van & működik a kamera
- van & működik a wifi
- tölt
- nincs kijelző háttérvilágítás
- nem látszik lsusb-ben a bluetooth
- nem világít a LED sorban a wifin kívül semmiAmit próbáltam:
- másik inverter
- szétszedtem, szalagkábel minden végét megnéztem, jó-e
- menet közben megnyomorgattam a szalagkábelt pár helyen
semmi változás.Olyan, mintha bizonyos részek nem kapnának áramot.
Kérdés: van valakinek ötlete/tapasztalata, hogy mi a nyavalya döglött meg?!
-
-
Chaser
legenda
válasz Schuby #79337 üzenetére
nem találom, kicsit átlőtték a lenovo oldalt
de leírásból nem sokra jutsz, viszont majdnem mindent felismer a win, ha ati-s akkor a vga driver kell, sd is asszem 4 ismeretlen eszközként jelenik meg_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
soldi3r
veterán
-
félisten
-
Schuby
aktív tag
Most érkezett egy új t500 a családi körbe, a boltban azt mondták nincs benne wifi. Egy próba win 7 van rajta az eszközkezelő valóban csak a drótos hálókártyát látja ellenben egy marék other device van. 3db base system device ,PCI Serial port, PCI simple communications controller, és egy unknown device. ezek mik lehetnek
Type 2241-y1n
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
-
-
Tim82
félisten
válasz beloadjoker #79322 üzenetére
Én úgy szoktam belőni a frissítéseket, hogy figyelmeztet csak, ha vannak, de a letöltést-frissítést én indítom el.
A COA matricán lévő kulccsal tudod aktiválni, igen.
Chrome-nál tudomásom szerint szar a saját verziójú flash, erről volt szó korábban.
Lenovo System Update telepítése és futtatása működő netkapcsolat esetén megoldja neked a driverezés 90%-át szerintem.
Milyen használathoz kellene programokat ajánlani?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
x200ra sajnos win7et kéne tennem :/
Mivel ilyen szentségtörést még nem követtem el várnám hozzá a javaslatokat
Nem winhez hanem telepítés után ki mit szokott feltenni mik azok a programok amik nem eszik meg ezt a procit milyen böngésző pl? /chromium illetve chrome párti vagyok alapjáraton../
Egyéb dolgok pl win frissítések, szoktátok e vagy tiltsam le a fenébe stb..
Az alján van w7 matrica szóval szerintem csak lekapok egy wint hivatalosan és megpróbálom aktiválni ezzel...
Driverek szintjén gondolom lenovotol mindent, és minden mehet is fel, de javítsatok ki ha nem.Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
totron
addikt
Találkoztunk-e már olyannal, hogy:
- analóg zaj a kijelzõn (alapból nem látni, de homogén felületeknél, szemmel 'elkapva' az átlós csíkozódást látni)
- panel villódzása; neoncsõ effektus, szemfáradás hamar. Egy átlagosnál sztem jobban vibrál. Ez egyedi jelenség lehet vagy szériatulajdonság? A kor elõrehaladtával erõsbödhet a dolog?
Régi R31-en bezzeg példásan nyugodt a kép, mindkét fenti szempontból is és még a gammája is kiemelkedõ, amit ugye nem keverünk össze a kontrasztértékkel. -
Romvr
őstag
-
Tim82
félisten
A QM67 legfeljebb "bizonyos netes listák" szerint kezel Ivy Bridge procikat. A valóságban nem.
-
csubuka
addikt
válasz pippin12 #79257 üzenetére
Azt nem nézted akkor, hogy az akksitöltés limitálás megy-e a PM-ben? Mert így tök jól hangzik ez, a tesómnak a win8.1-en valami irgalmatlan szívatós olt, mire ment a switchable graphics.
(#79315) Chaser: Az a legjobb ötlet valóban, csak ha már újra kell húzni, akkor gondoltam, jobb, ha megkérdem. Plusz hajt a kíváncsiság
-
Romvr
őstag
Sziasztok,
Nincsenek ilyen irányú tapasztalataim de most van lehetőségem rá hogy a Thinkpad T520-amba a gyári i5-2520m helyett egy i5-3320m-et tegyek. Elvileg a foglalat mind a kettőben stimmel, G2-es és a QM67 -es chip is kompatibilis bizonyos netes listák szerint a i5-3320m-el.
A problémám az hogy olvastam, lehet hiába tenném bele az új procit nem éreznék sebességnövekedést mert a QM67-es nem tudja jól lekezelni az Ivy Bridge-t, ahhoz már egy QM77-es chip kellene, azaz lényegében új alaplap, új laptop.
Szóval szerintetek érdemes megpróbálni? Nyújtana egyáltalán annyi teljesítménytöbbletet hogy megérje érte szétkapni az egész gépet?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv,
Romvr"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
csubuka
addikt
A switchable graphics-os T500 hogy áll a WIn10-el? Érdemes most, ha újra kell rakni egy gépet feltétlenül akkor azt felrakni? Hogy látjátok? Ami nekem átjött, az az, hogy a win8-nál kevesebb szívás a switchable graphics. De lehet rossz az olvasatom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
Tim82
félisten
válasz Pete55555 #79307 üzenetére
Jobbklikk a tálcára -> értesítési terület testreszabása -> hálózati ikonnál Ikonok és értesítések megjelenítése?
(Asszem, XP-nél is kb. ugyanígy van.)
-
Pete55555
addikt
T40-be vettem egy wifi kártyát (intel 2200) eszközkezelő felismeri, drivert felraktam, de nem jelenik meg a vez nélküli hálózat ikon a táécán. Ötlet ?
...Szeretem leracsniztatni...
-
pippin12
tag
válasz beloadjoker #79301 üzenetére
Notebooknál ez normális.
-
Tim82
félisten
válasz beloadjoker #79303 üzenetére
A proci 80-90 fokot is kibír, az alaplapnak az már nem tesz olyan jót hosszabb távon.
Szerintem 55-60 foktól lenne már kissé magas - figyelembe véve a képernyőmentésen látható órajelet, CPU terhelést és a kánikulát. Aggasztó meg 70 fok körültől.
-
beloadjoker
őstag
Értem köszi, meddig lehetek nyugodt menyi a határ?
/igazából nem zavar különösebben csak felemeltem asztalról úgy hogy alányúltam és elcsodálkoztam hogy milyen forró az alja /Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Tim82
félisten
válasz beloadjoker #79301 üzenetére
Nem vészes ez.
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok csak kegy gyors kérdés, szerintetek nem túl sok ez az érték? Egy kis x200ról van szó ami most elég forró /persze a szobában is az van/
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OTP Bank topic
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Microsoft Surface Laptop 2 13" i5-8350U/8GB/256GB NVME SSD/webcam/2256x1504 Garanciás laptop eladó
- Dell Latitude 3410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad T14s INTEL i5-10210u/16GB/256GB SSD/14"FHD garanciás laptop eladó
- Lenovo Thinkpad X390 i5-8265u/8GB RAM/128GB SSD/13.3"FHD garanciás laptop eladó
- Dell Inspiron N5010 - GPU hibás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest