-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
válasz metal01 #83639 üzenetére
En ezzel kikapcsoltam eleg sok dolgot pl a frissiteseket is erdekes lenne ha ezutan is feltenne, nezd meg hasznos kis program [link]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Az always on usb portről lenne kérdésem, ez tényleg csak úgy működik ha közben a gép töltőn van?
Mert így kb semmi értelme viszont ha nélküle is menne akkor kb lenne egy nagyobb powerbankom, ami hasznos lenne. /x200am van/Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz #01758976 #81848 üzenetére
Nincs gond az árakkal, de én sem tudom felvenni velük a kapcsolatot, hétvégén megyünk Pestre esetleg mennék boltba is de így hogy nem tudom kihez....
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Garis x220at keresek 60-70 közt /ha ennyiért nincs akkor drágábban persze bár szerintem kéne lennie/ és ami fontos lenne 500gbos hddvel, /tárhely a fontos nem kell ssd/
Próbáltam már írni itt hardveraprón egy két embernek de senkitől nem jött válasz, kit tudtok javasolni?
/esetleg privátban úgy emlékszem már nem lehet ajánlgatni itt/
És még a véleményetekre is kíváncsi lennék, műhelygépnek lenne, egy régi toshibat váltana, szerintetek bírná a körülményeket? /hideg,meleg,hurcibálás,kosz,stb/Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz jjeahh #81815 üzenetére
Megvan a win black theme tutorial : https://www.youtube.com/watch?v=YwXzbwShaAw
Egyébként kicsit más én még nem találkoztam ezzel a lehetőséggel winen csak tegnap és nekem kicsit gyorsabbnak tűnik a gép azóta, nyilván csak vizuális hatások de egy próbát megérhet másnak is:
Rendszer tulajdonságai-->Speciális-->Teljesítmény-->Vizuális hatások-->Egyéni
és itt minden elől elveszem a pipát kivéve 3elől:
-A képernyőn megjelenő betűtípusok simítása
-A kijelölési négyszög áttetsző megjelenítése
-Ablak tartalmának megjelenítése mozgatás közbenMásnak is vannak még winhez ilyen "gyorsító" javaslatai? Én még DWS-t futtatom előszeretettel: link ja és win update+defender kikapcs
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz jjeahh #81815 üzenetére
Persze, megpróbálom megkeresni, ha megvan leírom
*egyébként most már hogy a videó kártya se hülyéskedik nincs a fehér szegély se..
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
sima utp kábellel is lehet másolgatni két gép közt, nekem két laptop ideapad y510p /win8.1/ és thinkpad x200 /debian linux/ között sikerült sima kábellel
-
beloadjoker
őstag
válasz Chaser #80749 üzenetére
öhm ez egy program lenne? és választani kell? linuxon ment mindkettő is, görgettem is vele, plusz ha rémentem egy linkre és megnyomtam akkor új oldalon nyitotta meg a cuccot
*azt hiszem megvan aha, hát a Neither tudná ezt scroll mellett de az meg nem scroll hanem valami más ami kicsit sem tetszik.. hát m1 azért köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz Chaser #80747 üzenetére
Hali srácok!
Egy dolog hiányzik még wins*iten a rendszer normális sebességén kívül, hogy a középső scroll bill-t ha megnyomom akkor nyissa meg az adott linket új oldalon a böngészőben, ezt hol tudom megcsinálni, beállítani?
-
-
beloadjoker
őstag
válasz Razermazer #80695 üzenetére
Nem hinném, ezekre gondolok:
http://hardverapro.hu/apro/lenovo_thinkpad_x220_core_i5_250gb_4gb_tobb_darab_6honap_garan
vagy MikRobot nem számít megbízhatónak?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz Chaser #80693 üzenetére
Nem random sípolás, minden bekapcsoláskor kikapcsoláskor, ha csatlakoztatom a töltőt, gépelésnél valami kihozza, ott még nem jöttem rá mi pontosan.
Köszi, akkor ezeket feldobom szerintem, igazából ha minden igaz nemsokára eladom a kicsikét és váltok x220ra ha megint lesznek olcsón /egy héttel ezelőtt még volt hirdetve több db 49ért 6hó garival egy olyat akarok majd kifogni /
Addig szórakozok csak, kíváncsi voltam mit tud 8.1el, meglepően jól ment vele /még nem tettem erre a gépre wint szóval meglepett csak linuxal használtam/ gondoltam 10et is megnézemAkksira tudsz valamit? Ezeket a beállított értékeket hogy tudom törölni?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Egy kis x200ról lenne szó, újraraktam eddig egy db linux volt rajta, most dualboot ubuntu meg win10, a kérdésem milyen driverek kellene win 10 alá? egyedül chipset drivert tettem fel, ezen a gépen win még nem volt nálam, ezért lövésem sincs mit kell felrakni és mit felesleges, és lenne még egy dolog, akksinál töltéshez linuxon be voltak állítva a határok, 86%ig töltsön pl, ezt hogy tudom most kiszedni? tlpvel volt beállítva és megmaradt. Ezenkívül milyen akksi kímélő karbantartó programot tegyek még fel winre?
Előre is köszi Ja és a gép ha wint használok sípol bekapcsolásnál, kikapcsolásnál, és néha amikor gépelek, ez mitől van?
Előre is köszi!
Ezen kívül ki miylen böngészőt használ? a lényeg hogy minél kevesebbet egyen, winre kellene mert winen belül még szokott menni egy virtuális gép is[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Linuxra keresnék egy programot, le kellene mérni hogy teljes töltéstől lemerülésig mennyi időt bír a lapos akksin, mit tudtok ajánlani? Ja és most be van állítva hogy 85%nál ne töltsön tovább szóval attól kellene.
-
-
beloadjoker
őstag
Hali!
x200ra sajnos win7et kéne tennem :/
Mivel ilyen szentségtörést még nem követtem el várnám hozzá a javaslatokat
Nem winhez hanem telepítés után ki mit szokott feltenni mik azok a programok amik nem eszik meg ezt a procit milyen böngésző pl? /chromium illetve chrome párti vagyok alapjáraton../
Egyéb dolgok pl win frissítések, szoktátok e vagy tiltsam le a fenébe stb..
Az alján van w7 matrica szóval szerintem csak lekapok egy wint hivatalosan és megpróbálom aktiválni ezzel...
Driverek szintjén gondolom lenovotol mindent, és minden mehet is fel, de javítsatok ki ha nem.Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Értem köszi, meddig lehetek nyugodt menyi a határ?
/igazából nem zavar különösebben csak felemeltem asztalról úgy hogy alányúltam és elcsodálkoztam hogy milyen forró az alja /Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok csak kegy gyors kérdés, szerintetek nem túl sok ez az érték? Egy kis x200ról van szó ami most elég forró /persze a szobában is az van/
-
beloadjoker
őstag
oke hat koszi mindenkinek szerintwm inkabb nem piszkalom akkor :-)
-
beloadjoker
őstag
Értem köszi És egyébként ennek a másik oldala forrasztva van vagy az is csatis?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Múltkor szétkaptam a kis x200am még pasztázás miatt és elfelejtettem egy dolgot, találtam egy koaxot vagy antennakábelt ami nem volt bekötve sehova, egy citromsárga színű jelölő/zsugorcső van rajta, a legvégén a csatlakozónál pedig rá van húzva egy sima fekete zsugorcső hogy ne érintkezzen semmivel és csak úgy ott volt hagyva, kb a hdd-ig ér el ez a kábel tovább nem, valakinek valami tipp hogy mi lehet ez?
/pont kéne egy koax ha nem kell ez benne semmire akkor kivenném belőle.../ viszont ha valami szerepe van akkor osszátok meg velemOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Feldobtam egy mintet x200ra most nézem a töltést és nem engedi 76% fölé az akksit ami azért fura mert 86ra állítottam be hogy ne töltse tovább valami ötlet?
Mint fórumban nem tudtak segíteni szóval azért próbálom meg itt is, előző rendszeren /kalin/ működött és ha jól emlékszem mindent így csináltam
csatolok róla egy képetja igen ezeket tettem fel és állítottam:
tlp tlp-rdw tp-smapi-dkms acpi-call-tools fel --> tlp start
echo 50 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/start_charge_thresh
echo 86 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/stop_charge_thresh[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz Francia91 #78628 üzenetére
Oh hogy ez nem nagyítható?
oneplusal fotózok és az oldal nem engedi feltölteni a teljes képet, és kb másodszorra használtam életemben kepfeltoltes.hu-t na majd mingy javaítom valahogyOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz RoboGuru #78626 üzenetére
Közben összeraktam és minden oké vele
minden működik minden jó,a pasztázás meg a gap pad így nézett ki a végére:
oké meguntam.. itt a link: [link]
magok:
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz Gondwana #78622 üzenetére
Köszi szépen a választ, és köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Szerintem ott lesz az igazság hohgy ez magától is mozog /mármint ilyenre tervezték/, én is úgy látom hogy a kijelző egyik zsanérjától jön valami fém és az tartja a helyén én ugye csak azt látom, és úgy mozog, azért gondolom mert tökéletesen érintkezik, szóval ha töltőre dugom tölt még egyszer sem volt hogy ne töltött volna.
A procit pasztázom a gpadal meg teljesen összezavartatok, hagyom ahogy van szerintem, mert most volt hogy pasztázzak hogy vágjam és úgy rakjam össze meg mindenféle, szóval ott nemtudom mi lenne a legjobb mostmár...Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz RoboGuru #78620 üzenetére
Hát ez így nem jó mert nekem nincs ilyenem /thermal pad/ :/ Tehát akkor esetemebn vagy lekapom és nyomok oda pasztát vagy úgyhagyom? Bár ha már szétszedtem akkor szeretném megcsinálni
Az egész mozog, a belseje nem, azzal nincs probléma /töltéssel sem/ az egész sárga aljzat mozog[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz Francia91 #78617 üzenetére
Értem tehát Gap Pad-et hagyjam békén azzal ne csináljak semmit Köszi!
Márcsak a töltőcsati fixre keresek választ
-
beloadjoker
őstag
Köszi, tehát a procinál mehet a paszta, és akkor a gap padnél /hagyjam békén/szedjem le és menjen paszta/maradjon + paszta/?
Töltőcsatira esetleg nincs ötleted? Bár lehet hogy nem szilót használnék hanem ragasztópisztolyt, a szilónak utálom a szagát..Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Takarítom a kis x200am meg gondoltam újra is pasztázom, viszont kérdésem amihez képet is csatolok a procinál elég érdekes az a paszta mármint az alakja ahogy az megvan csinálva /nem elég ha közepére nyomok? minek azok a kis körök körülötte? /, ha én letakarítom és odanyomok egy borsónyit akkor az úgy jó ugye? /ja és teljesen a közepére gondoltam/ a másik pedig feljebb oda valami papír van csak ragsztva, nemtudom azt ne piszkáljam vagy vegyem le és oda is mehet paszta? vagy ne vegyem le és úgy menjen rá paszta?
Ja és még egy dolog a töltőcsatim jó de eléggé mozog, ,megoldhatom ezt egy kis hőálló sziloplasztal?[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Köszi majd utánanézek, bár úgysem sokáig lesz fent ubuntu, csak holnap zhzok egy tárgyból amin ubuntut használunk, és most ugyanolyan környezetben akarok gyakorolni, de utána megy vissza kali
-
beloadjoker
őstag
uh, én meg pont azt hittem hogy ez kell nekem
Egyébként még egy kérdés, gondoltam kipróbálom hogy hátha tudok még kicsit adni az akksiidőhöz feltettem egy ilyen cpu állítót, tlpnek nem zavar be ha mondjuk benyomom 1,6ghz-re?
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz cadeyrn #76422 üzenetére
szerintem ez kell, legalábbis előző linuxon ami fentvolt ezt tettem fel
"Tpacpi-bat
tpacpi-bat is a script using acpi_call kernel module which allows one to set battery charge thresholds on new ThinkPad models not supported by tp_smapi. "
-
beloadjoker
őstag
Helló!
X200on szokott előjönni olyan probléma hogy a trackpoint kicsit "meghüly*l" és az egér elkezd vándorolni az egyik irányba, ez ritkán fordul elő és nem is tart sokáig utána megint jól működik, de ezzel lehet valamit kezdeni?
-
beloadjoker
őstag
válasz soldi3r #76134 üzenetére
Akkor csak szimplán béna vagyok, és nem tudom hogy kellene megcsinálni
Esetleg valaki tudna segíteni privben?
Ja és egyik gépen 8.1 másikon linux /kali/ futOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
hali!
x200ban hanyas ethernet port van? azt találtam hogy gigás csak tutira szeretnék menni /két gép között másolgatnék holnap megyek crosslink kábelért, y510pmben gigás van, de ebben az x200ban nem vagyok biztos/
-
beloadjoker
őstag
Nagyon köszi, reggel átolvasom!
-
-
beloadjoker
őstag
Értem, köszi feldobtam a tpacpi-batot
és beállítottam az értékeidet:echo 50 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/start_charge_thresh
echo 86 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/stop_charge_thresh/Egyébként kérhetnék ezekhez magyarázatot? mármint ha hálózaton van akkor 86%ig tölti az a max és akkor ha ezt elérte akkor lemerülhet egészen 50ig csak akkor kezdi el újból tölteni vagy ez mit csinál pontosan?/
Igen én is közben így gondolom, de ezt majd orvosoljuk, a hátulján a matrica zavart meg, mert azon van wwan imei, de ezt majd orvoslom
Még valami javaslat, módosítás? esetleg amit te használtál még x200on?
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz thgergo #75726 üzenetére
Hali!
Amiket megtaláltam azokat feltettem:
-apt-get install tp-smapi-dkms
-modprobe tp_smapi
-echo 70 > /sys/devices/platform/smapi/BAT0/stop_charge_thresh
-/etc/apt/sources.listdeb http://repo.linrunner.de/debian stable main
-apt-key adv --keyserver pool.sks-keyservers.net --recv-keys CD4E8809
-apt-get update
-apt-get install tlp tlp-rdwstat:
Van még valami amit lehet állítani? most töltőn van holnap fogom csak kipróbálni hogy mit használt, /remélem azért nem lesz sokkal lassabb és kíváncsi vagyok mennyi pluszt hoz/
Meg a középső scrollra is találtam valamit most szépen teszi a dolgát az is
/alapból nem ment/nano /usr/share/X11/xorg.conf.d/20-thinkpad.conf
Section "InputClass"
Identifier "Trackpoint Wheel Emulation"
MatchProduct "TPPS/2 IBM TrackPoint|DualPoint Stick|Synaptics Inc. Composite TouchPad / TrackPoint|ThinkPad USB Keyboard with TrackPoint|USB Trackpoint pointing device"
MatchDevicePath "/dev/input/event*"
Option "EmulateWheel" "true"
Option "EmulateWheelButton" "2"
Option "Emulate3Buttons" "false"
Option "XAxisMapping" "6 7"
Option "YAxisMapping" "4 5"
EndSectionOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Köszi srácok a válaszokat, annyi hogy ezt linux alatt hogyan oldom meg?
-
beloadjoker
őstag
válasz soldi3r #75709 üzenetére
Érdekes, na m1 majd megnézem erről az akksiról mi a vélemény? /most vettem a gépet de akitől vettem fogalma sincs mi van mi micsoda mi a hdd szóval képzelhetitek../
csatolom a képeket az akksiról:Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Hali!
X200 ultrabase dockjában lévő dvd író driverét hol találom?
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Ha minden igaz, holnap tudok venni egy x200at dokkolóval, mire kell figyelnem, mit kell majd átnéznem? És még egy dolog a dokkolónak van külön tápja vagy annak jó az x200 töltője, ja és azt mondja az illető hogy az akksi jó de esetleg lehet valahogy egy gyors tesztet csinálni?
-
beloadjoker
őstag
Nem tudom volt e már linkelve:
x200+Linux Mint
[link]Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Olyan kérdésem lenne hogy láttam aprón ezt a hirdetést: [link]
itt az van hogy "plusz 2 USB 3.0 az express card foglalatban"
Eddig azt hittem hogy usb3.0 sehogy sem valósítható meg a gépnél, ezek szerint mégis lehetséges? /gondolom külső tápos stb de ezek szerint megoldható?/Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Úgy emlékszem az egyik kis fül el is van törve de akkor hétvégén utánajárok az a gond hogy ez már egy fél éves történet csak most lett elegem abból hogy teljesen mindegy hány üzenetet írok az embernek ő meg hányszor ígéri meg hogy küld billentyűt...
-
beloadjoker
őstag
-
beloadjoker
őstag
válasz Francia91 #72784 üzenetére
Nem tudom, remélem valaki tud majd segíteni itt és leírja hogy kompatibilis e ha igen akkor majd privben légyszi írd már le hogy mennyit kérsz érte!
-
beloadjoker
őstag
Hali!
HA valaki tud szerezni egy x200ba egy bal oldali Ctrl billentyűt az vegye fel velem a kapcsolatot!
/Itt vettem aprón a gépet úgy hogy hibátlannak volt meghirdetve hát próbánál már ugye itthon ctrl gomb kiesett.. el is van törve egy helyen a gépre vállalt az emberünk garanciát mondta hogy küld billentyűt, hát azóta is küldi persze ez már több hónapos dolog szerintem már eltelt egy fél év.... és így anyám gépe elég rosszul néz ki ../pár kép a billentyűről:
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy x200ba beletehető az x201 alaplapja? Tehát ha ne adj isten később kéne a virtuális 4 mag akkor megoldható lenne e? Ja és még valami igp mindegyikben 4500mhd?
és még annyi hogy ez a docknál mit jelent pontosan?
1x VGA (supporting up to 2048x1536 according to Lenovo, tested up to 2048x1152)
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Koszi emlekszem hogy válaszoltál csak már a méretre nem :-/
Egyebkent erdemes 7200as hddt venni bele? Marmint a dockba? Vagy sokat lassit a csatlakozas igy is? Vagy laasít egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Hali!
Az x200 ultrabase dockjaba megy egy optibay ha jol irom ebbe milyen hdd megy? Csak laptop hdd vagy asztali is belemegy?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
-
beloadjoker
őstag
válasz beloadjoker #71187 üzenetére
az előző hszemhez csatolnám még ezt akkor a gépbe nem fér bele egy ssd+ egy hdd hanem csak ebbe a dockjába? bocs akkor rosszul értelmeztem
-
beloadjoker
őstag
válasz Tikakukac #71184 üzenetére
Helló srácok!
Ha minden igaz eladom jelenlegi gépem a hétvégén és gyűjtenék egy másikra viszont a lényeg az hogy addig úgy gondoltam vennék egy x200at.
Mire kell hogy figyeljek? ezek ugye már elég régi darabok és nem szeretnék hibásat kifogni meg tudnátok mondani hogy mik a típushibák vagy mit/miket kell feltétlen leellenőriznem?
Ezen kívül én ssdt szeretnék tenni a gépbe és egy hddt pedig ultrabaybe ezzel kapcsolatban mire kell ügyelnem? és a gép miylen ssdt fogad? gondolom az msata ssd az felejtős, egyébként itt a hardveraprón akarok majd kinézni egy max 32gigás ssdt ugyanis azon csak a rendszer lenne /linux esetleg ha nagyon kell win7/ a hddn ami az ultrabayben lenne meg minden más.
Ezen kívül bármi negatívum linuxal kapcsolatban x200on? ubuntut használnék legújabbat vagy kalit /debian alapú/ úgy tervezem hogy win7 virtualboxból lenne a hddre telepítve ami pedig ultrabayben lenne.[ Szerkesztve ]
-
-
beloadjoker
őstag
Csáó!
Kicsit off lesz:
Szóval anyumnak van egy x200a és wifin netezik, viszont erre a netre telójával nem csatlakozik fel ezért azt gondoltam ki hogy egy wn722nel csatlakozna a netre /usbs wifi adapter/ és valami router programmal meg a gép belső wifi kártyájával lőne netet a teló számára, de a kérdésem az x200ban lévő wifi kártya képes erre?
Ja és jogos kérdés lenne hogy miért nem a wn722nt használjuk APnak erre az a válasz hogy azzal erősebben fogja a jelet mint a belső wifivel.Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
válasz Chaser #70313 üzenetére
őő eszerint te ajánlod vagy sem? ezt a -15%ot hogy kell érteni?
ja és most olvasom pénzt is visszakérted? uh ez nem hangzik túl jól[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
válasz Tikakukac #70308 üzenetére
köszi.
A gép anyumé nála wifi non stop be van nyomva de egyébként csak netezik, youtube néha kis office, viszont majdnem max fényerőn, csak azért kérdezem mert így a gép ezzel az akksival nem bír ki egy órát ennél azért többre számíthattok? reménykedhetem a 2, 3 órában is vagy ezt felejtsem el?
ja és konfigból a lényeg:
Intel Core 2 Duo P8700: 2,53GHz
Memória: 4GB RAM
és egy 7200as hdd van benne[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Értem köszi esetleg az országon belül? és esetleg arra a kérdésre hogy hány óráig bírná tudsz mondani valamit? körülbelül?
-
beloadjoker
őstag
Helló!
lenovo x200hoz hol tudnék legolcsóbban gyári aksit venni? inkább a nagyobb kellene tehát ha jól tudom van egy "sima" gyári meg egy nagyobb is. Ami most benne van nem bír egy órát sem... most tudtam meg hogy ez ilyen anyám nem szólt eddig.... tudtok dobni linket vagy valamit?
és egy új ilyen nagyobb akksival szerintetek hány órát menne netezéssel youtubeal? word ilyesmivel ?
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Csao srácok :-)
Végre nekem illetve anyámnak lett véve egy x200 p8700 es 4 rgb rám van benne minden jo viszont az akksi gondolom le van harcolva 92%nal 1 óra 50 percet ír lwmerulesig illetve a bal ctrl gombnak szar a nyomaspontja es nem is jo nem erzekwl :-/ de van ra gari 3 hónap szerwncserw. Mit tudtok meg mondani mit probaljak ki hogy kideruljenek a hibák?
Amúgy nagyon tetszik a gép linuxozni meg c#zni lehet majd veszek egyet a későbbiekben :-)
[ Szerkesztve ]
-
beloadjoker
őstag
Anyumnak vennek egyet allando gepnek mar csak az kell hogy visszairjon az elado akkor majd letesztelem hogy twnlyeg jok a linuxok rajta ubuntu meg kali erdekel kali debian alapu gondolom az is megy rajta szepen. Ha jol megy rajta akkor lehet kesobbiekben en is veszek egyet rohangalos gepnek jo lenne meg hordozhato is nem ugy mint az y510pm
Linuxon akksi idorol mit tudtok mondani? Mert ugye ott nincs energiatakarekos mod program meg ilyen szarok bar ott meg konnyen vissza lehet venni a procit
Szoval akksi ido winhez kepest hogy alakul linuxon?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
beloadjoker
őstag
Valaki esetleg ubuntu 14.04et probalta x200on?
Csak meglepodtwm mikor lattam hogy ebayen ugy arulbak egyet hogy azzal van telepitve.
Ha esetleg valaki peobalta akkor mukodik minden funkciogombok stb? Sebesseg? /amit talaltam abban p8600 volt asszem 4 gb rammalOneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest