-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz vass17 #69699 üzenetére
Csoda kell neked akkor, mondom ezt úgy, hogy kitapostam az utat.
Ha hajlandó vagy nem "normális" (normális=irreálisan alacsony) árat kifizetni akkor hoznék én is, megvan a csatorna a tuti gyárihoz, csak ugye az nem 10k sajnos.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
vass17
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hol kaphatnék az X200S-embe, megbízható, új 9 cellás akksit normális áron? Kicsit megjártam legutóbb a külföldi rendeléssel, sok pénzembe került, hogy visszaküldjem a hibás akksit, ezért inkább nem szeretnék megint külföldről, ebayről rendelni, hanem olyan helyről, ahova visszavihetem, ha bármi gond van..
Előre is köszönöm a segítséget
-
csubuka
addikt
válasz Dhampir #69697 üzenetére
Ejj, pedig engem mindenki ijesztgetett ezzel... mondjuk nem grafikai glitchben nyilvánult volna meg, így felesleges kavart írtam, bocsi...
Pont akkor nem telepítettem gépet... egy frissítés lecserélésével oldották meg a problémát, ahogy nézem, plusz egyedül az új rubelszimbólumos frissítés maradt meg a problémásak közül.
Ez a chrome-os probléma viszont enm tudom mihez köthető igazán. De úgyse lehet rajta reálisan segíteni. Nincsenek újabb VGA driverek, mint amik a Lenovo honlapon vannak, max az ATI-sat lehet frissíteni. Neked sikerült W8.1-en, nekem kinyírta tesóm gépét egy picit, a switch graf megszűnt működni...
-
csubuka
addikt
válasz Dhampir #69695 üzenetére
Ez augusztusban volt... amikor négy update bekavart rengeteg embernél volt update visszahívás bla-bla... most már elhárult. Tesómnál is tökéletes a W8.1 Pro, pár hetes. W7 amin van ez a glitch, függetlenül attól, hogy nem augusztusi telepítés. Ezt csupán az ügyben írtam, hogy nem minden update fejleszt... így a kis glitch simán lehet valami win vagy akármilyen chrome update hozománya is.
-
Tim82
félisten
Hogyan tegyünk fel csak WinPhlash-sel flashelhető verzióban létező whitelist-mentes BIOS-t olyan Thinkpad-re, amelyiken nincsen Windows telepítve?
Hiren's Boot CD Mini XP-je alól, a WinPhlash és a BIOS természetesen olyan fájlrendszerű meghajtón/partíción legyen, amit a Mini XP kezelni tud (NTFS, FAT32). Esetemben egy pendrive-ról ment a Hiren's, másik, FAT32-s pendrive-on volt a felflashelendő BIOS és a WinPhlash.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Butcher82
senior tag
Sziasztok!
Végre T60 tulaj lettem, tudom tudom nem mai darab, de 3db T60- ból "férceltem" össze és 3gb rammal és ssd-vel nem is rossz, de amitől ledöbbentem az az IPS kijelző, hát az valami fenomális. Jó biztos ezerszer ki lett már itt tárgyalva, de le kellett írjam.. . És külön köszönet Tim82-nek mert mégiscsak kellett az a bizonyos kábel.
[ Szerkesztve ]
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
btudos
nagyúr
válasz donjohnson #69689 üzenetére
A 30-as szerianal nem a hutessel vannak gondok, TPFC-vel szepen kontrollalhato, IGP-vel majdnem neman hasznalhato.
A billentyuzet, a recsego haz es a sok helyen igenytelen osszeszereles mar zavarobb, bar meg mindig sokkal jobb a T430, mint az utod.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
donjohnson
addikt
T430 tulajokat kérdezném, akiknek volt T420-a is, hogy a két gép hűtése egyformán hangos? vagy melyiknek jobb?
mert szeretném lecserélni az újabbra, de sokan ellene vagytok a 30-as szériának.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
csubuka
addikt
válasz FoxiestFox #69687 üzenetére
Csak az a gond, hogy eddig nem pörgött, de más gépben (T500) sem pörög egyik vinyó sem leválasztás után... csak olyan hihetetlennek tűnik, hogy pörög és le van választva mégis... eddig két vinyóval csinálja, amikkel eddig nem csinálta ezt... de ha nem gond, akkor elfogadom azt is
-
félisten
-
scream
veterán
Sikerült ráejtenem a telefonomat a billzetemre, az I betűmnek az alja ment tönkre, hol tudnék ILYET kapni?
-
csubuka
addikt
válasz FoxiestFox #69683 üzenetére
Végül szívesen beáldozom a működő ssd-ért és TRIM funkcióért a hotswap elvesztését... elég a driverezésből részemről. Végre kilábalt a gép a BSOD sorozatból is, tök jó...
-
félisten
-
csubuka
addikt
Igen, persze W8.1x64-es másik TP-on simán leáll a vinyó pörgése. Szimplán az iRST driver megmakantotta a vinyó leállítást leválasztáskor...
(#69681) dying_star: Valóban szerintem mennie kéne ennek a funkciójának és a caddy menet közbeni cserére van kitalálva valamelyest... csak itt W7-el nem megy. De nem lehet gyári Win AHCI-vel nyomni mert akkor kékhalálsorozat van...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
-
csubuka
addikt
Az AHCI driver para, hogy leválasztom a caddys vinyót és még mindig pörög? Úgy azért nem húznám ki a fiókjából...
-
Tim82
félisten
válasz Scooter #69670 üzenetére
Nem mintha használnám ezt a kombót (sőt, eddig egészen kényelmes az X201 touchpad-je), de az Fn + F8 nálam is működik.
ivana: ilyesmire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz FoxiestFox #69664 üzenetére
Elég szörnyű poén volt amúgy.
Amúgy éppenséggel némi szenvedéssel (ami inkább a gyakorlatlanságom miatt volt) mindent be tudtam lőni rajta eddig. Van normális energiamenedzsment és ventivezérlés, OSD, működő ujjlenyomatolvasó, az üzemidő pedig konkrétan jobb egy kicsivel, mint az RMClock-kal alulfeszelt P8600-as X200-on volt Windows 7 alatt (ugyanazzal a 6 cellás LG akkuval használom). Kb. annyi negatívum van az X200->X201 cserében, hogy gyakrabban megy a venti (amúgy halkan csinálja, szóval nem zavaró).
Kb. Evernote és OneDrive hiányzik, amiből egyikre sem várható Linuxos kliens, amúgy minden számomra fontos dolog megvan.
Igaz, küzdősebb volt beállítani, mint egy Ubuntu-vonalról való disztrót lett volna, de cserébe rohadt gyors és atomstabil. Játszani meg nem nagyon játszom rajta, csak pár Steam-es indie játék kerül majd rá, amik Linux-kompatibilisek (pl. Shadowrun), meg egy két Wine alatt jól futó régiség.
-
félisten
-
Tim82
félisten
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehet beállítani X201 esetén az ujjlenyomatolvasós bekapcsolást? (Ha csak Windows alatt lehetséges valamelyik Lenovo-s alkalmazással, akkor nem pálya, CentOS 7 van a gépen.)
Amúgy nagyon poén, hogy Linux alatt mióta beállítottam az ujjlenyomatolvasós bejelentkezést, a terminál is ujjlehúzást kér root jelszó helyett.
-
Tim82
félisten
válasz Calogero #69656 üzenetére
Szia!
Akkor neked is ezt tudjuk ajánlani.
-
-
Sotyks94
aktív tag
Köszönöm a segítséget
Végül is egy harmadik driver reinstall megoldotta a problémát (első 2 alkalommal manuálisan próbáltam, harmadik alkalommal meg azt hogy autómatikusan keressen a c:\-n valamit és pakolja fel, az valamiért már ment neki, úgy hogy a c:\-re én semmit nem raktam, csak azt a driver telepítőt amit előtte én felraktam 2x is manuálisan.)
Pedig mindent szabályosan csináltam az installálás alatt, így nem értem teljesen a problémát, de örülök hogy megoldódott -
Tim82
félisten
válasz Sotyks94 #69651 üzenetére
Akkor hülye kérdés: biztos, hogy Intel 6200AGN vagy 6300AGN van az X201-edben és nem esetleg ez a Realtek-alapú kártya, amivel szintén szereltek X201-et?
Mert akkor inkább ez lesz a neked kellő driver.
Amúgy pont ezért szoktuk ajánlani a System Update-t a manuális drivertelepítgetés alatt, Win 7 alatt ráadásul még jól is működik.
-
-
Sotyks94
aktív tag
Nincs.
(#69650) metal01
system update már megvan, nem sok sikerrel.
A letiltást hol gondoltad? Mert se eszközkezelőben, se a hálózati térképen nincs letiltva. (biosban sem). Máshol meg nem tudom hol kéne még megnézni.Én amúgy a driverre gyanakodok, megpróbálom újrarakni, esetleg más forrásból. (bár elvileg a hivatalos honlapról szedtem le a legújabb, 17.12-est.).
-
Sotyks94
aktív tag
Üdv!
Ma vettem egy Lenovo Thinkpad X201-es kis gépet, és lenne vele 1 teknikai jellegű problémám. Valamiért nem tudom az istennek sem beüzemelni rajta a WLAN-t. Én vagyok csak béna, vagy lehet nem működik?
Előre telepített win 7 32 bites rendszer volt rajta, de driverek nem, így először felraktam a bios drivert, aztán a wlan, és végül a videókártya drivert. Lefuttattam a kismillió win updatet is. Minden megy rajta, vezetékesen a net is, de a wifi az istenért nem akar menni.
Alapból ha a gép bal oldalán bekapcsolom a vezeték nélküli hálózatokat, csak a bluetooth világít, a mellette lévő kis wifi jel nem világít a képernyő alatti kis jelző báron.
Ha bemegyek a win vezeték nélküli hálózatok részéhez, és megpróbálok hozzáadni egy új hálzatot akkor azt mondja hogy " A windows vezeték nélküli hálózati szolgáltatása nem fut".
A felrakott wlan drivernek a segédprogramja 100%-ban használhatatlan. (a drivert a hivatalos oldaláról szedtem le, win 7 32 bites rendszerhez, 17.12-es (legfrisebb) verziót.). Ha elindítom a programot: "Intel PROset/Wireless eszközök" (csak ez az egy települt fel a driverrel.), akkor az meg egy kis vacak ablakot dob csak fel ahol az egyetlen lehetőség a "vezeték nélküli profil importálása" vagy a bezárás.Valakinek valami ötlet? A driverrel van gond, vagy a winen belül kellene még valahol engedélyeznem valamit? Több laptop és egyéb készülék is járt már a kezeim között az évek során, de driverrel eddig mind ment, egyikkel sem kellett semmi extra lépést, ezért kezdek aggódni hogy esetleg nem e maga a gép a hibás.
Gyors segítségnyújtást megköszönném, holnapra kéne teljesen rendbe pofoznom a gépet.
-
GBotond
tag
válasz GBotond #69543 üzenetére
Hali,
Ismét az X200s bekapcsoláskori problémája kapcsán... A múltkor a fiam (az ő gépe) leírása alapján kérdeztem, most megnéztem magam is: a POST szakaszban van a képernyőn a „műtermék”, viszont a Windows bejelentkező képernyőjénél már semmi baja. Erre esetleg van valami tipp?
Köszi előre is!
GB -
csubuka
addikt
válasz atomanti19 #69644 üzenetére
Akkor biztos valamelyik update okozta... nálam ha váltok ATI-ra majd chrome bezár és újranyit, akkor nincs meg.
Amúgy most a Windows Update-nek csúnya hónapja volt, így nem meglepő ha bekavarás történt. Vagy a Chroma-bugja, ez ki tudja minek a frissítése kavart be...
-
Tikakukac
titán
válasz cadeyrn #69641 üzenetére
Én egyszer szedtem szét még a HP dokkolómat. Soha többet az életben dokkolót nem szedek szét. Belül olyan mennyiségű rugó, egymásba kapaszkodó kütyümütyü van, hogy ha leveszed az alját egyből repül szét minden.
Próbálkozni lehet, nekem 3 napomba telt mire a kilökőkar rugóját visszatettem, 2-t nem is sikerült így sem.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
cadeyrn
aktív tag
Tudja valaki, hogy kell szétszedni a TX00 dokkolókat? ( ~42W4630 )
OK, h van 3 csavar az alján, de hogyan tovább? :( az ok: meg akarom nézni, h fel lehet-e csavarozni a TV hátuljára )
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz Francia91 #69637 üzenetére
Köszi! Szerintem az a kezdetektől ki van kapcsolva, a virtualizáció mármint. De ránézek ismét.
A TRIM tényleg letiltódott. Jó hogy szólsz, köszi. Intel honlapjáról szedett driverek nem mennek? Illetve pontosan melyik HP drivert kellene használnom?
(#69639) Tim82: Köszi! Akkor elfogadom, hogy más modul megy bele...
-
Tim82
félisten
válasz csubuka #69635 üzenetére
A pontos típust nehéz lesz előszednem a privátjaim közül, de amikor idén januárban kerestem RAM-okat a T500-amba, 1600 MHz-es Kingston modulokkal vagy el se indult, vagy Memtest86 hajigált irgalmatlan sok hibát a modulok tesztelésekor. Mivel legalább 2-3 ilyen köröm volt, végül 1066 MHz-esek kerültek a notiba. Nem zárnám ki, hogy szarok voltak a modulok, de elvileg tesztelteket és hibátlanokat vettem megbízható eladóktól...
Intel SSD terén régebbiekkel van tapasztalatom, a barátnőm Intel-only T500-ában Intel X25-M G2 SSD van és nincsen vele semmilyen gond.
-
Francia91
veterán
válasz csubuka #69635 üzenetére
En a HP féle Intel Rapid Storage cuccot hasznalom, a Lenovo fajtaval nem ment a TRIM.
BIOS-ban kapcsold ki az Intel Virtualization-t, elvileg akkor meg kene szunnie az ilyen kepi hulyesegeknek, az szokott bezavarni, vagy ha ket kulonbozo RAM modulod van (de ez kizarva a gyari 2 x 1 GB-tal)
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csubuka
addikt
válasz Francia91 #69634 üzenetére
Köszönöm szépen az információt!
-Azért kérdezem csak mert olvastam, hogy ez a típusú Kingston RAM 1600MHz-en másoknak is okozott gondot Thinkpadekben (más fórumon láttam BSOD kapcsán nézegetve). Nekem is úgy néz ki szintén ludas volt részben, bár még olyan sokat nem teszteltem. Ment vissza a gyári 2*1GB, ott eltűnt látszólag a bajok egy része.
-Ezen felül felrakva SU-ból a matrix stor drivert (ezáltal a sata ahci-t is) remélhetőleg megoldódnak a bajaim. Általánosságban pedig az a kijelentés, hogy jobb windowsos AHCI driverrel nyomulni, de ezesetben téves ez. Intel 520, Sandforce vezérlővel
-Ezen felül integrált grafikánál a legújabb Chrome - plusz az egész gép olyan friss amennyire csak lehet - alatti böngészéskor a legördülő menüknél a csatolt képen látható furcsaság jelenik meg. Na hogy ez miért lehet, csak kíváncsiságból érdekelne, bekarikáztam az anomáliát. *ATI-nál most kiadja ugyanezt, no hektikus eléggé. Közben nem akar most switchelni a switch graf, beragadt Ez valami szoft bug lesz, restart.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz csubuka #69631 üzenetére
Nekem 2x4 GB Hynix (1600 MHz-es) modul van a T500-ban, minden remek. SSD-bol meg Samsung 840, igy Intelrol nemtok nyilatkozni... De a RAM orajele nem okoz gondot, visszaveszi annyirs, amennyit a chipset tud. De azert probald meg 1-1 modullal kulon, ha ugysem jo, akkor masik RAM modul.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Veron
addikt
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
csubuka
addikt
Volt akinek meggyűlt a baja 1600MHz-es Kingston (4GB) RAM-okkal T500-ban (vagy ugyanilyen chipkészletű gépekben, gondolom T400, ilyesmik...)? Fagyás, BSOD...
Ugyanígy esetleg van valakinek Intel 520 SSD-je T500 (vagy ICH9 SATA AHCI vezérlős gépek)-ban 400i FW-el?
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Biggieboy #69629 üzenetére
Szia!
Valamelyik Ideapad-topikban tedd fel a kérdésedet, ez Thinkpad-topik (más termékvonal, nem igazán ismerjük az Ideapad-eket, inkább ott tudnak segíteni).
-
Biggieboy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni!
Ideapad g510-es notebookom van 64bites win 8.1el és szeretném tudni hogy hogyan tudok belépni a biosba mert végigpróbálgattam mindent(del, f1, f7, stb.) de nem igazán reagál semmire. Meg az fn gombok jelentését mondja el vki légyszi néhányat tudok pl. f2 hangerő csökkentése, f3 h. növelése, fényerő f11,f12.
Két videokártya van benne Intel hd 4600 és ati mob. radeon 8750. Csinált olyat a radeon driver hogy lefagy majd helyreáll pár sec múlva, de volt olyan is hogy rányomtam a gépházra és kb 10secig csak kéken világított fekete téglalapot dobott be szét volt esve az egész, ctrl alt delre nem bírta elindítani a feladatkezelőt sem párszor. Lefagyott az egész gép world of tanks közben semmire sem reagált. A játékban minden le van véve min grafikára van is 80-100 fps. Bírnia kéne simán ennek a gépnek ezt a játékot. Ez a driver van fent:
http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%208.1%20-%2064
Alig bírt elindulni játékfagyás után ez a nyomorult gép.Az előbb fimnézés(VLC) közben is fagyott. Ja és dobott egy ilyen üzit is ablakban, kiírta hogy ez a program nem válaszol: Windows leállítás v. mégse gombot adott. Nem tudtam hogy sírjak v. nevessek. Döglődik a gépben az ati kártya? Ki lehet vhogy kapcsolni az intel videokártyát? Nem vagyok elragadtatva ettől a Lenovotól, többet nem fogok ilyet venni.Köszi előre is a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Ideapad G510
-
félisten
-
ADAM1337
nagyúr
t410-ben lévő nvidia gpu (NVIDIA NVS 3100M) is lemelegszik az alaplapról mint anno a quadro-s t61/p-ről vagy erről még nincs tapasztalat ?
-
macikos
addikt
Sziasztok!
T440s TrackPoint-ja random meghal Win7 alatt. Újraindítás után jó, de csak rövid ideig, utána csak a TrackPad működik.
Mi lehet a gond és mi rá a megoldás?Továbbá a gép kékhalállal újraindul, ha torrentezek. A hálózati kártyával lehet valami gond a netio.sys-ből ítélve. Erre valami megoldás?
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #69621 üzenetére
Na, a zsanér témába meg bele se kezdjünk inkább.
-
félisten
-
xcds
őstag
válasz FoxiestFox #69619 üzenetére
Jaja. De a rollcage is olyan vékony, hogy ha kimenne, akkor is össze lehetne nyomni...
-
félisten
válasz scarbantia #69618 üzenetére
Azért T/W500-nál is van ilyen terület, pl ultrabay alulról nincs merevítve, kis erővel összenyomható, elég komikusan veszi ki magát, mikor nincs benne semmi, és épp ott fogod meg a gépet.
Az expresscardnál ha összeszorítod a burkolatot, csak a kis ajtócska tartja meg (egy ideig, míg az el nem törik), mert a rollcage nem jön ki a széléig... -
rgeorge
addikt
válasz btudos #69615 üzenetére
Jó, de az 30-as, amiről eddig sem feltételeztem sok jót. A 20-asról viszont csak jókat olvastam, ezek szerint ott is romlott már a minőség, csak nem annyira triviális helyeken.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
btudos
nagyúr
válasz rgeorge #69614 üzenetére
T430-nál konkrétan a harmadik kitekerésnél kitört a csavarlyuk a HDD fedélből, pedig nem vagyok kezdő. Nem is húztam meg tökig a csavart, nehogy feszüljön és repedjen, de mégis. Azóta se értem miért lett ilyen, de iszonyat gyenge minőség, a gép is ott nyekereg leginkább.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
rgeorge
addikt
[T/W]520-asban másnak is ilyen gagyi a HDD fedél? Van egy kis pecek az alsó részén, ami elvben beakadna a ház egy résébe, na az a mai 3. kiszedésnél/visszarakásnál (1.: HDD->SSD csere 2.5 éve, 2.: memóriabővítés 2 hete, 3. takarításra átadás előtt tegnap) elhajlott, így nem ment vissza a fedél. Már befontam a szemöldökömet, mire rájöttem, hogy az pecekelhajlás miatt nem megy a helyére a fedél.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tikakukac
titán
válasz Peet91 #69610 üzenetére
Feltűnik, mennek billzet nélkül is, nincs para. Akkor lehet para, ha csudi billzete van valakinek, mert olyan már volt, hogy BIOS-ban nem engedett lépkedni, meg ugye bejutni sem. De ez ritkaság.
-
Peet91
aktív tag
válasz Gondwana #69599 üzenetére
Tikakukac mesélt róla egyszer szakmázás közben, hogy ő előszeretettel tesztelt alaplapokat dokkolóról stb, de ha jól emlékszem azt mondta, hogy nem megy billentyűzet nélkül az alaplap, mert keyboard error miatt nem megy tovább post screennél. Ha rosszul emlékszem, majd úgyis feltűnik, hogy javítson.
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Gondwana
addikt
válasz csubuka #69606 üzenetére
Tünet: Samsung pm810-zel random merevrefagyások, X25M-mel és X18M-akkal meg random kékhalál, főleg bootkor. Sikerült eljutnom odáig, hogy ha bármi miatt meghosszabbodig picit az NCQ sor, akkor belefagy az összes új iRST driverrel, viszont ahogy visszatértem a Win7/MS driverre, bár továbbra is van trim FSCD-féle SSDOK szerint, megszűntek a fagyások.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Gondwana
addikt
válasz csubuka #69603 üzenetére
HP OEM az Intel SSD benne? Mert ha igen, akkor tudom a megfejtést, engem is jól besz...ott két X201, két intel meg egy Samsung SSD a mintavétel (ugyanezek az SSD-k T60-ban tünetmentesek voltak).
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
csubuka
addikt
-
csubuka
addikt
Ejha, kicsit félek, mivel már egyszer sikerölt egy gépnek szerencsére csak az alját kifehéríteni... inkább dörgizem még egy picit sima sebalkohollal... annak legalább semmilyen negatív hatása sincs (mondjuk pozitív se). Nekem a palmresten van a ragacs... a csoda vista matrica miatt... valahogy meg kell különböztetni két t500ast itthon. Elsőre.
-
Tim82
félisten
válasz cadeyrn #69600 üzenetére
Én értettem, vagy legalábbis ki tudtam következtetni.
Gondwana: legkésőbb hétvégén meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest