-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz atomanti19 #109104 üzenetére
Csak egy kérdés, a többiek leírták mit tegyél, lett takarítva esetleg klóros vagy ahhoz hasonló tisztító szerrel a laptop? 2 vágtam haza mire rájöttem, hogy ez vágta haza őket.
-
Leadni a cég IT-ján javításra.
A bill. általában elég egyszerű dolog,. szóval ha az megáll, akkor hardver.
Nekem is sikerült nemrég hazavágni egy lapot véletlen zárlattal, pont a bill. vezérlőt, nem voltam boldogMutogatni való hater díszpinty
-
S_x96x_S
addikt
> T480 ; billzet ; Mit lehet vele kezdeni?
- használd külső USB-s billentyűzettel(tágan értelmezve a "mit lehet..")
- ha az USB boot nincs letiltva rajta, akkor próbáld ki egy live linux-al is.Mottó: "A verseny jó!"
-
donjohnson
addikt
a melóhelyed it support-ját keresd.
otthon nem nagyon lehet mit kezdeni vele így hogy céges gép.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Tikakukac
titán
Raknám a téteket a billzet hibára.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jani0114
tag
válasz atomanti19 #84096 üzenetére
Van olyan gép is, -lehet hogy csak asztaliban- amelyik nem tud akármelyik USB helyről bootolni.
-
dugo_
veterán
Eddig csak szerencséd volt. Nekem is volt egy G565-öm, aminek nem volt gondja a másolós telepítővel és elindult, de ez a módszer nem teszi a pendrive-ot bootolhatóvá.
-
Graphics
Jómunkásember
Csak raraktad? Ez igy nem oke....
Bootolhato pendrive-ot kell belole csinalni, mashogy nem fog menni.
Leirtak, Rufus vagy amit linkeltem
[ Szerkesztve ]
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
dugo_
veterán
válasz atomanti19 #84090 üzenetére
Mivel írtad ki az ISO-t? Próbáld meg még Rufus-szal, kb az egyetlen program, ami minden körülmények között használható pendrive-ot csinált nekem.
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #84087 üzenetére
X220-nál nincs eSATA...
Ha i7 procis X220-ad van, annak 2 db USB 2.0 és 1 db USB 3.0 portja van.
Én egyébként Legacy First-re tenném W7 esetében.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
soldi3r
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
válasz atomanti19 #84074 üzenetére
Nem is fog szerintem olyan könnyen.
Amúgy pendrive-okra háklisak szoktak lenni, illetve nem midnegy az sem, hogy USB2.0 vagy 3.0-ba dugod.
Már másik Lenovoval ezzel végigszoptam..
2024: https://cdn.rios.hu/dl/cnt/2015-12/124496/torvalds.jpg
-
szaszyka
senior tag
válasz atomanti19 #83905 üzenetére
Szia. Ebay-es vásárlásnál törekedj az eredetire, utángyártottat semmiképpen ne vegyél. Nekem múlt héten jött meg a Kínából a billentyűzet alatti takaróelem. A sarkaiban kis gumigombócok, hogy ne "csattanjon" le a kijelző rész, cserébe viszont nem fér be a touchpad érintőrésze, mert túl vastag az az alsó kis műnyag összetartó elem, ami el szokott törni. Vagy megfaragom azt a tartót, vagy a touchpad-et "faragom meg", hogy beférjen. Mondjuk én egyáltalán nem használok touchpad-ot, ezért lehet veszek oda valami takaróelemet, és megy a levesbe. Inkább vegyél egy bontott részt hozzá, mint utángyártottat
Lenovo Thinkpad X220 :D
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #83905 üzenetére
Igen, tud kezelni.
eBay-es vásárlásra nincs akkora merítésünk, hogy meg tudjuk mondani ezt. Én eredeti palmrestet vettem ujjlenyomatolvasóval kb. 8k-ért, mégis elkezdett repedni egy hónap után az Express Card-foglalatnál.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tikakukac
titán
válasz atomanti19 #83879 üzenetére
FPR-hez kell maga az olvasó is, ami a palmresteknél nem szokás benne lennie az árban. Na az az a tétel aminél kb feladja mindenki. Irreálisak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
őstag
válasz atomanti19 #80633 üzenetére
Nekem i5-520m CPU mellett van a T510-ben, néha World of Tanks-ot játszottam rajta vagy régebbi játékot. Egyáltalán nem mondanám forrófejűnek, de cserébe nem is teljesítmény bajnok.
Semper fi!
-
Francia91
veterán
válasz atomanti19 #80633 üzenetére
64 bites memóriasávszélességgel nem a melegedős fajta
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
metal01
őstag
válasz atomanti19 #80525 üzenetére
Ezt az eladót tudom ajánlani. Tőle van a T420-am. Patika állapotú, nem buherált gépei vannak és fél év gart is vállal.
-
edk-
őstag
Chaser: miért nem ajánlod a -40-eseket? A hülye billenős tapin kívül?
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Chaser
legenda
válasz atomanti19 #80535 üzenetére
Lehet alfa nem a legolcsóbb, de nem kapsz széttaknyolt gépet és biztos van garanciád. Számlásan 70-90k közt reális konfigtól függően.
Grafirka Fújd ki a gép és a dokk csatiját, hátha. Nálam is volt belement kis szösz a hdd csatiba aztán volt móka rendesen
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
MrSealRD
veterán
válasz atomanti19 #80535 üzenetére
A 85-90 szerintem is kicsi sok manapság....
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
mikrobot-nál is nézted? meg alfánál is ez a szitu?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
bajuszati
tag
egy cipőben járunk,
most van eladás alatt a T500 és x220 lesz az otthoni utód.
üdv
-
vikcsi
senior tag
Ha visszatérnél T500-hoz, szólj...
Nekem egyszer volt X220-am, de nem vennék megint, T500 után nem fogsz örülni szerintem.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Chaser
legenda
válasz atomanti19 #80503 üzenetére
15-20% gpu erő és jóval modernebb, sok mindent csiszoltak rajta ami a 3000-esnél még sántított. Persze ez sem játékra való de azért már lehet bohóckodni vele. i7-nek magasabb az órajele, ennyivel erősebb. Illetve i7 verziókon van USB3, i5-ösökön nincs.
-
Chaser
legenda
válasz atomanti19 #80501 üzenetére
Kérdésedben a válasz, nincs. Következő lépcső az x230 HD4000-rel.
-
Tikakukac
titán
válasz atomanti19 #80460 üzenetére
Szerencsére igen, van mit koptatni.
-
Dhampir
félisten
válasz atomanti19 #80323 üzenetére
Ez nem lehet rossz IPS-kijelzővel.
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #80317 üzenetére
Mi az az infinity ram?
Örökélet, ingyen lőszer?IDDQD, IDKFA?Komolyabbra fordítva a szót, kimaxolt T500-ról váltottam meglehetősen jól kibélelt X220-ra (csak azért nem írom kimaxoltnak, mert "csak" i5-ös), csak a kijelzőpanel és az akku kb. annyit ér, mint a kimaxolt T500.
Ja, volt/van közben egy X201 is.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz atomanti19 #80317 üzenetére
Az enyém egy picit jobb...
P9700, 2x4 GB RAM, 120 GB SSD, 500 GB HDD Caddy-ben, WWAN/GPS modem, miniPCI Dual MicroSD olvasó, ExpressCard USB 3.0 & eSATA kombó és LG - Philips 1680x1050 kijelző..."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Dhampir
félisten
válasz atomanti19 #80309 üzenetére
Ha van benne 1x4 GB memória, akkor könnyíthetek a terheden legalább egy modul erejéig.
-
félisten
válasz atomanti19 #80309 üzenetére
Nem egy kategoria ertekuket tekintve.
-
Tikakukac
titán
válasz atomanti19 #78049 üzenetére
Ha tapipad szempont akkor bukó.
-
Chaser
legenda
válasz atomanti19 #69701 üzenetére
Nekem van csatornám
szerk: igazából van ment pm
x200-ba kellene venti, nem baj ha tegnapra, szóval itteni megoldás érdekel. Ugy. nem, csak gyári, lehet bontásból is, akár komplett hűtővel. Bár az passz, x200 tabletbe kell, venti megegyezik, hűtőt nem néztem.
bay akkuval én is copóágon vagyok, valami holland postával küldte a tag, de lassan 4 hete invalid a track, jövő héten visszaadja a zsetont de akkum attól nem lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz atomanti19 #69701 üzenetére
Passz, T-be nem nagyon másztam bele, a T60-hoz van minden, ezen kívül csak X van a környékemen amit babrálok. A többi átutazó vendég.
vass17: Reckírmentesen 17k, szerencsére a jó forint betett.
[ Szerkesztve ]
-
csubuka
addikt
válasz atomanti19 #69644 üzenetére
Akkor biztos valamelyik update okozta... nálam ha váltok ATI-ra majd chrome bezár és újranyit, akkor nincs meg.
Amúgy most a Windows Update-nek csúnya hónapja volt, így nem meglepő ha bekavarás történt. Vagy a Chroma-bugja, ez ki tudja minek a frissítése kavart be...
-
félisten
válasz atomanti19 #69539 üzenetére
9 cellás meg hármat. Full fényerőn, wifivel netezve,
De a 6 cellás is 2 óra fölött megy simán. -
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #69475 üzenetére
Nem vagyok képben az árakkal, csak arra akartam utalni, hogy a Pana akksikkal ellentétben az az általános tapasztalat mind Sanyo, mind Sony akkukkal, hogy hamar elhullanak. Nyilván egyedi kivételek is vannak, de arra nem biztos, hogy építeni kellene.
-
havri1
félisten
válasz atomanti19 #69475 üzenetére
Nekem az Ultrabay akksi SONY, nem tudom a korát, de 100%-os, és 1 ciklus van benne.
Eladó szerint nagyon sokat állt. Teszt alatt bírta amit bírnia kell.
Kérdés meddig.[ Szerkesztve ]
havri
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #69473 üzenetére
Inkább olyan jó, mint a Sanyo.
-
Francia91
veterán
válasz atomanti19 #69229 üzenetére
Semmi, belerakod és használod, ennyi
Aztán ha érzel hozzá kedvet és szabadidőt, alulfeszeled"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Chaser
legenda
válasz atomanti19 #69186 üzenetére
Panasonicot, 10 körül használtan kapsz 9 cellás 90% körülit, pár ezerrel többért keveset futottat is. 100%-os elmegy 5 órát.
Szerszám=csavarnyúzó
Memória mindig lehet kevés, neked kell tudni mit használsz._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bitpork
nagyúr
válasz atomanti19 #69186 üzenetére
10-15ből ha van, akkor az engem is érdekel ha létezik jó minőségűben.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Surfym@n
senior tag
válasz atomanti19 #68958 üzenetére
Valakinél láttam aláírásban, hogy a legtutibb vírusok ellen a Win98
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Francia91
veterán
ESET Smart Security 7-est hasznalok, nekem bevalt
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
scream
veterán
Én asztalin is meg W500-on is Bitdefender 2015IS-t használok, mindkettőben SSD van.
-
Tikakukac
titán
Az én vírusírtóm: OSX x220 meg porfogás közben nem kap vírust
-
soldi3r
veterán
válasz atomanti19 #68537 üzenetére
W520. De most van egy M4600 eleg jo aron. Illetve ebayen is akad egy £400-ert, ami ha otthon lennek mar nem lenne fenn
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
válasz atomanti19 #68545 üzenetére
Fentebb van két GPU-Z kép, bár nem tudom, melyiknek lehet hinni, mert elég eltérőek
Szerintem ha adsz neki egy kis plusz kraftot, határozottan erősebbnek kell lennie. -
félisten
-
félisten
válasz atomanti19 #67810 üzenetére
Nálam inkább a VGA-tuning jelentett különbséget (sokszor a használhatatlan és a smooth közöttit).
A T9400 nem sokszor van teljesen kihasználva, az összes játék VGA-limites, és a 4 GB memóból sem futottam még ki. -
bitpork
nagyúr
válasz atomanti19 #67810 üzenetére
Nekem 60mhz is sokat jelentett vga fronton. Már csak a memóriát kell valahogy 2x4 re nyomni. Az ssd meg a 9900 jót tett mindennek.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
btudos
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #65202 üzenetére
Mind a 12.04, mind a 14.04 LTS verzió, nagy vonalakban ez alapján valószínűleg megoldható Lubuntunál is.
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #65185 üzenetére
Ha budapesti vagy, kiírom neked a Lubuntut lemezre.
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #65178 üzenetére
Tud boot-olni USB-ről a T40. Próbáld meg más tool-lal megcsinálni a telepítő pendrive-ot. Pl. Unetbootin, Win 32 Disk Imager.
csubuka: elvileg igen (természetesen csak bekapcsolt állapotban működik az APS). Élesben nyilván nem próbáltam ki leejtéssel.
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz atomanti19 #65178 üzenetére
Azt írja nem talál OS-t. DVD-ről 11.0 ás Ubuntu is felmegy igaz csak a klasszik felülettel. Hogyan tudnám rávenni hogy USB ről telepítse a Lubuntut? Van más mód? Vagy ki kell szenvednem DVD-re? Más gépről bootol szépen azonnal
Gyári leírás szerint egyedül a PCMCIA rack-ből nem képes bootolni a T40.Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
soldi3r
veterán
válasz atomanti19 #65160 üzenetére
Kellene bele meg egy kis memoria. 8.1 basic (most raktam egy acer netbookra, nem hittem el milyen gyors), XP (nekem meg van fenn egy peldany, regi, de potolhatatlan.) vagy 7 starter. Esetleg az emlitett Lubuntu, ezek kozul ez lenne a leggyorsabb.
[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Tim82
félisten
válasz atomanti19 #65163 üzenetére
Nem tudom, nem lesz-e túlzottan erőforrás-igényes a MATE neki. Én inkább az XFCE változattal próbálkoznék a T40-en a Mint-ből.
XFCE-nél még kevésbé erőforrásigényesnek szokták mondani az LXDE-t, tehát ha nem jön be, akkor érdemes ránézni valamilyen LXDE-s disztribúcióra (pl. Lubuntu).
De majd lapa vagy cadeyrn vagy soldi3r nálam jobban megmondja a tutit, én bőven kezdő vagyok Linux-téren.
-
Chaser
legenda
Linux
-
félisten
Én is Win7-tel használtam az enyémet régebben, de az még a béta korában volt, kevésbé memóriaigényes böngészőkkel és weboldalakkal, és abban 1GB memó volt.
Szóval szerintem valami Linuxot nézz rá, azok közül sok még fürge tud lenni.
Mintet ajánlom. XP-t nem, halottat ne csókolgassunk tovább.. -
Chaser
legenda
válasz atomanti19 #65091 üzenetére
4500MHD van benne. Automatikusan nem tud váltani, azt neked kell. Ha eltűnik a lehetőség sw-es gond van. switchable graphicsot kell feltenni hozzá, kb ennyi.
Rmclock helyett meg használj ThrottleStopot.Francia91: Elég ritka, de bayen is láttam már mod BIOS után gatyázott gépet. Sikerült belelépnie, nyilván kell egy password hack. Fórumon is foglalkozik vele valaki.
-
félisten
válasz atomanti19 #65091 üzenetére
Nem.
Amúgy nálam is volt ilyen bug, hogy ha egyikre váltottam, eltűnt a másik, így nem tudtam visszaváltani.
De ennek az volt az oka, hogy egy közösségi fejlesztésű Intel drivert próbáltam ki.
A Lenovo sajátjaival nincs gond.
Legyen fent minden, ami kell a drivereknek.. net framework, és hasonló függőségeik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest