Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47899 üzenetére
Jah igen látom már bocsi:
Az egy chip vagy eprom, én is el szoktam vinni egy ismerőshöz, akik ilyennel foglalkoznak. -
Peter Kiss
őstag
válasz Pyttawrx #47896 üzenetére
Amire válaszoltam, az nem az a HSZ-ed... Abban azt írtad, cserélni kell azt a részt, ami az alaplap-aksi-töltő hármast fogja össze, gondolom, ami a váltásért felel.
Echo módot detektáltam én is, csak, ha effektíven nem tudsz segíteni, akkor kevésbé tapasztaltakat könnyen összezavarhatsz ám. -
carrilboy
csendes tag
válasz Dhampir #47894 üzenetére
Nekem 450 G5 van,és nem melegszik.
Igaz,i5-ös procival, meg nvidia nélküli. Szóval szerintem nem típushiba,lehet hogy csak az i7+dedikált vga kombó okozza a melegedést.
Amúgy meg az hogy stresszteszt alatt felment a proci 83 fokra...mert mégis mennyin kéne lennie,30 fokon?![ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47895 üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam, csak az állításod erősítettem meg, ha töltőre téve indul a gép, akkor igen a BIOS elem csere érett.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A HP ProBook 450 G5-ről olvasható egy videóval is megspékelt teszt, hátha valakit érdekel:
HP ProBook 450 G5 teszt és tapasztalatok – avagy pokoli hőség a ház alatt!
-
embe
nagyúr
Te csak simán rámásoltad az ISO fájlt? Így nem is fog menni.
Jól mondták valóban. A Rufussal készíts telepítőt, úgy működni fog.
Még egy dolog: A vinyó vagy ssd milyen partíció séma szerint van inicializálva? MBR vagy GTP?
Ezt tudnod kell, mert ezt be kell állítani amikor a telepítőt készíted. De én a GTP-t javaslom.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
p2pp
őstag
Nekem így bejött.
https://www.microsoft.com/hu-hu/software-download/windows10
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/15088/windows-create-installation-media
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
djg
aktív tag
Sziasztok,
Van egy HP Probook G450-es noti, jelenleg win8-al.
Szeretnék rá 7-et vagy 10-et pendrive-ról telepíteni.
Sajnos hiába dugom be és hiába választom ki a biosban a boot sorrendet, csak a win8-at tölti be az SSD-ről.
Próbáltam már UEFI és Legacy módban indítani, próbáltam formázni a pendriveot FAT32 és NTFS-re, de nem értem miért nem akarja onnan betölteni és elkezdeni a telepítést.
Ehhez szeretnék segítséget kérni.F9 / F10-ben is kutakodtam már eleget, fast bootot is kiakapcsoltam biosban, de sehogy nem indul a telepítés.
Mit tegyek?
Köszi!
-
santhab00
tag
Sziasztok. Van egy HP 840 G4-em, ezen volt alapból egy aktivált windows, ha jól tudom üzleti gépekhez adnak jogtiszta windowst. Nem is ez a lényeg, szeretém újratelepíteni a gépen a windowst usb-ről, közben formáznám az ssd-t is, szóval szeretnék egy teljesen tiszta lapot. Ezt a legkönnyebben hogys tudnám megcsinálni? Őszintén szólva kicsit elvesztem a HP Support kavalkádban.
Üdv, köszi
-
embe
nagyúr
válasz SeniorTilla #47886 üzenetére
Lehet ilyen beállítása, de az alap miről indul a program az 80%.
De sajna az eredeti felvetésen nem változtat.... vagyis hogy a HP-nak nincs.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47883 üzenetére
igen ha rossz a bios elem, akkor indul egyből, onnan lehet tudni, hogy azt cserélni kell
-
embe
nagyúr
válasz Peter Kiss #47881 üzenetére
Még attól is kevesebb lenne az ideális. Egy T430-nál, amit most éppen használok, 75-80%-ra van, ebben a tartományban tartja. Ez egyénileg kalibrálható.
Kár hogy itt ilyen nincs.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47879 üzenetére
Mennyi a BIOS elem értéke? pontosan mennyit mérsz?
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Probook 650 G1-nél lehet állítani a töltési küszöbértékeket?
Pl. a DELL-nél van amelyiknél BIOS-ban, Lenovonál Windows alatt. Ez egy jó akkukímélő dolog. Nem 100%-on tartja az akkut, és ez ha hálózatról használom hasznos tud lenni.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47877 üzenetére
Arra következtetek, hogy ez lap hiba lesz, leggyorsabb teszt, ha másik akksit beteszel teszt erejéig (persze márha épp van egy a közeledben).
-
Peter Kiss
őstag
válasz Peter Kiss #47875 üzenetére
Megnéztem a Hp Support Assistant battery check-kel is, minden rendben, azt mondja, de a gép ettől még nem megy akkumulátorról.
-
p2pp
őstag
válasz Peter Kiss #47874 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes útmutatást!
Már fel is ment a Win 10 pro 64!
Mint a villám!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Peter Kiss
őstag
Amikor elindult a Windows telepítő, akkor:
Shift+F10 - elindul egy parancssori ablak
És innentől DISKPART: https://forum-en.msi.com/index.php?topic=163500.0
-
p2pp
őstag
Sziasztok!
Hp laptopra nem tudok telepíteni Win 10 pro 64-et.
Freedos van rajta. Formázás után hibát ír ki.
256SSD van benne.A kijelöltlemez MBR partíciós tábláttartalmaz.
EFI alapú rendszerben a Win csak
GPT lemezre telepíhető!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47870 üzenetére
Ha alaplap, akkor az rész ami kommunikál az akksival azt kell cserélni, kb 610e
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peter Kiss #47868 üzenetére
Biosba mit ír az akksira?
-
Peter Kiss
őstag
Sziasztok!
Nincs valakinek a közelemben (Corvin negyed) vagy akár kicsit távolabb EliteBook 8470w vagy 8470p gépe egy teszt erejéig?
Nekem 8470w van, és azt csinálja, hogy ugyan az akkumulátor teljesen töltöttnek tűnik, amint kihúzom az adaptert, lekapcsol. Emellett, mikor újra csatlakoztatom, akkor meg magától elindul, néha checksum error-t is dob. Szerintem az alaplap kuka, de az is lehet, hogy az akkumulátor adta meg magát.Köszi!
-
Dhampir
félisten
válasz galaxys80 #47863 üzenetére
Habár már megírták a helyes lépést, csak megemlíteném, hogy néha előfordul akkumulátorcsere miatti visszahívás is a HP részéről, például idén év elején is előfordult pár típus esetében; lásd ezen a honlapon.
-
galaxys80
veterán
Egy rokonom fordult hozzám egy olyan problémával, hogy a HP laptopja egyik pillanatról a másikra nem tölt.
Világít a kis led jelző, azt mutatja, hogy töltő csatlakoztatva, de nem tölt. 0%-on marad végig.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond?
Gondolom az aksi, azért nem döglik meg egyik-pillanatról a másikra. Ráadásul nincs 1 éves a gép. -
Dhampir
félisten
válasz atomanti19 #47861 üzenetére
Csak akkor, ha helyszíni garanciás, egyébként futár viszi el HP esetében, vagy beviszed valamelyik kijelölt szervizbe.
Garanciahosszabbítás vásárolható megadott HP laptopokhoz, HP Care Pack néven, ha jól rémlik.
(Dell esetében Next Business Day garancia szól az üzleti-, és ezen túlmenően az XPS és Alienware gépekre, az Inspiron és Vostro már "becipelősek".)
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz Dhampir #47860 üzenetére
Itthon nincs nagy divatja az ilyesminek. Olyat láttam párszor, hogy a viszonteladó toldja meg 1-2 évvel a gyári granciát. Egyébként a gyártói Hp(Dell is ilyen nem?) garival, pl tényleg házhoz megy a szervíz? júli. 20-án járt le a 840 G2-m garija :/
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Dhampir
félisten
válasz atomanti19 #47859 üzenetére
Talán vásárlásból?
Csak belebotlottam a Cyberporton és érdekesnek találtam. Ilyesmi szokott lenni Magyarországon is?Érdekes, ha jól emlékszem rá, idehaza pár évvel ezelőtt volt olyan akció, amikor 3 év helyett 5 év gyártói garanciával adták valamelyik ProBook típust.
-
Dhampir
félisten
Németországi ügyfeleknek HP laptop vásárlását és regisztrációt követően 50 Eurót utal vissza a HP:
-
hódmaci
senior tag
válasz #64905664 #47856 üzenetére
Szia!
Én meg ezen módszereket szoktam választani a kiírásra.Nekem van több HP elitbook is. Sajnos alá kell támasztanom a észrevételedet miszerint
"többfajta laptopokon is és nagyon sok tulajdonosnál fenn álltez a hiba"
Van amelyikre szó nélkül fölment a Mint, van amelyikre a mai napig nem.
Mondjuk a telepítés lefutott mindnél soha nem "fagyott" ki Na de aztán az első újraindítás....................
Az 745 g3 is szenvedett vele de aztán kapott egy BIOS frissítést és láss csodát........'Föttög' rajta[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
törölt tag
válasz Pyttawrx #47855 üzenetére
Köszi a válaszokat, ki fogjuk próbálni a tanácsokat.
Közben gugliztam egyet és rájöttem, hogy többfajta laptopokon is és nagyon sok tulajdonosnál fenn állt ez a hiba évek óta viszont egyetlen lelkendező fórumozót sem láttam, akinek megoldódott volna. Ez elszomorító. Sőt, amikről írtatok azokat a módozatokat is próbálták de mindig lefagyott a gép utána is telepítéskor.
-
HARDVERAPRÓD
válasz #64905664 #47851 üzenetére
Szia!
32 vagy 64 bit linux ment rá?Itt vannak infok:
https://linuxmint.hu/hir/2017/06/megjelent-a-linux-mint-182-sonya-xfce-es-kde-beta-kiadasa
Megjegyzések
A 64 bites ISO lemezkép elindul BIOS és UEFI üzemmódban is.
A 32 bites ISO lemezkép kizárólag BIOS üzemmódban indul el.
A 64 bites ISO lemezkép használata ajánlott az összes modern számítógép esetén, amelyet az elmúlt tíz évben került forgalomba.Hátha ez segített
-
törölt tag
Sziasztok.
Két napja vásároltunk egy Hp laptopot a szomszédasszonynak és én a tapasztaltabb próbáltam rá Linux Mintet telepíteni. Az anyagiak miatt esett erre a választás, már ez is sok volt neki.Tizenegy éve Linuxozom mellette soha Windows, csak előtte 3 év Xp. Kezdtem a 6....valahanyas ubuntu verzióval, most a 18.2-es Sonya Mint, cinnamon van az én asztali Pc-men. Az asszonykának elenyésző dolgokra kellett a laptop. A Linux verziókat mindig egyedül telepítettem, soha nem volt hiba. De azért amatőr vagyok.
Tegnap este elkezdtem a 18.2-es Mint XFCE-vel a telepítést és semmi váratlanra nem gondoltam. Kb a háromnegyedénél lefagyott, semmi sem működött csak erőszakos módon lehetett leállítani. Ezt mégegyszer eljátszotta, majd próbálkoztam a 18-2-es Mint cinnamonnal is amely az asztali gépemre hibátlanul települt és működik azóta is. Most ez is az előbbi módon járt el, ugyanott lefagyott minden. Jelzem, UEFI módban telepítettem hozzá sem nyúltam csak a biosban elindítottam a helyes boot módot. Az én gépem 2.5 éves és az is mindig UEFI módban telepít, hiba nélkül.
Tehát ezzel is lefagyott és ugyanazt írta ki nem tudok angolul de a Grub 2-vel volt baja, a Supportot is írta sajnos nem írtam ki a teljes sort. Minden lefagyásnál ezt játszotta el. Tehát 11 éve soha így nem jártam egyetlen Linux vállfajával sem.
A gépemen OEM Pro win 10 van jogos. Teljesen elkeserített a kudarc ezért fogtuk ezt a telepítő lemezt és elindítottuk vele a telepítést, mégpedig a Home változatát kinyerve. Simán, hiba nélkül lefutott azóta is működik természetesen kulcs nincs hozzá, kint a vízjel a szokásos....Éppen emiatt akartam a Linuxot, hogy ott semmi baj, az asszonykának meg alig kell valami a laptop gondoltam teljesen megfelel majd neki.
Elnézést, hogy így körül írtam nagyon sok fajta ubuntut majd mintet telepítettem probléma nélkül. Ha lenne valami tippetek nagyon megköszönném persze mindenhogy köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
őstag
válasz zsomike #47847 üzenetére
AltGr + j = kis "í"
AltGr + I = nagy "Í"
US bill.kiosztású gépeken nincs bal Shift mellett (mivel hosszú) helye további billentyűnek.Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
zsomike
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ilyen típusú hp 15-bs016nh laptopom van, ahol szintén lent van a hosszú i betű, de sajnos nálam nem működik. Ott van, de hiába nyomom bárhol: wordben vagy googleben, nem ír semmit. Azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell beállítanom, hogy működjön?
Biztos valami egyszerű beállítás, csak nem értek hozzá.Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
JAGER 10
tag
válasz atomanti19 #47844 üzenetére
Mindenképpen javasolom az említett program használatát, amely megkeresi és szükség szerint telepíti az adott géphez és operációs rendszerhez elérhető driver-eket és programokat.
Szerintem sok időt és energiát megspórol vele az ember, így érdemes használni!
EliteBook és ProBook gépeknél alkalmaztam eddig. -
veterán
válasz atomanti19 #47841 üzenetére
Igen kell hozzá. Telepítsd a .net-et, nem olyan bonyolult ez
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
atomanti19
aktív tag
-
JAGER 10
tag
válasz atomanti19 #47838 üzenetére
Próbáld ki a HP SoftPaq Download Manager programot!
-
HARDVERAPRÓD
válasz atomanti19 #47839 üzenetére
Szia!
HP szerint csak a 2242-es m.2 ngff ssd megy bele.
https://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Software-and-How-To-Questions/elitebook-840-g2-m-2-ssd-size-and-compatible-cards/td-p/5117937
Üdv
-
atomanti19
aktív tag
válasz SeniorTilla #47840 üzenetére
Saját drivert nem találtam, sp66562.exe-t próbáltam feltenni ami elvileg orvosolná a problémát. 850 G1-é elméletileg. Több fórum szerint működik.
Telepítés végén kiírja, hogy .NET keretrendszer 3.5 nincs telepítve. Naprakész Win10 Pro....Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
veterán
tedd fel a hotkey drivert
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
atomanti19
aktív tag
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
atomanti19
aktív tag
Sziasztok! Egy 840 G2 nek lettem kis gazdája tegnap. Hotkey-eket( hangero es billzet vilagitas megy) és ujjlenyomat olvasót, hogyan tudnám működésre bírni? Van benne huawei LTE modul is, eSIM kell hozzá? vagy ez hogyan működik?
Szeretnék még egy háttértárat Ubuntu nak, 2,5”-os 180GB SSD van benne w10, m.2 2260 SSD szerlehető bele? Ha ez a méret megfelel bele, valakinek van ezzel tapasztalata?köszi!
-
veterán
válasz kiske13 #47836 üzenetére
És Spectre, és az Envy, és az Elitebook, és .... igen jobbak. Ennyiért ne várj fémházas gépet.
Egy gép nem csak prociból és ramból áll. A karakter, minőség és kategória sokat számít. Sokszor többet.
[ Szerkesztve ]
-
kiske13
tag
válasz SeniorTilla #47834 üzenetére
Végül megvettem ezt, elirta az eladó, 8Gb ram-ja van.
HP 15-bs1xx i5 8250U, Ram 8Gb, Ssd 256
Nagyon jól mozog amire nekem kell, de elég vérszegény műanyagból van.
Most már értem miért jobb a ProBook.20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
Abonyirocker
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék, hátha másnak is ilyen problémája lenne, a laptopomba elég gyenge a wlan kártya, ezt szeretném egy másikra cserélni, a kérdéseim a következők:
Mire érdemes odafigyelni, kompatibilitás terén másik kártyáknál?
Hol tudom megnézni hogy jó e az az antenna ami benne van a laposba, a kiszemelt kártyához?
Vagy van esetleg másik topik, fórum, cikk amiben ezeket leírják? én elég keveset találtam, de az nem jelenti azt hogy nincs nem tudom higy whitelistet hol találok esetleg hozzá
Laptop:HP Pavilion Notebook 15-ab207nh
Válaszotokat előre is köszi! -
veterán
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Hp ProBook 440 G5-ön hiába állítom be az equalizer-t, médialejátszó programok esetében mindig átvált Film profilra. [kép]
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni? -
flash-
veterán
válasz Pyttawrx #47825 üzenetére
az a sor hogy set system date nincsen ott!
amúgy meg tudja valaki mondani hogy miért van az hogy vettem 2x2gb ddr2 ramot ebbe a 6720s notiba, és ha berakom mindkét modult akkor ahogy elöjőn a betöltésnél a windows logo,akkor újraindul a gép(javításnál meg kéékhalál) ha kiveszem bármelyik modult , vagy az egyik mellé a régi 1 gigásat rakom úgy bejön windows...
úgy olvastam hogy ez a gép 4gb ramot fogad.. akkor miért nem megy, csak 3-al? -
kiske13
tag
Lemaradt az előbbi hozzászólásomból, hogy gitár felvételekhez is használnám, külső hangkártyával.
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
kiske13
tag
Sziasztok. Sajnos nem értek egyáltalán a notebook-okhoz.
Ezelőtt 15 évvel még én raktam össze a jaték desktopomat, de ma már kiestem a témából.
Egy laptopot szeretnék általános felhasználásra, net, film, zene. Játékokhoz mostanság nincs türelmem és időm sem.
Egy használt gépet ajánlottak a következő típust.
HP 15-bs1xx i5 8250U, Ram 4Gb, Ssd 256.
Ez jó lehet nekem?
Régiségnek számít?
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!
-
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Van egy ilyen gépem :
Compaq Presario CQ61-310SDKérdésem a következő rocit szeretnék cserélni benne,de nem tudom,hogy milyet keresek és hogy lehet-e egyáltalán találni bele.
-
flash-
veterán
Sziasztok
Erdekelne hogy hp6720s laptopnál a biosban hol lehet a dátumot beállitani?
Inditasnal del-t megnyomom de nincs olyan hogy date-time... -
Molk
tag
válasz Pyttawrx #47818 üzenetére
Ma linuxal is ki lett próbálva és ott egyből minden tökéletesen működött.
Majd windows alatt megint semmi. Ekkor toltam egy Bios resetet és félig megoldódott, mostmár a HP Connection Manager látja és tud is vezetéknélküli hálózatokhoz kapcsolódni. Jee! DE a windows még mindig nem lát semmilyen vezeték nélküli hálózatot, beleőrülök...
Hétvégén 0-ról újrarakom a windowst. -
Molk
tag
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #47815 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást, ezt nem tudtam. Reméljük, neki kicserélik gond nélkül.
-
veterán
válasz Pyttawrx #47813 üzenetére
Nem ez számít. A céges vevő nem számít végfelhasználónak, így nem vonatkozik rá az a szabályrendszer, mintha magánszemélyként vette volna. Én legalábbis így tudom, sok helyen külön kezelik a céges és magán vásárlókat. Pl. nincs 15 napos elállási jog.
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #47810 üzenetére
Mindegy kinek a nevére lett véve, akkor vigye azt a személyt is aki illetékes a cégnél.
-
kidnou
őstag
-
-
veterán
-
Molk
tag
Sziasztok!
Már egy hete szívok azzal hogy egy HP 840 G1-en nem tudom a hálózatot/wifit-beállítani. A windows egyszerűen nem jeleníti meg a hálózatok-ikont és a wifi nem működik.Itt van két kép ami mutatja a legfőbb problémámat.
A következő a felállás:
- Friss windows 7 telepítve
- Driverek felrakva (a legfrissebb, gyártó honlapjáról)A gépet amikor telepítettem és beállítottam akkor a hálózattal nem volt semmi baj, minden tökéletesen működött (Wifi ment). Most viszont csak a Lan-ról van net, de a windows azt sem mutatja (alul jobbra lent).
Ezeket próbáltam:
- Ellenőriztem hogy az Intel 7260 rendesen van a gépben.
- Driver az intel oldaláról újra lett telepítve.
- Ki és be lett kapcsolva a wifi a fizikai gombal a gépen.
- Bios beállítások ellenőrizve
- Kb 6 órát töltöttem, hogy az google-s javaslatokat végigpróbáltam (registry ilyen-olyan módosítása stb).
Semmi változást nem értem el. A probléma ugyazúgy jelen van. Wifi kapcsolat és hálózati ikon (alul jobb lent) még mindig nincs.
Találkozott már bárki ilyen hibával?
Van még bármi amit nem próbáltam?Én már ott tartok, hogy újrarakom a windowst ha más ötletetek nincs.
Ennyit még nem szívtam windowsal... -
HARDVERAPRÓD
-
kory24
őstag
Sziasztok!
HP 250 G5 laptop-ban szeretnék memóriát bővíteni.
A jelenlegi 4gb mellé egy másikat.Első kérdés, hogy ugye lehetséges?
(i3-5005u cpu van benne, ha az számít)Aida és cpu-z szerint is 2 foglalat van.
2. kérdés, hogy hűtőbordás is belefér? (ilyet találtam épp aprón)
Konkrétan ő : Crucial 4GB DDR3 1600MHz Ballistix Sport BLS4G3N169ES4CEU
A laptop szerelési videója ahol latszik ram: [link]
-
Jelen
újonc
Sziasztok!
Az egyik fiam most iratkozott be az egyetemre és laptop választás előtt vagyunk. Mivel gyógypedagógus szakra megy, így elég ha tud pdf-et olvasni. dokumentumot szerkeszteni (office) és internetezni rajta.
A prohardver fórumban a "Milyen laptopot vegyek" témában meg is kaptam a választ, hogy melyik laptopot vegyem meg. Most pedig kerestem egy fórumot, ahol HP laptopokkal foglalkoznak. (szerencsémre találtam is egyet. ezt )
Tőletek véleményt/tapasztalatot szeretnék kérni az alábbi laptop használatával kapcsolatosan:Hp 2570p Elitebook i5,8gb,120SSD
Előre is köszönöm a válaszotokat!
-
galuska95
aktív tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy Hp Probook 630 G5-öt. Használat közben, bekapcsolástól kikapcsolásig, mind hálózaton, mind akksiról üzemelve sípol. Nem a hangszóró hanem a billenytűzet alól valami. Gondolom ez lenne a coil whine jelenség. Nagyon magas frekvenciájú, de halk a hang, csak éppen így is nagyon zavaró. A HP mit szokott kezdeni az ilyen hibákkal?
Mysofttól lett véve (egy cég számára), 3 munkanapon belül vagyok még. -
csoki9019
csendes tag
válasz bajuszatti #47800 üzenetére
Akkor ez az oldal tekinthető megbízhatónak értem köszönöm, egy hp hivatalos oldalt vártam volna legalább https tanusítvánnyal.
A 250 G6 általános oldalán a memóriánál 8GB single channelt supportot írt, lehet én nem tudom pontosan mit jelent de számomra ez azt jelentette hogy egy slot van, de a [doksiban]
már egyértelműsíti szerintem, hogy milyen procik esetén mehet a dual channel 2x4GB rammal.
Bár az i3 7020U-t nem sorolja fel, de az intel szerint kezel 2 slot memóriát, és az alaplapon akkor valoszinu lesz is.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest