Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Head88
addikt
válasz SeniorTilla #48597 üzenetére
Nincs gond a 230as hálózatommal. Egy APC back-ups ES 550l vagy egy APC PM5U-GR-ről üzemel amikor töltőn van. A tápegység pedig hibátlan. Ki lett mérve multiméterrel.
A garanciám lejárt, de az utolsó alaplapcserénél kaptam +6 hónapot.
(#48598) SZIGMA
Igen. Tudom, hogy mit jelent a hibakód. Volt időm utánajárni.[ Szerkesztve ]
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Head88 #48594 üzenetére
Szia!
A 90B hibakód azt jelenti, hogy a venti nem pörög fel a kívánt fordulatra az indítás után megadott időn belül.
Mivel a BIOS update (és az alaplap és venti csere) nem segített, így a BIOS-t kizárhatjuk.
Seniortillával értek egyet, vagy a tápegység vagy a hálózati feszültség lesz a ludas. Nincs esetleg szünetmentes elékötve?Máshol kipróbáltad? Munkahely, barát, ismerős?Egyébként meg a cserélt fődarabra újraindul a garancia vagy legalábbis 1 évet kell vállaljanak szerintem, szóval az alaplapcserét kérheted az előző munkalap birtokában, de a gépcseréhez valóban kérhetik az eredeti garjegyet, számlát és annak hiányában elutasíthatják.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
veterán
válasz Head88 #48596 üzenetére
Nem fogják kicserélni, nem is kötelesek rá. Ha nincs róla számlád, akkor eleve nem rendelkezel a fogyasztói jogokkal, amiknek alapfeltétele a vásárlást igazoló bizonylat.
Még ha itthon vetted volna kéz alól papírok nélkül, akkor sem cserélnék ki neked. És a gari is lejárt már.
A hiba amit írtál nagyon érdekes, és főleg az, hogy alaplapcserével nem múlt el. Nem lehet, hogy a 220-as hálózatoddal van gond?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz Head88 #48594 üzenetére
Szia! Sajnos, ha nincs meg a papír, úgy mossák kezüket. Esetleg a tulaj ha beregisztrált a hp-hoz, akkor hátha ott látszik valami. Vagy ahonnan ő vette a számla másolata, rajta , hogy eredetivel megegyező.. stb. Hirtelen ennyi jutott eszembe. De hátha más tapasztaltabb
-
Head88
addikt
Sziasztok,
Egy kis segítségre/infóra lenne szükségem.
Röviden a történet:
2016 nyarán vettem másodkézből egy fél éves Elitebook 820 G2 gépet sorozatszám alapján regisztrált 3 éves onsite garanciával. Sajnos se számlát se garancialevelet nem kaptam hozzá.Az utóbbi 2,5 évben 4 alkalommal kellett alaplapot, ventit és hűtőbordát (ezt így kompletten) cseréltetnem a gépben. Mindig ugyanazzal a problémával.
A gép interferenciás zajt ad ki a hanszórón és a fülhallgatón keresztül is. Gép indításkor 90B hibakód van és a venti nem indul el.
Minden alaklommal alaplapcsere előtt hardreset és bios frissítés meg volt próbálva, természetesen nem segített. A hp-nak jeleztük a gondot, ők meg szó nélkül küldték a szervizest házhoz. (papírokat egyszer sem kértek)
Utoljára 2018 november elején volt alaplapcsere. Decemberben lejárt a 3év garancia és most januárban újra jelntkezett a szokásos gond. Mivel már nagyon megúntam ezt a folyamatos szervizeltetést, felvettem a hp panaszkezelési osztályával a kapcsolatot és kérvényeztem, hogy cseréljék ki a komplett gépet mert már elegem van ebből az egészből. Természetesen most garancialevelet és számlát követelnek rajtam amivel nem rendelkezek. (az előző tulajt is megkerestem és már nincs meg neki)Tudnátok adni 1-2 tanácsot/infót, hogy jöhetnék ki jól a helyzetből?
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
veterán
-
partymaci
aktív tag
üdv!
HP pavilon notebooknál biosban beálltottam boot jelszót, viszont a full hangerőn megszólaló speaker beep hangja elég idegestő, nem lehet valahogy kikapcsolni?
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
3LVW
csendes tag
Sziasztok,
Édesanyámnak veszek laptopot, HP 250 G6-ra esett a választás. Alapvetően filmnézésre, kis office munkára kellene (és van a családban már ilyen, és tetszik neki). Abban tudtok segíteni, hogy Celeron N4000+SSD vagy i3+HDD kombó érné meg jobban? Tárhely nem kell neki, csak gyorsan menjen a chrome.
Köszönöm a segítségeteket.
-
cyborg X
tag
Szisztok!
Feltelepítettem a xubuntu 18.10 rendszert egy hp 15 típúsú gépre, és nem hajlandó felismerni a wifi modemet.
A kábeles kapcsolat működik. Mit tudok tenni ennek érdekében? -
cyber86
őstag
Közbe megoldódott a probléma. Win 7-et raktam fel és máris van hang.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz cyber86 #48575 üzenetére
Szia!
Itt nézz körül:
[link]Bár én már szívtam a soundmax driverekkel, nekem az segített, hogy más laptopgyártó drivereit próbálgattam aztán egyszer csak jó lett, de ma már nem áldoznék rá időt.
-
HARDVERAPRÓD
-
apollo12
veterán
Hali lenne egy hp 15 au 100nh játékok alatt proci 75Cfok körül megy vga 72Cfok körül megy, érdemes újra pasztázni ?
-
embe
nagyúr
válasz SeniorTilla #48565 üzenetére
Nem fogadsz örökbe? Nekem elég 1060-al is.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy rokonom gépére ( HP Compaq 2230s )-re telepítettem win 10-et de nem akar adni hangot a hangszórón se meg ha rádugok fülest akkor se. Lehet, hogy nem jó a driver amit a win 10 telepít fel rá? Próbáltam win 7-es driverrel is de semmi változás. Valakinek valami ötlet?
-
draco31
veterán
válasz Peter Kiss #48566 üzenetére
Rápróbálok majd, de az hogy a chipset hivatalosan nem támogatja, így kicsi az esély rá.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
veterán
X5-ös M-es BMW-t vagy AUDI A5-öst? Teljesen más kategóriák, más célra valók. Mint ahogy a két említett gép is. Nem lehet őket összehasonlítani.
Az Omenek egyébként nagyon jók, pozitív visszajelzéseim vannak. Sőt, az egyik fiam Karácsonyra is 17-est kapott. Oké, 1070-nel, nem 1060-nal. Amiket említettél felhasználást, az ennek a gépnek alapjárat. Néha meg kell hajtani, hogy a DPF ne kormolódjon el benne .
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
draco31
veterán
válasz Peter Kiss #48563 üzenetére
Ja hát ezért szeretjük az intelt
Akkor megnézem van-e valahol filléres T7200.
Találtam közben más adatot, a chipset ami benne van az T7600-ig támogat, az az utolsó 667-es CPU.[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz Peter Kiss #48561 üzenetére
A foglalatot hogy érted?
Van kéznél egy T7700-as proci, az mehetne akkor bele?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Telekomtol lehetőségem lenne kihozni egy HP Omen Noteboookot (1060 VGA-s)
Esetleg aki vásárolt ilyen gépet megírná, hogy milyen tapasztalatok vannak vele kapcsolatosan? Mennyire ajánlott gépezet.Elsődlegesen, filmvágás,filmnézés, netezés és létöltésre lenne használva. De ha már veszek egy erős notit akkor menne rajta játék is.
Apple Macbook Air retina-t nézegettem még. -
draco31
veterán
Sziasztok!
Compaq NC4400 laptop jelenleg T5500 van benne, támogat-e erősebb CPU-t illetve 1.5Gb RAM van benne, lehet-e bele többet rakni? Nem találok róla listát.
BIOS: 68YHV Ver. F.08ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Tannen
tag
Mi a tapasztalatotok a HP Pavilion 15 szériáról?
Elsősorban sok multimédiás felhasználásra, és napi adminisztrációra kellene. Hordozva ritkán, havi 1-2 x lenne.
Továbbra is a Probook van nálam célkeresztben, de most bekerült ez is a látóterembe.
Konkétan erről lenne szó:
Pavilion 15 -
apollo12
veterán
HP Pavilion 15.7.gen be lehet rakni m.2 ssd-t i3 7100m 940mx
-
taki01
őstag
Szoasztok, most megy vissza 3-szor a HP Omen 15 2017-es gépem mert bevilágítások vannak a kijlezőn. Tegnap jött vissza gép és rajta volt hogy kicserélték a kijelzőt de ebben még több a bevilágítás és ezen már pixel hiba is van. Ez széria hiba vagy addig hisztizzek amíg nem kapok bele egy normális kijelzőt?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Clubforum2 #48552 üzenetére
Igen az
-
Tannen
tag
válasz SeniorTilla #48549 üzenetére
A külföldi gép azt jelenti, hogy a garanciát nehezen fogom tudni érvényesíteni, ezért kerülendő?
Mert amúgy mindenben megfelelne az igényeimnek, meg is venném. -
HARDVERAPRÓD
válasz Clubforum2 #48548 üzenetére
Szia.
Szerintem a vékonyabb, de vedd ki azt nem nehéz és ki is derül. SSD-t tedd a HDD helyére, a HDD-t pedig az optical bay-be. Samsung SSD-vel nem szokott gond lenni, és azok elég jók is.
Üdv -
veterán
-
Clubforum2
tag
válasz Clubforum2 #48547 üzenetére
Tovább olvastam az éjjel. Szóval lehet, hogy vennék egy caddy-t a DVD helyére. Ebbe a 9 mm - és való ugye?
KösziMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Van egy HP 250 G4-em. Jelenleg egy 1 Terrás 5400 RPM-es sima HDD van benne. Hol tudok annak utánajárni,hogy milyen SSD-t fogadna el? 480 Gigásban gondolkodok,de ahogy itt olvasgattam kissé elbizonytalanodtam.
KösziMagyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #48532 üzenetére
Erre senki? Van egy ugyanilyen dokkom, az megy mindkét adapterrel. Teljesen ugyanolyanok. Lehet bármi sansz arra, hogy ez SW és nem HW?
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Tannen
tag
válasz tamas.nick #48543 üzenetére
azt olvastam
telefonon viszont nem kaptam konkrét megerősítést, nem tudták biztosan -
Tannen
tag
Adott ez a laptop:
Probook 450Ha magyar forgalmazótól, gyárilag Win 10-el adják, akkor magyar a billentyűzete?
Vagy ilyen összefüggést ne keressek. -
pityesz1
csendes tag
válasz tamas.nick #48540 üzenetére
Telepítve van a Support Assistant de próbáltam volna manuálisan eltávolítani majd telepíteni a drivert mert nem működik a hangprojektorom a windows 10 1703-ról 1803-ra való frissítése óta.
A Microsoft oldalon ezt javasolták. Itt van a sztori: [link]
Senki nem tapasztalt hasonlót? -
tamas.nick
aktív tag
válasz pityesz1 #48538 üzenetére
Telepítsd fel a HP Support Assistant-ot, az le tudja szedni a gépednek megfelelő drivert.
Próbáltad a géped termékszámát beírni a HP weboldalán és így rákeresni az illesztőprogramokra?Pyttawrx beelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
pityesz1
csendes tag
-
Texasi
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt is de nem találtam megoldást a problémámra, ezért kérdezek.Adott egy HP 650 (Intel) notebook.
Bekapcsoláskor a bekapcsológombon található fehér színű led kb 10 másodpercig világít, majd kialszik. Ventilátor nem pörög fel, semmilyen képet, hangot nem ad. Akkumulátort kivettem, bekapcsoló gombot kb 1 percig nyomva tartottam, memória modult is kivettem. Összeszereltem, a helyzet változatlan. A HP oldalán (más típushoz) azt írják az egy villanás CPU hiba.Van esetleg valakinek valami ötlete erre?
Előre is köszönöm!
Üdv: T. -
Lacc
aktív tag
válasz tamas.nick #48534 üzenetére
Köszi, ki is ment a fejemből a forrasztott cpu verziók.
-
Lacc
aktív tag
Sziasztok!
Engem két kérdés érdekelne.
- HP 840 G2 töltőjének a csatlakozója a HP 840 G1 vagy G3-as szériájával egyezik meg? Azt tudom, hogy a G3-tól már a kisebb átmérőjű csatlakozó van (G3 és Zbook Workstation-nek is ugyanaz a méret)
- HP 841 G1-nél hogyan tudhatom meg, hogy mely proceszorokkal lehetne bővíteni? Most egy i5 4300u-van benne, de ez csak max i7 4600u-ig vagy lehetséges akár i7 5600u-ig is bővíteni? Ahogy látom mindkettőnek ugyanaz a Socket típusa: FCBGA1168 -
korpicschess
veterán
Sziasztok!
Adott egy HP Slim dokkoló. Valamiért az esetek felében nem tölti a gépem (HP 840 G2). Van egy másik ugyanilyen dokkom, amiben más adapter van (18,5V-os asszem), ezt 19,5V-ossal próbáltam most.
A dokkolóhoz mindkettő jó, rá van írva. A gépemet ez az adapter tölti ha direktben rádugom.
Mi lehet a probléma?Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
veterán
-
Jhonny06
veterán
válasz SeniorTilla #48527 üzenetére
Mármint milyen átalakító? Mert 2 csatlakozó van rajta, csak nem működnek egyszerre, ahogy olvasom, ezért kellene valami replikátor.
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Van egy HP 450 G2-esem, de sajnos a jack aljzata nem az igazi, kicsi mozgatásra már dobja is a hangot a hangszóróira, amikor fejhallgatót használnék. Megnéztem youtubeon pár videót és úgy gondolom nem volna túl nagy ördöngősség kicserélni az usb audio port boardot, csináltam már hasonlót is.
Az Ebayen találtam néhány helyen alkatrészt hozzá. Van esetleg ezzel valakinek tapasztalata? Vajon milyen minőség lehet, érdemes beépíteni? -
veterán
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Mi a legolcsóbb megoldás, hogy Probook 430 G2-re két monitort tudjak kötni? Van rajta két csatlakozó, de azt olvasom, hogy egyszerre csak az egyik használható. Dokkolót már nem igazán látok hozzá,de port replikátort se (ami amúgy 40e körül lenne).
-
erer1000
őstag
válasz SeniorTilla #48523 üzenetére
módosítom, "az állapotához képest tökéletesen"
[ Szerkesztve ]
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
veterán
válasz tiapostroll #48520 üzenetére
igen
-
veterán
válasz erer1000 #48519 üzenetére
tökéletesen működik a mai napig, azt leszámítva hogy egyik PCMCIA slot nem működik rendesen, illetve RAM-oknál csak a ram egyik odlalát látja, két oldalú ramból így fele kapacitást lát, de 24/7 üzemeket meg stabilan bírja ha úgy van
Tényleg tökéletes!
-
Godimodi
tag
válasz Godimodi #48514 üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, azt mondták, hogy jelenleg erre nincs garancia, mert a viszonteladó nem regisztrálta a terméket és ezügyben a vásárlónak kell keresni a boltot, ahol vette. Ha jól értelmezem, ennek a vége az, hogy max a Curry's-ben lehet érvényesíteni azt a maradék 6 hónapnyi garanciát.
-
HARDVERAPRÓD
válasz tiapostroll #48520 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tiapostroll
újonc
Üdv! Én éppenséggel segítséget szeretnék kérni Nemrég beszereztem egy NVMe SSD-t a Hp Spectre 13-v101ne laptopomhoz a 128gb-s ssd-helyére egy Kingston A1000 480gb-set. A Hp szerint kmpatiblis a laptop az NVMe SSD-kkel, ennek ellenére a gép valamiért nem igazán hajlandó felismerni az SSD-t. Mindennel próbálkoztam már, fájlrendszert (particiós tábla) mdr ről gpt-re, ssd firmware illetve laptop bios upgrade is illetve alaplapi firmware etc. Áramot kap az ssd, mert melegszik, a csatik tiszták teljesen. Az ssd-n a modifyolásokat asztali gépen sikerült csak eszközölni, mert a laptop windows telepítő illetve linux alól sem volt volt képes felismerni sem, biosba sem és harddisk check után úgy sem, hpgy asztalin telepítettünk rá egy win10-et. Hard Disk (3F0)-ás hibát ír bootnál, illetve biosban az előző inteles 128 gigásat Nem tudom mit tudnék még tenni esetleg. Lehetséges hogy annak ellenére nem kompatiblilis a géppel hogy elméletben igen?
bfkristoff
-
erer1000
őstag
válasz SeniorTilla #48517 üzenetére
nálunk volt egy laptop amirea pohár alján levő maradék pár cent narancs levet burította rá direktbe működés közben az ovis rokon
instant kékhalál, akku ki, felfordítottuk, billentyűzet kipattint, és vártunk egy két napot.
laptop most lesz 21 éves, az eset meg 10 éve volt kb
tökéletesen működik a mai napig, azt leszámítva hogy egyik PCMCIA slot nem működik rendesen, illetve RAM-oknál csak a ram egyik odlalát látja, két oldalú ramból így fele kapacitást lát, de 24/7 üzemeket meg stabilan bírja ha úgy van
szóval remélhetőleg túléli a laptop
[ Szerkesztve ]
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
SZIGMA
aktív tag
válasz SeniorTilla #48517 üzenetére
Jogos, én is úgy gondoltam, csak kifelejtettem a sorból.
(Valószínűleg a kontaktspray-s ötlet okozta sokk miatt.)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
SZIGMA
aktív tag
Szia!
"Mit tudnék csinálni? Esetleg valami kontakt sprét vegyek, és fujjam le az egészet, a gombok alatt is?"
A kontaktspray-s ötletet azonnal felejtsd el! Azzal nagyobb kárt csinálnál!A legjobb,amit tehetsz, hogy kikapcsolod a laptopot, kiveszed az akkut, ha kivehető és a lehető leghamarabb rábízod valakire,aki szétszedi, kiszárítja. Így is jó esély van rá, hogy a touchpad cserés lesz.
-
Dimaj
aktív tag
Üdv. Egy pohár tea ráömlött a laptopra, azon belül is a touchpad sokat kapott. Azóta alig mozog, és Windows ban össze vissza kapcsolat mindent magától, meg van kergülve. Mit tudnék csinálni? Esetleg valami kontakt sprét vegyek, és fujjam le az egészet, a gombok alatt is?
-
Godimodi
tag
válasz SeniorTilla #48512 üzenetére
Közben beszéltem a tulajjal, nincs más garanciapapírja, csak a blokk a Curry's-ből. Holnap felhívom az ügyfélszolgálatot és leírom, mi a helyzet. Egyébként, ha itthon nem érvényesíthető, de a gép megkímélt, mennyi pénzt szabad adni ilyenért (ajánlott egyáltalán?), illetve ha itthon érvényesíthető a garancia mennyit érhet egy ilyen használt gép?
200 körül láttam vegyes felhozatalt GTX1050-es gépekből az aprón több-kevesebb garanciával körítve mindenféle márkából. -
energomatt
senior tag
válasz tamas.nick #48509 üzenetére
Német lesz, de az pont megfelel.
-
veterán
-
Godimodi
tag
válasz SeniorTilla #48510 üzenetére
Az eladója egy blokkot küldött, a Currys-ben vette a gépet.
-
veterán
-
tamas.nick
aktív tag
válasz energomatt #48507 üzenetére
Megnézted, hogy milyen a billentyűzetkiosztása? Falra másznék tőle, egy soros enter, alt gr melletti Í betű.
-
Godimodi
tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion Power gép, ami angliából származik, 6 hónapos. A kérdésem az volna, hogy az 1 év garancia, amit adnak a termékre az itthon is érvényesíthető, vagy csak angliában? Leellenőriztem a gép garanciáját és ez a kép fogadott:
Jól értelmezem, hogy csak az eredeti vásárló tudja érvényesíteni a garanciát és csak abba a boltba szól (nem hivatalos HP bolt), ahol a gépet vásárolták?Köszi
-
energomatt
senior tag
A HP 250 G6 2UB95ES vásárlásán gondolkozom. Két kérdésem lenne:
1. UEFI-s az alaplap, mert erről nem találtam infót?
2. Jó választás otthoni munkára, vagy esetleg mást ajánlanátok inkább helyette? 450Eu -
törölt tag
Sziasztok!
6930p-re feltettem a Windows 10-et. A fényerőt nem tudom állitani se csuszkán, se máshol. Nem reagál rá a képernyő. Melyik drivert kellene feltennem/frissitenem?
Az eszközkezelőm: [kép] -
embe
nagyúr
válasz dajkapeter #48500 üzenetére
Azért írtam....pár éve az akkor korszerű játékos gépem ha ennyi idő alatt bootolt volna be, tapsoltam volna örömömben...
Elkényelmesedtünk. Sok laptop megfordul nálam...nagyon sok.
A feleségem néha ha egy régebbi modellhez ül le, rákérdez hogy ok.-e, mert olyan lassú a gép.
Mondom minden rendben, csak megszoktad az ssd-s, 8GB-os gépeket. Ja meg i5-ös procik vannak ezekben általában.Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Suzuki topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Lenovo Thinkpad L14 Gen3 AMD Ryzen 5 PRO, HUN billentyűzet, csere és beszámítás is VAN!
- Dell Precision M4800 backlit billentyűzet, ventik
- Dell Precision 5540 aksi ès palmrest-touchpad UK
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 2TB NVME SSD
- Exkluziv-6 Magos-Ryzen5-Dell 5515-15.6"FHD,IPS-8G DDR4-512G SSD-Magyar Világitós-4 órás-Mesés ár-Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest