Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz tamas.nick #50645 üzenetére
Szia !
Sikerült , köszi. Pont ugyanez a menü volt nálam is.
-
hallador
addikt
válasz tamas.nick #50626 üzenetére
Linux-al nincs ilyen baj, nálunk van egy halom ilyen gép. És semmi gond nincs velük. Persze ha hardver hiba, akkor az már egyedi kérdés.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
válasz tamas.nick #50623 üzenetére
Régi driver verzió visszaállítása?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz tamas.nick #50621 üzenetére
Esetleg VGA driver?
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
csubuka
addikt
válasz tamas.nick #50283 üzenetére
Köszi, érdekes :-) Mondjuk ez azokat a noti procikat nem támogatja, ami a Probook 650 G1-ben fellelhető, ahogy a kompatibilitási listát néztem.
-
veterán
válasz tamas.nick #50194 üzenetére
Ez igaz, ettől függetlenül nem optimális a kettőt keverve használni, ahogy a példa is mutatja
-
HARDVERAPRÓD
válasz tamas.nick #50194 üzenetére
Igen ez igaz, és amit írtok az is, én tévedtem, valóban az L-es ramok tudják a dual feszültséget, elnézést mindenkitől.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz tamas.nick #50188 üzenetére
Nem igaz. Vannak olyan rammok amik dual voltage támogatással rendelkeznek és olyanok is amik nem. Ez nem olyan, hogy lefele kompatibilisek.
1. LINK, ez dual.
2. LINK, ez nem dual. Szerinted ez működik 1,35V-ként is??
Tuti nem[ Szerkesztve ]
-
rosejbli
senior tag
Sajnos ott sem működik, ezek szerint mindenképp szét kell szednem.
A csavart fedő kis gumitalpak ragasztva vannak, vagy csak ki kell pattintani?
Illetve ha ragasztva vannak, akkor mivel lehet visszaragasztani, hogy később is lejöjjön? -
dewill79
tag
Ott a pont!!
"A DDRxL RAM-ok dual voltage támogatással rendelkeznek, 1.5V és 1.35V-on is tudnak működni." -
iFriend77
csendes tag
válasz tamas.nick #50091 üzenetére
Akkor jó eséllyel az én gépem is olyan amibe nincs dedikált radeon.
Próbáltam másik ddr3L ramokkal is, nem kompatibilis sem hynix ddr3L sem más típusu ddr3L ramokkal sem. Sem úgy hogy mellé rakom, sem úgy ha a gyári helyére. Ergó mindegy a gépnek hogy ddr3 vagy ddr3L mert egyiket se fogadja el csak a gyáriját -
Pano
addikt
válasz tamas.nick #49813 üzenetére
Körülbelül 36-ot?!
-
veterán
válasz tamas.nick #49088 üzenetére
Régebben az Adata-kat nem szerették a Probookok, most nem tudom, van-e ilyen nyűgjük, inkább márkásabbakat teszek bele ,ha kérik. Intel, Toshiba, Samsung
-
hallador
addikt
válasz tamas.nick #48976 üzenetére
Telefon HP Magyarország, honosítás. És utána mehet a CarePack. Aminek akkor van értelme, ha 5 évre bővíted. NBD ProBook-ra nincs magánszemélyeknek.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
dioka7
senior tag
válasz tamas.nick #48906 üzenetére
Áááá értem. Nagyon köszönöm!
-
veterán
válasz tamas.nick #48640 üzenetére
Mert a magyar piac jelentéktelen, ide nem terveznek külön billentyűzetet. A költséghatékonyságban annyira nem hiszek. Ha erről lenne szó, nem lenne minden géptípus billentyűzete más és más. De lehet,hogy az is közrejátszik...
Érdekes, hogy a DVD-nél senki nem említette a költséghatkényoságot, mint ok.
[ Szerkesztve ]
-
bajuszatti
tag
Nekem szerencsére az Y mellett van a hosszú Í.
-
krisz4b70
aktív tag
Költséghatékonyabb, így csak egyféle billentyűzetet kell gyártani.
-
Tannen
tag
válasz tamas.nick #48543 üzenetére
azt olvastam
telefonon viszont nem kaptam konkrét megerősítést, nem tudták biztosan -
pityesz1
csendes tag
válasz tamas.nick #48540 üzenetére
Telepítve van a Support Assistant de próbáltam volna manuálisan eltávolítani majd telepíteni a drivert mert nem működik a hangprojektorom a windows 10 1703-ról 1803-ra való frissítése óta.
A Microsoft oldalon ezt javasolták. Itt van a sztori: [link]
Senki nem tapasztalt hasonlót? -
Lacc
aktív tag
válasz tamas.nick #48534 üzenetére
Köszi, ki is ment a fejemből a forrasztott cpu verziók.
-
energomatt
senior tag
válasz tamas.nick #48509 üzenetére
Német lesz, de az pont megfelel.
-
Memora
senior tag
válasz tamas.nick #48464 üzenetére
Köszi, már megvan, tényleg ez volt a probléma
Fancy quote placeholder
-
donjohnson
addikt
válasz tamas.nick #48464 üzenetére
nem tölti be a képet.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Peter Kiss
őstag
-
őstag
válasz tamas.nick #48081 üzenetére
+(#48082) hallador:
Kicsit megkésve, de köszi!
-
nandow
aktív tag
válasz tamas.nick #48020 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült!
Lenne még pár kérdésem. Akinek hasonló gépe van (probook 450 g5), annak is picit lötyögősebb a tápkábel dugalj, miután bedugja a laptopba?
Az fn billentyű segítségével előhozható funkciók közül a fényerő növelése/csökkentése nem működik. Kell ehhez valami plusz program? A többi funkció megy (pl. hangerő fel/le, némítás, bill. világítás stb.)
-
mis69
tag
válasz tamas.nick #48042 üzenetére
Kb. fél éve és igen mindig. Az előző Dell gépemnek egyrészt meg tudtam nézni a venti fordulatszámát és az le is állt pl. "alaphelyzetben". Ahhoz vagyok szokva ha nincs terhelésen a proci akkor ne menjen a venti. Úgy látszik akkor ehhez kell szoknom csak ez így magasabb fogyasztást is jelent.
-
hotian
tag
válasz tamas.nick #48022 üzenetére
Ezt a Q85-öt megnézem honnan lehet leszedni, úgy látom ez egy firmware pack.
-
hotian
tag
válasz tamas.nick #48020 üzenetére
Köszi!
Gondolom nem a "01.03.00 Rev.A" bios van neked fent.
Szerintem nekem valamit elcseszett a bios frissítés, amikor először csináltam utána sötét kép és csipogás, aztán fel tudtam vele boot-olni. Amikor most rámegyek a bios-ban a frissítésre a régi bios-t ajánlja fel.
Végigcsináltam mégegyszer a frissítést biztos ami biztos alapon, de ugyan az: nincs figerprint rész. -
nandow
aktív tag
válasz tamas.nick #48005 üzenetére
Pontosan mit és hol kellene állítanom a biosban?
-
Tanisz
senior tag
válasz tamas.nick #47958 üzenetére
Köszönöm a megerősítést
http://projekt.azigazikincs.hu/ ''Homo loquax nonnumquam sapiens''; "Nam et si ambulavero in valle umbrae mortis, non timebo mala, quoniam tu mecum es. Virga tua et baculus tuus, ipsa me consolata sunt. "
-
albi31
aktív tag
válasz tamas.nick #31804 üzenetére
hát sajnos nagyon nem tudok innen.
-
albi31
aktív tag
válasz tamas.nick #31797 üzenetére
az baj,mert azzal igazolja az ember,hogy alkatrészt cserélt,így van?
-
albi31
aktív tag
válasz tamas.nick #31793 üzenetére
de ez nem kijelző probléma,nálam eddig mindig kábel volt,vagy megtakarítottam az érintkezőket,és jó volt minden.... a kábel meg garanciás,megkaptad a régit?
-
albi31
aktív tag
válasz tamas.nick #31791 üzenetére
nekem úgy tűnik,hogy nem cserélték ki a kábelt,vidd vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest