Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
veterán
válasz Gergello #51947 üzenetére
Jaja, ez tetszett nekem is a legjobban eddig. A karbon minta és a piros X nagyon dögös
Ahogy elnézem, még az aktuális 17-cb sorozat fut, amilyen nekem is van.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz Gergello #51945 üzenetére
Remélem nem 17-es Oment használok, és ha lesz az újból, akkor átülök rá. Az ezelőtti design volt a legszebb szerintem (ahol X alakban volt egy piros csík a tetején, karbon mintával körbevéve), és annak volt a legmasszívabb a kasztnija, az újak folyamatosan gyengülnek.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Gergello #51381 üzenetére
Dehogy vicc, hasznos program az Omen Command center. A gépek generációs fejlődése miatt a 9th gen.-esek már sokkal jobb hőelvezetéssel rendelkeznek, mint a 8-asok, de fejlődött az Omen sorozat is, nem kicsit.
Az hülyeség, hogy a HP-nak addig jó, amíg nem jár le a gari. Nézd már meg az 5-6 éves gépeket, amik a mai napig hibátlanul futnak.
A hűtésnek nem sokat ér a hűtőpad, egyik gépnél sem. Az a lényeg, hogy tiszta legyen a két venti és a hűtőbordák, és ne legyen 2 éves használt gép eladva 6 hónaposnak, mert ott már szét van száradva a hűtőpaszta. A tulaj meg csak les, hogy miért...
-
hallador
addikt
válasz Gergello #51332 üzenetére
Ez nem Asus topik. De az Asus-nak saját oldala van erre. Ami van az van, ami nincs az nincs.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Gergello #51330 üzenetére
A Delta és a többi is innen veszik. A másik az Europarts ahonnan veszik. Nem bonyolult ezekre rátalálni.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
veterán
válasz Gergello #51172 üzenetére
A natív felbontás mindig a legjobb. A felskálázásnál is natívban megy, csak a windows szoftveresen felméretezi az ikonokat, szövegeket, stb.
-
veterán
válasz Gergello #51170 üzenetére
Probook 470 HD+ felbontással jobb lenne neki. A FullHD 17"-on is sok lesz, sokat nézve elfárad a szeme, ha idősebb. A HD+ csak 1600x900.
-
törölt tag
válasz Gergello #51045 üzenetére
Igen, én is éreztem, hogy ez az Emag zsákutca. Bár volt pozitív vásárlásom náluk, de notit nem merek tőlük venni. Nagyon sok negatív véleményt lehet olvasni erről a shopról.
Ez az OMEN viszont tetszik, és a HP Renew programja is megbízhatónak tűnik (az eladó meg végképp ). Én úgy láttam, hogy ezt a gépet itthon nem forgalmazták, de a hirdetésben magyar bill. szerepel, OEM Win, szóval szerintem mindegy is. Ez az OMEN sokkal jobb ajánlat, mint a Bestbyte PAVILION GAMING 15-DK0013NH notija 325e Ft-ért (csak 8 GB, freeDOS, butább kijelző, igaz 3 év gari).
Átgondolom!
-
Molk
tag
válasz Gergello #50996 üzenetére
Az hova melegszik?
Nem vonom kétségbe, hogy mások jobb összeszerelést simán kifoghattak.
De számomra a 95C-os CPU melegnek számít (Ezt gyári állapotban 10 másodpercen belül elérte, 100%-os terhelésen és manuálisan tartott 100%-os ventillátorral).Egyébként pedig meg lehet nézni, hogy másoknál is vissza kellett vegyena gép a teljesítményből, hogy ne főjjön meg.
A Notebookcheck-es tesztnél is a Dell majdnem 20%-al lehagyta a HP-t Cinebench R15 CPU Multi-tesztben ugyanazzal a i5-8250U CPU-val.
HP - Intel Core i5-8250U 588 Points
Dell - Intel Core i5-8250U 696 Points -
veterán
válasz Gergello #50942 üzenetére
Igen tudom. Vajon honnan vannak ezek a gépek? És mindig csak egy modellcsalád? A bolti ár feléért-harmadáért? 100% hogy illegális forrásból.
-
pataig
tag
-
pataig
tag
válasz Gergello #50937 üzenetére
Elhoztam a gépet.... Sajnos az előző gépem egyik percről a másikra megadta magát (HP 250 G5 laptop, i5-6200U processzorral, 15.6", Full HD, 4GB, 1 TB, AMD Radeon R5 M430 2GB).
A probook-nak szerintem szebb a képe, de ez nyílván egyéni megítélés.
100eft volt fél év garival.Szép külsővel.Gyár win 10 pro van rajta.(#50938) Gergello: biztosan igazad van, de azért az ár is fontos számomra, s ez elég kedvezőnek tűnt ennyiért...
Csak remélnykedem, hogy megbízható ez a típus (probook). -
veterán
válasz Gergello #50940 üzenetére
HD felbontású nem volt, félreolvastad
A HD felbontás nem fullhd
Igaz ez benragadt új volt, csak gari minden már lejárt rá. - ilyen nincs. Ha új, akkor van rá 3 év garancia (mindegy mennyit állt, a számlával / garjeggyel igazolod a vásárlás dátumát), ha nincs, akkor több, mint 3 éves használt gép. Ha nem kaptál számlát róla és új volt, akkor illegális forrásból van, azért mondták azt neked, hogy nincs rá garancia. Ezekkel a dolgokkal vigyázni kell.
-
veterán
válasz Gergello #50938 üzenetére
Ez igaz, de a Zbook drágább lesz. Zbook-ból nem nagyon volt HD felbontással
Én most adtam el 3 db 650 G2-t ezzel a konfiggal:
HP Probook 650 G2 - i5-6200U, 8GB, 256SSD m.2, FHD, Intel HD Graphics, DVD, fingerprint, W10pro
149 900.-volt áfával, számlával, garival, szép állapotban.
Szerintem nem volt gond a kijelzővel, nem IPS, nyilván nem lesz olyan, mint egy Zbook. Sima felhasználásra tökéletesen megfelel. Kicsit vastagabb és nehezebb a 450-esnél, cserébe sokkal masszívabb a gépház.
-
wreakz
tag
-
veterán
válasz Gergello #50763 üzenetére
Műanyagabb, gyengébb a burkolata. A kijelzők között is van különbség. Az Omen sokkal jobban néz ki plusz színes bill. világítás. Minden otthoni felhasználásra szánt gépnél ott van az í jobbra lent már. Előbb-utóbb el fog jönni az ideje sztem az üzleti vonalon is, vagy rájönnek mekkora hülyeség és visszaáll a normális rend
Én asztali gépnek használom, 32-es monitorral és külső perifériákkal. A hűtésétől féltem egy kicsit, de az i7-9750H, 16GB, GTX 1650 konfigot nagyon jól lehűti, és nem is hangos.
-
apaszka
veterán
válasz Gergello #50652 üzenetére
HP ügyfélszolgálat Mész@ros M. vette fel. Mivel rögzítettek engem, én is rögzítettem a beszélgetést. Mikor mondja az automata a tényét és is szintén mondtam.
De a lényeg , hogy azt mondja, küldi 2-3 napon belül a futárt. ... Megnézte rendben van a garancia, sőt a papírokat se rakjam be mellé mert beazonosítva van!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
válasz Gergello #50638 üzenetére
Jogos kérdés. Ha sötétben dolgozol és kikapcsol a világítás, nehéz megtalálni a billentyűt a gépelés kezdetekor, stb.
A biosban érdemes ránézni, ott szokott lenni ilyen funkció. Nekem az Omen Command Centerben lehet beállítani, hogy meddig világítson, ha jól emlékszem...
-
veterán
-
veterán
válasz Gergello #50571 üzenetére
ITT próbáltad?
https://support.hp.com/hu-hu/contact/laptopsvagy telefonon itt:
https://www8.hp.com/hu/hu/contact-hp/phone-assist.htmlHP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
hallador
addikt
válasz Gergello #50517 üzenetére
Ameddig otthon éltem én tőlük vettem, és Ők mondjuk bontatlan csomagban adják. Rendes HP part-ként érdemesebb hivatalos forrásból rendelni, ebben igazad van.
-
hallador
addikt
válasz Gergello #50515 üzenetére
Persze, írj egy e-mailt, pl a Humansoftnak, meg a Delta-nak beszerzik neked, 8 - 10 000 Ft, szóval inkább rendeld meg az ebay-ről.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
hallador
addikt
válasz Gergello #49839 üzenetére
Nem lesz ilyen. Ma a legjobb minőségű HP a ZBook. De nem annyira jó mint az EliteBook 8x70 volt, az volt a HP notebookok aranykora, az NC/NX korszakon felül. Az egyetlen gyengéje a kijelző volt. ZBook felett minőségben nincs HP mostanság.
-
veterán
válasz Gergello #49432 üzenetére
Sok tapasztalat még nincs vele, most egy van raktáron Zbook 17 G5-ből, ez nem nagy konfig, de így is 570e. Más árkategória, mint az omen.
A kis spectre-k nagyon jók, sokat eladtam belőlük, jók a visszajelzések. Feleségemnek is ilyen van, hibátlanul megy. Én tollat soha nem használtam, nincs vele tapasztalatom. Kétféle toll van, egy butább és egy okosabb, a neten biztos találsz róluk tesztet.
-
veterán
válasz Gergello #49429 üzenetére
Ha igazad van, akkor én sem értek hozzá pedig a kisebbik fiamnak is omen 17-ese van 1060-nal. Sosem akad meg rajta semmi, az enyémen sem. Igaz én nem is játszok annyit. Nekem a proci teljesítménye számított elsősorban, ettől lejjebb már nem adnám.
Egyébként nem csak játékra veszik, grafikai munkára is. Nem egy Zbook, de sokkal olcsóbb, és a GTX-ek elviszik a graf. programokat is hibátlanul. Egy profi felhasználónál sokat számít a teljesítmény, és hidd el, ért is hozzá.
A te géped még a régi sorozat, próbáld ki az újat.
-
veterán
válasz Gergello #49425 üzenetére
Nekem is Omenem van, 15-ös. Nem tapasztalok különösebb melegedést, és nagyon halk a gép hűtése. Ha meghajtod nyilván fúj, mint minden erőgép, de ez természetes. Ebben mondjuk i7-8750H van, tapasztalataim szerint komoly különbség van a 7. és 8. generációs procik és az egész platform között (teljesítményben és energiagazdálkodásban). 144 Hz-es kijelzője van, nincs bleeding, foltosodás rajta. A képe olyan, mintha festve lenne, nagyon homogén.
Érdekes, hogy többen írták már ide a fórumra, hogy az omen melegedős, nekem viszont 1 ügyfél sem jelezte ezt vissza, még az olcsó i5-ösöknél sem. Pedig volt 1060, 1070-nel is jónéhány darab. Most vagy azok jók amiket én adtam el, vagy azok rosszak amikről a tulaj írja, hogy melegszik
-
KAMELOT
titán
válasz Gergello #49425 üzenetére
Lényegében az ár arra a konfigra vonatkozik amit linkeltél Omen, csak 8Gb rammal. Többi ugyan az.
Az a helyzet, hogy ilyen konfiggal ez a legolcsóbb. Persze van dell 2060-al, de az már 1650€.
Olvastam tesztet erről a pavilionról 70-75C játék közben. Okoz valami gondot ez a hőfok?V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
-
HARDVERAPRÓD
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz Gergello #47527 üzenetére
nem kell aggódni, nem komoly probléma ez ma már, én évek óta ssd-n tárolom az adataimat a gépemben, nincs probléma
persze van külső hdd-n mentés, de nem volt rá szükség
Egyébként, és ez fontosabb: a Zbook-ban van HDD és msata hely is
http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c03985204
59. oldal, de van nekem most is ilyen gépem, ebben is van
-
HARDVERAPRÓD
válasz Gergello #47525 üzenetére
Szia!
Leírásod alapján nem kell nagy hely neked, akkor nem tennék bele hdd-t, egy hangyányit lassíthat. esetleg 3. opcióként tennék bele egy másik 256gb ssd-t, vagy ha elég akkor 120-ast. Laptopnál még a súly is számíthat, illetve akksi kapacitásban is jelenthet valamennyit az ssd használata.
Üdv -
veterán
-
koshmar
addikt
válasz Gergello #19253 üzenetére
Ha már emlegettek.
Nekem 4525s van.
Ha este fel lett töltve 100-ra az akksi, másnap délután olyan 97%-ról indul nekem is.
Max. fényerővel, kiegyensúlyozott profilon, LAN-nal netezve olyan 1 óra alatt lemerül.
Már több mint 8,5% az elhasználódása... 4 hónapos a gép, 90%-ban hálózatról megy.
Akksi garanciában cserélve lesz.Viszont érdekes, hogy mindent a minimumra véve, filmnézés közben több mint 2 órát is kibír.
Egy jó akksival felszerelt ugyanilyen gép kb. 2,5-et.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
pumukli23
senior tag
válasz Gergello #19253 üzenetére
Amikor azt írtad egy hónapja van Nálad, azt hittem úgy érted, hogy használtan vetted. Kicsit félreértettem ezek szerint
Majd probook tulajok megosztják az akkus tapasztalatokat, de a ~két és fél óra kb jónak tűnik.
Azt szokták ajánlani, hogy havonta 1-2 alkalommal merítsd le teljesen, és minden töltésnél hagyd maxig töltődni. Általános használat mellett, pedig ne hagyd 15-20% alá merülni.
üdv[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz Gergello #19249 üzenetére
Ez egy alig használt aksi, még nincs egy éves, szóval ha valami gyanúsat tapasztalsz, beküldheted szervizbe kivizsgálásra (~2 hónapig még garanciális).
Nálam is 0mV-ot ír ki az első cellára, és még sokaknál.. ezt nem tudom miért.
Egyébként mennyit bír egy töltéssel pl kiegyensúlyozott profilon, wifivel?Majd Tibii91 biztos olvassa a fórumot, ugyanilyen gépe van, és az akkuval van neki is valami gondja, hátha tud segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest