Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxa
csendes tag
válasz mrmegtette #22098 üzenetére
Sziasztok!Én is rendeltem ebből a webshopból!Az ebayen nem találtam olcsóbban sajnos!Én egy ilyet rendeltem http://www.newmodeus.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2_5&products_id=345.
9 nap alatt itt volt. -
mrmegtette
tag
válasz BangoSkank #22096 üzenetére
Faja, pont ezt találtam én is, csak a shippinget még csekkoltam, mikor irtál. Ok, visszatérünk rá, írtam még mailt a swissparts.hu-nak meg az http://at.eetnordic.com -nak is, várom a válaszokat és visszajelzek.
-
mrmegtette
tag
válasz mrmegtette #22094 üzenetére
Kicsit jobban utánajártam és találtam ilyen megoldást:
2nd HDD Cable kit for HP dv7t-6000, dv7-6000 series,dv7qte
$28.95 + szállítás MO-ra: Zone Rates (Shipping to HU) $16.95
[link]Azért ennél jó lenne valami olcsóbb megoldást találni.
-
BangoSkank
tag
válasz mrmegtette #22094 üzenetére
Itt találsz hozzá kábelt, lehet ebayen is lesz hasonló néven. Ha találsz ebayen olcsóbban, akkor légyszi szólj, legutóbb amikor kerestem nem találtam..
Ha pesti vagy rendelhetünk együtt, megoszlik a posta..ebayen: hdd cable hp -re dobja a legtöbb találatot
[ Szerkesztve ]
-
mrmegtette
tag
HP Pavilion DV7 6103eg -hez kellene nekem a 2nd HDD keret mellé egy adatkábel. Sajnos a leírásokban nem találom, hogy mi ennek a kiegészítőnek a neve, így elég nehéz szert tennem rá. Gondolom HP szervízben segítenének, de nem akarok rá 20k-t kiadni, mikor ebayről lehet rendelni párezerért.
Valaki esetleg tudna segíteni, mi ennek az alkatrésznek a pontos megnevezése, tipusa?
Köszi
Esetleg ha a leírást valaki átbogarászná és többmindent találna
[link][ Szerkesztve ]
-
gapapa
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Szert tettem egy új hp pavilion dv6-3150eh notira, a problémám az, hogy a hűtőventillátor nem egyenletesen dolgozik, hanem lüktetésszerűen. 2 másodpercenként elindul és mintha leállna vagy lelassulna. Ez természetes jelenség lehet?
A proci AMD Athlon(tm) II P340 Dual-Core,
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz Magnum_ #22089 üzenetére
Inkább egyszer ráköltök normálisra, minthogy később gond legyen vele
Én is 60 gigara vagy nagyobbra gondoltam.
Csak nem tudom, hogy mi az amilyen funkciókat támogat még az alaplapom.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Magnum_
nagyúr
válasz Bdanyy #22088 üzenetére
mennyit szánsz rá? mekkora kell? 60GB alá ne menj.
nekem A-DATA van, semmi kiemelkedő, de kurvagyors, néma, stb, de vannak már annál sokkkkkkal jobbak is.
nem tudom, hogy befojásolja-e, de én is a caddyben tartom a hdd-t és eredeti helyen van az ssd.
I humbly and respectfully decline™
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
HP 8530w-be szeretnék a dvd helyett ssd-t tenni.
Milyen típusokat érdemes megnézni, illetve elkerülni?
Másik topicban tanácsolták, hogy a dvd helyére a hdd menjen caddyben, így az ssd
gyorsabban tudna működni. Ez tényleg ennyire befolyásolja a sebességet?Köszi előre is
más:
Akkum teljesen tönkrement, kéne új, ebayes 6-8 ezres akkukkal van valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
JColee
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy 4330s laptopot karácsonyra (lw812ea), win7-et raktam fel rá, de a driverekkel gondban vagyok. Nagyjából sikerült összevadászni a megfelelő drivereket a géphez, de Bluetoothra valamiért még mindig sárga felkiáltójelet ír ki (windows szerint a driver up to date, de valamilyen problémát érzékel (problem detected with generic bluetooth adapter/ generic bluetooth adapter is not work properly)
Ezen egy keyboard_filter_01 eszközhöz nem talál drivert (bár ezt már eszközkezelőben nenm jelzi, hogy hiányolja). Ahogy utánanéztem a quick launch button telepítése megoldja a problémát, de ehhez a modellhez itt nem ajánlja fel ezt a progit.
Jobb érthetőség kedvéért ide feltöltöttem egy képet.[ Szerkesztve ]
-
vnandor
csendes tag
Sziasztok!
Sok-sok guglizás és fordítás után találtam egy angol fórumot ahol leírták hogy úgy lehet dupla koppintással letiltani a touchpadot ha a synaptics driver "futtatás rendszergazdaként" telepítem fel (win7) majd a telepítés után restart.
Most már végre működik minden funkciója az új hp pavilong g6 1202eh-nak! Remélem ha másnak is ilyen problémája lesz ez a hozzászólás segít majd.
Boldog Karácsonyt!peace!
-
Thusor
őstag
Hp elitebook 2540p alatt hogyan tudnám a TPM chipben tárolt jelszót, ujjlenyomatot törölni, mert az egyik gép a páromhoz kerülne, amelyiket én használtam...de hiába telepítettem újra a Windowst és konfiguráltam be egy új felhasználót a Protection Toolsban. Most jelenleg 2 felhasználó van benne, én és a párom. De azt szeretném, hogy csakis a párom újlenyomata és jelszavával lehessen belépni a gépre, valamint a Biosba is.
A másik kérdésem az lenne, hogy VGA porton keresztül, hogy lehetne rávenni az Intel HD szoftvert rávenni arra, hogy 1680x1050 felbontásban küldje ki a jelet a külső monitorra, nem hajlandó ezzel a mérettel dolgozni.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Gery15
addikt
Sziasztok erről a gépről mi a véleményetek? [link] Érdemes meg venni? Leginkább filmnézésre, lemezek írására, office használatra, net-re lenne használva.
HyperX
-
rmartin94
aktív tag
-
sztivics
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem:
ProBook 4535s noti újratelepítése közben akadtak problémáim.
A win7-et recovery partícióról a hp recovery manager program segitségével kezdtem el újrahúzni, szépen felment a rendszer, majd a hp segédprogramok kezdtek el automatikusan települni, eközben jött egy áramszünet... és azóta újraindításkor ez a hibaüzenet fogad: "hiányzó bootmgr..."
A rendszer nem indul el és a recovery managert sem tudom elérni f11 megnyomásával. -
Graphics
Jómunkásember
válasz iceman1988 #22068 üzenetére
Töltő lesz a gond, aksival gondolom megy a laptop.
-
Syl
nagyúr
válasz iceman1988 #22068 üzenetére
Ezt eddig nem írtad! Így persze nem valószínű, hogy aksi gond lenne.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
1nsan1ty
tag
válasz pumukli23 #22056 üzenetére
Igazából napközben már rájöttem, hogy nem csak a lehjatásra sötétedik be, hanem ha a gombot megnyomom, akkor is. Azt hogy az alvó állapot sikerül-e neki, ezt ő dönti el, vagy a windows. Pont amikor szépen elcsendesedne a gép és alvó állapotba kerülne, ez nem történik meg. Mintha az utolsó lépést nem tudná végrehajtani. Most újra telepítem a windowst, hogy mi történik, a friss driverekkel minden eszközhöz, és majd kiderül. Én ezt továbbra is szoftveres problémának érzem.
-
Syl
nagyúr
válasz iceman1988 #22066 üzenetére
Szerintem inkább aksi probléma.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
rmartin94
aktív tag
Lenne még egy kérdésem: Miért van az hogy a Start menüben kétszer kell a Leállításra kattintanom azért, hogy leálljon a laptop? Elsőre le kéne neki elvleg. Még mindig a Compaq 6720s-ről van szó.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
eastsider
nagyúr
válasz mrmegtette #22063 üzenetére
aztmondtam ""pereg", de nem biztos, hogy elő fog jönni".. nyomkodta egy darabig, nem jött elő aztán mondta, hogy oké, csere.
-
eastsider
nagyúr
nekem a 6930p csinál olyat néha, hogy ha leveszem dokkolóról bekapcsolt állapotban, nem ébred fel a monitor.... de ez csak több nap üzem után szokott előfordulni
akkor akksi ki-be....[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz 1nsan1ty #22055 üzenetére
Ami működik azt nem piszkáljuk, különben közbe szól Murphy. (Persze ha muszáj volt egy bios frissítés, akkor megértem.)
Én a fedél lecsukására nem szoktam alvó állapotba tenni, csak kikapcsolja a kijelzőt és teszi a dolgát csendben.. Így a véletlen alvó állapotok számát lejjebb csökkentheted, de hasznos tanácsom sajnos nincs bios downgrade terén..[ Szerkesztve ]
-
1nsan1ty
tag
Sziasztok! Egy Hp 4330s gépem van. Feltettem a legújabb bios-t, nos azóta alvó állapotba nem lehet küldeni a gépet mindig. Sőt inkább gyakran. a főkapcsolóra ill a fedél lehajtására van beállítva az alvó állapot. Valamikor sikerül, és a főkapcsoló újbóli megnyomásakor és felébred. A gyakori az amikor nem. Elsötétül a kép, megy a venti, világítanak a ledek... De nem megy alvó állapotba, de a nagyobb baj hogy vissza sem lehet hozni, csak kikapcsolással, és így minden dolog nagyrészt elveszik amin éppen foglalkoztam, ill meg volt nyitva. Régi Bios-t nem lehet visszatenni úgytudom, ill a biosnál ez van írva... tanácstalan vagyok. 64bites win 7-et használok. frissítettem minden drivert amit tudtam, sp1-et is feltettem, energiagazdálkodással kapcsolatos dolgokat is átnéztem. megoldás nem született. Szóval vigyázzatok a bios frissítéssel, mert tönkre vágja a gépet. (az én szempontomból nézve ez elég nagy hiba). Elég ha nem figyelek és szeretném alvó állapotba küldeni, mert nem szeretném kikapcsolni... és vagy sikerül, vagy nem.
Azért minden ötletet szívesen veszek, és megköszönök. -
Thusor
őstag
Windows 7 Home Premium 32 bites rendszerhez kapott serial, jó a 64 bites verzióhoz is?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
mrmegtette
tag
válasz vnandor #22050 üzenetére
az enyémen is van led, igaz pirosan világít ha kikapcsolom (dv7) és semmi spéci program nem kell hozzá, csak ezek vannak fenn (meg a synaptics driver v7.5), amivel tiltani és aktivizálni tudod nálam az a trayben jobb gomb a synaptics ikonon és "Koppintás a kattintáshoz" opció
-
Graphics
Jómunkásember
válasz iceman1988 #22043 üzenetére
Nekem kb két napja szállt el a G62-es töltője, szakaszos sípoló hanggal, elektronika, kuka lett, illetve még gariban csere. de ott egyik nap még töltött másik nap már nem
-
laccy88
senior tag
üdv!
Valakinek van hp nc6400-as gépe win7-tel? érdekelne milyen drivereket használ. -
vnandor
csendes tag
válasz mrmegtette #22045 üzenetére
már felraktam ezeket a progikat és sajnos semmi. :S az Fn +Esc bill kombó sem csinál semmi különöset.
peace!
-
vnandor
csendes tag
Sziasztok!
A minap vettem egy HP Pavilion g6-1202eh notebookot. freedossal, de már raktam rá win7 64bitest. Nem adtak hozzá driver cdt, ezért mindent külön egy másik laptopról kellett letölteni mert a wfit meg az ethernet kártyát sem ismerte fel, szal mindent beszereztem a hp oldaláról és minden működik már kivéve egy dolog,
A touchpadot ki lehet kapcsolni egy "duplakoppintás"sal, amit egy touchpad bal felső sarkán kell megtenni és ha kikapcsoltuk egy pici fehér led jelzi h megtörtént a dolog. De sajnos ez a funkció nem működik. raktam fel Synaptics touchpad kezelőt de azzal sem működött, pedig a HP oldaláról szedtem le :/
Tudnátok segíteni ebben a problémában hogy milyen progi ismerné fel ezt a funkciót?
Köszönöm szépen a segítséget!
üdv Nándihttp://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?product=5192765&lc=hu&cc=hu&dlc=hu&os=4063&softwareitem=ob-100091-1&sw_lang=
peace!
-
iceman1988
tag
Sziasztok!
Van egy alig 1 éves HP G62-es notim. A probléma a következő. Rádugom a töltőt, tölt egy ideig majd pedig egyszerűen lekapcsol a töltés. Kimértem műszerrel a töltőt és rendben van. Maradt a noti, hogy abban van a hiba...? A kérdés már csak az hol? Ha esetleg tudna valaki segíteni ebben a kérdésben nekem azt nagyon megköszönném!! -
-
eastsider
nagyúr
elitebook 6930p
fedélt záró mechanika
ha az egyik pöcök folyton kipattan a zárból akkor jöhet a zárcsere? (gariban)
(nem nyitogattam sokat)[ Szerkesztve ]
-
Etzel
aktív tag
válasz Bloodrayne2 #22027 üzenetére
Éppen ez az, hogy egyáltalán nem látok benne Bt-re utaló jeleket, akár mit és akár hogyan telepítek (már amit enged és sikerül), semmi! még egy rohadt eszközkezelő sem mutatná hogy lenne benne, se Aida,se Everest, sem HWInfo... semmi
Pumukli23 A Biosban már néztem, de az időn és a Bootoláson kívül semmit sem lehet beállítani
Hiába telepítettem fel a Broadcom wireless adapteremhez megfelelő Broadcom 2070 Bluetooth drivert semmi nem történt, tegnap este még ezt a Broadcom 2070 Bluetooth 2.1 + EDR Driver feltettem de semmi változás nem történt
Amit fcriss linkelt pdf fájlnak a 67. oldalán van két spare part numberrel rendelkező modell, az egyikben csak Broadcam Wifi van a másikban meg Wifi+Bt
Piros keretbenDe hiába bajlódtam az este a letöltésével és telepítésével, mert 2011.májusi volt a driver, a sima Broadcom2070 driver amit a wifihez ajánlottak meg már tartalmazhatta ugyan ezeket... és mégsem jön össze
-
wikings2
őstag
válasz Graphics #22029 üzenetére
Csak azért gondoltam mert fele ekkora desktopon Skyrimezgetek med grafikán ,de tény és való hogy pár ezer + ráfordítással messze jobbat is kapnék.
Meglátom még Az az igazság hogy nem kell ennek a gépnek holnap a fa alatt ülnie, lehet 1-2 hét és nekem vágják 50% kedvezménnyel.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
veterán
Ma olyat produkált a gépem, hogy a win felállása után egy párszor ki-bekapcsolt a kép...
KH-s lenne, vagy az integrált VGA?http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Bloodrayne2
tag
sztem van,csak rákel jönni a működésére,ha nm lenen benne,akkor nem jelezné egyáltalán,mert ha az előzőkre adnék igazat,akkor nekem is ki kéne jeleznie az én gépemen a Bluetooth-ot ha bekapcsolom a wifit,de nem jelzi ki
Sikeres és korrekt üzlet=PIROS || Igyekszünk a szakmaiságra, nem használunk kofanyelvet. A saját szakmájában az az igazi profi szakember, akit a környezete is profinak ítél.
-
Etzel
aktív tag
Kééész, megpróbáltam mindent, de ebben a típusban bizony nincsen BlueTooth azt kell mondjam
-
Etzel
aktív tag
válasz fcriss #22023 üzenetére
Akkor ez most az jelenti, hogy nincsen csak Wifi a gépben
Bloodrayne2 Én is ugyan így vagyok vele, hogy elméletileg tartalmaznia kellene
Szerk: Ja látom már, akkor megpróbálok rákeresni még ezekre a Bluetooth 2.1+EDR Combo adapter
(BT3.0+HS ready) cuccosokra[ Szerkesztve ]
-
Bloodrayne2
tag
hát nem tudom sajna a probléma okáét,akárhogy nézem semmit nem találok,elméletileg a za driver tartalmazza a azt a kettő dolgot
Sikeres és korrekt üzlet=PIROS || Igyekszünk a szakmaiságra, nem használunk kofanyelvet. A saját szakmájában az az igazi profi szakember, akit a környezete is profinak ítél.
-
Etzel
aktív tag
válasz Bloodrayne2 #22021 üzenetére
Próbáltam de semmi
Kapásból 2 fórumot dobott ki a gugli és mikor a srác beírta, hogy DV6-os HP-hez keresi ezeket a Microsoftos b*szásokat nem írt senki neki visszaKicsit más, amúgy ez így rendben van
Nem 100 vagy 150 Mbps-nek kellene lennie -
Bloodrayne2
tag
-
Etzel
aktív tag
Most megnéztem megint azt az oldalt amit az amerikai Hp-s munkatárs küldött, hogy honnan és mit szedjek le ahhoz, hogy jó legyen és működjön.
Broadcom 2070 ez alapból a wirelesshez a driver, amivel tudnám a Bt is használni.
Viszont ha lentebb görgetem az oldalt akkor a rendszer követelmények alatt találtam ezt:
1. The Bluetooth Module must be enabled and powered or
2. The Windows 7 Bluetooth Bus Enumerator and Bluetooth Stack must be installed
3. Wireless Assistant for device control via softwareMi a franc az a 2. pontban
-
Etzel
aktív tag
válasz Bloodrayne2 #22018 üzenetére
Épp ez benne a csúnya, hogy fcriss fórumtárs ezt az üzit dobta
Itt látni, hogy ha F12-el kikapcsolt állapotban van a WiFi akkor nem látja az eszközkezelő, ha bekapcsolva akkor látja.
Lehetséges az, hogy nekem nincs feltelepítve valami, ami miatt nem látja bekapcsolt WiFi mellett sem az eszközkezelőm? Vagy csak szimplán igaza van egy másik Ph-s! srácnak és egyszerűen nincsen benne -
Bloodrayne2
tag
-
Etzel
aktív tag
válasz fcriss #21986 üzenetére
Egyszerűen nem értem...
Vissza "tekertem" kicsit és volt itt vki aki ilyen problémával szenvedett, de neki letörölték, vagy letörölte azt a partíciót amin ezen driverek,stb... van/volt.
Neki akkor az Intel Bluetooth enabler software-t is ajánlották. Feltettem, jött is win7 indításkor a kék halál Most leszedtem működik minden megint.Tehát mikor világos kéken/fehéren világít az F12 gombom, akkor ezt látom mind az eszközkezelőben, mind a connection manager-ben. Ráadásul vmi Microsoft Visual Wifi miniport adapter vagy mi a bánat is települt valahonnan és ha letörlöm, újból megtalálja, sárgával megjelöli de 2 pillanat múlva hozzá telelepít valamit és ott marad a Hálózati kapcsolatokban a Broadcom és a Realtek között
Miután az F12 gombal kikapcsolom akkor pedig ezt látom.
Hiába nyomok rá mikor be van kapcsolva az új hardver keresőre semmit nem találPróbáltam innen letölteni a megfelelő Bluetooth drivert de semmi
Innen[ (Driver - Network)/L] meg fogalmam sincs melyiket kellene
Az amerikai HP oldalán a Broadcom 2070-es drivert ajánlották, feltelepítettem de láthatóan semmi változás, a WiFi menne ha lenne itt vidéken jel, de az a fránya Bluetooth b@szik elindulni... már komolyan mondom nem tudom mit telepítsek fel
[ Szerkesztve ]
-
wikings2
őstag
Szerintetek ez mennyire muzsikálna jól játékok terén? Hasonlít a Acer Aspire 5552G-re amiről úgy hallottam piszok jó gamer gép az árához képest.
KösziTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
apuc
őstag
Nekem van és volt is HP-m és egy Lenovi Ideapad régebbi, U560-as széria-szintén nagyon jó gép, a mai napig hibátlanul megy 1.5 éve, nap mint nap.
Azon már 1.5 éve is volt HDMI! és ujjlenyomat-olvasó, ráadásul akkor egyedülálló módon- ebben a 140 ezer forintos /Win7-el!/sávban akkor újonnan 6 órát simán bírta az aksi-most is bír 4-5 órát, bár asztalon van,ez a filmnézős gépünk.
Megjárta tunéziát, Egyiptomot és egy hétig a kórházban is ez volt "a" média centrum- rajta 250 mesefilmmel.szóval jó kis ketyere.
Én személy szerint a legjobban ezt a gépet szeretem még mindíg, pedíg volt egy HP Pavilion DV5 1140eh előtte külön videókarival- az erősebb volt,szebb és csilivili- de fűtött is rendesen.
azt is amikor kiöregedett jóárasítva eladtam, követte a G550.
Bár az új kedvencem most a Samsung, de ha a fiamnak karácsonyra nem lett volna olyan jó áron a HP 635, akkor ezt vettem volna, mint amit belinkeltél- csak nem volt akciós hitellel sajnos..
Ráadásul a Lenovo szervízzel csak jó tapasztalatom van, gyorsak és korrektek- nekem még közel is vannak a Kucsma utcában -A G550-ben 20 hónapos gépnél bedobta a törülközőt a vinyóm, persze nem csoda..annyit seedelt szegényke[ Szerkesztve ]
-
Adhie
csendes tag
-
wikings2
őstag
Sziasztok!
Valószínűleg Laptopot kapok karácsonyra amibe én is beszállok így egy kicsit komolyabb dologra gondoltam.
Játszani is szeretnék rajta ,de nekem teljesen mindegy hogy full hd ban fut e ,nekem egy low-medium grafikai beállításokon szépen, 30+fps en ha elfutnak a mostani játékok az bőven elég. (Diablo 3, Skyrim, Sc2 stb...)
Milyen gépet ajánlanátok aminél fontos az ár is? nincs elengedve nagyon a pénztárca ezért fontos hogy a legjobb ár/érték gépet vegyem meg
Köszi előre is.Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
rmartin94
aktív tag
Én tudnék neked ajánlani, mondom is miket névszerint: HP Compaq 6720 s (ilyen van nekünk, nagyon jó), Dell Inspiron sorozat, Toshiba Satellite sorozat, IBM T61 ( nagyon strapabíró, megbízható gép), Sony Vaio
[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
-
adam526
tag
Vettem tegnap egy dv6-ost, nagyon király a gép, egy bajom van vele, a képernyő színei nem túl jók valamint a fekete eléggé világos. Van vmi útmutató, hogyan lehet szépen bekalibrálni? Sima 1366x768-as kijelző van benne. A tükröződést meg 8530w után meg kell szokni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest