Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz Magnum_ #27136 üzenetére
Csak azért kérdem, mert olvasgattam, hogy cserélték már többen is 32-64gigás SSD-re, de ha lúd legyen kövér alapon jöjjön a 128...
zsolthee: legfeljebb kitámasztom valamivel, újságpapír, wc-papír, forgalomból kivont papírhúszforintos stb.
Köszi a segítségeteket!"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
válasz Magnum_ #27134 üzenetére
Az legyen a legkisebb gond
Csak a mérete valamivel vékonyabb (2mm) mint a hdd, az nem gond?
A BIOS tudja kezelni?[ Szerkesztve ]
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
deathtania
senior tag
válasz Magnum_ #25943 üzenetére
a mostani nyaramat sajnos be kell áldoznom a tanulás oltárán, ha 2014. januárjában diplomázni szeretnék.
nem mártír szövegnek szántam, igen, eltartott vagyok, de azt nem akarom, hogy a havi X ezer forinton felül bármi nagyobb értékűt vegyenek nekem, mivel így is nyaggatva vagyok, hogy még mindig ők tartanak el, bezzeg a 36 éves bátyám már két gyerek, 2 autó, 4 szoba (meg 13 év korkülönbség... ), hát még akkor mi lenne ha notit is velük vetetnék...munkán gondolkoztam én is, mostanság gondoltam rá, hogy jópár helyre beadom a cv-met, hátha akad valami hely. csak azt nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e fél évre egyáltalán nekikezdeni, mivel tavasszal megyek fél évre erasmusra. legfőbb célom vele, hogy az angoltudásomat up-to-date-eljem, valamint megtanuljak oroszul. (ti kerestek véletlen gyakornokot?) nem mondom azt, hogy értek az ügyvédi irodai/gyakorlati dolgokhoz, de ha kell, akár a szabadidőm árán is hajlandó vagyok beletanulni gyorsan dolgokba.
(#25941) _Szasza_ nos, hogy áll a dolog? kezdenek működni a dolgok?
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz Magnum_ #25343 üzenetére
Gondolom, ha épp most keresnék érdekelhetne is. Jelenleg viszont elégedett vagyok a sajátommal is.
Diszkrét vagy integrált videókártyás? Merre hirdeted?
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
kutga
nagyúr
válasz Magnum_ #25335 üzenetére
Nem, máshol vettem, nem ilyen adapter hanem rendes kábel, 1,5 méteres.
Iponnál tényleg van gyári de azt gondoltam szoftveresen is megoldható. 5-6k-ért inkább bedugom a jacket.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
pumukli23
senior tag
válasz Magnum_ #25265 üzenetére
Hátőizé.. jó kérdés, egyáltalán mi a neve...
A csati az alaplapon van, de a kis műanyag rögzítő mütymürütty mozgatható. Azt nem tudom ki lehet-e szedni. A lomexben pár hete mintha láttam volna (így szem alapján) azonos méretű csatit, a bejárattól balra.. de nem biztos, hogy ugyanolyan. Gondolom csak a mütymürütty kellene belőle. A tied eltört?[ Szerkesztve ]
-
Vukmir
aktív tag
válasz Magnum_ #25008 üzenetére
Nem tudni. Valószínűleg aksi gond, mert nem hajlandó úgy bootolni a rendszert hogy nincs rádugva a hálózatra a gép.
Minden ki lett próbálva, több windows is stb és a hp support és tanácstalan. Ők is azt javasolták hogy ha 15 napon belül vagyok akkor vigyem vissza hogy cseréljék ki.
"Ha egyvalaki szenved téveszmében, azt őrültségnek mondjuk. Ha sokan, azt vallásnak." Robert M. Pirsing
-
StellDJ
csendes tag
válasz Magnum_ #25008 üzenetére
1 éves a gép, meleg emiatt lasabban fut a kelleténél a normális 50 fokos hőmérsékletnél ami újonnan volt ez szerintem jelentősen magasabb, és később amikor tényleg itt lesz a nyár, akkor a hő szerintem kinyírja a procit, lehet hogy a proci hűtőjét cserélni kellene mert a hűtő tengelye elferdülhetett vagy nem megy eléggé. Elsőkörben egy bios frissítést letöltök, hátha segít. Ha a szobában most 26 fok van és a proci 76 fokra felmegy amikor nem csinálok semmit akkor mit fog csinálni amikor mondjuk a szobában 30-34 fok lesz és csinálni fogok valamit?
-
sagit
veterán
válasz Magnum_ #25000 üzenetére
nem kell, sőt!
csak az a tervem hogy egy ssd+hdd kombó lesz a gépben és akkor tökéletes lesz nekem.
Van egy 2,5"-ös 500 GB-os hdd-m itthon. Őt gondoltam az optika helyére ( már caddy-t is rendeltem)és ezért kellene a gyári 120 Gb-os vinyó helyére ssd, de ahogy túrom a netet egyre jobban megy el a kedvem az áraktól.
Esetleg arra gondoltam hogy egy ilyen átalakító veszek (ha valaki talál olcsóbban akkor azt ossza már meg velem)
és bele egy ilyen mSata 60 Gb-os SSD-t
így is olcsóbb lenne mint az uSata ssd-k (igazából nem is nagyon találok)
ez így működne vajon?más: kevés a 2 usb, rendeltem egy ilyet... tapasztalat valakinek hasonlóval?
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
jorden06
senior tag
válasz Magnum_ #24451 üzenetére
Bevittem egy szervizbe, hogy mondjanak ra valamit, megis mi tortenhetett. Egy indiai forma vette at, es azt mondta, hogy sima "crash", osszeomlott a win7, le kell menteni mindent, format C, majd reinstall.
O ezt a HP Recovery Manager programmal szandekozik megtenni, es 35€-t akar kerni erte. Egyelore nem hoztam el (meg amugy is kellene vinnem neki egy kulso hdd-t, hogy lementhessen mindent), es szeretnek utanajarni, hogy hogy mukodik ez.
- ilyen "crash"-ek csak ugy tortennek a hdd-vel, egy format C, es mehet minden a regiben?
- ez a HP recovery manager, hogy mukodik? volt mar valakinek tapasztalata vele? -
Sanyabá
senior tag
válasz Magnum_ #24473 üzenetére
Sajna nem tudom hogy milyen állapotban,mivel nem láttam személyesen. Én venném.
De ha gondolod akkor meg veszem,és aztán eladom Neked!Z86: semmi extrára nem használnám,csak szokásos hétköznapi dolgokra. Nem hiszem hogy
engedne az árból.[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
jorden06
senior tag
válasz Magnum_ #24447 üzenetére
sajnos itt a kornyezetemben mindenkinek notija van, akkor meg mar kellene kulso hdd tok, es sajnos azt sem nagyon hiszem, h van most hirtelen barkinek is ennyi szabad helye
egyebkent az lehetseges, hogy sulyosbodik a helyzet? eddig bejott neha egy Win7 restore manager, ami megallapitotta, hogy rossz a HDD, de most mar az sem tolt be, mert egy felugro ablak kozli, hogy a C/Boot.exe serult, vagy toroltek.
-
-
kutga
nagyúr
válasz Magnum_ #22448 üzenetére
A lényeg hogy legalább meg lehet nézni.
Garanciát kiterjeszteni meddig lehet a vásárlástól?
És még egy kérdés. Ez az akku a 6465b-hez a gyári akku, vagy már megnövelt teljesítményű?
-
apuc
őstag
válasz Magnum_ #22288 üzenetére
Nekem ez előtt 4 éve volt egy Pavilion DV5 1140eh, az pedíg nagyon melegedett, és 2 aksit megevett teljesen..A 2.újjal eladtam, mert untam már hogy a 2.akku már fizetős volt-1.5 éves gépnél- így nem akartam félévente venni bele új aksikat.
De azt nagyon szerettem, csak a rajta lévő Vista volt vacak. -
Cyrin
addikt
válasz Magnum_ #22276 üzenetére
Én ilyet vettem itt:
[link]Nálam az elitebook folyamatosan a 46-os tv-re van kötve, én nem akartam átalakítót.
Fél éve használom, bekötöttem, nem ment a hang alapból, de nem is kellett, mert hangfalak is rá vannak kötve, de hogy most ezt tárgyaljátok, mondom megnézem a hang beállításokban, és bizony ott van a sony tv, ha átkapcsolom megy rajta a hang. Na ezt is megtudtam -
pumukli23
senior tag
válasz Magnum_ #22274 üzenetére
Azért nézz meg többet is a honlapon, hátha valahol írnak hasznos infót kommentekben
Pl a fent linkelt terméknél az egyik fotón tollal (LOL) oda van írva a digitális hangátvitelhez, hogy "NOT"..
Pl ez olcsóbb, írja a hangot, de nem arany. Ez egész jónak tűnik első átfutásra.
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
válasz Magnum_ #22272 üzenetére
Amúgy 10-15$-ért (szállítással) lehet kapni ilyen kábeleket. Csak valahogy az apple, hp, dell stb néha máshogy értelmezi ezeket a szabványokat, vagy nem tudom miért, de nem mindig úgy működnek ahogy kellene nekik... Szóval a hp-val elvileg nem lesz gond.
Egyébként igen, átalakító + hdmi kábel = bódottáHa majd lesz szükségem ilyen kábelre, lehet rendelek egyet, és akkor egy olcsóbb forrás is ki lesz próbálva.
-
Kácsa
aktív tag
válasz Magnum_ #22267 üzenetére
Én ilyet használok : hp.Ez biztos átviszi a hangot is,más márkájú nem mind képes erre (HP laptopnál). Miután összedugtad Tv-vel ,a hangot be kell állítani,hogy a Tv legyen az alapértelmezett eszköz (vezérlőpult-hang). A videófelbontást elvileg beállítja automatikusan a videókártya,ha nVidia van a gépben.Én még átneveztem a Tv-n a Hdmi bementett PC-re.Így volt jó.
ZoLee
-
veterán
válasz Magnum_ #22267 üzenetére
Én csak sima HDMI-vel szoktam összekötni.
Nem kell csinálni semmit, a TV-n kell kiválasztani a bemenetek közül a megfelelő számú HDMI-t, de mire a távirányítót a kezembe szoktam venni, addigra már felugrik, h új eszköz, és egyből csak aktívra kell állítanom.
Laptopon meg ugyebár az FN + megfelelő gomb kombinációjával tudok váltani, h:
1. csak a TV
2. csak a noti,
3. mindkettő
4. vagy esetleg kiterjesztett képernyő működjön.Hang pl. notin elmegy, csak a HDMI-n ad ki ilyenkor.
Ez utóbbi nem biztos, de akárhogy is próbáltam fülhallgatóba hangot varázsolni, csak akkor ment, ha a notin volt a kép. Aztán nem is foglalkoztam vele.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
kutga
nagyúr
válasz Magnum_ #22245 üzenetére
Mondjuk ha ügyesen szerelem ki és nem sértem meg a csavarokon a festéket senki meg nem mondja hogy cseréltem benne vinyót.
Én SSD mellé akarok másik HDD-t rakni a gépbe, mondjuk az ODD-t többet használom úgyhogy lehet majd akkor játszom meg ha lesz pénzem USB-s DVD íróra is.
-
kutga
nagyúr
válasz Magnum_ #22242 üzenetére
Ha veszek egy ilyen multibayt (vagy caddyt) és berakom az ODD helyére azzal nem veszítem el a garit?
Én is gondolkodok ilyenen az enyémhez, csak ettől félek.
MOD
És a kiszedett ODD-t be tudom rakni valami rackbe?[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #22213 üzenetére
Zsír. És akksit cserélik garanciában? Vásárlás idejét nem tudom, papírom sincs, csak a garancia lejáratát tudom serial alapján. 43% az elhasználódás.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
pumukli23
senior tag
válasz Magnum_ #22208 üzenetére
ne ertsetek felre, nem azt mondom h 1 iphone felesleges, hanem h pl egy 15 eves csajnak miert kell 4s? az tenyleg sznobsag.. szoval akinek szüksége van ra, ki tudja hasznalni, az vegyen thinkpadot, elitebookot stb.. hisz nekik van kitalalva. renewként pedig tenyleg jo vetel, vegul azert vettem hasznaltat, mert nem volt megfelelo tudasu es aru renew..azt ki kell fogni
-
Bdanyy
addikt
válasz Magnum_ #22089 üzenetére
Inkább egyszer ráköltök normálisra, minthogy később gond legyen vele
Én is 60 gigara vagy nagyobbra gondoltam.
Csak nem tudom, hogy mi az amilyen funkciókat támogat még az alaplapom.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Magnum_ #21564 üzenetére
Fogyókúrázott a Probook, és ez lett belőle
Tényleg szép, és nem is az a penge típus, viszont nem tudom hogy ez a sokadjára használt billentyűzet mennyire bírja majd a strapát a Gxx szériában is ezt használják. az pedig elég konzumer... ez meg 900 dollár..
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz Magnum_ #21440 üzenetére
A pixelhiba fehér, a többi pedig subpixel. A subbpixel el tud tűnni a pixelhiba pedig nem.
Acapulco: A szerviz csak próbálkozik, mindig először szoftveres problémára próbál megoldást találni. Ha azt mondod, h de jöjjenek érte akkor küldik a futárt! Én mondjuk OS cserével próbálkoznék, ha nem válik be akkor szerviz.
Coyot: Probook "s"-be sztem nem lehet ilyet rakni.
[ Szerkesztve ]
-
szata.68
senior tag
válasz Magnum_ #21273 üzenetére
A felbontás nem oké sokszor.
Bekapcsolom,és az előbb pl 640x480-ban jön be,de van amikor máshogy,a lényeg,hogy nem 1366x778-ban,hanem 4:3-as arányban-
Csak akkor van ez,ha nem kötök rá külső monitort,ha az van rádugva (esetek 90%-ban,azért csak most telt be a pohár) akkor azzal jól megy.
Az újratelepítés sem oldotta meg a gondot,és mivel a kezdetek óta van ez a probléma,azért már inkább elvinném. -
eastsider
nagyúr
válasz Magnum_ #21025 üzenetére
ultimate megoldás: 32-es SSD rendszernej (nekem elég) plusz 500gb caddyban...
jelenelg egy 160-as dübörög a gépemben, ami 5400-es és USB-s HDD-n vannak a képeim:jó. inkább 64-es...
és egy 500 körüli hdd caddyben.. és alapból kikapcsolva... az csak adatoknak lenne,nem pörögne folyamatosan...[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz Magnum_ #21022 üzenetére
SSD-k alkalmasak már rendszervinyónak?
t.i. éna képeimet (is) akarom tárolni.... vagyis főleg azért kéne... (amúgy nincs gondom a sebességgel...
(jah meg diák büdzséből nehezen jön ki egy értelemes méretű)mod: nekem pont a képek a léynegek....
mod:az egyetlen ami gáz az az, hogy 7200rpm-esből nincs 500gb/tányéros, míg 5400-esből igen...
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz Magnum_ #20662 üzenetére
A 4530s-en is ugyan ilyen van, semmi gond nincs vele, persze nem egy Elitebook de sztem jó lesz. A Macbook Pro-nak is hasonló mint a Probook-nak szóval tök8.
Most Próbálgattam a Probook 6560b-t. Hát..... Érdekes, bár nem rossz. Hűtés, hang, melegedés jó, minőségével sincs gond de, hogy a 4530s sokkal masszívabb az is biztos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest