Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
adott egy HP 840 G6 noti, egy HP 2013 UltraSlim Docking Station és egy HP HP ZR2440w monitor és egy Displayport kábel, Win 11.
A notit mindig lehajtott fedéllel használjuk dokkolákor, tehát csak a monitor ad képet.
Azonban, amikor (mondjuk 5 perc után) a noti kikapcsolja a kijelzőt, a monitorról ugyan elmegy a kép, de folyamatosan el kezd villózni mintha nem találna jelet, mintha bemenetet keresgélne, vég nélkül.
Ez a probléma nincs, amikor alszik a gép.Mindenen a legfrissebb fw, cseréltem már DP kábelt, sőt egy U2410-zel is ezt csinálja - illetve a monitorban is kb az összes variációt kipróbáltam (auto bemenet választás, fix bement, alvó mód, fene tudja).
Mi lehet a bibi?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy 840 G6 tapipadjának gombja egyik napról a másikra megálltak működni. W11, ha érdekes.
Esetleg ismert probléma, érdemes DIY megoldással próbálkozni, vagy riadóztassam a garanciális ügyintézést? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
840 G6 csak %-osan írja ki az akku hátralévő kapacitását, óra-percben nem.
Win10 és Win11 alatt sem.
Milyen beállítás kellene hozzá? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
8470p-be melyik a legjobb 4 magos i7?
Érzésre a 3630QM tűnik arany középútnak; a 3740QM nem melegszik nagyon?
Egy i5-3320M-hez képest sokkal többet fog menni a ventillátor? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
8470p-n a Photoshop 3D funkciója nem megy, mert nem aktív az OpenGL, viszont a driverben sehol nem találom, hogy hol lehetne bekapcsolni.
Mi a megoldás?
Előre is köszi.
-
zetecR
addikt
Üdv,
8470p kijelzője állandóan visszavált 40Hz-es frissítésre.
Egyáltalán mi a francnak van, másrész miért nem marad meg a 60Hz beállítás.Dokkolón használom külső monitorral, már mindenhogyan OK-ztam a 60 Hz-et, de rendszeresen visszaugrik.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
egy 8470p-n nem akaródzik menni a kamera.
Windows 10, Skype alatt (csak ott próbáltam... mi mással lehetne tesztelni? ) világít a visszajelző LEDecske, teker a körbe-körbe, de nincs kép.
Beállítási lehetőségek vannak, Device managerben HP HD webcam [fixed] eszköz található, de nincs kép.Mivel lehetne tutira tesztelni?
-
zetecR
addikt
válasz SeniorTilla #34473 üzenetére
Nem kényelmetlen, hogy nagyon közel van a bill és a 20' képernyő? Vagy külső bill és csá?
-
zetecR
addikt
válasz SeniorTilla #34468 üzenetére
Dánke.
Manapság még beszerezhető jó állapotú belőle?
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
nem tudja véletlenül vki, hogy a HDX 20 Dragonnak milyen panelje van? TN vagy valami értelmes?
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz Speeedfire #20731 üzenetére
Az eredményről feltétlenül számolj be. Plíz.
-
zetecR
addikt
válasz TomyLeeBoy #17680 üzenetére
Azt tudom, hogy pl. a WWAN kártyáknál csak a HP vendor ID-s kártyákat fogadja el, hiába ugyanaz a típus, de mondjuk Dell vagy Lenovo.
Ha túrsz a neten, lehet hogy találsz arra megoldást, hogy átírd az azonosítót HP-ra és akkor elfogadja - feltéve ha valóban ez a gondja.
-
zetecR
addikt
válasz pumukli23 #17531 üzenetére
Abban biztos lehetsz, hogy nem 32 órás Crysis.
Inkább valami ilyesmit kell elképzelmi, mint a pH!-s 24 órás 6930p teszt.
-
zetecR
addikt
válasz adnoctum18 #17443 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy jobb a Lenovos TrackPoint, mint a HP-s?
Ha igen, miben másabb (csak a HP-ét ismerem)?
-
zetecR
addikt
válasz koshmar #17192 üzenetére
Friss állapotához képest a TRIM mellett is lassul (a tesztprogramok alapján), de csuda gyors úgy, is; most tök mindegy, hogy 100 vagy 60 MB/s pl. a szekvenciális írás.
Az oprendszer szempontjából fontos kis fileoknál (4k) összehasonlíthatatlanul gyorsabb, mint a HDD. Kb annyival, mint az elérési idő.
-
zetecR
addikt
válasz CharlieDrop #16992 üzenetére
Miért, mi vele a gond?
Igaz, én csak annyira használom, hogy Corelből, XP alól hajtom a plotterem, de arra tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz CharlieDrop #16894 üzenetére
Főleg egy 5400-es noti HDD után.
-
zetecR
addikt
válasz koshmar #16640 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy ezek a 6-10mp-es Vista bootok preparált OS-t jelentenek; ki van szerencsétlen herélve, egy brutál HW van alatta -> így nem nagy dolog.
Egy munkagép esetében ez nem lehetséges, de nem is szempont.
Én pl mindig sleepelek, mert az az otthagyott Corel, PS anyag úgy fogad regel, ahogy este hagytam. -
zetecR
addikt
válasz koshmar #16617 üzenetére
Az AllCPUmeter egy ablakban mutatja a magonkénti CPU használatot, a hőmérsékletet (mondjuk ennek kell a Core Temp) és memória használatot. Sőt még az órajelet is.
Ennél kompaktabb, kisebb erőforrásigényű és gusztább megoldást szvsz nem nagon találsz, de ha igen, ne tartsd magadban!Egyénként meg neked is inkább egy SSD kellene.
-
zetecR
addikt
válasz CharlieDrop #16607 üzenetére
Nem is tudom, egy évet biztsan használtam; de nem "mint SSD" halt meg, hanem az 5V-os betápot fogó zener lyukadt ki az alján, tehát valami táp-nyavaja nyírta ki szegényként.
Éppen Koreába tart garizni. -
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz SeniorTilla #16605 üzenetére
Arról hallottam én is. Virtuális részvényekkel milliókat keres (igaz, hogy több ezer eurót belerakott...) Csak azt nem tudta megmondani, hogy mikor lesz a virtuális millióiból tényleges, elkölthető. Majd ha kiviszik a tőzsdére... Pont előtte fog bedőlni az egész, amikor már iszonyú pénzeket nyomtat a birkák bele.
-
zetecR
addikt
válasz SeniorTilla #16597 üzenetére
Az asztali gépem, onnan, hogy Starting Windows az utolsó gadget betöltéséig (pedig egy pár dolog elindul) 40 másodperc alatt bootol.
A noti is rohadt gyors volt a Samu SLC-vel, amíg meg nem halt...Persze a gyorsaság nem csak a bootra értendő, hanem MINDENre.
-
zetecR
addikt
válasz adnoctum18 #16586 üzenetére
Köszi.
-
zetecR
addikt
válasz adnoctum18 #16582 üzenetére
Tetszik a desktopod.
Mi a háttérkép és milyen gadgetek ezek?
Feltéve ha publikus az információ. -
zetecR
addikt
Urak!
Nincs valakinél elfekvőben egy hibás/törött/felrobbant/megsült/bármilyen rossz HP táp, aminek nagy átmérőjű (elvileg 7.8mm - mondjuk a 6910p-hez való) vékonytüskés csati van a végén?
Nagyon boldoggá tenne vele.
-
zetecR
addikt
válasz cellpeti #14426 üzenetére
Töltsd le a HP Support Assinstantot.
Az mindenre választ ad. -
zetecR
addikt
Honnan lehet szerezni olyan csatlakozót, ami mondjuk a 6910p töltőjének a végén van?
Tehát ami a gépbe megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Dell Precision 5540 aksi ès palmrest-touchpad UK
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 2TB NVME SSD
- Exkluziv-6 Magos-Ryzen5-Dell 5515-15.6"FHD,IPS-8G DDR4-512G SSD-Magyar Világitós-4 órás-Mesés ár-Gar
- Lenovo Thinkpad T450s, FHD, 12GB DD3, 250GB SSD, HUN
- ÚJ! Xiaomi Power Bank 165W!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest