Új hozzászólás Aktív témák

• apuc

őstag

válasz Adhie #22010 üzenetére

Nekem van és volt is HP-m és egy Lenovi Ideapad régebbi, U560-as széria-szintén nagyon jó gép, a mai napig hibátlanul megy 1.5 éve, nap mint nap.
    Azon már 1.5 éve is volt HDMI! és ujjlenyomat-olvasó, ráadásul akkor egyedülálló módon- ebben a 140 ezer forintos /Win7-el!/sávban akkor újonnan 6 órát simán bírta az aksi-most is bír 4-5 órát, bár asztalon van,ez a filmnézős gépünk.
    Megjárta tunéziát, Egyiptomot és egy hétig a kórházban is ez volt "a" média centrum- rajta 250 mesefilmmel.szóval jó kis ketyere.
    Én személy szerint a legjobban ezt a gépet szeretem még mindíg, pedíg volt egy HP Pavilion DV5 1140eh előtte külön videókarival- az erősebb volt,szebb és csilivili- de fűtött is rendesen.
    azt is amikor kiöregedett jóárasítva eladtam, követte a G550.
    Bár az új kedvencem most a Samsung, de ha a fiamnak karácsonyra nem lett volna olyan jó áron a HP 635, akkor ezt vettem volna, mint amit belinkeltél- csak nem volt akciós hitellel sajnos..
    Ráadásul a Lenovo szervízzel csak jó tapasztalatom van, gyorsak és korrektek- nekem még közel is vannak a Kucsma utcában :) -A G550-ben 20 hónapos gépnél bedobta a törülközőt a vinyóm, persze nem csoda..annyit seedelt szegényke ;]

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák