Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLOBB
csendes tag
törölve, rossz helyre írtam....
Flo
[ Szerkesztve ]
hi
-
Matt-OPT
aktív tag
Sziasztok!
HP ProBook 4530s (XX975EA) laptophoz adnak táskát/egeret? Ipontól rendelném.
-
Beléptem a klubba egy pavilion dv6 6001-el.
A kérdésem az, hogy a win telepítése után a hp honlapján található illesztő programok közül melyeket kell letölteni?Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Gergello
addikt
HP Probook 4520s-hez (4720s) tud valaki komplett billentyűzetet?
-
Thusor
őstag
Hp elitebookoknál mennyi a max garancia-kiterjesztési idő?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Kácsa
aktív tag
válasz salieri. #20178 üzenetére
Nézd meg a bios-ban,hogy a Fan always legyen bekapcsolva,ha így is megáll a venti,akkor próbáld meg az alaplapról lehúzni,visszadugni a csatlakozóját (ehhez szét kell szedni).
Vigyázz, a T7200 max. 100 'C bír: T7200 .
Viszont érdekes,hogy a lapos nem kapcsolt ki.Nekem egy nx7400 -ban 90 'C-nál kikapcsolt automatikusan.[ Szerkesztve ]
ZoLee
-
salieri.
őstag
nc6320 noti,elirtam
-
salieri.
őstag
sziasztok!
mi lehet a problema Hp nc 6230 notinal hol elindul hol megall teljesen a CPU huto .
Ugy vettem eszre ,hogy 101 fokosra melegedett a CPU T7200 -as
remelem ettol meg nem ment tonkre hogy ekkora homersekletet ert el -
xKacsax
aktív tag
Hello, az lenne az én problémám hogy van egy HP 550 ami szörnyen melegedik (1 éves, még nem volt takarítva) és hogy ki szeretném takarítani. A probléma csak az hogy múltkorában neki is ültem de nem tudtam szétszedni, gondolom a billentyűzet alatt is vannak csavarok. Tehát azt szeretném hogy aki tudja hogyan kell szétszedni vagy esetleg tudna nekem tanácsokat adni az írja le itt vagy priviben. Előre is köszönöm a választ!
Verba volant, scripta manent.
-
nagyito88
aktív tag
válasz SeniorTilla #20171 üzenetére
Sajnos nem találtam régebbi bios-t a HP-oldalán.
Link -
MoonST
tag
Sziasztok!
Vettem egy
[HP Envy]laptopot és az a problémám hogy játékok közbe megáll és kiirja hogy a "videókártya illesztő nem válaszol, de már helyreállt". Nem tudok rájönni mi lehet, win 7 x64 prof van a gépen, de volt rajta win 7 home is. Mind a kettővel csinálta. Alaplapi chipset drivert raktam fel hozzá újat, vga driverből a legújabb ati oldalán találhatót + amit a hp ajánlott hozzá, egyikkel se müködött a crysis 2 pl. Illetve működik tök jól fut, de egyszer csak kiirja a fent említett üzenetet és kidob.
Melegedésre gyanakodtam de a szenzorok szerint a proci max 80-81 fok volt, a gpu is 80-81 körül volt maximum. Laptopnál ugy hallottam ez még nem extrém magas. Egyébként volt hogy 3 másodperc után is kilépett.Szóval valakinek van valami ötlete mit tegyek?
-
adnoctum18
senior tag
válasz SeniorTilla #20173 üzenetére
Értem.
Sux.
Egyszer majd feláldozom a 32 bites preloadot a 64 bites rendszer oltárán, de az nem most lesz.
A szervizben se tesznek nekem rá egy ugyanilyen 64 bites Home Premiumot igaz?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
veterán
válasz adnoctum18 #20166 üzenetére
Nem fog menni, csak ahhoz a géphez jó, amivel csinálták. Át kell tenned a HDD-t abba, úgy megy, de többet te már nem készíthetsz vele új lemezeket.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
válasz se4ever2 #20168 üzenetére
Elég sok ilyen gépet láttam már. A színe olyan nagyon sötét étcsokoládéhoz hasonlítható. Fényviszonyoktól függően feketés vagy sötétbarnás között mozog.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
gyilok06
csendes tag
linux alol töröltem az egész partíciot (formáztam) 3 felé volt osztva a 640G partíció.
-
adnoctum18
senior tag
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy pavilion dv6 3150eh. Na ennek a színe elvileg feketecseresznye. Aki látott már ilyet meg tudná mondani h milyen szín is ez valójában? Mert képek alapján feketének tűnik és jó is lenne ha fekete lenne de biztos nem véletlen ez a "feketecseresznye". Köszönöm előre is!
-
Thusor
őstag
HP supportot kellene megkérdezni, hogy garanciába nem-e lehetne visszaküldeni a gépet, hogy tegyenek rá gyári 64bit preloadot.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
adnoctum18
senior tag
válasz Thusor #20164 üzenetére
Na akkor öröm!
gyilok06: Milyen particíót töröltél le? A HP Protect Tools Administrative Console-on vannak ilyenek, én azt csináltam hogy ott kikapcsoltam mindent aztán magát a programot is letöröltem.
Ja és Szolgálati Közlemény!
Ha van valakinek innen a topicból HP Elitebook 2540p-hez 64-bites Win7 Home Premium Preloadról készített lemeze, akkor kontaktoljon velem privátban, szeretném kölcsönkérni a saját gépemhez egy 64 bites Preload létrehozásának erejéig.
Remélem azzal már lehet.
Köszi!
(Csoki, sör persze jár a jótevőnek!)
-
gyilok06
csendes tag
Hali van nálam egy hp probook 4520s champ, és feltelepítettem a driver encryption és a többi védelmi drivert na most csinált egy olyat hogy a gép bekapcsolásakor bejön vmilyen HP-s felület ahol meg kell adnom a jelszavam, majd ezután jön a win7. Letöröltem a particiot meg a biosba is keresetem de nem tudom ezt eltávolitani sehogy. hogy tudom kiüzni a gépemből ezt?
-
Thusor
őstag
válasz adnoctum18 #20163 üzenetére
Egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. Az tény hogy néha a melóhelyemen elfárad a szemem, ha sokat kell olvasni, de ez régebben nagyobb monitorral is előfordult. Dokkolót azért tartottam jobbnak, mert akkor nem kell mindig a kébeleket ki-be huzogatni. Sokkal egyszerűbb megoldás, és cserébe tödd külső eszközt tudok hozzácsatlakoztatni.
-
adnoctum18
senior tag
válasz Thusor #20162 üzenetére
Jaja SSDn én is gondolkoztam, de egyelőre még nincs rá keret. Később biztosan lesz!
A monitort közvetlenül a gépre is rá lehet nyomni gondolom, csak a dokkolón kulturáltabb megoldás.
Ezek szerint te se bántad meg hogy ezt a gépet vetted.
-
Thusor
őstag
válasz adnoctum18 #20161 üzenetére
Nekem ez a dokkolóm van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Displayporton keresztül csatlakozik a Dell U2311H 23"-os monitorhoz. Billentyűzet és egér is külön van hozzá. 64 bites a Win7em. Most gondolkodom azon, hogy lecserélem majd a winchestert valami nagyobb SSD-re, a benne lévő HDD-t pedig külsőre rakom, kicsit felgyorsítom a rendszert...nem mintha most olyan lassú lenne
-
Thusor
őstag
válasz adnoctum18 #20150 üzenetére
Nem olyan kicsi az a 2540p. Én úgy használom, hogy bent a laborban ahol dolgozom, ott 12"-on elég, ha időnként szövegszerkesztés, cikkeket olvasok, zenét hallgatok. Aztán otthon ahol a nagyobb munkákat végzem rajta, ott dokkolón kitettem egy 23"-os monitorra. Szerintem így válalható. Nem szeretnék cipelni felesleges súlyokat, csak hogy nagyobb legyen a kijelző amit nem is használnék ki. Nem játszom rajta, így még dedikált vga sem kell. Csak sok ram és erős cpu.
-
nagyito88
aktív tag
-
Kortes
csendes tag
válasz pete_21 #20149 üzenetére
Én is nézegettem ilyen apróságokat először, de nagyon nem bántam meg, hogy végül egy nagyobb darabot vettem, ha vinni akarom viszem, nem egy nagy tömeg. Esetleg filmhez játékhoz, meg amúgy is sokkal jobb mint egy kis 12"-os, örülök, hogy nem olyan kicsit vettem. Szerintem 15" körül ideális.
-
nagyito88
aktív tag
A topik átnyálazása kicsit hosszas lenne, ezért elnézést kérek,ha valaki már feltett hasonló kérdést. Van egy HP ENVY 14-1195ea Beats Edition notebookom a gép remek, panasz nem érheti a részemről. Elemben, mint programozó, persze hogy frissítem a bios-t. No felfrissítettem, s azóta a fényerőszabályzó gombok nem működnek, se le se fel nem tudom állítani. De az energiagazdálkodásnál tudom állítani természetesen, s rendben teszi dolgát a világítás. Az összes többi funkciógomb hibátlanul működik. Csak ezzel a kettő gombbal van baj. Már kezdem megszokni, nem égető probléma, csak jobb lenne ha működne. Valaki tud segíteni ebben?
-
-
pete_21
addikt
válasz adnoctum18 #20147 üzenetére
Köszönöm a választ!
A 12" szerintem még belefér. -
balika0öö1
csendes tag
válasz SeniorTilla #20146 üzenetére
Külsőről nagyon szépen működik minden, miután megáll a belső rádugtam és gond nélkül tudok vele mindent csinálni
-
veterán
válasz balika0öö1 #20145 üzenetére
külső billentyűvel is?
-
balika0öö1
csendes tag
válasz SeniorTilla #20143 üzenetére
már próbáltam most egy szűz windows7 megy rajta, felnyitás után addig megy a bill amíg nyomom amint abbahagyom már nem is működik
-
MALK
tag
Olyan dokkolót keresek 6930p hez amin van hdmi csatlakozó van ilyen?
-
veterán
válasz balika0öö1 #20141 üzenetére
Sztem valami driver gond lesz, próbáltad már szűz windows installal is?
-
veterán
-
balika0öö1
csendes tag
Üdv!
olyan kérdésem van felétek hogy van egy dv5 laptopom, amivel első elindulásnál rendesen tudom használni a billentyűzetet, majd miután elmegy alvó módba a gép visszajön kb 10sec jó a billentyűzet és utánna nem reagál semmire.. Ötlet? -
pete_21
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene 13-14"-os gép, egyetemre szeretné vinni, a tanuláson kívül semmi komolyra nem lenne használva laptop. Viszont fontos lenne, hogy az akksija minél tovább bírja. Másik topikban a HP 2540p-t ajánlották. Szeretném megkérdezni, hogy ez egy töltéssel meddig bírja (nem túl nagy terhelés mellett, pl. Word mellett.) ?
Köszönöm! -
MALK
tag
válasz SeniorTilla #20135 üzenetére
esetleg te nem tudsz ilyen alaktrészt?
-
jorden06
senior tag
Kedves HP Szakértők!
A kérdésem az lenne, hogy meg lehet e tisztítani valahogy a gépem felületi részét a zsíros ujjtól származó lerakódásoktól? Állítólag be van vonva a tapipad és környéke a durafinish védelemmel, de szerintem ez csak egy pofon a sz.rnak.
Van erre valami speckó szer?
-
MALK
tag
válasz SeniorTilla #20135 üzenetére
tudomásom szerint van benne raid vezérlő
-
veterán
-
MALK
tag
Sziasztok ,
tervezem laptopom "felújítását"
HP elitbook 6930p
kicsierélném a HDD-t SSD-re és a CD olvasó helyére is szeretnék tenni egy SSD-t majd ezeket RAID be kötni
a CD olvasóhelyére simán be tudom rakni vagy szükséges valami keret?
ha igen honnét tudom beszerezni?
2,5" méret jó bele gondolom.előre is köszi a válaszokat
-
őstag
sziasztok mi a véleményetek a HP Compaq tc4400 Tablet PC -ről?
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Cyrin
addikt
Sok-sok huzavona, egyéb be nem vált gépek után ennél kötöttem ki, nagyon jól működik eddig, remélem sokáig így is marad:
[elitebook 8540p (i7,160Gb ssd, 8Gb ram, nvidia5100m, fullhd][ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SeniorTilla #20123 üzenetére
Melegedési problémák megoldva, gyönyörű 3D kép, és hardveres raid. Ezen csodálkoztam is, mert eddig egy gépben sem volt, ami a kezem között átment. Egyben látja a 2 terrát, és a write-back cache-t bekapcsolva jóval gyorsabb is lett. Király.
Jó még, hogy a QuadCore i7-es mellett van az integrált VGA, mert nem dübörög fölöslegesen a 6850, ha netezel. A régi i7Q-k mellett nem volt váltható VGA.
[ Szerkesztve ]
-
Z86
őstag
válasz Thusor #20122 üzenetére
Szerintem csak sata2-es vezérlő van benne (legalábbis nem találtam utalást sata3-ra), így nem tudnád kihasználni a plusz sebességet.
Amúgy tudtommal a sata3-as háttértár működik sata2 csatlakozón keresztül is. Ezzel kapcsolatban esetleg kérdezz rá itt is.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Most tesztelem az új Envy 17-est. Eddig nagyon meggyőző a gép, estefelé vagy éjszaka még bővebben is írok róla.
-
Thusor
őstag
HP elitebook 2540p SATAIII-at tud kezelni, ha a HDD-t kicserélném SSD-re?
-
- = Zk = -
félisten
válasz SeniorTilla #20120 üzenetére
hurrá...13k... remek..
köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz - = Zk = - #20118 üzenetére
ez akksicsere lesz, nem a töltőd hibás
-
veterán
válasz adnoctum18 #20092 üzenetére
Ezért kell kiírni a recovery lemezeket a gyári oprendszerből. Azokkal úgy megy az install, ahogy írtad. De ha ezt elmulasztottad, akkor se bonyolult.
A hdd-ről a win7 telepítővel töröld le a régi partíció(ka)t, és csinálj szűz installt. Ezután a másik dvd telepíti majd fel a segédprogramokat és drivereket.
Ha 64 bites kell, akkor a weboldalról töltsd le a 64 bites drivereket, és feltelepítheted azt is.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #20117 üzenetére
vagy a töltő a szar. de azt kétlem. vagy mégis?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
Mesterek...
pár napja kapom az oltást a kicsi CQ61-es laptopomtól, miszerint kezd kinyiffanni az akksi. egyelőre betudtam ezt annak, hogy a W7 copat.
de máramár kissé zavar, hog erőlteti az akksi cserét. everest eme infókkal bombáz. ijesztő...vélemény?..
köszönöm
zk" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
andreijj
tag
válasz Khelben #20106 üzenetére
Üdv!
Jaja, tudom h ugy a legolcsobb hha en csinalom, de akkor vesztem a garit nem? Mivel friss a gep, fontos ra a gari, igy megerne plusz 4-5k a szerviz dijnak is. Nem tom hogy mukodnek ezek a dolgok, nem volt meg notim
A notin HDMI, es DSUB is van, a monitoron pedig DVI es DSUB van. Ezert a vacillalas.
Kosz minden infot, lekotleztek -
Z86
őstag
válasz adnoctum18 #20113 üzenetére
Igaz, csak 15" környékén gondolkodtam
-
adnoctum18
senior tag
Itt nem olyan egyértelmű, mert a 2540p is P végű és mégis 12"os csak.
A T szériában pedig 14-15"os gépek vannak. A Thinkpadnél az X a 12"os széria.
Szal dióhéjban a HP Elitebooknál van ugye:
25xx 12"
27xx 12" tablet
84xx 14"
85xx 15"
87xx 17"És ez utóbbi w jelű.
A Thinkpadnál van:
X 12"
T 14-15"
W 15-17"Az SL, R, meg Edge szériák már nem igazán felső kategóriásak.
Asszem így tiszta.
(#20114) Z86: Jaja értelek!
Thusor Monitoros kérdése pedig engem is érdekel, mert pont ilyet szeretnék venni.
[ Szerkesztve ]
-
Thusor
őstag
válasz dany27 #20107 üzenetére
Még így is vicces a kérdés. Mivel a HP gép nem üzleti hanem otthoni multimédiás, míg a ThinkPad üzleti felhasználásra szánt. A két gép ég és föld.
-
Thusor
őstag
Próbálta már valaki a HP elitebook 2540p laptopot kikötni displayporton keresztül? Én majd egy Dell U2311H-ra szeretném kikötni, hogy filmet és képeket szerkeszthessek vele. Ennek a monitornak IPS panellja van. Szerintetek mennyire lesz szép a képe FullHD-ban a benne lévő i5-540m integrált videovezérlőjével?
-
dany27
őstag
Hali!
HP-Compaq Pavilion dv6-6110eh-ről mik a vélemények ?
Milyen az összeszerelési minősége egy T szériás ThinkPadhez képest?
Előre is köszi!
-
adnoctum18
senior tag
Közben felhívtam a HP supportot.
A helyzet az, hogy a recovery lemezekkel nem lehet Preloadot csinálni, tehát csak úgy lehet a gépre feltenni a 32 bites win helyett a 64 bitest, hogy mindhárom partícióm letörlöm, egybe olvasztom és leformázom. Erre megy a gyári lemezekről a Win7 és a driverek, de a Preload ezek után már semmilyen módon nem állítható vissza.
Ez pedig számomra így nem jó, szóval maradok 32 biten és csendben káromkodom amiért nem tudtak alapban 64 bites Preloadot adni a gépre.
-
Kácsa
aktív tag
válasz adnoctum18 #20096 üzenetére
A két lemez: az egyik a Win7,a másik a driver lemez.Félreérthető a ráírt szöveg,szó szerint egyik sem recovery lemez.A hozzászólásaidból azt szűröm le,hogy a merevlemezeden kettőnél több partíciód is van.A következőt próbáld meg:a Win7 telepítésekor töröld a 100 MB-os és a C partíciót,majd az így kapott üres területre telepítsed a Win-t,a többit meg kell oldja a telepítő.Ha így nem megy,a másik megoldás,hogy ha rendelkezel egy usb-s rack-el:kiveszed a merevlemezt és usb-n egy másik géppel leformázod.
ZoLee
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest