Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
válasz Pyttawrx #54601 üzenetére
Igen a ProBook 430 G3-ast vettem kéz alól 45E-t össz-vissz. 240SSD +8gb ram +i5 .. szép állapotban ráadásul. Az látszott, hogy a billentyűzet keretéből egy pici darab ki volt törve a Caps Lock mellett (itt volt kipattanva a helyéről picit a bill.), de ezen kívül patika.
Szóval ezért nem szántam volna ár huszonx ezret újra, de viszont így utólag a nem világítós billentyűzetet szívesen cserélném világítósra ha lehet.Igen működik, kivettem az akkut, a billentyűzetet meg próbáltam kiszedni akkor vettem észre hogy egy helyen nincs bepattanva, visszapattintottam és működik minden.
[ Szerkesztve ]
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
válasz gatto_ #54596 üzenetére
Itt ugyan nem elérhető a világító bill. a ProBookhoz, de ebben a webáruházban igen, a cikkszám azonos (HP Probook 430 G3 840801-211), de itt nem írja a 430 G3-t kompatibilis eszköznek. Elméletileg működik vele?
-
partymaci
aktív tag
Köszi, megpróbálom
Sikerült, kivettem az akksit, abillenytűzetet ugyen nem bírtam, de egyik fele ki volt picit pattanva. Ami vicces mert 2 hónapja vettem 45-ért használtan és azóta nem jött elő ez.
Köszönöm mindenkinek asegítséget![ Szerkesztve ]
-
partymaci
aktív tag
Hát gyerekek, nem ma kezdtem a szakmát, de ilyet még nem láttam, ez amúgy ProBook nincsenek kis számok a billenytyűzeten, .. bekapcsoláskor ESC -re sem reagál, szóval biosba se tudok bemenni. Windowsban eltávolítottam a bill. drivert és restart, nem oldott meg semmit.. egyéb ötlet? Szalagkábel lenne a hibás? Kicsúszott?
Most pl a CTRL a 8-as, a Shift a NumLock, a 8 az a 9, a 4-es 7-es, az 5-ös az a 6-os ...Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
partymaci
aktív tag
Üdv, van egy HP 430 G3-am, este jól működött, reggel meg a billentyűzet nem írt karaktereket, vagy ha igen akkor összevissza, pl a J -t lenyomva 8-ast ír meg ilyenek, számokat nem veszi be stb. Mi történt?
-
partymaci
aktív tag
üdv!
HP pavilon notebooknál biosban beálltottam boot jelszót, viszont a full hangerőn megszólaló speaker beep hangja elég idegestő, nem lehet valahogy kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest