Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
válasz hódmaci #52494 üzenetére
Nekünk is ez a probléma hozta fel. Megnéztem mikor váltott verziót a driver, az 2020. aug. nem azóta van a probléma. Teams-et használjuk régebben, folyamatosan. Szerintem itt winfos update lehet, visszaállítás talán megmutatná, de erre most nincs idő. Kipróbálom amit írtál.
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
veterán
-
HARDVERAPRÓD
válasz hódmaci #48037 üzenetére
Szia!
Amit írtál linket, azon belül itt:HP EliteBook 745 G3 Notebook PC Product Specifications
Ott a memory résznél:
Standard
DDR3L PC3L-12800 (Transfer rates up to 1600 MT/s)
Two SODIMM slots supporting dual-channel memory
Both slots are customer accessible / upgradeable
Supports
4096 MB Total System Memory (4096 MB x 1)
8192 MB Total System Memory (4096 MB x 2)
8192 MB Total System Memory (8192 MB x 1)
16384 MB Total System Memory (8192 MB x 2)
Maximum
Up to 16 GB
Dual-channel
Maximized dual-channel performance requires SODIMMs of the same size and speed in both memory slots.
MEGJEGYZÉS:
Due to the non-industry standard nature of some third-party memory modules, we recommend HP branded memory to ensure compatibility. If you mix memory speeds, the system will perform at the lower memory speed. -
hallador
addikt
válasz hódmaci #47409 üzenetére
A G4.G5-ös gépeknél FN + Shift, hátha.
A Biosban esetleg action key néven szerepel, azt off-ba, vagy No-ba állítani. Az G4 - G5 -ben már nincs ott csak az FN + Shift segít.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Klara_
őstag
válasz hódmaci #47391 üzenetére
Kovesd a linkbol a leirast, nekem igy sikerult a 8as szerian, W10 alatt:
Ha tudod a pontosan az elozo FW verziojat, akkor probalgatni kell ahogy irja is, en sem tudtam pontosan, mert csak 6.41-et irt ki es abbol van tobb fele is, cserelgettem a *.bin-eket es az egyiket elfogadta, utana, kiirja, hogy meg hanyszor cserelhetsz, ujraindul majd nyomsz egy F1-et es kesz. Szerentem erdemes 2.0-ra firssiteni, ha mar piszkalod.
" InstructionsRun softpaq to extract files. By default it will extract the files in C:\SWSETUP\SP81900 folder.
Copy the desired TPM FW BIN file and the appropriate HP TPM Configuration Utility (either 32-bit or 64-bit) to a temporary folder. Only one TPM FW BIN file is allowed in the temporary folder.
Do not rename the TPM FW BIN file.
Open CMD Prompt in Administrator mode and run TPM.MSC to determine the TPM Manufacturer Information.
- Manufacturer Name: IFX
- For TPM 1.2, check the Manufacturer Version 6.40 or 6.41:
- For version 6.40, use file TPM12_6.40.190.0_to_TPM12_6.43.243.0.BIN
- For version 6.41, include logic that tries one and,if it fails, uses the other of these:
TPM12_6.41.197.0_to_TPM12_6.43.243.0.BIN
or
TPM12_6.41.198.0_to_TPM12_6.43.243.0.BIN
NOTE: This is necessary because TPM.msc does not reveal the actual build; no way to tell if you currently have 6.41.197 or 6.41.198.
- For TPM 2.0, Manufacturer Version: Either 7.40 or 7.41 or 7.60 or 7.61
- Specification version: Either 1.2 or 2.0
The utility supports
- Graphical User Interface (GUI) for step-by-step execution
- Command line mode (including silent execution)
Run MSINFO32 to determine 32-bit or 64-bit OS. Examine System Type (will show either "x64-based PC" or "32-based PC").
Run the appropriate utility (TPMConfig.exe for 32-bit OS or TPMConfig64.exe for 64-bit OS) as an Administrator from the folder where the utility and TPM FW BIN file are located.
Additional Notes
On Windows 7, TPM 1.2 must be activated in BIOS (Check TPM state in BIOS).
On Windows 8.x or Windows 10, the OS will automatically take ownership of TPM.
Windows 8.x and Windows 10 require GPT partition style when using TPM 2.0. The BIOS setting for boot mode should be set to native UEFI (recommended) or UEFI with CSM.
Windows 7-64, Windows 8.x, and Windows 10 will work with MBR or GPT partition style when using TPM 1.2."[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Dhampir
félisten
válasz hódmaci #45341 üzenetére
HP PC Commercial BIOS (UEFI) Setup Administration Guide For Business Notebook and Desktop 2015 Models (2016. májusi kiadás)
A 43. oldalon olvasható információ:
Wake when Lid is Opened
When checked, opening the lid wakes the notebook from
sleep modeWake on USB
When checked, allows the system to resume from sleep
when a USB input device is triggered (such as mouse
movement or keyboard keyPower Control
When checked, enables the notebook to support power
management applications such as IPM+ that help
enterprises reduce power costs by intelligently managing
the battery usage of the notebook. -
veterán
válasz hódmaci #45343 üzenetére
Igen a második USB-re ébred. A power gombra mindenképpen felébred, erre nincs külön funkció szerintem, ezért a harmadik opciót nem tudom mi.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz hódmaci #35649 üzenetére
Na akkor meg is oldottad a problémádat, nézd meg a kijelzőt, amikor visszakapod a gépet, látni fogod hogy pixelhibás-e vagy sem. Nem lesz az, ebben biztos vagyok. Nem értem mit kell ezen gondolkodni, evidens dolog. Ha már sikerült a hdd-t odaadnod, és lehet hogy egy újrainstallált szűz rendszert kapsz vissza, inlább ezen kellene fáradoznod, esetleg szólni, hogy adatok vannak a hdd-n és ne töröljék le, stb-stb.
A szervizben az első lépések között van a hibamegállapításnál, hogy újrateszik a gyári iso-t, azaz törlik a hdd-t. Nem minden esetben, de gyakran előfordul, ezzel azt küszöbölik ki, hogy egy összebarmolt oprendszer ne okozhasson hibajelenséget. Kérdezd meg a Flextronics-ot, hátha hülyeséget beszélek szerinted.
De persze mindenki úgy csinálja, ahogy tudja: van aki megnézi mit vesz a boltban, van aki nem
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Ice&Lime
veterán
válasz hódmaci #35644 üzenetére
Hát, valószínű, hogy nem fog külön egy pót kijelzőt magával hozni és ugye helyszíni garanciás a géped.
Akkor csk azt ellenőrizd le, amit külsőleg látsz rajta, ja, és azért a hdd-t viszont igen az adataiddal, hogy rendben vannak e, minden úgy maradt e ahogy elvitték, ezt inkább még a helyszínen, mert később már nem bizonyíthatod.
A kijelzőt meg majd magad utána ráérhet, bár nem tudom, ha találsz rajta 1 pixel hibát, akkor kicserélik e....?..(#35648) SeniorTilla: oks.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Ice&Lime
veterán
válasz hódmaci #35640 üzenetére
Akkor majd esetleg máskor.
Egyébként, amit érdemes lenne megnézned, hogy az aksi helyén amik vannak matricák, az azonosítójuk ugyan az e, persze a hdd-d ugyan az e és az adataid nem sérültek e rajta, aztán kijelző nem e karcos, meg a gépház stb..nem e karcos, foltos, kopott stb..kb. ilyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest