- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaam
senior tag
válasz DaveNo1 #65198 üzenetére
Teljesen. Már a questek miatt sincs erőm játszani, nem is lesz elég goldom a kiegre, de úgy döntöttem, hogy mindegy is, mert ha megölik a combo deckeket és közben tovább rontják a játékot, akkor szépen abbahagyom, szóval most win-win szituációnak tűnik
Gwent jónak tűnik, meg a faeria is megjelent hivatalosan (csak ott nagyon kevés a játékos, 2-3 perceket kell várnom meccsre), szóval lassan viszlát hs.[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz Cathfaern #65188 üzenetére
Gwenttel szerintem még mindig az a legnagyobb baj, hogy inkább hagyományos kártyajáték (poker, kanaszta, römi, stb.), mint TCG
Pont ezért hiába lesz majd jó kompetitív játék, sosem fogják annyian nézni. Faeriában is rohadt jó versenyek voltak, de mivel nem látványos, csak azt érdekli, aki szeret is vele játszani, míg a -topdeck ragnaros eltalálja az 50%-ot -nyertél- hearthstonet simán tudja nézni bármelyik casual.
Már pedig szerintem jó kompetitív játék lesz, két hét alatt, amióta játszom tobbet használtam az agyam, mint Hs-ben három év alatt.[ Szerkesztve ]
-
Tbs82
tag
80g csere ?
endimion#2236 -
micafighter
nagyúr
-
zsuha
aktív tag
válasz micafighter #65160 üzenetére
Szerintem az adventure real moneybol valo megvetelevel (~7k huf/év), a questeket mindig megcsinalva/leporgetve, 110 pakkot siman lehet minden expansionbol nyitni (22000 gold/év osszejon). Ehhez meg hozzajon 52 classic pakk/év.
Gyakorlatilag évi 7k ft elkoltesevel eleg sok jo/top decket ossze lehet rakni (persze miutan felzarkoztal a meglevo packokbol).
Hat nem egy draga jatek igy
Ha meg még 1x 50-es elorendeles is belefer/év, mar boven jo vagy.[ Szerkesztve ]
-
-
kchryss
veterán
válasz ígyvanferi #65158 üzenetére
Engem a fordított verzió érdekelne. Ha mtg-ből csinálnának digitális verziót. Nem értem miért nem jutott még eszükbe.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz DJGABI #65176 üzenetére
Félreértés ne essék, tökéletesen játszható az SV mobilon! Bizonyos szempontból jobb is, pl. a kijátszott lapok hatását sokkal jobban látni, mint WoW-ban (persze ez főleg inkább kezdőknek szempont), illetve sose volt még hogy "félrenyúltam" volna a lapnak, ami HS-ben sokszor előfordul (bár esetek 99%-ban időben észreveszem).
sagem
"Szerintem se a Gwent se a Shadow nem fog soha elterjedni annyira, hogy nagy játékosbázisuk legyen. Leginkább azért, mert egyiknek sem sikerült megtalálniuk a tökéletes egyensúlyt a kinézet/tartalom között. Az egyik követhetetlenül villogó, összevissza, és persze eleve anime style (ez már eleve leszűkíti hogy van akinek bejön, van akinek nem),"
Shadowverse ázsiai piacnak bejöhet. És elég nagy az önmagában is. Figyelembe véve, hogy HS-ben is mennyire erősek az ázsiaiak, ha csak azt a piacot megnyeri magának az SV, már az erős érvágás a HS-nek.saen
"Gwent még meg sem jelent, zárt béta van, természetes, hogy alig nézik. Emellett a Gwent nem akar egy új HS lenni, ők nem a full casual réteget célozzák, emiatt nem is lesz akkora bázisa sosem."
Gwenttel szerintem még mindig az a legnagyobb baj, hogy inkább hagyományos kártyajáték (poker, kanaszta, römi, stb.), mint TCG. Persze ez szubjektív, hogy baj-e (lásd Lifecoach), de szerintem emiatt sose fog igazán népszerű lenni. Ami megint nem baj azoknak akik játszák és élvezik, csak kérdés így a kiadónak megéri-e fentartania (valószínűleg mondjuk igen). -
h3lios
addikt
A legszomorúbb amúgy az, hogy a HS-be nem mernek ilyen bonyolult mechanikákat rakni, mert a szellemi fogyatékosok és a retardált amerikaiak nem értenék a működését. (bocsánat az általánosításért).
Annyi lehetőséget tudnék mondani, amivel sokkal jobb lehetne a játék, de sajnos kő egyszerűségben gondolkoznak, nem mernek elrugaszkodni a valósától.
Erre a legjobb példám a múltkor már általam említett buff mechanika... Gyakorlatilag lósz.rt nem ér ami most van. A buff kártyák 90% -a puszta statot ad + alap képességet (divine shield, taunt, windfury stb.).
Múltkor már linkeltem, de milyen vicces lenne epic lapként, vagy akár legendary spellként (mert már léteznek) kiadni 1 olyan buff lapot, amit ha rácuppantasz 1 minionra discardoltat az ellenfél paklijából / kezéből. Nem kellene sokat 1-2 lap is bőven elég erőssé tenné. És megérné játszani.
Gondolok itt olyanra, hogy 5 mana give a minion +1/+1 és ha rá tud ütni az ellenfél hősére eldobat tőle 2 lapot a paklijából... Rögtön lehetne gondolkozni és nem lenne nevetségesen OP, viszont lenne változatosság. Vagy nem csak a skeleton knight féle gyökér joust újra élesztés létezne... Az MTG-s mechanikát simán át lehetne ültetni az élőhalott minionoknál.
Pl. 4 mana 4/4, kijátszásnál van lehetőséged + 2 manát ráfizetni és akkor amennyiben meghal a lap visszakerül a kezedbe (fixen). Ez pedig 1 egyszer használatos képesség lenne... Ilyenekkel lehetne kísérletezni. Nem RNG -vel szarakodni.
De idáig soha nem fogunk eljutni, ameddig play x-y szarságot és +1/+636375 statokkal szórakozunk....[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
saen
veterán
Meglátjuk, de ügye a Gwent mögött ott a Witcher 3 sikere, aki azt szerette (és elég sokan vannak...) azok ki fogják próbálni garantáltan. Onnan már csak a játékon múlik, hogy mennyire lesz sikeres.
Mobil platformról eddig nagy a csend és kicsi is az esély rá, így túl népszerű sosem lesz. HS-nél meg elindult már a lemorzsolódás. Hasonló ívet fog leírni, mint pl a Wow. Jó eséllyel még sokáig a legnépszerűbb lesz, de a csúcs már a múlté. -
sagem
addikt
Mondjuk aki akart már régen szerzett hozzá meghívót, már versenyeket is rendeztek belőle ugye.. Értem, hogy mit mondasz, de pont ezért nehéz befutni, ha egy bizonyos réteget céloznak meg, az elvárások nagyok, a költségek meg csak nőnek, míg a bevétel nem biztos, hogy meredeken fog felfelé ívelni. Ez kb. olyan mint a MOBA-k esetében, ott is voltak/vannak próbálkozások, és voltak olyanok, akik más réteget szólítottak meg, de elég hamar összedőltek és maradtak az unalomig ismert uralkodok a piacon. Legútobb pont a Blizzard játéka tudott még megkapaszkodni, de a HOTS sem tűnik túl sikeresnek, pedig azért a Blizz marketing ereje mögötte van/volt.
Egyébként semmi bajom nincs a Gwenttel vagy a többi játékkal, sőt remélem hogy lesz olyan játék amelyik meg tudja szorongatni a HS-t mindenféle értelemben vagy legalábbis megtudják vetni a lábukat a piacon. Jelenlegi állapotukban nekem nem annyira tetszenek, de ettől még persze simán lehetnek jók. Most épp a HS sem tetszik, de még mindig ebben látom a reményt..hogy észhez térnek..egyszer
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
saen
veterán
Gwent még meg sem jelent, zárt béta van, természetes, hogy alig nézik. Emellett a Gwent nem akar egy új HS lenni, ők nem a full casual réteget célozzák, emiatt nem is lesz akkora bázisa sosem. Ettől függetlenül pont emiatt lehet egy sikeres játék, stabil bázissal. Nem kell a legnagyobbnak lenni ahhoz, hogy valami sikeres és jó legyen.
-
sagem
addikt
válasz h3lios #65181 üzenetére
kis érdekesség: Twitchen 5-10x annyian nézik az OFFLINE MTG-t mint pl a Gwentet
egyébként hazai szinten ugyanilyen élményt jelentett nekem a HKK is
Volt egy rövid ideig online HKK is, nem a Beholder üzemeltette, hanem egy külsős a Beho áldásával, de sajnos hamar összedőlt a dolog..pedig nem lett volna rossz, mondjuk nemzetközileg valszeg sosem futott volna be[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
h3lios
addikt
válasz ígyvanferi #65158 üzenetére
Sokkal jobb érzés MTG-zni, mert ott a 60 lapos pakli miatt valamint amiatt, hogy 1 lapból 4 db számít playszet-nek sokkal konzisztensebb dolgokat lehet összehozni. A manaszínekről már ne is beszéljünk. Annak idején 3 évig toltam komolyabban a játékot. Rendelgettem neten lapokat, valamint ugyan úgy adtam is el dolgokat. Elég jól is ment, átlagban mindig pozitívban voltam, tehát nem, hogy nem buktam rajta, de kerestem is vele.... Ez hatalmas előnye. Viszont sokkal nagyobb pénzeid forognak, mert ha egy 15 ezres lapból kell 4 db akkor bizony vagy beszerzed, vagy nem lesz T1 paklid a metában. Csak a manabázis 30-40 ezer 1 jobb paklihoz. Ami pedig csak ahhoz kell, hogy sokszínű paklikat tudj játszani.
Egy T1 pakli 300-400 ezer forint is lehet, ha sok a drága cucc benne. Viszont már olyan 120-200 ból lehet 1 ooookay tier paklit csinálni. Márha az ember control vonalon mozog. Nyilván ott is olcsóbb az aggro, de nem sokkal.
Nekem hiányzik, fizikai dolgok is kellettek hozzá, pl. pici terítő amin nem kopnak a lapjaid. Kártya tartó doboz, kockák, "bugyi" a lapok köré, hogy ne veszítsenek az értékükből a kopás miatt... Hihetetlen nagy élvény volt kézben pörgetni a lapokat. Csak sajnos személyes társaság kell hozzá, ami szinte csak Pesten van meg... Egyébként ott csak nagyon ritkán borult ki a só, mert tudtam, hogy az esetek nagy többségében azért vesztettem, mert szarabbul játszottam. Nyilván voltak top deck warok, meg amikor manaszínt haltál, de sokkal élvezetesebb, pont az összetettsége miatt. A HS a MTG -hez képes, olyan mintha 1 trabantot hasonlítanál 1 Bugatti Veyron -hoz. Ott mondjuk nem packot érte meg venni, mert sok volt bennük a useless cucc a sok common - uncommon miatt. Inkább netről vásároltál össze konkrét paklikat.
Bocsi a hosszú off miatt, most realizálódott bennem mennyire hiányzik a játék.
Szerk.: Ott nyertem helyi versenyt 17-8 körül lehettem... Felnőttek ellen nem volt egyszerű nyilván sokkal kisebb tudással, valamint költeni sem tudtam rá fizetés hiányában... Az kb. olyan, mint itt a legend rank. Nagy büszkeség volt, nem 1 nagy verseny volt, de mégis tizen pár ember közül én voltam a legjobb..
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Szerintem se a Gwent se a Shadow nem fog soha elterjedni annyira, hogy nagy játékosbázisuk legyen. Leginkább azért, mert egyiknek sem sikerült megtalálniuk a tökéletes egyensúlyt a kinézet/tartalom között. Az egyik követhetetlenül villogó, összevissza, és persze eleve anime style (ez már eleve leszűkíti hogy van akinek bejön, van akinek nem), a másik meg olyan száraz és visszafogott (a megjelenésről beszélek), hogy abból egy versenyt végig nézni pl..hát De ez csak az én véleményem.
Mindkettő viszonylag friss játék, ezt sokan elfelejtik, ezért ömlenek most a free csomagok és egyebek hozzájuk, ez a beetető időszak. De ha kicsit beindul, akkor nem lesz ott sem kolbászból a kerítés, hisz valamiből fenn is kell tartaniuk magukat, ráadásul minél nagyobbra nő a játékuk, annál több embert kell foglalkoztatniuk hogy szinten tartsák (és itt nem csak a fejlesztők bérére, hanem a supportól vagy pl. az egyre drágább szerverekre és egyebekre is gondolni kell).. Aztán jön a sírás ott is, hogy hopp, már nem úgy van mint régen.
Gwent ráadásul mobilon egyelőre meg sem jelenik még jó darabig, ez már önmagában visszafogja a terjedési sebességét.[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
addikt
válasz Cathfaern #65173 üzenetére
A gwentet is érdemes kipróbálni, én kezdetektől tolom HS-t, de mostanra belefáradtam, IRL money-t tutti nem rakok bele, a gwent viszont nagyon megfogott. Akinek ideje és kedve van, annak csak ajánlani tudom.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Cathfaern
nagyúr
válasz micafighter #65160 üzenetére
"Rengeteg apró dologgal lehetne ezen javítani ami nem is lenne olyan bonyolult, lévén digitális az egész mindenük, és más játékokban benne is vannak ilyen dolgok"
Mikor kiderült, hogy nem lesz több adventure nekiálltam próbálgatni a shadowverse-t. Egyelőre nagyon-nagyon casual módban, HS még mindig a "fő játék". De sokszor a fejemet fogom, hogy bizonyos (alapvetően UI) dolgok mennyire jól meg vannak benne csinálva, és semmibe nem kerülne átemelni őket a HS-be (mondjuk ettől függetlenül messze nem olyan kiforrott az UI-ja, mint a HS-é, de jó dolgok vannak benne). Most olyan dolgokat már nem is említek, hogy épp elindítottam, hogy tudjak konkrét példákat hozni, erre kiírja hogy 8millión letöltötték a játékot, ezért kaptam 4 boostert, meg következő 4 napban még 4-et Például mobil nézetben is mindig pontosan látom mennyiből mennyi manám van. Látom hány lap van a kezemben, hány lap van az ellenfelem kezében. Látom a class függő mechanikákat (pl. egyik classnak az egyedi mechanikája, hogy akkor aktiválódik egy lap battlecry-ja ha legalább x darab lapot kijátszottam már a körben. Nála UI-n látszik hányat játszottam már ki. Amúgy itt minden lapnak van egy ilyen jelentős mechanikája, cserébe nincs hero power). Aztán olyan bonyolult dolgokat is meg tudtak oldani, mint hogy látszódjanak az achievementek. Aztán minden player elleni meccsről automatikus (nem videó alapú) replay készül. Mobilon lehet videót rögzíteni (!). Ja és a legfontosabb: van "sorry" emote
Balance-ról, hosszú távú dolgokról nem tudok egyelőre semmit, igazából eddig még csak egy kaszttal játszottam (solo módot tolom végig, alapból van benne annyi, mint kb. az összes adventure kieg egyben ami kijött HS-hez), szóval nem azt akarom mondani, hogy ez mennyivel jobb, mint a HS (pl. board borzalmasan néz ki, az animés stílus ugye szubjektív, nekem mondjuk bejön, de amíg HS-ben mobilon is egyértelműen megkülönböztethető minden lap artworkje a szemem sarkából is, addig itt könnyen összekeverhetőek a mobil mérethez képest túl részletes artworkök miatt, pedig 5,5"-os mobilról tolom, menü sokkal esetlenebb, stb.), de ezek mind olyan dolgok amik csak döntés és akarás kérdése lenne, hogy berakják a HS-be, és ahogy írod, sokat dobna az egészen. -
sagem
addikt
válasz whitezo88 #65170 üzenetére
Ja, nagyon hullámzó..én tegnap pl. kétszer is mentem: 0-3 at, aztán két jobb kör jött 5 és 6-3 és végül egy 11-3 is sikerült. Ennél olyan brutál paklik jöttek szembe, hogy az nem igaz, nyilván az enyém sem volt rossz, mert eddig eljutott, de inkább itt a nagyon jó tempomnak és a SOK mákomnak köszönhetően. A végén a főellenség szerintem valahogy a ranked pakliját hozta, jade sámán volt, de már 9/9es jádéknál tartott amikor meghaltam
-
whitezo88
nagyúr
válasz jr1994 #65164 üzenetére
Előző vagy azelőtti arénám nekem is 0 win lett és szintén hasonlóak miatt. 0-2nél Pap: dragon szinergia, Bookwyrm, Operative, Wrathion is volt (!)
Szintén nem sokkal előtte t5 Bane of Doom Krul-t hoz elő. Addig egész jól álltam, el is ment a meccs. Amúgy lehet ez pont az az aréna volt még... ja és Kazakus discover is volt egyiknél. Mióta changek voltak, több a bullshit, mint előtte.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
micafighter és KISDUCK: köszi!
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
KISDUCK
addikt
válasz micafighter #65165 üzenetére
Elvileg ezek lesznek a jutalmak:
Day 1: 50 Gold
Day 2: 1 Mean Streets of Gadgetzan Pack
Day 3: 100 Arcane Dust
Day 4: 1 Old Gods Pack
Day 5: 1 Journey to Un'Goro Pack
Day 6: 50 Gold
Day 7: 1 Journey to Un'Goro Pack
Day 8 - Day 14: 50 Gold -
zsuha
aktív tag
Ne szivassatok mar a sracot ezzel, 2x bocsanatot kért.
-
micafighter
nagyúr
válasz jr1994 #65164 üzenetére
Igen, majd a kieg előtt (tehát pár heten belül) jönnek napi login rewardok, nagy dologra én nem számitok de ajándék lónak ne nézd a fogát, főleg ha annyit kell érte tenni, hogy csak belogolsz Szóval ha jönnek a rewardok érdemes lesz minden nap belépni a játékba amig tart a napi login reward (valoszinüleg 1-2 hétig fog tartani).
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
Helló!
Majd három hónap után ismét leültem hirctónozni, bővebben tegnap meg ma arénáztam, tegnap is közepesen szarul ment (mindkettő 4 győzelem), de a mai teljesen kiakaszt. 0-2. Pap ellenfél nem elég hogy három holy novát kijátszik ellenem amivel mindig tökéletesen letradel mindenemet, de kazakusból (!) olyat kapott, hogy 3 random démon kézbe. Természetesen ezeket kapta belőle:Ja és nem vagyok egy nagy játékos, de úgy vettem észre, hogy 2 manás lapot akármilyen szar, ki kell venni, mert már nem először azt veszem észre hogy 27 lapnál tartok és alig van 2 drop.
Amúgy amíg nem játszottam a híreket sem követtem, tegnap olvastam hogy pár classic lap megy wildba, ragnarost le is gyártottam gyorsan az ingyen dustért. Meg hogy rank 5-10-15-ről sem lehet már visszaesni. Volt még valami fontos?WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Mister_X
nagyúr
válasz Demizson92 #65156 üzenetére
Lehet nem kellene továbbra is közellenséget faragnod magadból.
Lehet, hogy hibáztál. Lehet. Az is lehet, hogy szándékos volt. Az az érdekes, hogy itt egyre többen vannak emberből és elvétik ugyan azt a hibát. De persze véletlen baleset, nem utána járás a ludas, semmi hátsó szándék, hiszen mindenki szereti felebarátját.
Biztos a bolygók állásával van valami.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Balesz1899
aktív tag
80g quest CSERE továbbra is él, este leszek gép előtt. Ismétlem, csere. Tehát akkor jelentkezz, ha Neked is van ilyen quested.
-
micafighter
nagyúr
válasz BrukoMisike #65159 üzenetére
Szinkronizálni kell előbb a készleted, és utána mutatja majd neten is
-
micafighter
nagyúr
válasz rocket #65120 üzenetére
Én részemről kb 200k-t tettem a HSbe hogy a 2 év lemaradásomat rövid úton behozzam, így a TGT és GVG kiegeket leszámítva van egy nagyjából teljesnek mondható gyűjteményem egy pár craftolt golden lappal is (min 3 legó ebből).
Viszont az évi 3 kártyás kieg meg a csökkenő színvonal miatt igy is gondolkoztam már hogy átértékelem a továbbiakban mennyit vagyok hajlandó költeni a játékra, az áremelés (0 plusz kontent mellett) viszont segített ezt is rövid uton eldönteni. Most bármilyen decket össze tudok rakni még, de ahogy jön az új kieg egy csomó lapom megy wildra, én tőlem több pénzt nem látnak amíg nem javítanak a termékükön. Rengeteg apró dologgal lehetne ezen javítani ami nem is lenne olyan bonyolult, lévén digitális az egész mindenük, és más játékokban benne is vannak ilyen dolgok, ezzel szemben HSben 3 évet könyörögtünk +9 deckslotért. Nekem mindebből az jön le hogy a többi kártyajáték jobban/többre nézi a játékosait.
Részemről nem hagyom abba a HSt, de ezentúl átmegyek F2Pbe, amire hosszú távon szerintem a wild a legjobb, mert nem érinti közel sem annyira ha kijön egy új kieg, mint a standardot. Összerakok wildra fun deckeket és kész, amennyi F2Pböl telik, a rank grind nálam eddig se játszott, ha ilyen marad a játék meg a meta akkor ez után se fog
[ Szerkesztve ]
-
BrukoMisike
tag
válasz micafighter #65157 üzenetére
Köszönöm a segítséget, este utánanézek ennek. Innkeepert próbáltam már, de nem mutatta online a deckjeimet, mondjuk nem foglalkoztam vele sokat.
-
ígyvanferi
addikt
válasz h3lios #65149 üzenetére
Na majd ha ma este nyerek a lottón, kipróbálom. Tök szívesen gyűjtögetnék fizikai formában is kártyákat. Akár a HS-t is. Egy kis extra bevételhez is juthatnának, ha fizikailag is elérhetővé tennék a lapokat. Persze nem boosterből nyitható módon, hanem akár egyesével, meg mindenféle csomagokban, hogy azt vehesd meg, amit akarsz. Biztos nekik is eszükbe jutott már ez, és okkal nincs még ilyen lehetőség, csak úgy eszembe jutott.
-
micafighter
nagyúr
válasz BrukoMisike #65113 üzenetére
Hearthstone deck tracker, track-o-bot és inkeeper triót érdemes feltenni ha gépről játszol
Overlayböl nekem a HDT jött be, tud exportálni meg importálni is decket, plusz ha bekapcsolod neten könnyen megosztható replayeket is csinál a meccsekről.
Trackobot azért jó mert nagyjából látja mi jön szembe (kategorizálja a szembejövő deckeket) így ha eleget játszol látod belőle a "metát". Inkeeper pedig a gyűjteményedet menti és szinkronizálja hearthpwnra, ott pedig a te meglévő kártyáidat figyelembe véve tudsz deckeket nézni, ha inkeeperrel felszinronizáltad a gyűjteményed mutatja hogy mihez vannak meg a kártyáid, egyből mutatja melyik deckhez mid hiányzik és az összesen mennyi dust lenne.
#alkalmazás
#kiegészítő
#győzelem
#win
#eredmény[ Szerkesztve ]
-
Demizson92
aktív tag
válasz tomazin #65155 üzenetére
Látom Te is szellemileg és értelmileg visszamaradott vagy, mint a tobbi szájkarates. Inkább nyeltél volna Te be valamit és akkor nem jártatnád a szádat a sok f.szsággal.
[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
tomazin
veterán
válasz Demizson92 #65154 üzenetére
Olyan jó,h mindenki hülye csak te vagy helikopter. Szerintem először add vissza azt a 80gt, amit benyeltel, aztán utána oszd itt a népet.
-
Demizson92
aktív tag
válasz salaam #65153 üzenetére
Ember vagyok, hibázok, nem vertem át senkit sem, felvállaltam, hogy hibáztam, ahogy látom benned még ennyi se lett volna, pofozgasd a bohócot vagy az unokaöcsédet, ha ennyire ráérsz..
[ Szerkesztve ]
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #65151 üzenetére
A 2,5 éves unokaöcsém meg lapkának mondja a lepkét. Attól még nem lesz helyes.
Kicsit sokszor jössz vissza a pofonért 24 órán belül, lehet, hogy jót tenne ha 1-2 hónapig megint lelépnél innen -
DopeBob
addikt
Jóképűnek mondott 30-as aggró sámán partnert keres EU szerveren 80G-s quest cserére.
Szarkák, funkcionális analfabéták kíméljenek.
Vendash#1205
MZ/X
-
h3lios
addikt
válasz ígyvanferi #65147 üzenetére
Ott akkora a cardpool, hogy csak valami broken instawin kombóval szokott gond lenni. De ha 1 archatype erősre sikerül van sok counter lehetőség ellene. A hsben 1-2 tech lap van, amik alul statoltak és szarok. Ott van sideboard, ahol a 60 lapos paklidól tudsz meccs közben akár 15 lapot kicserélni direkt counterre.
-
whitezo88
nagyúr
válasz ígyvanferi #65147 üzenetére
Nehezen, ott is van időnként probléma, pl mikor kiadnak olyan kombót amivel kb insta nyersz, és nem vették észre tervezéskor.
-
ígyvanferi
addikt
válasz h3lios #65116 üzenetére
Ezt már akartam kérdezni, tényleg csak kíváncsiságból, mert abszolút nem ismerem az MTG-t. Szóval amikor néha mutatsz egy-egy kártyát onnan, mindegyiken marha hosszú leírás van, vagy egy tucat különféle mechanikával. Többféle rúnák, graveyard, mittomén. Ilyen bonyolultsági szinten tényleg lehet rendesen balance-olni?
-
Demizson92
aktív tag
válasz ígyvanferi #65145 üzenetére
Gratulálok a magyar mentalitáshoz, részemről a téma lezárva, elnézést kértem, nem járok ide naponta
-
ígyvanferi
addikt
válasz Demizson92 #65139 üzenetére
Hogy a f.szomba lehet azt félreérteni, hogy 80g csere? Pláne, hogy kb. amióta ez a quest létezik, MINDIG cserélni szokás. Pláne, hogy volt már ebből itt gond korábban, legutóbb pár napja.
-
thesound
addikt
válasz Hallazeal #65143 üzenetére
Nagyjából én is ugyanezt gondolom. Én is gondolkodom a mostani 50-es ajánlaton, aztán ha még érdekel/leköt a dolog, akkor a köv. kieg. kijön goldból és ha akkor sem lesz változás akkor viszlát, c'est la vie.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Hallazeal
tag
Tegnap úgy döntöttem, hogy mégis előrendelek egy 50-es pakkot, pedig nem akartam, de úgy döntöttem az áremelés előtt, még egy előrendelést megejtek, valószínűleg az utolsót. Ugyanis nem nagyon bízok már az új kiegészítő sikerében, meg úgy az egész játék jövőjében sem. Amíg nyomatnak olyan kártyákat mint a healing vawe, és Kazakus, swashburglar, babling book, addig ez a játék kaszinó szinten marad. Ezek a lapok teljesen véletlenszerűen önmagukban képesek megnyerni neked a meccset, vagy ha nincs szerencséd ezek miatt kapsz ki. A babling book-ból kapott flamestrike, vagy polymorph esetleg blizzard meccsdöntő, és teljesen kivédhetetlen, ha azt kap az ellenfél. Kazakus szintén, tudom sokan szeretik, de én utálom azt a lapot, egyszerűen vagy megkapod a tökéletes potionod belőle, vagy a következő körben felrobban a portréd. Ezek a lapok egy kör alatt hatalmas változást tudnak csinálni, cserében vállalod hogy a pénzfeldobás dönt, a taktika helyett, tehát felhúzod és vagy lehozza neked a csillagokat is, vagy el is ás azonnal... hát nemtudom, kettős érzések vannak bennem, én már nem tudok bízni a fejlesztőkben, viszont a játékot imádom...vagyis szeretném imádni.
[ Szerkesztve ]
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
salaam
senior tag
válasz Demizson92 #65130 üzenetére
A gyerekeid és unokáid érdekében remélem, hogy egyszer majd megtudod, hogy mi az a DUNSZT.
-
Demizson92
aktív tag
válasz LBandi #65134 üzenetére
Szia!
Igen velem játszottál, azonban bocsánatot kell, hogy kérjek, mert átsiklottam felette és csak a battletaged, valamint a 80goldos questet olvastam, feluletes voltam.. ne haragudj!
Amint lesz ilyen questem Te leszel akinek szólok.
Mégegyszer ne haragudj! Félre értés történt!!Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
LBandi
aktív tag
válasz whitezo88 #65136 üzenetére
2016 júliusában tűnt fel először és a kommentjeit végig olvasva nem tűnik annyira kezdőnek mint aki nem tudná mit kell 80g quest csere esetén tenni. Viszont udvarias volt mert gg-zett a végén és megköszönte a 80 goldot és elköszönve gyorsan lelépett.
Demizson92: ebben az esetben rendben, és várom majd a meghívásod remélem minél előbb.
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
Bazsi1987
őstag
-
LBandi
aktív tag
válasz LBandi #65133 üzenetére
Szeretném megkérni Demizson#21701 battletag-ű játékost amennyiben olvassa magyarázza el nekem hogy miért lépett le a 80 goldos questem teljesítése után és miért nem viszonozta a kihívást ?
A kiírásomban 80-quest cserét ajánlottam, nem ingyen goldot mint Robin Hood.Demizson92 amennyiben veled játszottam az imént légy szíves viszonozd a 80-goldomat mert ez így nem fair és nem erről volt szó.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Nem tudom, mi a gondod, ha nem tudod, mi a különbség a sima és heroic brawl között, akkor egész biztosan nem neked való.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
whitezo88
nagyúr
Birkózószart reggeliztél? Ez egy versenymód. Mit gondolsz, puszira adnak 50 packot meg 3 golden legót? Nem játszom ezzel, előzővel se. Még a profik szerint is felesleges money/gold leak. A profiknak úgyis megvan minden, az amatőrök meg úgyis rosszakat mennek 100ból 99x. Majd jövőhéten lesz rendes.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz Demizson92 #65128 üzenetére
Nem is neked lett kitalálva.
-
Demizson92
aktív tag
Ez a heti brawl nevetséges... ha nincs 1k goldod 3000ért megveheted... vicc kategória
-
saelin
veterán
Nem csoda hogy mindenki háborog, senki sem szeret többet fizetni ugyan azért, amit eddig olcsóbban is megkapott. Én is úgy voltam vele, hogy idővel olcsóbbak lesznek a packkok, legalább a classic set, de a blizz másképp gondolja ezeket az ügyeket.
A baj csak az, hogy ígyis-úgyis fogják venni a játékosok a packokat, mert nincs más választásuk. El lesz felejtve ez az áremelés pár hónap múlva..."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
sagem
addikt
Készítettek egy összehasonlító ár-táblázatot az emelés után, szóval nem csak az itteni fórumlakók háborodtak fel, hanem úgy globál mindenki, leszámítva persze az amerikaiakat Angoloknál volt pl. a legmagasabb emelés és bár ők sokkal jobban keresnek mint mi, ők is sírnak. Csak azért linkelem, mert a nagyobb gamer siteok pl. a PCGamer is lehozta a dolgot úgy tálalva, hogy UK szív.
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Kaptam ismét egy 80G eu trade-et. Írjon privit aki szeretne cserélni, akár telefonon is fel tudok menni holnap, a nap bármely pontján.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
LBandi
aktív tag
80 gold csere EU, LBandiHUN#2233
-
h3lios
addikt
Amúgy már régebben is elmondták, hogy figyelnek a F2P játékosokra...
-
rocket
nagyúr
válasz h3lios #65114 üzenetére
Ne aggodj, majd Ben Brode elrappeli, hogy marcius 22-tol 6 kartya lesz 1 packban, meg felere csokkentik az Epic/Legendary drop ratet
Az a baj BB-vel, hogy a bohockodasaival probalja a komoly problemekrol elterelni a figyelmet, es ez ugytunik a forumok alapjan, hogy be is jon neki, es sokan nem latjak tovabb a fatol az erdot.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
ETOM
addikt
Mister_X írtam neked egy privátot iPhone pack ügyben.
Bocsánat válasz akart lenni erre: [link]
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Annyit tennék hozzá, hogy kicsit pofátlan 3000k-t emelni azon a kontent-en, amiben semmivel sincs több, mint eddig. Azt leszámítva, hogy a játék sokkal szarabb és kisebb színvonalon pörög, mint a kijövetelekor. Gyakorlatilag 0 balance van a metában, akkor belenyúlnak, ha már éppen molotov koktéllal tervezik megdobálni a székházat. De addig szarják telibe, hogy a fél internet szidja őket.
Új játékmód a brawl bejövetele óta nem volt, ami jelenleg 1,5 éve volt. Persze csinálják a kiegészítőket, de ez az elvárható, mivel nekik ebből van bevételük. Nyilván a többire szarnak rohadt nagy ívben, mert amiből már nem kaszálnak 1 valag pénzt azzal minek is foglalkozni (új játékmódok, balance stb.)
Utólag belegondolva MTG-hez képest majdnem felért árban.
Ott is vannak ilyen Bundle csomagok 'Fat Pack" néven. 10 db booster van benne, amiben ugye 15 kártya van.
Egy ilyen cucc 43 dollárba kerül.
Összesen kaptál 150 lapot + földeketHS-nél 50 -ért vehetsz 40 packot amiből összesen 200 darab lapod lesz.
Viszont MTG-ben az értékesebb lapokat el tudod cserélni / adni, HS-ben viszont csak röhejesen sz.r áron tudod a fölösleges mennyiséget betörni.Ez azt jelenti, hogy eljutottunk oda, hogy lassan olcsóbb lenne MTG-ből lapokat vásárolni, mint HS-ből. Ami azért vicces, mert előbbi 1 SOKKAL jobb és balance-oltabb játék.
Rohadtul sajnálom, hogy a környékemen nincs lehetőség játszani, mert instant mennék vissza.Arról nem is beszélve, hogy ha valakinek van ideje akkor simán kereshet vele 1 valag pénzt, ha ért az üzleteléshez....
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem a legtöbb RenoPriest az egyben Nzoth Priest, szóval azért nem olyan egyértelmű az. Én azzal nyomtam múlt szezonban, igaz keveset (szerintem így is többet, mint amennyi meccs után te véleményt szoktál nyilvánítani egy pakliról), de alázott. Pirate ellen viszont fel kell húzni a reno-t hamar, mert különben esélytelen.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
h3lios
addikt
Összedobtam Wild-on a N'zoth Priest-et, még mindig nevetségesen beteg... Reno pakliknak esélye sincs ellene, ha nem húzzák ki rattel N'zoth-ot. Kb. az egyetlen lehetőség + a mass poly kazakus potiból.
Az új quest-es lappal kombinálva nagyon erős lesz majd. Gyakorlatilag -1 Loot hoarder / curator és már bent is van.
(#65068) rocket
Ezt már olvastam napközben és erre csak annyit tudok mondani, hogy mocskos ..... cég ez a blizzard... A pontok helyére képzeljen aki amit akar.
12500-ért még talán oké a 40 pack. 16000 ért már kurvára nem. Így is többet kell majd venni belőle és még tolják fel az árat ?! Ezek komolyan mondom nagyobb balf.szok üzleti téren, mint gondoltam. Ki is csinálták végleg az új játékosokat a 3 kieg / évvel. Ezek után még annyira sem fognak tudni haladni, mint eddig. Egyetlen esetben lenne elfogadható az új ár, mégpedig ha a kinyitott packban minden lapot az adott ritkaságon belül újra lehetne pörgetni. Így csak simán 1 szánalmas húzás a kieső bevétel pótlására..Valszeg elkezdtek elmenni az emberek a shamanstone időszakban.
[ Szerkesztve ]
-
BrukoMisike
tag
Nem kevés keresgélés után végre találtam magamnak egy, illetve két játszható decket.
Aggro Basic Hunti és A Trump-féle basic face hunter
Először az aggro basic huntert próbáltam, ez sem volt rossz, de a Trump-féle decket sokkal jobbnak érzem.
Casual-ban mondhatni, hogy mindig nyerek, gyerekjáték megszerezni a 3 winenként a goldokat, rankeden szélmalomharc vele játszani. 1x nyerek, aztán 2x kikapok. Első ranked meccsen mondjuk egy Renot kijátszó Warlock ellen nyertem a Trump-féle paklival.Lenne egy kérdésem is: létezik valami plugin vagy script, ami napi bontásban logolja, hogy hányszor nyertem, milyen módban?
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #65110 üzenetére
Csak craftolni fogod tudni őket, illetve standard deckben nem fogod tudni használni őket, csak wild-ban.
-
sagem
addikt
válasz szupermacs #65110 üzenetére
Nézegesd ezt a magyar oldalt, elég gyorsan felteszik a híreket, aktualitásokat, írtak a közelgő rotálásról is.
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #65108 üzenetére
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #65106 üzenetére
Standardben ugye mindig kirotálnak a kiegek, ott csak a basic + classic állandó. De nem feltétlen ez a baj, hanem azért előbb-utóbb megunod ugyanazt a paklit.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #65104 üzenetére
Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy pont annyi értelme van elérni a legendet, mint a rank 20-at. Szvsz fontosabb, hogy élvezd az adott meccset, és ehhez viszont az is kell, hogy olyan deckkel játsz amivel szeretsz. És innentől kezdve már nem biztos, hogy elég, hogy minden szezonban össze tudod rakni a legolcsóbb t1-2-es decket.
-
szupermacs
veterán
válasz Cathfaern #65103 üzenetére
Ezek a játékok hobbinak jók. Nem kell túl komolyan venni. Persze akinek van ideje és pénze és idegrendszere, türelme, annak érdemes lehet azokat is elérni, amit említesz.
HS-ezni, sakkozni is lehet világbajnoki szinten, de valljuk be, hogy nem mindenkinek ezt jelenti egy játék. De ez igaz a futásra is. Aki kimegy a Margit szigetre, nem biztos, hogy az olimpián is indulni akar majd. -
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #65100 üzenetére
Szerintem egy ilyen játékot nem lehet "végigtolni". Elérted a legendet? De még nem lettél legend #1. Legend #1 lettél? Még nem nyerted meg a régiód bajnokságát. Megnyerted a régiód bajnokságát? Még nem nyerted meg a világbajnokságot. Na ha azt megnyerted, akkor végülis lehet mondani, hogy végigtoltad
HS-t "végigtolni" pont olyan, mint sakkot "végigtolni" -
szupermacs
veterán
válasz NyxNyxNyx #65101 üzenetére
Én a fun miatt tolom. De egy játékot nem azért tolsz, hogy végigvidd? Azt gondolom, hogy ez logikus. Valamit végig akarsz vinni. Az legyen egy meccs, vagy történet, vagy küldetés, vagy ranglista.
Lehet, hogy abbahagynám, ha elérném a csúcsot. Talán folytatnám tovább és megpróbálnám minden szezonban ezt. Egy idő után ráunnék, az tuti. (Diablo 3-ban szezonoztam egy jó ideig, de igazából annyira nem kötött le, hogy Solo 80 Griftezzek, vagy 3000-res paragon szintet elérjek. A buildjeim sem voltak tökéletesek. De fun volt. Aztán az ember megunja és abbahagyja. Ilyen most/lesz a HS is számomra). -
NyxNyxNyx
addikt
válasz szupermacs #65096 üzenetére
Most akkor te csak azért játszol, hogy elérj minél jobb rankot és nem magáért a játékért? Én megértem a motiválció dolgot, mióta legend lettem nem élvezem annyira a játékot, de pont azóta kellett több lap, mert az érdekesebb paklikkal még mindig fun játszani. Költeni már nem fogok a játékra (talán Gwentre költeni fogok, de ott meg nem feltétlen kell), de egyre rosszabbul állok lapokkal. Az áremelést meg értem, mert 2 lehetőségük volt, csökkenteni az US árakat, vagy növelni az EU-sat. Nem távolodhatnak el ennyire az árak régiónként. Eddig is nagyon drágák voltak a packok, ezután még jobban.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500