Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz DJGABI #65176 üzenetére

    Félreértés ne essék, tökéletesen játszható az SV mobilon! Bizonyos szempontból jobb is, pl. a kijátszott lapok hatását sokkal jobban látni, mint WoW-ban (persze ez főleg inkább kezdőknek szempont), illetve sose volt még hogy "félrenyúltam" volna a lapnak, ami HS-ben sokszor előfordul (bár esetek 99%-ban időben észreveszem).

    sagem
    "Szerintem se a Gwent se a Shadow nem fog soha elterjedni annyira, hogy nagy játékosbázisuk legyen. Leginkább azért, mert egyiknek sem sikerült megtalálniuk a tökéletes egyensúlyt a kinézet/tartalom között. Az egyik követhetetlenül villogó, összevissza, és persze eleve anime style (ez már eleve leszűkíti hogy van akinek bejön, van akinek nem),"
    Shadowverse ázsiai piacnak bejöhet. És elég nagy az önmagában is. Figyelembe véve, hogy HS-ben is mennyire erősek az ázsiaiak, ha csak azt a piacot megnyeri magának az SV, már az erős érvágás a HS-nek.

    saen
    "Gwent még meg sem jelent, zárt béta van, természetes, hogy alig nézik. Emellett a Gwent nem akar egy új HS lenni, ők nem a full casual réteget célozzák, emiatt nem is lesz akkora bázisa sosem."
    Gwenttel szerintem még mindig az a legnagyobb baj, hogy inkább hagyományos kártyajáték (poker, kanaszta, römi, stb.), mint TCG. Persze ez szubjektív, hogy baj-e (lásd Lifecoach), de szerintem emiatt sose fog igazán népszerű lenni. Ami megint nem baj azoknak akik játszák és élvezik, csak kérdés így a kiadónak megéri-e fentartania (valószínűleg mondjuk igen).

Új hozzászólás Aktív témák