Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz h3lios #64699 üzenetére
Most függetlenül attol, hogy magamon is meglepodtem, h a multkor az abbahagyason gondolkoztam, aztan meg ne rendeljem elo, mert szep a hatlap:
En csak akkor lepek be pcn ha be kell lepni a collection managerbe. Es tobben is irtak mar itt akik betanal indultak, h a mobil a fo platform.[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz eLit-MiLan #64642 üzenetére
Itt 1 kérdést elfelejtettem feltenni: láttam hogy irták itt, hogy a class challengek adnak kártyákat. Az az lenne amikor levelup-olsz, és golden kártyákat ad?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Vasinger!
nagyúr
80g EU.
Vasi#2603[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz tomazin #64701 üzenetére
Irigyellek, várom már, hogy milyen lapokat mutatnak, de nagyon jó dolognak kell lennie, hogy maradásra bírjanak (itt most egy hátlappal nem ússza meg a blizzard), az utolsó fél év már kritikán aluli volt, ha továbbra is ilyen (márpedig a questes mechanika szintén egy pofon a semminek) noskill játék marad, akkor én lassan elbúcsúzom.
Sokkal jobban élvezem a gwentet most, meg a javított pandora is tetszik a faeriában.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz eLit-MiLan #64704 üzenetére
Nem. A class challenge alatt azt értik hogy ha megveszel egy kaland szárnyat akkor ott van egy olyan kategória ahol egy bizonyos kaszt előre elkészített paklijával kell megverned az adott bosst.
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Következő héten Standard Heroic SMOrcen Brawl lesz... Fizess 10 dolcsit / 1000 goldot azért, hogy SMOrc Warrior / Midrange Shaman ellen játszhass... Amúgy milyen véletlen, hogy a nagyobb kiegek előtt bedobják ezeket...
Még mielőtt valaki elverné rá a nehezen megtakarított pénzét:
Rewardok ismétkés képp:
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
-
rocket
nagyúr
Heroic Tavern Brawl Returns Next Week!
Entry Fee is $9.99 USD or 1000 Gold.
Decks in Heroic Brawl are of the Standard variety.
The pack rewards come from the most recent Hearthstone expansion, Mean Streets of Gadgetzan.
Regular brawls will return the week after Heroic Brawl.
This is not the same Heroic Brawl that will be running Wild format - that one is coming post Un'Goro release.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Hallazeal
tag
Valaki esetleg hallott arról valamit, hogy Khadgart elérhetővé teszik újra valamilyen formában? Sajnos nem szereztem meg amikor lehetett, amit már bánok.
más: tegnap próbálgattam kicsit a Zoo-t, és meglepően jól ment vele, bár valószínűleg a meglepetés ereje nagy fegyvertény. A Peddlerekből előrántott Void-okat kifejezetten szerették a pirate warik.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
DopeBob
addikt
80g EU trade esetleg valaki mostanában?
MZ/X
-
saelin
veterán
Nah, ma kaptam én is egy 80G challenge a friend questet. Most 11:20-12:20-ig elérhető vagyok, vagy este 0:20-2:00. Ja, és EU szerver.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
80G trade elkelt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ThySoul
senior tag
Ma a délelőttöm nagy részét stream nézéssel töltöttem, és egyszerűen hihetetlen milyen szarul áll a HS.
A playerek kb 70%-ka csak facere megy (mindegy, hogy az illető mivel játszik), így kb a meccsek fele t4-t5 körül eldől, gyakran az egyik player hozzá sem tud szólni a meccshez, annyira nagy tenpo hátrányba került az első 3 körben. A maradék 30% meg idióták akik renolockot játszanak. ( loot horderbe lövi a shadow boltot pl, mikor simán le tudná ütni a mountain gianttal...ohwait akkor nem mehetne arcba.)
A kövi kieg tényleg eldönti a játék sorsát: ha nem kap a jade idol nerfet és nem lassítják valahogy a metát akkor aggro lesz mindenhol, és a játékosok előbb utóbb megunják.(Mert nyilván ctrl meta nem lesz)
Ui: Az mi hogy a midrange shaman könnyebben épít boardot mint anno a Zoo? :"D -
-
h3lios
addikt
válasz ThySoul #64720 üzenetére
A zoo nem kapott semmit az utolsó és az azelőtti kiegben, a shaman meg gyakorlatilag 3-4 kieg óta folyamat kapja az OP lapokat. Trogg- Totem golem, Thunderbluff / Spirit Claws / Jade mechanika és még sorolhatnám.
A Zoo Karazan után jó volt 1 ideig a Disco formájában, viszont az is rövid életű volt.
Ezen az sem fog segíteni, hogy a rotálással kiesik a Gang-bang, valamint a PO. Ezek nélkül sosem lesz Tier 1 pakli...[ Szerkesztve ]
-
Hallazeal
tag
válasz h3lios #64723 üzenetére
Nem csak karazan után volt jó a Zoo, hanem előtte is az volt, sőt most is az lenne, ha nem lenne a sámánnak maelstrom portalja is a lightning storm mellett.
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
h3lios
addikt
válasz salaam #64725 üzenetére
Te is tudod, hogy Imp Gang Boss nélkül a Councilman is sokkal gyengébb, illetve mivel nem lesz PO 1 nagyobb taunt megfogja az egész paklit. Soulfire pedig túl kevés és random egyedüli burst sebzésnek.
Szerk.: Valóban örülnék neki, ha a zoo örökre a süllyesztőben maradna.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz kchryss #64707 üzenetére
Köszi a választ!
Más: akinek nem sikerült se Genymotionnal, se Nox-al a Galaxy reward, az próbálja meg Andyroid-al, mert nekem ezzel beadta Nem tudom hogy a patch miatt, és most működne a többivel is, vagy csak ezzel megy most, viszont ez fix volt nekem tegnap.
Ki is nyitottam első legendarymOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
micafighter
nagyúr
válasz Cathfaern #64685 üzenetére
Rönk 20on pléhdragonoztam, quest miatt játszottam még hajnali kettőkor (amcsi szerveren reggel 8-10 között jön az új quest), ellenfél pala, nálam volt mind vision, na mondom ha control, akkor insta feladom mert nem fogok itt 20 percet szenvedni, kaptam egy lightlordot, kitett az ő körében egy loothoardert, nyomtam is a következőre
-
kchryss
veterán
válasz eLit-MiLan #64728 üzenetére
Megjavítoták, mert most beléptem genymotionnel a múltkor regelt próbaaccomra és rögtön megadta a 3 pakkot és a hátlapot. Szóval akinek eddig nem sikerült az most próbálja akár genymotionnel akár nox-szal akár Andy-vel.
-
salaam
senior tag
Nem igazán értem mire voltak jók ezek a nerfek. Ugyanaz az agyatlan curvestone van, mint mindig, csak most nem aggro sámánnak, hanem pirate warriornak hívják a domináns paklit. Miracle még valamennyire vállalható, r6-ig ballagtam most vele, de nagyon kell a highroll a sok idióta deck ellen.
Lifecoachnak teljesen igaza van, hihetetlen, hogy minden egyes alkalommal az a blizz válasza a higher skillcap deckekre, hogy lenerfelik őket, mert nem fun&interactive. És nyilván a coin wg into blossoms, vagy a first mate into coin cultist az fun&interactive.
Szerintem holnap ledarálom azt az egy szintet, aztán marad a rotáig így, mert teljesen felesleges ez az egész[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz salaam #64732 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk.
A Nerftől szerintem túl sokat vártak az emberek. Jól látszott, hogy ez a midrange shamant segíti majd leginkább. Konkrétan a 2 Azure drake fog kikerülni a pakliból rota után, azt viszont nem 1 lehetetlen feladat helyettesíteni. A pirate paklikkal szemben pedig sokkal erősebb lett a Shaman hála a portalnak ami mostantól a STB-t is letakarítja.Pirate Warrior eddig is elég early tempóról szólt, most kicsit könnyebb megállítani, de ha nem húzol ellene early removalt majdnem mind1, hogy 1 vagy 2 a def a minionjain. A probléma ott van, hogy Értelmes neutral heal-ek hiányában nem tudsz visszajönni a játékba.
Azzal egyet értek, hogy nem szeretik az 1 körben 60 dmg-t arcba dobó paklikat. VISZONT ez már az ő elb.szott felfogásuk, hogy inkább kicsinálják őket és nem nehezítik meg a dolgukat. Nem értem, hogy mi a francért nem lehet több Loatheb / Dirty Rat féle lapot gyártani. Előbbi a miracle ellen és a Freeze mage ellen is tökéletes counter volt. 1 jó időzítéssel játékot nyert. A Rat pedig kockáztatást igénylő lap is lehet bizonyos helyzetekben, tehát viszonylag magas skill kell hozzá, hogy mikor éri meg kidobni. Ha nem tudsz biztosra menni simán bukhatod is miatta a játékot, ami nagyon is rendjén van így.
Ezekkel lehetne a játékot színesebbé tenni nem powercreep statokkal...
Szerk: Azzal is leállhatnának végre, hogy 1 kasztnak mindent megadnak (lö Shaman) a másiknak meg semmit (Rogue)... Hogy mire gondolok ? A shamannak 6 jó AOE elérhető jelenleg is, amit vegyesen lehet variálni aggro-midrange-control vonalom. Több Burst sebzése van, mint a Mage-nek (LOL) és ezek is változatosabbak, mert van early - mid - endgame verzió is belőle. Heal ?! Az se probléma, náluk van a játékban jelenleg elérhető legjobb healer minion ami a statokat és a kinyert Value-t illeti. Ezt fejeljük meg azzal, hogy a legjobb hard removal is náluk van a Hex formájában. Weapon kell ? Az se gáz, abból is van sok fajta, midgame / Smorc / Early game verzió is. Lategame / early game / midgame prémium minionok... Nem tudom, hogy ezt hogy a rákba gondolták ?! Így utólag összeszedve elég nevetséges. De legalább kapott szegény Rogue saját Ragert...
Ezzel szemben vannak olyan kasztok, ahol 1 boardclear sincs, valamint burst is minimálisan.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz eLit-MiLan #64728 üzenetére
nekem semmi nem jött a pakkokból, de köszi a tippet
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #64736 üzenetére
Egyelőre ki akarják adni PC-re Xbox-ra, majd PS4-re. Aztán meglátják. Nehéz lesz megoldani, de nem mondták sosem, hogy kizárt, csak hogy most nem foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ígyvanferi
addikt
válasz BrukoMisike #64735 üzenetére
De miért kéne bármi extrát adnia annak a pakknak? Ugyanolyan, mint a többi.
-
Soybex
őstag
80g eu csere
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
saen
veterán
válasz micafighter #64736 üzenetére
Nem hiszem, hogy meg tudnák csinálni, hogy játszható legyen olyan pici képernyőn. A kiadó terveit persze nem ismerem, eddig még nem jelentették be, hogy készülne ilyen változat.
-
vendingo
veterán
Üdv
Már jó ideje játszok, de csak most lett annyi cuccom, hogy craftolhassak egy legend kártyát.
Többnyire Mage-el játszok, de valami univerzális legend kéne amit a többi karakternél is használhatnék mint pl az alexstrasza. Ez minden paklimban benne van, tud meglepetést okozni.
Tudnátok ajánlani valamit, hogy mit lenne érdemes? Én nem nagyon ismerem a lapokat, abból főzők ami van.
Én hogger-ra gondoltam, de érdekelne a véleményetek, hogy van-e jobb alternatíva.Bármit ajánlatok, tuti nincs még meg, van 4 legendem abból 3 kuka kategória.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
LBandi
aktív tag
80 gold csere EU, LBandiHUN#2233
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
vendingo
veterán
Rendben, köszi.
Én azt nem értem, hogy egyeseknek honnan van ennyi legend kártyájuk? Én minden nap lenyomok jó pár meccset, de alig jön gold, alig kapok normális lapot. Ha nem tolok pénzt a játékba, akkor ne is várjak jó lapokat, legendeket?Egyszer vettem 5 euroért pár kártyát, mert adtak 1 garantált legendet.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest