Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
NyxNyxNyx
addikt
Na fasza, én is hasonlóan gondolkoztam. Ha mindig megveszem az adventure-t real moneyból, akkor se kell aggódnom. Az utolsó adventure-t kipróbáltam goldból összegyűjteni, de szenvedés volt és le is maradtam a kövi kiegnél.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Kanczy
veterán
Nekem is bejött mostanában a midrange hunter, most mentem vele egy nyolcas streaket (fel 14-re)
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
mkbla
senior tag
ez érdekes, ezt a pity timert már többen emlegették, meg h 20nál is , mert ha tényleg igy van akkor én beperelem a blizzt ugyanis tartozik legalább 2-3 legenddel...
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
fogtunder
nagyúr
válasz bookninja #52004 üzenetére
szerintem az 5/5 stealth cica simán jó a helyére, én se gyártottam le ezért a pakliért, a két call of the wild így is fájdalmas volt kissé.
illetve ma meglett az első arany hősöm, a warlock, előző szezon óta erre gyúrok, úgyhogy ladderen eddig csak zoo-val toltam, szerencsére nem volt sok tempo warrior, úgyhogy már rank 8-ban vagyok, ami nem nagyon fordult elő így szezon elején az elmúlt hónapokban, 75% körüli winrate lehet saccra. és a múltkori Doomguard vs. Leeroy témára visszatérve, a meccseim kb. 25%-át Leeroy + PO kombinációval fejeztem be, üres asztal mellett. kraftra továbbra sem feltétlenül ajánlom, de aki megteheti és sokat játszik zoo-val, az szerintem cseréljen, mert 10-14 burst lehet és gyakran jobban megéri betartani rá a PO-t, mint trade-re eltolni.
(#52006) mkbla: szerintem úgy értette, hogy 20 paklit nyitott a legutóbbi legend óta, és még 20 van hátra a következőig.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
-
h3lios
addikt
Akkora 1 kamu szar ez a shaman kaszt. Nálam 10-ből 9x minimumot rollol a lightning storm, a kutya ellenfeleimnek meg mindig tökéletesen tiszta boardot csinál.
Kicsit frusztráló a nem tudom hányadik meccs után. Paladinnál mindig kézben a 2 equality 2 pyro 2 consec.
Itt még azt sem lehet mondani, hogy +há akkó jáccá aszt", mert nekem nincsen ilyen topdeck skill a kezemben.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
Ja, illetve ne játszatok most zoo-val rank 10 alatt, mert CSAK hard counter jön. Tempo warrior 2 ghoullal 4 whirlwind-el, illetve shaman 4 aoe-vel...
B-tag: H3lios#2825
-
törölt tag
Van még olyan hogy 100-as quest? Hónapok óta nem láttam és mostanság w&l-t se sűrűn dobál. Régen mindegyikből a heti egy jellemző volt azért.
(#52009) h3lios: a ctrl Pala mégis mi a tökömre "mulliganeljen" (szép magyar szó) egy shaman ellen?
[ Szerkesztve ]
-
Scrake^;DD
aktív tag
*rage on* undorító szánalom fos kula háromszor kivert f@sz face shámán *rage off*
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Scrake^;DD #52016 üzenetére
tegnap NA-n rank20on csináltam vele párat, borzalmasan ment vele, basic, taunt-cthunos deck is elvert, mivel ebben nincs Hex.
-
Bootyhunter
tag
Hali!
Nagyon bejönnek ezek a kalózok, létezik használható kalózos rogue deck?? -
Balathruin
veterán
válasz Bootyhunter #52019 üzenetére
Tudtommal csak Pirate warrior van ami működőképes.
-
Bootyhunter
tag
válasz Balathruin #52020 üzenetére
Na keresgéltem én is de sajna mindenhol gyengének tűnik, pedig annyira fun lenne, jópár lapom lenne hozzá
-
NyxNyxNyx
addikt
Második Ysaarj-t nyitom pár napon belül. Arénában draftoltam egy Sneeds-et, 9-3 lett. Egyszer láttam a lapot a játék során 9-2-nél, és akkor is acidmaw-ot adott. Gondolkoztam hogy berakom valami Nzothos wild pakliba, de egyre több kétségem támad.
[ Szerkesztve ]
-
Scrake^;DD
aktív tag
most akkor én is sírjak a nerf-ért mint amikor a patron volt op? Mert ez is ugyanúgy kinyír 1 kör alatt
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
micafighter
nagyúr
válasz Scrake^;DD #52025 üzenetére
Azért most nincs a játékban a warsongos patronhoz hasonló kombó szerintem, szerencsére. FoN + SR is nerfelve lett.
-
törölt tag
válasz micafighter #52026 üzenetére
Az alap probléma itt is ugyanaz. Nem tudod a kotont körbejátszani. Max annyit lehet tenni ellene, hogy kinyirod az ellenfeled mielőtt az felbuffolná/felhúzná. Szerintem a mostani viszont kezelhetőbb, mert nincs olyan durva húzási és removal mechanika mint anno az említett paklikban volt.
-
fogtunder
nagyúr
válasz Scrake^;DD #52025 üzenetére
és hogy ver rád 30-at egy kör alatt? ha fent van egy doomhammer, akkor két rockbiterrel az 16, spell dmg totem és két lava burst az 12, ez 10 mana és 28 seb 5 kártyából és egy 25%-os totem rollból úgy, hogy fent hagytad a fegyverét. plusz ugye az kell, hogy ezeket a lapokat ne használja el előtte. nem kézből osztja ki, mint a régi patron, vagy a régi handlock/miracle rugó.
-
itldj
aktív tag
Kis játék, bár aki hang nélkül játszik az "kis" hátrányból indul. Először nem figyeltem, hogy 10 perces korlát van rajta, így nem annyira sietősen 50/74-et sikerült összehozni, bár biztos volt még ami megy, ha figyelek az időre és nem görcsölök pár olyan lapon aminek nem ugrott be a neve rögtön.
-
micafighter
nagyúr
válasz fogtunder #52028 üzenetére
Szerintem ugy vert rá 30-at hogy lent volt enemy board, akkor ugye blood lust is befigyel, de most ez is olyan hogy ha folyamatosan letakaritod a boardját akkor nincs vele nagy gond, kb mint a zoonál. Nagy a burstje kézből is de ahogy irtad te is nem kézből ver rád 30-at.
(#52029) vzarmo érdekes hogy most hozod ezt fel, mert már kezdenek kikopni a koton paklik, ezek szerint annyira nem OP-k. Meta snapshotban hol van a legjobb koton pakli? 10 kör még mindig lassu szerintem az aggro/midrange deckek ellen, kivéve talán ha controlt játszol. Én a kotonos CW-met jónak találtam, de ott nem sok buff volt kotonra a pakliban, általában 10/10 ként ment ki, és sokszor leverték a kövi körben, 10 manáért egy 10 dmg arcane missiles meg annyira nem value.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz micafighter #52031 üzenetére
jó, hát ha nem tudod lepucolni a sámán boardját, akkor szép lassan úgyis megver, ez a winconja. nem sok kombó van jelenleg, amiből kijön 30 seb arcba csak kézből, talán a worgen, de az is 4 lap és thaurissanozni kell, nem is játssza senki.
-
NyxNyxNyx
addikt
Szerintem ő se azt mondja, hogy túl erősek lennének a koton deckek, csak hogy szar ellene játszani.
-
törölt tag
Azért a hétvégén voltak próbálkozások. Mint írtam nem tudja úgy túlélni mint anno pl patron ezért nem is annyira erős. Viszont mint játékmechanika szerintem ostoba elképzelés, hogy nem tudsz tenni ellene semmit csak annyit, hogy levered idő előtt.
-
GoTReX
őstag
Megvettem a League Of Explorers első negyedét ,mert nagyon sok alap lapot is tartalmaz amivel bővül a megcsinálható paklik száma. Meglett minden elsőre ,beleértve a class challenget is. Lehet szerencsém volt.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
itldj
aktív tag
válasz GoTReX #52037 üzenetére
Első wingből Reno az eléggé alap, meg talán a jeweld scarab ami még szoktak használni, illetve a Dark Peddler is minden zoo deckben jól tud jönni.
A heroic nehézségtől eltekintve a bossok 99%-a minden solo adventureben eléggé khhmm kihívásokkal küzd a nehézséget illetően, szóval inkább az a ritka ha egynél többször neki kell futni a normal fokozatnak . -
Balesz1899
aktív tag
Sziasztok! A Gnómos kieg után abbahagytam a játékot és a mostaninál tértem vissza, így értelemszerűen kimaradt a BRM és a LoE is. Az old godsból kb 70 nyitáson túl vagyok, így a normál lapok kb megvannak, venni nem tervezek újabb paklit. Érdemes valamelyik korábbi Adventure-módot kinyitni még? Wild mód annyira nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
Itt a deck is: [link]
Eredetileg Xixo listáját használtam abban +2 primal fusion + 1 master of evo - 1lightningh storm - 2 fire elemental volt ehhez képest. Egy storm lehet elég amúgy, zoo-val nem találkoztam sokszor most.
-
KaraDani
addikt
Kripp Rank18 W&L élménye: [link] Zseniális, sokat tanultunk a golden magetől
-
sagem
addikt
válasz Balesz1899 #52043 üzenetére
LoE szerintem mindenképpen érdemes, mert még sokáig lesz használható és persze jó lapokat is dob..mondjuk a BRM is..de ha csak az egyiket nyithatod akkor én talán a LoE-t választanám.
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
grizlisandor
addikt
Most kaptam agyvérzést, mert becsicskított egy rugó. Lusta vagyok kikeresni mi volt pontosan a lap de egy murloc volt, ami húzatott mind2 játékossal 2 lapot. Na ezt szépen kombózva más lapokkal, hogy visszakerült a kezébe és felhúzatta velem a paklimat(ami koton warri lenne, de csiszolni kellene még). Nem tudom hányszor és hány lapot égettem, de egyszerűen felbaszott, hogy elvesztettem a figyelmem, mire feleszméltem már a paklim éget. Hiába volt 23/23 C'thun-om, maradt 6 hp-n, de heal-ekkel kitartott, meg gank up-olta vagy mi a 4et healen mind2 játékoson és megölt a fattig engem.
Lotsko-nál láttam egy facewarri deck-et(katt)
Szimpatikus, meg egész jól lehet vele haladni. Gondolkozom, hogy le kellene craftolnom a hiányzó lapokat, vélemények?Pakikat venni csak a wotog érdemes vagy a többit is? Dust szerzés lenne a fő cél.
-
salaam
senior tag
válasz grizlisandor #52049 üzenetére
Meta kérdése. Ha sok rugót, priestet, huntert kapsz, akkor jó a facewarrior. Ha zoo-t és sámánt, akkor meg nem. Ezt te tudod, hogy ahol vagy éppen mi történik a világban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen