-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #68292 üzenetére
Én most ezt futtatom, igaz van benne 4 epic, de nélküle is teljesen jó a deck. Cserék:
-Hungry Crab (főleg, ha nem jön szembe sok murloc): Fiery Bat
-Rat Pack: második UTH, Deadly (taunt wari ellen), Shaky Zipgunner, Terrorscale StalkerÁltalános cserék: Knife Juggler, Dire Wolf Alpha.
Dive ever, work never.
-
mhmpista
aktív tag
válasz BrukoMisike #68200 üzenetére
Én meg megvenném. 11honap az azért sok játék. Ár érték arányban akkor is megéri.
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #68197 üzenetére
Curator és Babbling is jó belőle, de már csak 11 hónapig lesz a Standard része. Ha kevés lapod van, akkor én már nem pazarolnék goldot a 2016-os kiegészítőkre, kivéve ha csak ezek a lapok hiányoznak az álom deckedből.
Dive ever, work never.
-
kwzatz
addikt
válasz BrukoMisike #68151 üzenetére
Rank 20, 1 csillaggal. A linkelt oldal közepén van egy részletes táblázat erről. (kicsivel lejjebb meg a jutalmakról is)
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Kari1
aktív tag
válasz BrukoMisike #68120 üzenetére
Szerintem lehet 6 db elemental előző körben az +30 health vagyis így a legendnek van 35 élete az 2x duplázva 70->140.
-
Soybex
őstag
válasz BrukoMisike #68013 üzenetére
Kizártnak tartom. Viszont egy achievement rendszer lehetne , szerintem sokat dobna a játékon.
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
saen
veterán
Biztosan nem lesz. Ennek kiváltására van a dust rendszer ami jól is működik. Így legalább tuti nem vernek át.
-
Kanczy
veterán
Nem hiszem. Bárki bármit mond, ez bevételkiesés lenne a Blizzardnak, úgyhogy szerintem sosem fogják meghúzni ezt a lépést.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Kari1
aktív tag
válasz BrukoMisike #67987 üzenetére
RDU pont ma említette ezt.
-
Hallazeal
tag
válasz BrukoMisike #67922 üzenetére
Szia!
Én egy kicsit változtatnék a dekkeden, bár az alapja az jó.
A warden helyére én inkább egy hydrát raknék be, vagy egy stealthes cicát. Tundrából 1-et játszanék, mert ha épp nincs lent lényed a 2/5 nem valami jó, és kettő darab Highmanet raknék be. A két firefly-t is kevenném inkább, és a helyükre mehet 1 darab unleash, és plusz még egy animal companion. Illetve a két direwolf helyére én inkább rat pack-et raknék be, vagy a 4 manás a farkast, ők azért is jók mert ragadósak, és segítik buffolni a hyenát.
Egyébként igen, a hyenát akkor rakd le, ha egyből etetni is tudod, máshogy nem igazán éri meg. Ezért kellenek a deathrattle-ös beastek.[ Szerkesztve ]
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
mhmpista
aktív tag
Csak akkor tedd le ha eteted.
Priest ellen 1 beastet akkor 4 a támadása. Minden másik kaszt ellen hízlald. -
Genji
őstag
Nem a 2. körben kell kitenni a Hyenat hanem amikor van boardod és valuetradelni készülsz.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
beherit
tag
válasz BrukoMisike #67912 üzenetére
Én is hasonló deckkel játszok. Kindly grandmothert használnám én is, de nincs.
Rank 15-ön vagyok, de nem sokat játszottam eddig vele, nem tudom mennyi az arány, 9-2 vagy valami ilyesmi, sokat variáltam vele. Cult master az, aminek eddig nem vettem hasznát. A grimestreet informant amúgy nagyon jól muzsikál benne, mindig ad valami helyzethez illőt, meg szeretem a discover lapokat
amor fati
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #67916 üzenetére
2 vereség után érdemes egy kicsit pihenni, ha mérges vagy, akkor rosszabbul megy a játék.
Dive ever, work never.
-
Genji
őstag
válasz BrukoMisike #67916 üzenetére
Ennél nagyobb hullámvölgyek is lesznek. Hosszútáva mérvadó 1-1 meccs végkimentele irreleváns. Játsz le 50-100 meccset aztán nézd meg a win/loss ratiot.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #67912 üzenetére
Hajrá, kellő kitartással bármeddig el lehet jutni a deckkel, elsőre mondjuk a rank 10 tűnhet reális célnak hónap végére.
Dive ever, work never.
-
XharX
aktív tag
válasz BrukoMisike #67898 üzenetére
A logikádban ott van a hiba, hogy moroest még használhatod(még ha kicsi az esélye is), de ha később tényleg kell az a dust, akkor moroes ugyanúgy ott lesz és törheted akkor, de a lehetősét addig is meghagytad, míg a felesleges plusz lapokból amik mondjuk nem kva erősek(ergo nem nerf esélyesek a későbbiekben) már több hasznot úgy sem veszel ki.
-
ígyvanferi
addikt
válasz BrukoMisike #67896 üzenetére
Ezt nem értem. Most is szeretnél játszani, nem? Minek tartalékolnád a duplán meglévő lapokban a dustot? Nem hinném, hogy majd az a jövőben megszülető jobb deck fog hirtelen legend rankig röpíteni. Kár várni a csodát.
Azt sem értem egészen, hogy ha most van 330 dustod, 540 kellene a hiányzó lapokat legyártani, akkor miért egy legendásat akarsz törni 400 dustért, amikor elég lenne 210 dustnyi lapot bezúzni? Így marad a duplikáltakban 1580 dust, amit továbbra is tartalékolhatsz a csodapaklira.
Egyébként ha az elavult deckhez 660, az ajánlotthoz 540 dust kéne, miért merült fel az előbbi legyártása? -
XharX
aktív tag
válasz BrukoMisike #67894 üzenetére
A kettő közül sokkal jobb amit ajánlottak, mondjuk két tolvir wardent biztos nem játszanék ebben.
Moroes meg aktív kieg lap, én semmi olyan solo lapot nem törnék ami még standard része. A maradék 1790 dustod az honnan van? Ha abból, hogy bizonyos lapok a kellőnél többször vannak meg vagy arany verzió is van a sima mellett, akkor egyértelműen inkább azokból törnék. -
sagem
addikt
válasz BrukoMisike #67779 üzenetére
Nehéz helyettesíteni, mert sajnos nincs hasonló, de talán a Ravasaur Runt, ha nincs még benn (a listában nincs), akkor talán azzal szerintem. Vagy 1 Rat Pack 1 Ravasaur, ilyesmiket nézz
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
thesound
addikt
válasz BrukoMisike #67703 üzenetére
Ugyanannyi az esélye, csak lélektanilag más.
#67705) Kanczy: mindjárt kapod a shitstormot, hogy nem is erős és van countere, te vagy a helikopter.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Cathfaern
nagyúr
válasz BrukoMisike #67700 üzenetére
Amelyik jobban esik, gyakorlati különbség nincs. Mondjuk én nyitnám folyamatosan, mert mindig lehet benne olyan lap amivel tudsz javítani a jelenlegi paklidon, és annyival könnyebben tudsz majd haladni.
-
DaveNo1
veterán
válasz BrukoMisike #67700 üzenetére
Tök mind1 mikor költöd el. 8000 gold kb 3 hónap alatt jön össze ha relatíve sokat játszol.
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
válasz BrukoMisike #67475 üzenetére
Ezen a szinten nem csoda hogy nem tudnak jatszani. Ma arenaban jott egy legend backes warrior aki szinten nem tudom mivel lett legend talan secretpalaval vagy smorc warriorral. T2 dirty rat kezdtuk ott. Szerencsejere a legkisebb mobot szedte ki, de ket 1 mana armort ado lapot is szedett ami talan meg 0 feletti tier scoreal se rendelkezik, es total tempo elonyt forditottam meg a vegere...
-
DJGABI
addikt
válasz BrukoMisike #67341 üzenetére
[link] ezeket nézted? nagyon az elején vagy, szerintem ne kraftolj, később úgyis csak megbánod. classic lapokat vegyél legközelebb ha lesz gold.
móres pl most rugóba pont előkerült.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #67231 üzenetére
Rengeteget kérdezgettem, a legtöbben azt mondták, hogy gyűjtsek az új kiegre.
Már többször írtam, hogy f2p esetén ha cél a minél teljesebb lapkészlet, akkor kb 2 év után éred utol a fizetős / játék eleje óta farmoló embereket. Ez lehet nem túl szerencsés, de a Blizz profitra hajt, egyelőre nem kell olcsóbbá tennie a játékot, mert így is játsszák elegen.
Dive ever, work never.
-
ETOM
addikt
válasz BrukoMisike #67087 üzenetére
8 ingyen pakkbol én is ezt kaptam. Tetszik a lap, bár még nem tudom jó e.
-
salaam
senior tag
válasz BrukoMisike #67164 üzenetére
Holnap ránézek majd, meg talán lesz még más is olyan kedves és kitaláljuk
Amúgy meg a pirate warriorról csak ennyit. Jó ez a rugó deck, bár kicsit túl erős lett, de egyelőre fun még. Bár lehet, hogy két-három nap múlva már unalmas lesz. A Casie féle deckkel eddig 18-2 vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz BrukoMisike #67156 üzenetére
Mert nem jók a deckek, a fél paklidnak nincs köze a másikhoz. Töltsd fel a lapjaidat a feltöltős izémizébe aztán linkeld be és segítünk.
-
saen
veterán
Dolgozz rajtuk még, tanulj, stb. Ha lennének lapjaid akkor se lenne könnyebb. Ne másban keresd a problémát amikor a hozzáállásod a legnagyobb akadálya annak, hogy élvezd a játékot.
-
Balesz1899
aktív tag
Az is a játék hibája, hogy 2-3 win a plafon nálad arénában?
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #67153 üzenetére
Ha ennyi lap után se tudsz haladni csak magadat okolhatod. Ne másokat másolj, hanem próbálj meg a meglévő lapokból működő dolgot csinálni.
Ezzel a felfogással egy teljes készlettel se tudnál haladni semmit. -
Bazsi1987
őstag
válasz BrukoMisike #67153 üzenetére
Arénáz addig!!! 😊
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #67057 üzenetére
Nyitni fogsz 80 paklit, játsz azokkal a lapokkal amit kinyitsz. Meg lesz a legtöbb common/rare, lesz lehetőséged bőven.
-
fogtunder
nagyúr
válasz BrukoMisike #67053 üzenetére
ne kraftolj még semmit, ha nagyon nincsenek semmihez lapjaid, inkább arénázz egy-két hétig, addigra leül a meta egy kicsit, közben legalább nyitsz pakkokat is.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
Kanczy
veterán
válasz BrukoMisike #67053 üzenetére
Ne hagyd magad megtéveszteni, még senki nem tud semmit. Legalább 1 hónap, mire kicsit beáll a meta, és konzisztensen jó paklikat fogunk látni.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
h3lios
addikt
válasz BrukoMisike #66930 üzenetére
Good Job Twtich....
Amaz streamje betöltött telón, chat nincs, épp Trump-ot veri BO 9-ben.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
Zolom89
senior tag
válasz BrukoMisike #66930 üzenetére
Nekem se megy a Twich..
HS-t hajnal 1ig várok EU-h be engedjen majd a játék remélem addig menni fog
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
rocket
nagyúr
válasz BrukoMisike #66786 üzenetére
Nincs hivatalos info, azt se tudni lesz-e valami feltetele (pl. "win 5 game" stb.), vagy megjelenes utan elso belepesnel megkapja mindenki.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h3lios
addikt
válasz BrukoMisike #66716 üzenetére
Nem! Az ez után következőre, játékon belül tudod megnézni.
Szerk: igazából nekem mind1 mi jön a Dalrant nem cserélem le egyhamar.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz BrukoMisike #66653 üzenetére
Elvileg 7-en, ha jol emlekszem MSOG hajnali 2-3 kozott indult. (igaz ott NA szerveren volt egy "bug", lehet ennek a kijavitasa miatt jott par oraval kesobb.)
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BrukoMisike #66620 üzenetére
Az a vicc, hogy ez a mostani metában annyira nem is lenne erős. Pirate warrior ellen néha a Reno is túl lassú.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
h3lios
addikt
Potion of polymorph. Kappa
Úgyis tier 2 lesz a secret mage.
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
9 manáért drága
(#66622) Mister_X: félre ne értsd, én szerettem a régi mid palát és a N'Zoth verziót is, Secretpalával egyik hónapban majdnem meglett véletlenül a legend az én játékmennyiségem mellett is, illetve az Anyfinnel sincs bajom, csak túl sok mindentől (sámán) kikap. amíg egy aggro pakli simán megold egy T2 doomsayert, addig nekem nincs kedvem ezzel szórakozni.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz BrukoMisike #66508 üzenetére
Ja, csak sok múlik azon, hogy milyen a meta. A próbálgatás időszakában általában lassabbak a paklik így egy csomó olyan tűnik erősnek, ami a meta felgyorsulása utána maximum tier 3. Lásd old gods után 1 hónapig népszerűek voltak az Nzoth és Cthun paklik, konkrétan Cthun Druid fiesta volt. Utána már csak a Cthun warrior maradt meg mint viable Cthun deck (következő kieggel már az sem, de az most mindegy). Főleg most, hogy rota lesz, ilyenkor a legnehezebb előre látni mi lesz 1 hónap múlva.
Én szerintem nem fogok várni, ha lesz egy erős Priest pakli, azt legyártom, mert fun próbálkozni az új dolgokkal. Ha neked nagyon számolgatni kell a dustot, akkor ajánlott várni.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
thesound
addikt
válasz BrukoMisike #66505 üzenetére
Én, megjelenés +1 hónapot mondanék. (ezek már a végletekig tuningolt dekkek, amikben pár tech lap változik)
-
Hallazeal
tag
válasz BrukoMisike #66330 üzenetére
Megígérem, hogy szombaton elárulom neked
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #66176 üzenetére
Csak ki kell várni hogy mi lesz jó, nem szabad felülni az első hullámra.
Dive ever, work never.
-
sagem
addikt
válasz BrukoMisike #66176 üzenetére
Ez így van, sőt, kevesebből is Nem muszáj összegyűjteni az összes lapot, ha nem arra törekszel, hogy egyből meglegyen minden, és sokféle erős decked legyen, akkor simán összeteszel 1-2 aktuális menő paklit
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #66167 üzenetére
Szép levezetés, csak az a kérdés, hogy 80 pack mire lesz elég. Ennyiből a commonok meglesznek, de tuti lesz rare, ami nem fog esni, epicből meg összesen 8-10 várható. Legendből jöhet kb 4 + talán 1-re elég lesz a dust.
Dive ever, work never.
-
salaam
senior tag
válasz BrukoMisike #66170 üzenetére
Beírod az internetbe és kiadja.
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #66167 üzenetére
-
fogtunder
nagyúr
válasz BrukoMisike #66156 üzenetére
én nagyon remélem, hogy megjelenésig már csak azt kapunk.
-
whitezo88
nagyúr
válasz BrukoMisike #66156 üzenetére
szinte biztos, hogy igen, fura lenne ha nem.
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #66053 üzenetére
Nincs hivatalos, csak annyi, hogy április eleje.
-
kchryss
veterán
válasz BrukoMisike #65821 üzenetére
Csak az kapja meg akinél a küldetés van, vagyis aki nézi a másikat. Lehet szóló is akár az innkeeper ellen.
-
kchryss
veterán
válasz BrukoMisike #65495 üzenetére
Kiegészítő megjelenése után az aktuális kiegészítő lapjai nagyobb eséllyel draftolhatóak. Így a hősök erősorrendje majd nagyrészt attól fogg függni, hogy melyik milyen új lapokat kap. El kell majd telnie pár hétnek arénában is hogy letisztuljon melyik lap mennyire lesz erős aréna lapnak.
-
whitezo88
nagyúr
4nél hozza vissza a belépőt a packon felül (50g körül), 7 után pedig az egészet (150g felett), de ez is ott van a topikindítóban. Hősökből jó a mage, paladin, rugó, de ma warriorral 9 wint mentem, az is jó ha van pár fegyver és jó tempó. A 2 mana 3/3 buff tauntra többször hozta a meccset Bloodhoof Bravere rakta curve-on. 4 mana 5/9.
De most megint borulni fog az egész az új lapok miatt.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Olyan segítség nincs, ami "játszik helyetted", ezek tiltottak is lennének ha léteznének Olyan van, ami kis segítséget ad pl. a Hearthstone Deck Tracker, ez pl. olyasmiket tud, hogy milyen secret lehet amit az ellenfél kijátszott vagy hogy a kezében levő lapokat melyik körben húzta/kapta, stb.
Az új kieg utáni sorrendet még senki nem tudja, megjelenés után is el kell hogy teljen 1-2 hét legalább, amire az aréna prok kisakkozzák a körülbelüli sorrendet. 4 wintől kezdve már okés az aréna, minél többet nyersz annál inkább, 7-nél már duplázás van.
Szóval a cél mindig minimum 4 win
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz BrukoMisike #65339 üzenetére
Szerintem pofátlanság. Tulajdonképpen nem is adtak semmit. Annyit csináltak hogy a classic helyett ungoro pakkot adott a brawl. Úgy lett volna értelme ha az ungoro pakkot a classic mellé adja ráadásként ...
-
ígyvanferi
addikt
válasz BrukoMisike #65335 üzenetére
Vagy nézzük egy másik megközelítésből: már most kapsz egy pakkot, pedig még nem is jelent meg a kiegészítő.
-
sagem
addikt
válasz BrukoMisike #65335 üzenetére
Az érdekes lenne, gondolj bele, soksoksok ezer ember kinyitja, mindenki mást kap és hopp, máris láttuk az összes lapot előre Ha meg mindenki ugyanazt kapja az elég gáz és valszeg valami hulladék lenne mindenkinek..
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz BrukoMisike #65246 üzenetére
Ha esetleg OTP-s vagy és passzol a számlacsomagod, akkor lehet használni virtuális bankkártyát, szóval nem igazi más a száma mint a valósnak és annyi pénz van rajt amennyit küldesz rá. Én ezt csatoltam google play fiókhoz és úgy vettem telefonról bundlet. De ha nincs ott a paypel is és azzal tudsz fizetni a battleneten, ha a kártyád nem fogadja el.
-
zsuha
aktív tag
Sok fizetős helyen credit cardnak hívják a sima bankkártyát is, nem kell vele foglalkozni.
Nyugodtan vedd úgy, mintha bankkártya = debit card lenne odaírva, természetesen elfogadja a bankkártyád.[ Szerkesztve ]
-
saen
veterán
Ha dombornyomott akkor igen.
-
BrukoMisike
tag
válasz BrukoMisike #65232 üzenetére
Ebben tudna segíteni valaki?
Itt a Credit Card numbernél bankkártyaszámot is meg lehet adni? Mert a credit card az hitelkártya lenne, nekem viszont csak bankkártyám van.
-
micafighter
nagyúr
válasz BrukoMisike #65159 üzenetére
Szinkronizálni kell előbb a készleted, és utána mutatja majd neten is
-
micafighter
nagyúr
válasz BrukoMisike #65113 üzenetére
Hearthstone deck tracker, track-o-bot és inkeeper triót érdemes feltenni ha gépről játszol
Overlayböl nekem a HDT jött be, tud exportálni meg importálni is decket, plusz ha bekapcsolod neten könnyen megosztható replayeket is csinál a meccsekről.
Trackobot azért jó mert nagyjából látja mi jön szembe (kategorizálja a szembejövő deckeket) így ha eleget játszol látod belőle a "metát". Inkeeper pedig a gyűjteményedet menti és szinkronizálja hearthpwnra, ott pedig a te meglévő kártyáidat figyelembe véve tudsz deckeket nézni, ha inkeeperrel felszinronizáltad a gyűjteményed mutatja hogy mihez vannak meg a kártyáid, egyből mutatja melyik deckhez mid hiányzik és az összesen mennyi dust lenne.
#alkalmazás
#kiegészítő
#győzelem
#win
#eredmény[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz BrukoMisike #64826 üzenetére
Miután kinyitottad a WotOG paklit, rewardként ad C'Thunt az öt lapon túl (nem törhető).
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
fausto
addikt
válasz BrukoMisike #64829 üzenetére
Amikor a WotOG megjelent, akkor C'Thun nem pakliból jött, hanem csak úgy simán beadta (meg azt hiszem a Backoner of Evil-t is)
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #64826 üzenetére
Szerintem igen.
Már az első napokban lesznek top deckek, amik vagy megmaradnak hosszú hónapokig, vagy eltűnnek pár nap / hét alatt. A "végleges" meta kb 1-1.5 hónap után áll be
Is.
Dive ever, work never.
-
ETOM
addikt
válasz BrukoMisike #64796 üzenetére
Sajnos ha nem költesz rá csak gyűjtöd a goldot az unalmas egy idő után. De azért annyi goldbol már biztos jönnek jó lapok is.
-
thesound
addikt
válasz BrukoMisike #64762 üzenetére
1 láda lesz, a jobb rank alapján kapod.
-
ígyvanferi
addikt
válasz BrukoMisike #64735 üzenetére
De miért kéne bármi extrát adnia annak a pakknak? Ugyanolyan, mint a többi.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz BrukoMisike #64363 üzenetére
Hagyd a magyar oldalakat, [link]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
Bazsi1987
őstag
válasz BrukoMisike #64232 üzenetére
Nekem is ez a kedvencem😊 vasárnapig csak ezt fogom tolni 😁
-
h3lios
addikt
válasz BrukoMisike #64232 üzenetére
Én utálom, mert RNG a köbön ezis. Behúzol pár olcsó, de erős legendet az elején már kb. nyertél is. Vagy pl. Boom + kettő olcsósító spell... Az ellenfelem pechjére mondjuk ez sem volt elég...
Ettől függetlenül 4-5. alkalomra lett csak meg, mert coinflip az egész.B-tag: H3lios#2825
-
micafighter
nagyúr
válasz BrukoMisike #64227 üzenetére
Dust, gold és kártyapakkok, és még pár apróság. De hogy miből mennyi azt nem tudni, ahogy azt se mi az a pár apróság.
[ Szerkesztve ]
-
KaraDani
addikt
válasz BrukoMisike #64089 üzenetére
Én simán beléptem PC-n két accal, meg tesóm ugyanígy ahogy nálad és játszottunk párat, nem tudom már mennyi után adta meg, arra már nem emlékszem, de sima volt nagyon és gyorsan megvolt. Nem teljesen értem minek emulátorozol simán el lehet indítani több battlenet clienst egyszerre.
[ Szerkesztve ]
-
ETOM
addikt
válasz BrukoMisike #64078 üzenetére
Na igen ez nekem is bejelentkezést akar, de már nincs free verzió?
szerk. Sikerült a regisztráció.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz BrukoMisike #64078 üzenetére
4.4-es androidot emulálj vele az biztos működik. Nekem sikerült 5.1.0 ással is, de problémásabb volt beállítani.
Ez mindenképpen kell hozzá: Genymotion-ARM-Translation_v1.1
Aztán az emulált android verziónak megfelelő google play gapps.
Ha nem sikerül akkor írj privátban, segítek. -
rocket
nagyúr
válasz BrukoMisike #64076 üzenetére
-
balisz
senior tag
válasz BrukoMisike #64072 üzenetére
Minden mobilos promóció él még, ami a kezdő játékoknak az elején jó kis lökést adhat. 2014 óta játszok, de a tabletes jutalmak például még nincsenek meg. Azt tudja esetleg valaki, hogy lehet-e iPad-et emulálni? Vagy van valami egyszerű módja a megszerzésnek?
-
DaveNo1
veterán
-
kchryss
veterán
válasz BrukoMisike #63817 üzenetére
Ha egy helyi hálóról vagytok akkor megjelenik a NEARBY PLAYERS kategóriában. Ott rákattintasz a play-re a neve után és kihívod. Egymás ellen kell játszani. Minimum 3 főnek kell lennie ezen a hálózaton veled együtt. Talán 3x kell játszani egymás ellen és akkor mindkettő játékos megkapja ezt a hátlapot. Feltéve hogy még nem járt le ez a promóció.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz BrukoMisike #63773 üzenetére
Akkor a rank15-öt mindenképp érdemes megcélozni, hónap végén a felhígult mezőnyben nem is irreális célkitűzés.
-
KISDUCK
addikt
válasz BrukoMisike #63769 üzenetére
Itt a jutalmak leírása.
-
kchryss
veterán
Nagy jutalmat ne várj. Alap paklival kb 15-ös szintig reális feljutni. Azért a ládáért a jutalom: 1 golden common, 1 golden rare, 5 dust. Vagyis összesen 155 dustnyi érték.
-
saen
veterán
Március 1.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz BrukoMisike #63765 üzenetére
20-ról nem eshetsz vissza. Amúgy pedig az elért legmagasabb szinted számít függetlenül attól, hogy visszaesel-e utána.
-
XharX
aktív tag
válasz BrukoMisike #63765 üzenetére
Szia!
Nyugodtan játssz tovább rankedet, 20 fölé(vagy alá, ahogy nézzük) már nem lehet visszaesni. Jutalmat pedig minden szezon végén kapsz, miután elérted minimum a ranked 20-at, de jobb helyezésért jobb jutalmat is kaphatsz.
Itt részletezve van a ranked, és a különböző helyezésért elért jutalmak is. -
Bazsi1987
őstag
válasz BrukoMisike #63667 üzenetére
Nyugodtan vegyél egy packot, és tiéd is és most tavaszal nem rotál ki 😊
-
tomazin
veterán
válasz BrukoMisike #62996 üzenetére
Szoktak lenni value amazonos akciok, ott lehet okosan penzt kolteni.
Wildon standard deck temakorhoz: nalam az egyik legnagyobb fajdalom a deckosszerakas. Telefonon lehetetlen(2gbon nem fer el egyutt a hs+browser), ha meg gep elott vagyok akkor nem igazan van kedvem hssel foglalkozni. Plusz telon browser nelkul is halal behuzogatni a lapokat.
-
balisz
senior tag
Ha tetszik a játék, és valamiért pénzt is adnál ki, akkor a Welcome Bundle-t érdemes megvenni, annál jobb value nincs a játékban, főleg kevés lappal rendelkezőknek.
-
XharX
aktív tag
Azt csak egyetlen egyszer tudod megvenni.
mod: Most nézem, rosszul értetted, kapsz 10 packot aminél a garantált az 1 rare mint mindig, és azonfelül kapsz a 9 classic class legobol 1-et véletlenszerűen.[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #62992 üzenetére
Akkor a) vagy rohadt sokáig fog tartani mire összejön egy nagyobb készlet b) pénzt kell rááldoznod.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz BrukoMisike #62986 üzenetére
Ha nem akarsz pénzt áldozni rá, akkor csak Classic, és majd az idén megjelenő lapokra / adventure-ökre hajts rá. Viszont a Classicra most nehéz áldozni, mert tavasszal jön az első kiegészítő, így arra kellene már tartalékolni.
Dive ever, work never.
-
balisz
senior tag
válasz BrukoMisike #62986 üzenetére
Hát attól függ, hogy mennyire akarsz gyorsan ütős deck-ekkel játszani meg pontosan mivel. Ha nincsen sok classic lapod, akkor most megérheti azt venni, rotációkor biztos jönnek majd nerfek vagy a wild-ba űzés, akkor full dust-ért tudod betörni őket, meg amúgy is mindig jól jönnek a classic lapok. Gadget paklikat akkor érdemes venni ha például érdekelnek a jade lapok, abból sok van benne, de pl. a kalózokat talán érdemes simán lekraftolni, csak azokért ne vegyél paklit. Valamennyi gold-ot meg tényleg mindenképpen érdemes félretenni az új kiegre is, valószínűleg nagy változás lesz a rotáció miatt.
-
saen
veterán
válasz BrukoMisike #62693 üzenetére
Ma este talán 7-től lesz ESL Teamleague twitchen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest