- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hell Let Loose
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- DOOM - The Dark Ages
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Steam topic
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrukoMisike
tag
válasz ígyvanferi #67897 üzenetére
Azért gondoltam, hogy betöröm Moroes-t, mert teljesen feleslegesen van meg (számomra), sosem fogom használni. Minek álljon ott feleslegesen, ha értéket is kinyerhetek belőle? Az elavult decket meg azért vettem számításba, mert eredetileg úgy volt, hogy azt craftolom le, de inkább utánakérdeztem redditen, ahol mást ajánlottak. Aztán még rákérdeztem itt is, hogy melyik éri meg jobban, biztos, ami biztos. De akkor ennél maradok és köszönöm a megerősítést!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest