- Rövid előzetesen a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Premier előzetest kapott a SYNDUALITY: Echo of Ada
- Free Play Days 2025 - 4. hét: For Honor, A Little to the Left, Train Sim World 5
- Sztori előzetest kapott az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Behind the Frame: The Finest Scenery (PC)
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
válasz hyperspace #69696 üzenetére
Rank 4-ben gyakran van a sok mage miatt
De amúgy csak neked fogom kitenni . Az meg hülyesége ,hogy t5 lethal olyan nincs . Max T6-7 az is iszonyatos szerencse kell.[ Szerkesztve ]
-
Brenor
aktív tag
Remélem minél előbb lenerfelik ezt a szar q roguet. Állandoan üresfejű quest roguekat látok mostanában rankedon. Hogy a fenébe lehet élvezni azt a decket? Agy se kell hozzá! Bárcsak a kövi kiegbe a controlok dominálnának és nem lesznek hasonló deckek, mint ez a rogue. Blizzard helyébe nem 5re növelném hanem 6ra. Ja és a warlock questet miért nem csinálják meg játszhatóra? Azt kéne 4re vagy 5re tenni, nem azt a brainless borzalmat.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
válasz #75376384 #69694 üzenetére
Az hogy nem nyer minden esetben, hanem 80+%ban az nekem azt jelenti, hogy nem játszok le egy 15perces meccset azért, mert van 20% esélyem nyerni.
Patches counterel meg ha nem patchest kapok feladom. Csak az a baj a sok fogyatékos nem adja fel...
úgyhogy visszaálltam patchesre.. -
törölt tag
válasz tomazin #69693 üzenetére
Nem feltétlen nyer mirror esetén a kezdő. Én kaptam már ki druidatol, aki rapakolt minden lenyre +1/+1. Illetve olyan shaman is vert már el, aki bemákolt egy stormot, arról a mageről nem beszélve, amelyik miután kifogyott patchesből ellőtt egy torcht, majd köv körben, heal után topdekkelte a nagyobb verzióját, mert miért ne.
Ezek mondjuk ritka esetek, de pont elég volt a sok priest mellett, hogy a tegnapi 100g után mára hagyjam ezt a retket.
Egyébként a patches counterrel az a baj hogy sokkal lassabb mint mirror esetén azt nézni kinél van a coin majd egyből kilépni. -
tomazin
veterán
farmolnám a patcheseket untable ghoulos priesttel. a fele nem adja fel, végig kell vele tolni. eddig egyik sem nyert...annyira speciálisok, hogy hihetetlen. illetve amikor teljesen egyértelmű hunter vs hunter van az első nyer. ott is egy csomót le kell játszani, mert neki mind meg kell nyernie...nem értem az ilyeneket komolyan.
omg shield block warrior...nem jött még rá szegény,h patches is elveri, mert fatiqueba huzza magat
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz thesound #69687 üzenetére
Aki türelmes volt, az most is megúszta kevés nyitással / crafttal, legend szinten szinte nincs is "kötelező", deck és játékstílus alapján ezek beleférnek: Elise, Pyros, Waygate, Tarim, Lyra, Sherazin, Fire Plume's (és a most lényegében kirotáló Caverns).
Epic szinten mondjuk van ~10 jó, és sokszor ezekből dupla kell.
Dive ever, work never.
-
thesound
addikt
válasz Chumlee #69683 üzenetére
Az előzőt előrendeltem és 5k goldnál kezdtem gyűjteni kb. a kieg. első hetében.
FECTS
Én megvárom mi lesz. IRL moneyt nem költök rá most. Itt a nyár, kevesebbet kockulok, nameg kicsit unom is, de mégis néha jó menni pár kört. A télen meg max. előrendelek, ha úgy látom.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Chumlee
senior tag
Rank 5 felet nincs win streak ? Egymás után 5 win és semmi
-
F-ECT$
titán
válasz thesound #69681 üzenetére
Az előző kieget előrendeltem, mert még jó áron jött az 50 pack, és így nekem is van 13k goldom meg 23k dustom (+1600 jön még a rogue questből), viszont hosszú távon gondolkozva lehet hogy nem kellene 10k-nál több goldot elkölteni rá (sőt), de majd meglátjuk a lapminőséget.
Dive ever, work never.
-
Chumlee
senior tag
Mennyi az esélye 2 brawlnak ???? (Tavern)
-
thesound
addikt
Ha úgy tekintünk erre a brawlra, hogy minél gyorsabban legyen meg, illetve minél gyorsabban lehessen letudni a napi küldetésket, akkor best brawl ever.
Kieg. jöhet,10500 gold, 11k dust.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
80g trade, EU
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
KISDUCK
addikt
válasz KaraDani #69616 üzenetére
Lehet belőle mókás dekket csinálni simán, csináltam belőle mill változatot, komolyan mondom jól szórakoztam rajta mikor az ellenfélnek a kulcslapjai sorra égtek el. Csináltam belőle OTK verziót wildon pecsíz + gang up kombinációval még egy 30hp+8armoros magét is egy kör alatt le tudtam verni vele (7 pecsíz + 1 evi). Az összes dekk csak annak szórakoztató aki játszik vele, az ellenfélnek meg marad az agyf###.
-
ETOM
addikt
Bakker mintha brawl-t játszanék lol
-
KaraDani
addikt
válasz Chumlee #69672 üzenetére
Az, hogy van a paklidban kettő és talán ki tudsz még szedni 1-et vagy 2-t az pont azt jelenti, hogy T10 előtt 3 nálad is lesz amire szükséged lenne egy értelmes rogue player ellen. Earlyben meg a két power word shield meg annyi hp-t ad a minionoknak, te úristen, leszedehetetlenek tényleg.
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
KaraDani
addikt
válasz Chumlee #69666 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy ez rontott el mindent, de segíteni nem segít. A pap leszedi rész meg aranyos, ahhoz 3-at fel is kéne húzni, meg azt is el kéne kerülni, hogy kézből kapj egy körben 30 dmg-et, mert ilyenben is volt részem, dupla stonetuskos verzióval szemben. Mindegy mindenkinek más és más jön be, vagy mást rühhel, ez ilyen. Nekem az igazi élmény a régi controljáték volt, amikor mindenki a dekcjében levő lapokkal játszott nem random kártyákkal és tényleg matekozni kellett mindent végig, de van akinek meg az volt residentsleeper. Amióta az old godok megjöttek minden kieg ilyen cheesy idióta dolgokat akar az emberre erőltetni, hogy ne maga gondolkodjon, hanem csinálja az old godját, a jadejét, vagy a hülye questjét, értelmes magában erős lategame legendet nem adtak ki évek óta, ami volt kivették cserébe. Szerncsére kirankedeztem már magam olyan szempontból, hogy mostmár nem érdekel a rank, úgyhogy vígan instacondelek olyan dolgok ellen ami ellen nem akarok játszani és kész, így nem veszi el a kedvemet a játék.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Ennyire gyorsan sose volt meg a 30 win
Ráadásul dobott egy nefoshámán legendást +400dust
Köszi Blizz így tovább[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Chumlee
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
válasz KaraDani #69664 üzenetére
Én amit várok a kövi kiegben az a pve lesz, kis szórakoztatás. Nekem az adventureok mindig tetszettek, élen a Naxxal, amit nem sok tudott utolérni. Igaz, akkor még friss is volt a játék. Azt meg kétlem hogy ismét eljön a kontroll aranykor, a curvestoné és a pasziánszé a jövő. Direkt a kazuároknak fejlesztik, és egyre több nagy név fogja szépen lassan otthagyni (továbbra is népszerű lesz, de már más lesz)
Azt vettem magamon észre hogy korábban minden lap minden szövegét és zenéjét tudtam most nem (mivel a lapkészlet nagy része kuka ladderre arénát meg nem játszom mióta ilyen clowfiesta lett)
-
KaraDani
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem nagyon játszol mostanában, így nem hiszem, hogy látod nagy mennyiségben mennyire rohadt idegesítő a quest rogue. A patront szidtad folyton, ez annál sokkal rosszabb szerintem játékélményre és annyira azért messze nem is nehéz játszani. (nem azt mondom, hogy könnyű, de patront jól játszani azért sokkal nehezebb volt) Ha csak ilyan paklikat fejlesztene a blizz, hogy interakció nélkül T4 eldől a játék, abban nem tudom mi lenne az élvezetes. Szerintem csak azt nem zavarja a quest rugó aki aggrot játszik, az meg ne legyen már megoldás, hogy akkor mindenkinek aggrót kellen játszania aki haladni akar. Imádom a normális kombó paklikat, ahol szépen lassan össze kell rakni a darabkákat és utána nyersz, de ez nem az.
-
Chumlee
senior tag
Na kis tesó most már farmol
-
fausto
addikt
100 goldot összeszedtem a győzelmek után. A napi quest attól még ad aranyat?
-
lm83
őstag
De most csak én vagyok akinek ez tetszett, hogy gondolkodni kell melyik lap lehetne a legjobb erre? :/
-
whitezo88
nagyúr
Akinek kell a komoJ deck meg gondókozás, menjen a pitsába magikezni vazze!
Btw a Brawl tényleg vicc, patches mindent ver, kivéve a direkt countereket amik meg mások ellen szarok, patches vs patchesnél meg szó szerint coinflip hogy ki kezd. Szép munka volt srácok!
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
swashbulglar rouge-al aláztam meg a neutralizálós druidot. vagyis a saját lapjaival, az idolokat kevergettem vissza
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
saen
veterán
válasz salaam #69626 üzenetére
Csak amikor már a Brian Kibler is videot csinál arról, hogy ez mekkora szar, akkor mit vár az ember? Én szinte csak ilyan paklikat fejlesztenék, mint a quest rugó, sokkal érdesebb lett volna a játék. A népnek inkább a curvestone kell, jó játékot nekik, én egy ideje nem játszom, nem is hiányzik.
-
fausto
addikt
Én mondjuk nem más nerfeket is el tudtam volna képzelni az 5-re emelés helyett. Pl. csak a dekkben lévő minionok lesznek 5/5-ösek, a kézben és a board-on lévők nem. Vagy lehetett volna a jutalom nem spell, hanem minion, aminek a batllecry effect-je csinál 5/5-ös lényeket, így a preperation-nel sem lehetetne kirakni az 5. körnél hamarabb és még a dirty rat-tel is lehetett volna counter-elni.
Egyébként a patkány szerintem most nem tud annyira keresztbe tenni egy quest rugónak, hogy érdemben megakassza, még akkor sem, ha jó lényt kap ki a kezéből. -
törölt tag
válasz rocket #69642 üzenetére
A ghoul is jó, mivel a 4. körre marad neki 2-3 patches, neked pedig 9 életed.
Ami fura volt, hogy alig jön ilyen szembe. Volt chugga mage, mind blast, az a retek jade többször is...
Ha választani kellene a whirlwind warrior volt a legidegesitőbb.
Lehet megpróbálok egy deathlordot is.[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
A kíniai 1dustot vásárolsz dologra volt komment:
I would have never guessed that the technology to make buying dust possible already exists.
Blizz, every day you surprise me more and more. -
rocket
nagyúr
-
balisz
senior tag
80g cserére vár EU szerveren. Akit érdekel az írjon privát üzenetet.
-
fogtunder
nagyúr
-
ETOM
addikt
[link] Yogg
-
Chumlee
senior tag
Istenem .... Upgrade....
-
thesound
addikt
Gold farmolós brawl
-
h3lios
addikt
Patches ellen Greater healing - > insta win.
B-tag: H3lios#2825
-
h3lios
addikt
válasz salaam #69626 üzenetére
Azért a quest rogue messze áll 1 vérbeli kombó decktől. Valamilyen korcs 1 midrange és 1 kombó pakli között. Viszont itt a másik játékosnak tényleg semmi beleszólása nincs a meccsbe. Vagy van dirty ratje, ami kb. megaláz, vagy üti az arcod, mint az állat.
1 vérbeli kombó pakli ott kezdődik (az én olvasatomban, hogy Oil Rogue, Maly Druid, netán patron warrior.)Mindegyiknek az aggro volt az ellenszere, de midrange paklikkal is meg lehetett őket verni, mert nagyrészt OTK -ra épültek, ami olyan turn 8-9 körülre jött össze.
A Quest rogue-al az a baj, hogy turn 4-5-re átlagban kész a quest, legrosszabb esetben 6. körben kirakod és onnantól turn 7-8-ra akár mit csinál az ellenfél nyersz, mert az 1 mana 5/5 Charge-al nem lehet mit csinálni. Pláne, ha 1 minion 2-3 másikat letradel a bounce miatt.
Összességében 1 Miracle Rogue-al sokkal jobban megtanulsz játszani / tradelni. Mert ott be kell osztani az erőforrásaid. Nem mind 1, hogy 1 minionra pazarolsz el 1 Evisc-et, vagy face-re doboz a szükséges pillanatban. Itt a bounce-okat kell számolni, viszont mivel rengeteg minden gyárt flame elementált ezért nincs nehéz dolgod. Onnantól csak dobálod ki a kezedből a lapokat és semmivel sem lesz különb 1 sokat fikázott taunt warriornál. Aminél egyébként az early game oncurve kipakolás, viszont a végén nagyon könnyű elcseszni, mert nagyon ki kell számolni a HP-dat, ugyanis az armor up hiányában minden weapon használat hátrányt jelent a warriornál.
[ Szerkesztve ]
-
fausto
addikt
Ez a nerf hivatalos? És ha most lekraftolom, akkor beetörhetem full áron? Már egy ideje ki akartam próbálni, de annyira nem tűnt fun-nak, hogy emiatt legyártsam. Így megérne egy próbát
Ja, látom, community manager írta ki, akkor hivatalos[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz NyxNyxNyx #69613 üzenetére
Seatstoryn Ostkaka is elmondta, hogy nagyon nehéz jól játszani vele, rohadt sokat kell gondolkodni, ellene viszont nagyon szar (ez nyilván magas szinten ugyanígy igaz volt a régi miraclere és a patronra is).
Én tényleg nem értem a sírást miatta, ha valaki r20 player, az úgyis azzal játszik ami fun, aki meg haladni akar és komolyan veszi a játékot, az nem úgy indul neki, hogy fúj én nem játszok aggroval, hanem szépen előveszi a három deckket ami 90-10 szétveri a q rugót és viszlát.*
Ez semmi más mint egy újabb merénylet elkövetése azok ellen, akik tényleg komolyan vették ezt a játékot.* Mint (egykoron) komolyan játszó ember, kapásból tudnék 10 olyan lapot mondani, ami sokkal inkább tönkrevágta a HS-t, mint ezt a szerencsétlen quest lapot, de nyilván amikor a világítós marhaságot kellett kitenni curveön és akármelyik Vér István legend lett, akkor nem volt sírás, de most hirtelen megint előkerült a régi nóta, hogy a kombó deckek nem funok és nem interaktívok.
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
válasz h3lios #69624 üzenetére
4 elementál ezzekből kaphatsz 6 darabot ugye ki is kellene játszani őket. Na most ez szép és jó ,hogy van benne sok bounce de sokszor 3 se jön kézbe .
A mimic pod mire jó ,ha mondjuk már 3.-nál tartasz csak be húz még több felesleges lapot . Ha van egy lap amivel elkezded akkor már csak 7 lap jó a számodra . Mire 25 lapból kihúzod már vesztettél .
Viszont nem értem eddig nem volt gond a pirate warriorral vagy most az aggro shamannal ? Tier 2-es decket kell nerfelni ,hogy több legyen a kontroll ? Hol lesz több kontroll a játékban ? Jade druidra gondolt a Blizzard ?
Taunt warrior kell meg hozzá hasonló deckek . Ez se egy túl gondolt deck viszont legalább volt lehetőséget gondolkodni .Hex , polymorph , devolve ?
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
válasz Chumlee #69620 üzenetére
Mennyi az esélye ? Rohadt sok.
Nézzük csak, ahogy említettem van 6 elemental, amivel önmagában tudod teljesíteni a questet. (nyilván nem így fogod).
Ott van 6 bounce effekt: Ferryman, Panda, Shadowstep, + 2 vanish + mimic pod (mákkal).
Szóval továbbra is úgy gondolom, hogy most kerül helyére a pakli.Én sem aggro-t szoktam játszani az esetek többségében és szimplán retardált amit a pakli csinál. Letradeli az összes minionod, vissza veszi kézbe az 1 manás 5/5 Charge-os lényeit, majd újra kipakolja és megy face-re.
Ahogy a többiek is írják nem fun ellene játszani. Olyan, mint a régi Patron, csak ész nélkül pakolsz még csak gondolkozni sem kell. Arra kell csak figyelni, hogy ne égesd el a questet amikor túlhúzod a paklid.A silencet meg hagyjuk már... 9 kasztból 1 használja összesen, az is csak az egyik meme paklijában. Simán ki tudod nyerni az elementálból a Value-t, és ha mimic poddal olyan miniont kapsz el ami, fire elementalt ad, vagy netán bounce-ot akkor kb. instawin a meccsed.
Hozzátszem a rogue-ot temetni butaság, ha valamit megtanultam a 2 és fél éves HS pályafutásom alatt az az, hogy a Rogue sosem hal meg. Továbbra is ott a miracle verzió, ami jelenleg is erős a 2 arcane gianntal. Sokkal - sokkal jobban szeretek azzal játszani, mint a quest-el. És szerintem amúgy erősebb is a legtöbb aggro pakli ellen.
[ Szerkesztve ]
-
DopeBob
addikt
válasz hyperspace #69606 üzenetére
na végre, mióta várok már erre. Legalább visszajön a legendaryból a dust, életem legrosszabb craftja...
ugyanitt 80g-t cserélnék :-)
Vendash #1205
MZ/X
-
Chumlee
senior tag
Legalább az árát vissza adják?
-
gmx9
aktív tag
2-3 hónap után már nem látom miért van ennek értelme. Maga a koncepció ostoba, 5 minionnal is ugyanolyan ostoba és mellé nyúlt elképzelés marad, úgy mint az összes lapkihányós questnél vagy a Jade-nél.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
sagem
addikt
Sajnos már nem tudom szerkeszteni..szóval, amint aktív lesz EU-n a brawl, tegyetek be patchest, és go, akkor gyorsan túl lesztek rajta, mert kb. erről szól az egész, ki kezd, azaz ki rakja ki előbb a patchest..
Komolyan nem értem ezeket hogy gondolják? Inkább ne csináljanak ennyi brawlt, ha nem tudnak normálisat, ennek semmi értelme az égadta egy világon nincs
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
KaraDani
addikt
válasz KISDUCK #69615 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy nem op, az viszont, hogy mókás vicc. Senki nem élvezi, max aki azzal a fossal játszik, nulla interakció van kb a játékban. Én spec mivel olyan mazoichsta vagyok, hogy nem aggroval játszok, általában inkább instaconcedelek ellene, mert semmi kedvem a retardáltsághoz asszisztálni. A blizzard már egy tonna tényleg szórakoztató kombópaklit kinyírt, ezt egy pecig sem fogom sajnálni azokhoz képest, talán megint lehet majd végre controlt is játszani, már csak a jade szarnak kéne mennie és jók is lennének a dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz NyxNyxNyx #69613 üzenetére
Tavasztól teljesen használhatatlan lesz a q rugó, ugye kifordul majd a gadgedzan farryman és onnantól halál lett volna 4 minionnal is, de 5-el biztos el fog tünni. Nem tudom, hogy a blizzardnál mit szívnak, de hogy friss levegőt nem az biztos... Tönkretesznek egy egyedi és valóban mókás pakli típust ami nem is op.
-
sagem
addikt
Ez a Brawl megint csodás lett..a múltkori is "remek" volt, de ez ..
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
KISDUCK
addikt
válasz h3lios #69610 üzenetére
Aha gondolom, főleg hogy ha nem jöttek jól a lapok így is szopás volt, hát még ezek után, aggro ellen instant concede lesz. Gondolom a tapasztalat beszél belőled és sokat játszottál is a q rugóval.
ui.: vagy valamit nem olvastam el és garantált mulligan lesz kulcs lapokkal? -
h3lios
addikt
válasz KISDUCK #69609 üzenetére
Ez hülyeség, még így is bőven elég erős lesz. 2 FireFly, 2 Ignious elemental. + Bounce effektek. 6 Fire elementallal tudsz játszani. Csak így nem turn 4-ben lesz kész a quested, hanem 5-6-ban, ami bőven jobb, mint az eddigiek.
(#69608) fogtunder
Azért volt rá szükség, mert nem normális, hogy a többi quest-hez képest 4. körben kész van a küldid, onnantól kezdve pedig örök Charge-os minionjaid vannak, hála a bounce -oknak. És egyébként itt is a charge mechanika miatt jött a nerf, mert ha nem pattognának vissza az 5/5-ös malacok / kalózok, akkor nerfelni sem kellett volna. De az beteg, hogy minden paklit büntet a vanish miatt.
1 manáért 5/5-ös Charge-ot kb. turn 5-től kezdve mivel tudsz elverni ? Ami nem ultra brutál aggro és nincs freeze effektje nem tudja megfogni, mert nem nyerheted meg ellene a value game-et. Kb. minden midrange deck, amiben nincs dirty rat halálra van ellene ítélve.
Egyedül a mage és az aggro druid durván unfavored, az összes többi paklit simát el tudja verni 1 közepes húzással.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Édes Istenem, de miért?
5 minyonnal már full hulladék lesz...........
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
Hogy erre mi szükség volt, azt nem értem. Az összes aggro elveri, a sámán és a mage dettó, ha nem húzol úgy, mint egy isten.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
DJGABI
addikt
"And it took only 3 months."
teheccséges banda annyi szent<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
hyperspace
őstag
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
-
thesound
addikt
Kínában valós pénzért nincs pakk, hanem dustot lehet venni amihez jár az ajándék pakk. Így próbálja kijátszani a Blizz a kínai törvényt, hogy az IRL pénzért vásárolható lootbox-oknál megmondja a drop chance-t.
Pakkonként 41 dust
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Van EU-n egy 80g questem cserére. vzarmo#2119
-
Chumlee
senior tag
válasz filkor.tomi #69599 üzenetére
Nálam csak akkor volt ilyen ,ha belassították ,de akkor 10 perc alatt sem töltött be .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest