-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lm83
őstag
Na majd megváltozik ez is az új kieggel...
Jönnek a halott kalózok
Az melyik volt 2. rész? -
Chumlee
senior tag
válasz KISDUCK #70394 üzenetére
Erről a deckről beszéltem , rank 14-ről indultam vele egy hete napi szinte pár meccsem volt. Ma feküdtem neki jobban.
Pirate Warrior
2x N'Zoths First Mate
1x Patches the Pirate
2x Southsea Deckhand
2x Upgrade!
2x Bloodsail Raider
2x Fiery War Axe
2x Heroic Strike
2x Bloodsail Cultist
2x Frothing Berserker
2x Southsea Captain
2x Dread Corsair
2x Kor'kron Elite
2x Mortal Strike
2x Spellbreaker
2x Arcanite Reaper
1x Leeroy JenkinsAzt hittem a Jack Sparrow névről beugrik ,hogy kalóz
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
Még mindig keresi párját a 80g quest. Izsákpedopap#2181
-
Chumlee
senior tag
Ebben a hónapban is meg van a rank 5 . Jack Sparrow most nagyon jó a sok kontroll és midrange deck ellen.
Rank 9-ről indultam pár órája és szinte win streak-kel mentem le (sorozat nézés közben).Ez a hónap is pipa.
-
NyalokAA
aktív tag
80g questet cserélnék kru#2409
-
rocket
nagyúr
Ticking Abomination , 4mana 5/6 DR deal 5dmg to your minions.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Scale
őstag
#80g quest csere itt. Most reggel jó vagy esetleg este majd de jobb lenne most.
-
DaveNo1
veterán
MA 7-től mutatnak meg új lapokat?
You are not prepared.
-
balisz
senior tag
Én is lenyomtam az ingyen arénámat ma, 7-3 lett. Utolsó két vereségem: egy Priest ellen, aki Toughtsteal-el lopott egy Meteor-t, amivel megölte a Giant Mastodon-omat, aztán Shifting Shade-ből kapott egy Frost Elemental-t, amivel freeze-elte a 7/5-ös minion-om, amit a követlező körben megölt egy Blaze Caller-el, amit az én elemental-ommal aktivált. A másik pedig egy Jade-Elemental Shaman volt Spirit Echo-val, Primordial Drake-el megkoronázva. Ennél látok gyengébb deck-eket ranked-en is. Legalább a reward-ot mind gold-ban adta.
Még nem él a duplicate változtatás, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DaveNo1 #70368 üzenetére
Valóban jó lenne, ha nem csak paladin meg mage jönne szembe. Bár jelen esetben utóbbinak is jobban örülnék mint uther fejének. Ezek a retardált lapok, mint a vinecleaver, defender és persze a 6 mannás dinó taunt (képtelen vagyok megjegyezni a nevét) valahogy nem hozza meg a kedvem egy újabb runhoz. Hiába nem tud játszani az ellenfél, ha szép számmal ott vannak nála ezek a csodák. Egy pala legendet bárki ki tud pickelni, aki nem most jatszik először a játékkal.
Arra emlékeztet most aréna mint anno "None may steal our secrets." idejében.[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz DaveNo1 #70368 üzenetére
Már az is jó, hogy 1 győzelemmel kezd mindenki, de az igazán jó az a dologban hogy rengetegen arénáznak olyanok akik amúgy nem szoktak és nem is tudnak. Nekem 3-4 körül szokott lenni az átlagom, most simán jön a 7-es átlag. Ha lenne időm akkor most veszteségmentesen kinyerhetném az ungoro lapokat arénával ingyen.
De sajnos annyi időm nincs, csak napi 1 arénát tudok játszani. Meg amúgy is az idő is pénz.Egyébként f2p játékosként, nekem nagyon bejön ez a promo.
[ Szerkesztve ]
-
micafighter
nagyúr
A Blizzard megoldja okosba. Pl kártyapakkot nem tudsz majd venni Kínában, csak dustot, és a mellé kapsz majd kártyapakkot ajándékba. 1 dust mellé 1 pakk, 20 dust mellé 20 pakk jár ajándékba Igy nem kell megadnia a pontos számokat hogy a pakkoknál pontosan hogyan számolják ki hogy mennyi legendet nyitsz meg mennyi epicet.
-
lm83
őstag
És ezeknek a jutalmaknak nem tudjuk az eloszlási aranyát?
Vagy ezt nem kötelező Kínában megadni? -
DaveNo1
veterán
Nem tudom mivan arénával, de fél éve nem játszottam, most az ingyen beugró miatt megjöttem a kedvem, mentem eddig 3 kört: 10 win, meg 2*9 win (ok ebből lejön az ingyen win), ami azért nem rossz, régebben 4-5 is szenvedés volt. Van most egy 4. köröm egy teljesen hulladék deckkel és meg egyelőre ez is 5-0 eddig. Amúgy a 4 deckből az 1. rogue deck volt jónak mondható, paladin meg shaman elég hulladékok. 4. draftom is egy paladin 0 OP lappal.
You are not prepared.
-
micafighter
nagyúr
-
Kari1
aktív tag
válasz eLit-MiLan #70364 üzenetére
De itt ugye nem teljes árért tudnám törni. Azért írtam hogy a 400 dust (teljes ára) jobb lenne mert felxibilisebb így olyan mintha kaptam volna 50 dust-ot nem pedig egy golden kártyát.
Ha a reward rendszerben nem lenne benne a common /rare golden kártya és helyette nagyobb eséllyel kapnál + pack-ot jobban nézne ki a rendszer.Amúgy arra is kíváncsi lennék hogy a játékosok hány százaléka játszik arénát (heti 2-3 meccs) mivel szerintem ez a free run is csak azért van hogy próbáljanak minél több embert bevonni.
-
eLit-MiLan
őstag
"Vagy inkább adják oda az árát dustban és majd eldöntöm hogy a 400 dust-ból legyártom-e a golden hogchoppert (amit kaptam) vagy helyette inkább egy értelmes epic-et."
Törd be?
[ Szerkesztve ]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
Kari1
aktív tag
válasz micafighter #70360 üzenetére
Max gyűjtőknek, akinek nincs teljes kollekciója, senki ne mondja azt hogy jobban örülne egy (70-80%-ban) metaban nem lévő golden common vagy rare lapnak mint pl egy packnak helyette.
Vagy inkább adják oda az árát dustban és majd eldöntöm hogy a 400 dust-ból legyártom-e a golden hogchoppert (amit kaptam) vagy helyette inkább egy értelmes epic-et. -
lm83
őstag
Csak azért a 8 győzelemnél már két random reward van, aztán nézed mi lehet belőle, erre nekem is egy kék meg egy fehér kártya...
Meg egy kis arany...
Hát nem is értem miért írják oda, hogy lehet lila vagy legendás kártya is, főleg meg hogy arany...
Mikor 12 win után is ilyet kap az ember, az nem semmi lehet... -
Kari1
aktív tag
válasz KISDUCK #70355 üzenetére
Mint írtam az hogy most szerintem sokkal könnyebb volt az aréna. Rendes időben (mikor fizetni kell) szeritnem nem jött volna össze ennyi win. Valahol a nagy aréna playerek átlaga van 8 win körül éppen ezért szeritnem ennyiért már illene rendesen jutalmat adni (a golden kártya pl vicc). Ha pl 2 pakli + 200 gold lenne nem szólnék.
De 8 win-re 30gold + pakli + akkor 50 dust mint tiszta haszon szerintem kevés, mivel szerintem ez már kiemelkedő eredménynek számítana. (A 3 győzelemért járó 10 goldot pedig nem érdemes ideszámolni mert az nem aréna specifikus) -
KISDUCK
addikt
50 dustot ad a golden common bontásnál. Nem tudom mit elégedetlenkedtek ilyen jutalmakért. Persze jó lenne, ha már 3 győzelemért fullos hc brawl reward lenne, de ez nem az a játék. Szóval nézzük ismét a mérleget 8 win abból 1 grátisz ugye, kaptál egy pakkot 180 goldot és egy golden commont, ha vetted volna a kulcsot akkor kaptál volna 150 goldért 100+180+20(a 3 győzelmenkénti arany) goldot és 50 dustot... komolyan nem értem ezt.
-
Kari1
aktív tag
Végül nekem is meglett az ingyenes aréna, Paladin 8-3. 180 Gold godlen common és 1 ungoro pack volt a reward. (Bár tudom hogy ingyen volt de ha nekem kellett volna ezért fizetni akkor annyira nem lennék boldog ettől a jutalomtól.) Lényegében a golden kártya semmi csak 20 dust. Ergó 8 győzelemért 1pack + 30gold járna ami szerintem vicc. Főleg azért mert rendes időben, biztos nem jönne össze ennyire győzelem. Most azért szeritnem sokkal hígabb a mezőny.
Voraxx elég jó volt a buffokkal, kb 2 meccset is hozott a streed kombo-val. Ami probléma volt hogy nem volt carddraw és rendes comeback mechanika így ha kifogyott a kezem vagy nem jól húztam buktam meccset. (Kettő vereség pont ilyen volt, egyik 1 Hunter ellen ahol nem jól jöttek a lapok így ő volt előnyben a boardon. Másik egy priest akinek kb mindenre volt válasza így 8-9 körre elfogyott a kezem. A harmadik loss pedig szintén egy paladin volt.)
[ Szerkesztve ]
-
whitemetal33
tag
válasz whitezo88 #70349 üzenetére
Még jó hogy a fejlesztők is keményen azon dolgoznak hogy csak néhány esetbe döntsön a szerencse és sok esetbe a skill, ezt tükrözi vissza mennyi különböző skillful játékosnak jut esélye bejutni a tournamentekre és nem az van hogy az elavult régi játékosok az elavult skilltudásukkal játszogatnak, biztos unatkoznánk rajtuk
Végülis mindenki unta nézni a freeze mage meg control warrior meccseket, sokkal érdekesebb volt a pirate warrior meg quest rogue[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
80g EU csere Izsákpedopap#2181
-
whitezo88
nagyúr
Örülök hogy ez a játék kidomborítja a játéktudást, és egyre lejjebb kerül a szerencsefaktor.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #70346 üzenetére
Elkelt!
-
grizlisandor
veterán
80g-s questet cserélnék:
Sanyiiiiii#2558 -
törölt tag
-
whitezo88
nagyúr
Nevetséges hogy még mindig hulladék a reconnect a játékban évek múltán. Aréna, elment a cancel gomb de csak pörgött sokáig. Kiléptem majd vissza. Erre jött a reconnecting ablak de semmi se történt. Mobilon beléptem, ott ugyanez. Gépen visszaléptem, erre bedobott hogy nyertem.... gondolom a másik is megunta is kilépett.
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
-
thesound
addikt
válasz micafighter #70338 üzenetére
win-win
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
micafighter
nagyúr
válasz thesound #70337 üzenetére
A Mean streets of gadgetzan-nál volt egy olyan bug egy pár óráig, hogy a multiclass lapokbol nagyobb eséllyel volt a pakkokban, de ezt hamar javitották, EU launchra már ki volt javitva. Minket US-en meg kárpotoltak a nyitott pakkok 1/3át kaptunk igyen, én nyitottam 100 pakkot, ugyhogy hozzám vágtak még utána 33-at Igy szivesen tesztelek nektek bármikor
[ Szerkesztve ]
-
thesound
addikt
Lehet launchkor nem kell azonnal nyitni. Még jó hogy US tesztel előttünk.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
micafighter
nagyúr
Itt a hivatalos szöveg:
Hearthstone Patch 8.4 introduced new infrastructure to prepare for the recently announced improvements to card drop rates. An unexpected side effect of this change was that a small number of players who opened packs after the patch received one fewer Legendary or Epic card than they would have otherwise. We've identified the issue and expect it to be resolved next week. It's important to us that Hearthstone players feel great about opening card packs and we apologize for this issue and any disappointment that it may have caused. We will be reaching out to all affected players in the next few weeks with details regarding our resolution plan.
-
itldj
aktív tag
Még egy ok, hogy miért ne nyitogassunk a patch előtt.
Pity timer bugSmall indie company -
Chronos85
tag
80g EU Trade, hasonló sorstársak jelentkezését várom priviben időpont egyeztetésre.
-
Kari1
aktív tag
Szerintem meg szimplán rossz a kiírás vagy félre nézted. Mert olyan van hogy ha nem játszat egy ideje akkor kapsz 1-2 welcome back quest-et (pack-ot). De olyat pl sehol nem írnak hogy 6k dust-ot is adnának (majdnem 4 legendary).
Itt kb az lehet hogy ha a hall of fame óta nem léptél be akkor most kapod meg a dust-ot érte.Nem tudom elhinni hogy a blizz csak úgy több ezer dust-ot osztogatna, akkor már reddit/blogok rég írták volna hogy visszacsábítsák a játékosokat.
-
oba
addikt
válasz micafighter #70331 üzenetére
És emellett voltak welcome back questek is, abból is jött pár pakk.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
Rank 9 -en vagyok és 5 -ig szeretnék lemenni, standarden. Ezek a deckjeim vannak jelenleg: dragon priest, quest taunt warrior, murloc mid pala... kb. 7-8 hónap kihagyás után 2 hete kezdtem újra a játékot amúgy Kedves volt a játék, hozzámvágott 6000 dustot mint welcome back bonus + bedaráltam a wild lapokat, szóval be tudtam vásárolni úgy-ahogy. Viszont megakadtam a fenti deckekkel, lassan 10ig visszaesek. Jó lenne 5 -ig elmenni. Mivel próbálkozzak? List is jöhet Thx!
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
pachito
őstag
80g eladó
-
tomazin
veterán
válasz micafighter #70316 üzenetére
Nem csak az az 1kep van:
http://www.hearthpwn.com/news/3013-frozen-throne-mage-paladin-and-warlock-legendary -
ETOM
addikt
Ez csodálatos volt [link]
-
fausto
addikt
Valaki arénázott az ingyenes futamon kívül? Azt olvastam, hogy a fesztivál ideje alatt a fizetős, normál aréna run-ok is úgy kezdődtek, hogy 1 win-t adnak, ez igaz?
-
tomazin
veterán
válasz F-ECT$ #70313 üzenetére
fúú most látom, hogy ez lehetett volna rosszabb is:
11-3 = Pack + 205G + 80d + Golden card
11-3 = Pack + 230G + common + golden common.
11-3 = Pack + 230G + 70d
11-3 = Pack + 285G + Regular card
11-3 = Pack + 360G + Golden Epic
11-3 = Pack + 485Gbtw nem szoktam arénázni, de pl a 205g vicc kategória 11winért..
vagy ezt most a goldgyűjtögetés miatt kaptam?
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
285arany, sima epic plusz egy ug pack 11winert. Ha ez egy olyan idoszakban lenne amikor fizettem az arenaert nem lennek boldog.
-
KISDUCK
addikt
Kemény menet volt, utolsó előtti körben elnyomott egy pyrot, attól féltem hogy van nála valami komolyabb spell arcba, persze itt volt még rajt ice block. Utolsó körben kidobta a babling bookot megint csak a rettegés, de megúsztam és feladta.
Replay ha valakit érdekelne. -
Cathfaern
nagyúr
Én azt látom, hogy érdemes aggro deckeket draftolni, még akkor is ha az alacsony manaköltségű lapok gyengébekk, mint a többi alternatíva. A kezdők többsége kiveszi az erős lapokat, amik tipikusan nagy manaigényűek, vagy legjobb esetben is valami draft segítő programmal kiveszi a max value-kat, de nem feltétlen tudja hogy kell őket használni arénában. Egy közepes aggro deckkel is hamarabb vége a meccsnek, mint hogy bármi értelmeset ki tudna játszani a másik fél.
-
férfiállat
tag
80 goldos quest csere
eu szerver -
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Automata kávégépek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Régiházimozi összekötése új tv vel
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest