-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asuspc96
őstag
Hali!
Mibe érdemesebb befektetni 1,3k aranyat ?
aréna vagy inkább vegyek paklit ?
Arénába általában 2-3 winig húzom csak -
kchryss
veterán
Az érzés amikor quest sámán ellen megtartasz egy dirty rat-et hátha lesz olyan noob, hogy nem egy körben teljesíti és játssza ki a küldetést és bejön:
[Replay] -
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #68893 üzenetére
hát eddig játszottam heti 30-40 meccset, most max 10-15, korábban, ha nem is játszottam egyáltalán egy nap, legalább questet keverni beléptem, most gyakran az is kimarad, múlt héten majdnem elfelejtettem brawlt játszani.
betonozni meg nálunk is kell
I hate morning people. And mornings. And People.
-
tomazin
veterán
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #68890 üzenetére
a HS-t már többször hagytam abba, mint a dohányzást, nem hiszem, hogy huzamosabb időt el tudok tölteni kártyázás nélkül most sem, és így legalább addig sem kell 3-4 oldalt követni, mert ide mindig belinkeli valaki, hogy mi történik.
meg azért heti 1-2 alkalommal még belépek és lejátszom a küldik nagy részét, de napi szintű játék az már nincs. azt meg ki mondta, hogy nem érdekel?[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
80g EU nálam
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
NyxNyxNyx
addikt
Dat Dragonfire potion Golden priest playz
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
ThySoul
senior tag
válasz DaveNo1 #68882 üzenetére
Jaj igen, mert hát ha Ragnaros nrm volz elég erős, akkor a wari kapjon végtelen ragnarost 2 manáért....értem én Blizz'
Másik kedvencem az aggro druid a Force of Natu....azaz Living Manával. (ezen gondolkozok napok óta, szegény FoN hogyan érezheti magát, konkrétan van egy 2.0 verziója)
Meg ugye ott a Freeze mage amit eddig fullra imádtam mert a laphúzáson kívül nem volt random, de ugye kellett a glyph, meg a quest rugó ami remekül bemutatja, hogyan kell megalázni a legskillesebb classt a játékban. (Warlock meg nem is létezik lul) -
ThySoul
senior tag
válasz whitezo88 #68876 üzenetére
Nekem az elöző hónapban a metareportig nahyon bejött az új dolgok miatt, de utána nálam is annyi lett. Jelenleg is csak rank16 vagyok de semmi kesvem nincs játszani. Szinte az összes deck gondolkodást nem igénylő, unalmas curve deck. (plussz ehhez jön hogy elérhető távolságban a golden rugó de addig teljesen ki fogok égni mire meglesz)
-
saen
veterán
-
whitezo88
nagyúr
válasz ThySoul #68875 üzenetére
Én nem a pirwar miatt, de meguntam a játékot pedig most jött ki a kieg. Többet vártam, valahogy nem jött be.
(#68877) saen tavalyiak közül a OG és a Kara is tetszett, a msog nem, de itt se jött be sok minden. Csak pár quest életképes a többi hulladék, az adapt csak pár lénynél ladderképes valamennyire. Több deck van ami játszható, de classonként csak kb 1-2. Warlocknál meg 0
[ Szerkesztve ]
-
ThySoul
senior tag
Jó, hogy az új kieggel meghalt a pirate warrior és nincs már a versenyeken t6 lethal....ja várj
-
férfiállat
tag
EU 80 Gold trade??
-
DJGABI
addikt
blizz válaszol [link]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
EmptyParadox
senior tag
válasz Tyler Durden #68869 üzenetére
Get a Free Card on May 20! ...to get a Fight Promoter card for free!
Nem.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
-
Brenor
aktív tag
válasz Balesz1899 #68865 üzenetére
Igen láttam legendeket valszeg béna is vagyok. Valahol olvastam, hogy gyengült is.
-
DJGABI
addikt
80g csere dezmond#2305
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
rocket
nagyúr
-
Scale
őstag
Na végre valami profit a TB packban, egy golden Tinkmaster
-
fogtunder
nagyúr
válasz grizlisandor #68853 üzenetére
De amúgy is, nem mindegy, hogy mit hoz? Goldot kapsz érte, ha nem nyersz, akkor se történik semmi.
-
rocket
nagyúr
Nem sokon mult, de ezt megszivtam
2db 10 Pyroblastot kaptam 2db Babling Bookbol, de nagy nehezen kisakkoztam volna, erre utolso kartya lett a 2. Molten Reflection
6 jatekbol 4x utolso elotti 1x utolso kartya volt a kombo utolso darabja, egyszer meg kimultam mielott felhuzhattam volna
-
asuspc96
őstag
Helló!
Barátnőm nemrég kezdett el HS-ezni, de nem jövünk rá, hogyan tudná feloldani a tarvern-t....
Mi a megoldás ? -
h3lios
addikt
Mekkora mákom volt...
Régről valamiért rémlett, hogy Rafaam OP ezen a Brawl-on. Első meccsemen Thuzaddal mentem és agyonvertem a srácot, mert nem húzta fel a hero power buffoló lapokat, illetve retardált volt, mert csak az epic lapokat szedte ki folyton (amik köztudottan szarok).A packban pedig volt 1 Gruul, aminek örültem, mert a legelső brawl-on nyitottam 1 goldent belőle, de nyilván akkor ment a levesbe azonnal. Mivel most majdnem mindenem megvan, ezért megtartom.
A kövi kiegtől viszont félek, mert goldból is csak 1,2k van és a dust is csak 1,5 legendary legyártására elég....
Remélhetőleg megint elfogadhatóan bontok....Arra azért kíváncsi leszek, hogy a PVE kontentből mekkora jutalmak lesznek. Ha akkora, mint a daily login akkor kb. semmit nem fog érni... Amúgy Redditen volt 1 elég sok upvote-ot szerző topic, miszerint az Euró megint erősödött a dollárhoz képest, akkor most ugye jönnek vissza az olcsóbb packok. "Ben Brode nevetése a távolban"
B-tag: H3lios#2825
-
Balesz1899
aktív tag
Az ilyeneket annyira nem értem... Nem teljesen mindegy, hogy mi ellen játszik két gyorsat 160g-ért?
-
whitezo88
nagyúr
válasz whitezo88 #68843 üzenetére
azt azért megjegyezném hogy értelmes felnőtt emberekkel játszanék, most éppen ez történt (név kitakarva): [link] elfogadtam a meghívást, de mikor kész lett nem adta meg (bár 15 alá kerültünk, hiába volt concede - igaz nem figyeltem hogy feladta a 80g-t invkor).
A beszélgetés egy unfriend-del zárult a részéről. A "fos" deck egy sima miracoli volt, nem cancer... nem tudom ki voltál mert nem ismerős a név innen és csak most vettél fel először, de illene kulturáltan viselkedni és értelmezni a mondandóm. Ezért kérek előre invet ha csere van.
Legalább megmaradt a 80g, mással ellentétben ugye, mint tudjuk. Ezért fontos amit írok a kezdő hsz tetején.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
80G eu párját keresi!
-
rocket
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz ThySoul #68824 üzenetére
Köszi, néha sajnálom hogy csak wotog-nál találtam meg ezt a játékot...
1 hetes szünet nekem is befigyelt, de nem adom fel, mert ha Karthas Legend lett(coach-al), nekem is sikerülni fog.(#68826) salaam: Köszi, igen most már nincs meg se állok addig.
(#68827) rocket: LUL, egyszer én is megcsináltam, azóta figyelem mindig mennyi lap van nálam.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Putyin90 #68833 üzenetére
Én most majdnem nyertem, csak nyilván minden random lap amit kapott jó volt. Most megint Kel, nézzük...
Ezt a Noth nevű lapot nem értem, van skeleton lapja egyáltalán az ellenfélnek?
Szerk.: Első lap amit kap Kezan... concede
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Jó, nekem ne mondja már senki, hogy ez nem kamu.
-
Putyin90
senior tag
válasz tomazin #68831 üzenetére
A hatodikat játszom és folyton kikapok. Az ellenfél feldobja random legendary olcsón heroepowert és gyakorlatilag ott vége is a játéknak. Kedvem lenne szétverni valamit, de nem akarok felesleges költségeket magamnak...
Azt meg ugye nem én döntöm el, hogy melyikkel vagyok..
[ Szerkesztve ]
-
Putyin90
senior tag
Az e heti kutyakaki brawlban lehet egyáltalán nyerni, vagy ne is próbálkozzak vele?
-
fausto
addikt
Brawl-ból esett ehy Hogger. Szerintetek törjem? Nem nagyon láttam egy pakliban sem.
-
rocket
nagyúr
-
salaam
senior tag
válasz grizlisandor #68823 üzenetére
Hatalmas gratula, nekem is ő volt az első, 500 win control warriorral
már csak 8 és kész is vagy ^^
-
tomazin
veterán
Uther a nyomtatószerelő. A múltkori után egész jónak is lehet értékelni.
-
ThySoul
senior tag
válasz grizlisandor #68823 üzenetére
GG, nekem is ő volt az első, monsjuk én a warsong nerf utáni patronnal csináltam meg. ( hogy hiányzik az a deck )
A rugóhoz kéne még 140, de az előző hónapi climb után teljesen kiégtem, konkrézan egy hétig be se léptem. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz KISDUCK #68817 üzenetére
Hát priestben én biztos nem cserélném el a mage verzióra. Már emiatt is sírni...
Gyuri27: Nem mondtam, hogy ökörség, vagy hogy rossz lenne a mage verzió. Egyszerűen Priestben annyiszor mentett már meg ez a lap, gyorsabb paklik ellen aoe, lassabb paklik ellen fix elise pack. Szinte minden szituációban jó, inner fire priestben meg god tier. És ezt a lapot fikázod...
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Gyuri27 #68814 üzenetére
Szerintem, a priest változat keményebb, felhúzod a lapot és diszkózol vele egy 3. dragonfire potiont, akár még egy 4.-et is, szóval szerintem hiába lesz 2-vel olcsóbb a mage változatnál diszkózott lap, ami random kupacból van felkínálva (és lehet hulladékot ad csak), mint ha abból választasz amit te készítettél elő... szóval ha a priest 2-vel olcsóbb lenne akkor az már túlzás lenne kissé.
-
salaam
senior tag
-
Gyuri27
félisten
-
h3lios
addikt
válasz Gyuri27 #68811 üzenetére
Ez azért nagyon erős ferdítés. Nem mindegy, hogy a paklidből discover-elsz, vagy random. A paklidból ott lehet elise packja + a kulcs lapok.
Random lapoknál sokkal alacsonyabb a szint. Pl. Shatter, Aracene Missiles, Freeze triónál tök mind1 -2 mana, mindegyikkel szarul jársz. És sajnos sok esetben teljesen használhatatalan lapokad ad.
B-tag: H3lios#2825
-
Redcaster
őstag
80 gold keresi párját EU-n
Első privát nyer!
-
JNashville
senior tag
-
JNashville
senior tag
Lenne nálam is 80 gold cserére, Nash#2714, mostanában.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
tomazin
veterán
80g keresi parjat eun.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla