-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Kb 93 packból
2x King Dred
Last Kaleidosaur
Lyra
Caverns Below
Lakkari Sacrifice
Voraxxnem rossz arány.
-
Soybex
őstag
80g eu csere
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
saen
veterán
Tar Creepert lehet Aldorral szivatni, 1 marad örökre az attackja...
-
saen
veterán
válasz DaveNo1 #66994 üzenetére
Még fogalmam sincs mi lesz a tuti, meglepetés mindig van. Most ami biztos, farmolni fogom az arany shamant, talán 34 win hiányzik. Egyet már nyomtam ma reggel Firebat féle elemental/jade shamannal, simán vertem a pirate warriort. Szerintem első néhány napig még működni fog.
-
saen
veterán
Kolento most egy buff/elemental paladint játszik, ritka vacak decknek néz ki a lista alapján, de rank 2-nél van és nem láttam veszteni még Volt egy pirate warrior akit 3x vert meg. Asszem most meg kell nyomni a laddert, jópofa dolgok vannak.
-
whitezo88
nagyúr
Elore latom hogy a quest mage lesz az egyik legidegesitobb deck.
-
sagem
addikt
válasz Shadowguard #66990 üzenetére
Lehet, hogy eldobható lesz, ha többen is írják hogy nem akarják.. nem tudom, elvileg ajándéknak szánták . Én gyorsan megcsináltam az újfajta roque questes paklival, pont azért ha esetleg több napig nem szednék ki ne foglalja a helyet.
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
Shadowguard
senior tag
Ez a nyomorék quest ugye csak ideiglenesen lesz bent és előbb-utóbb magától is eltűnik a francba? Nem értem miért kell vele elvenni elvenni egy questhelyet, tényleg olyan marha nehéz lenne különáélló cuccnak leprogramozni?
Vagy akkor csinálják meg törölhetőnek, mert nekem ez így fixen -1 hely -
saen
veterán
Végül 120 packot nyitottam a pity timer miatt, csak 100-at akartam. Mind legendből, mind epicből átlag alatt nyitottam...
Legend:
-Open the Waygate
-The Caverns Below
-Unite the Murlocs
-Clutchmother Zavas (arany és sima is)Ez így elég szar lett szerintem, de hát ez van. Közel 36k dustom lett mindennel együtt, majd craftolgatok.
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Ööö..hát ez eddig..jobbnak tűnt előzetesen ez a kiegészítő, mint amilyen a gyakorlatban lett
Persze még sokat fog alakulni, és én is csak néhányat játszottam de..„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
h3lios
addikt
Elég gazdaságosra sikerült a kieg. Hálistennek nem kell annyit költeni, mint gondoltam.
Preorderrel + 40 packkal + golddal együtt összesen 177 packot nyitottam.
A 40-es adagot utólag vettem, mert sok epic is hiányzott.Összesen így nézett ki a bontásom-
- 2 Ozruk (egy dupla legendary-s packból, szóval hálistennek nem cseszte el a pitty timer-t)
- Tyrantus (annyira dícsértem, hogy bevonzottam)
- Swamp King
- Lyra
- Sherazin
- Fire Pume's Heart
- King Mosh
- Elise
- HemetTehát gyakorlatilag a közepes és sz.r legendeket kinyitottam 1-2 kérdőjeles maradt hátra + a jók. Amiket így nyilván craftolok majd.
Golden nyitások:
3 epic
14 golden rare
12 golden commonRemélem valakinek hasznos volt a felsorolás. Átlagon felüli lett a nyitás, mert ha a 20-as átlaggal is számolok akkor csak 8 db legó esett volna ki. Sajnos golden nem jött, de nekem már az is tökéletes, hogy nem lett sok duplikáció.
Szerk: Lecraftoltam a stabilan jónak mondható epic - legend lapokat, hogy tudjak velük kísérletezni.
Amiket a rugó quest-et, valamint a warlock legókat nem mertem legyártani, ahogy a paladin legendeket sem. Ugyanis nem vagyok meggyőződve arról, hogy hosszú távon is jók lesznek. Arról nem is beszélve, hogy utálom a discard szinergiát.[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
kchryss
veterán
Elindult, megkaptam a kompenzációs dust-om
-
rocket
nagyúr
GO
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
h3lios
addikt
válasz rocket #66982 üzenetére
Ha most leírnám amit gondolok a vállalatpolitikájukról, akkor örökös Ban-t kapnék. Szóval inkább passzolom a lehetőséget. Azért kíváncsi vagyok 3-kor ugyan sikerül -e elindítani a kieget...
Amúgy ezek után remélem lehalnak a szerverek és holnap estig nem lehet majd belépni...
-
h3lios
addikt
Én azt az 1-et nem értem, hogy mi a rákért húzzák ennyire ?! Vagyis pontosan jól tudom... Túl sokan vannak még fent és félnek, hogy a potato szerverek nem bírnák el a terhelést. Ami még mindig gáz 2017-ben.
Előző kiegnél azt mondtam oké a 2 óra, mert elég kritikus hiba volt a triclass miatt. Itt nem volt semmi (látszólag).
Amúgy nem mellesleg nem kaptunk 50 gold daily rewardot, holott úgy volt, hogy ameddig nincs kieg, addig kapsz minden nap 50+ goldot belépéskor. Hát ezt elb.sztátok blizzard...
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
Visszakerestem 2:07-kor indult MSOG
Memek azert szuletnek
"Europe, The Old Continent
3 mana 1/4 Taunt
Cannot be targeted by Expansions"[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
Mert ahhoz kellene 1 minimális erőfeszítés.
Egyébként aki ilyen helyet üzemeltet lehetne annyi esze, hogy ne hirdessen EU-n launch party-t. Soha nem jött még időben kiegészítő.TGT volt az utolsó ahol 7-kor elindult a kieg. Az már más kérdés, hogy ott is hajnal 1 lett mire felálltak a szerverek annyira, hogy be tudj logolni....
-
sagem
addikt
Az a szép ebben, hogy a "partnereiket" is jól átpalizzák, egy csomó európai gamer hely meghirdette a launch party-t, jó buli lehet ott ücsörögni úgy, hogy még mindig nem történt semmi (és most már elég késő van..jó lehet a buli hangulat) és ha meg is nyílik kettőkor, akkor is összefog omlani, szóval még tovább kell majd várni. De azt sem értem, hogy miért nem tettek ki legalább egy db Twitter üzenetet éjfélkor, hogy srácok előreláthatólag ekkor és ekkor lesz..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
h3lios
addikt
válasz rocket #66975 üzenetére
Ilyenkor úgy rájuk küldenék 1 fasza kis DDoS-t az NA szerverre. Csak, hogy érezzék a törődést és hogy lássák, hogy nem b.szhatnak ki csak úgy 1 régióval folyamatosan.
És akkor még ezek mellé emeljünk árat. Komolyan nem értem, hogy hova folyik el az az 500 milla amit a játékkal keresnek. De az biztos, hogy nem fejlesztésre.
Amúgy a reddit tetején van a post, kicsit ciki.
[ Szerkesztve ]
-
rocket
nagyúr
válasz h3lios #66970 üzenetére
Tavaly se egesz orakor indult EU-ban, 2:3x volt ugy remlik.
Mindenesetre azert csesszek meg, megmondanak nem maradnanak fent sokan feleslegesen, ez nem NA ahol delelott/kora delutan volt a megjelenes.
[ Szerkesztve ]
-
tomazin
veterán
Mar most alig megy eu..
-
rocket
nagyúr
Kripp-nek ez a 35 Legendary deckes bohockodasa vicces
-
rocket
nagyúr
Kozben Dog NA #Legend 1 lett Quest Rogue-al.
-
sagem
addikt
válasz h3lios #66957 üzenetére
Van magyar stream is, jó, nyilván nem profik, inkább csak "jó a hangulat", illetve amíg nem jön ki EU-n, addig amerikain arénázik
ui: asszem 150 pakli körüli mennyiséget nyit majd, szóval nyitogatás is lesz bőven
[ Szerkesztve ]
-
h3lios
addikt
-
fogtunder
nagyúr
aki nem tud két helyet csinálni a quest listen, az még gyorsan logoljon be és fog kapni egy normál questet, mielőtt kijön a kieg.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
h3lios
addikt
Várhatunk még 1-2 órát.
Ha most nem rakták be, akkor legközelebb 1-kor érdemes próbálkozni. Amúgy Redditen többen panaszkodnak, hogy szarok a drop rate-ek, és a duplicate-ekből is sok van. Lehet nem is lenne baj, hogy a kínai törvények miatt meg kellene mutatniuk milyen drop rate van a packoknál / ládáknál.
Gyakorlatilag kedvükre játszhatnak a pénzünkkel.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Sziasztok! 80g EU csere valaki? Tpedro#2141
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
1-ig nem lenne bajom fent maradni, de akkor még tuti szarban lesznek a szerverek. Ti mire számítotok, hány órára számítsak míg nyugodtan tudok nyitogatni? Nem nagyon próbáltam még belépni ilyen hamar.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
h3lios
addikt
A Warlock quest konkrétan szar, mert a fél paklidat el kell dobálnod, arról már nem is beszélve, hogy ha rossz discardokat kapsz esélyed sincs.
Nem lesz elég konzisztens pakli ahhoz, hogy Tier 1 lehessen. (szerintem)
Kibler sima midrange hunterrel (quest nélkül) megverte a mage-et.... Elég jó lett a hunter..
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Nekem ami eddig érdekes:
- 0 Druid/Paladin questet láttam eddig (folyamatosan mennek a streamek),
- Lakkari Sacrifice-t viszonylag könnyű megcsinálni de meglepetésemre nem olyan erős a dupla imp kombó mint hittem,
- rattle Priest meglepően jó,
- kurvaszarok a nyitások (rengeteg duplicate, átlagos legendary rate, borzalmas epic rate) -
h3lios
addikt
Közben Scamaz vs Kibler játszanak BO9-et. Érdemes nézni őket !
-
F-ECT$
titán
válasz 0karmacoma0 #66933 üzenetére
Rogue és hunter quest is megcsinálható T5-6 körül.
Dive ever, work never.
-
h3lios
addikt
Úgylátszik Trump értékelései annyira nem jöttek be. 5-0-ra kikapott Scamaztól....
-
h3lios
addikt
válasz micafighter #66937 üzenetére
Mostmár nekem is. Más kérdés, hogy már nem vagyok kíváncsi a pack nyitogatásra. Kivéve a sajátomra majd holnap.
-
rocket
nagyúr
0 mana 5/5 Wisp-s FTW
-
h3lios
addikt
Most már helyreállt a twitch. Szóval hiba elhárítva !
Egyébként ez a timewarp mage rohadt jóóóó. Kibler ezzel tolja, benne van a végtelen fireball kombó és sok esetben simán nyersz a quest nélkül is.
-
rocket
nagyúr
Nalam minden oke Twitch-el, HTML5 lejatszo kivan kapcsolva.
-
0karmacoma0
senior tag
Dog meg rouge quest deckel valami 6-7 környéki winstreakben van. Ráadásul top 10 legendben.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
h3lios
addikt
válasz BrukoMisike #66930 üzenetére
Good Job Twtich....
Amaz streamje betöltött telón, chat nincs, épp Trump-ot veri BO 9-ben.[ Szerkesztve ]
-
Zolom89
senior tag
válasz BrukoMisike #66930 üzenetére
Nekem se megy a Twich..
HS-t hajnal 1ig várok EU-h be engedjen majd a játék remélem addig menni fog
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
BrukoMisike
tag
válasz h3lios #66927 üzenetére
Nekem PC-n és mobilon sem tölt be semmit a Twitch, ha az ISP ipjével akarok kapcsolódni, mobilon VPN-ről (UK) betölt..
Szerk.: PC-n is VPN mögül betölt, csak hát valami gyorsabb szervert kell találni, mert egyedül Chilei szerverről hajlandó betölteni és eléggé döcögős.
Szerk 2.: nekem most már megy VPN nélkül is.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
Éjfél után érkezik EU-ba a kieg?
-
h3lios
addikt
válasz thesound #66926 üzenetére
Azért kérdeztem, mert mobilnetről nincs baja, de PC-ről nem tölt semmilyen twtich-es dolgot, max nagyon lassan. Telóról mobilnetről betöltni, és ha átváltok a wifi-re már nincs baj. Valami nincs rendben akkor náluk. Megnyugodtam, hogy nem az én készülékemben van a hiba.
-
NyxNyxNyx
addikt
Ha elkezdtem egy arénát régebben, akkor a rewardom új pack lesz ha megvárom a kieget, vagy régit kapok?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
rocket
nagyúr
Known bugs:
Mass Disenchant displaying the wrong amount of dust.
"All tables full!" not displaying a queue time.
Kripp's pack opening rate"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
0karmacoma0
senior tag
Valaki gyorsan egy 80g csere? Csak egy fél órám van aztán feküdnöm kell meló miatt.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
h3lios
addikt
Dog Exodia mage-et játszik érdemes nézni, most megint visszajött a végtelen fireball combo standard-re.
-
Bazsi1987
őstag
Krippnek van ám dustja🤗
-
h3lios
addikt
Közben Amaz vs Forsen meccs le is ment. Mindketten Timewarp mage-et játszottak és Scamaz nyert a végén. Nagyon jól néz ki a pakli amúgy.
-
h3lios
addikt
Kripp eddig majdnem minden legendjéből 2-3 -at nyitott. Ilyen szar pack RNG-t a 6 bolfos srácnál láttam utoljára... Eddig ezeket nyitotta 355 packból:
- Ozruk
- 2 Clutchmother + Golden Clutchmother
- 4 warrior quest
- 3 Umbra (ebből 1 golden)
- 1 Druid Quest
- 1 Tyrantus
- 2 Rogue Legend
- 2 Virág Neutral legend
- 3 Lyra
- 1 Elise
- 1 Hemet[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Trump osszedobott egy oldschool handlockot. 11-0
-
DaveNo1
veterán
Krippnél ismét aknakereső!
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz Tyler Durden #66906 üzenetére
Pedig szépet lehetne csinálni belőle... Évente 3 kieg, több legendary-val, magasabb pack árakkal. VÉÉÉÉÉLETLENÜL még a dropp rate is csökkenne...
Közben Krippet kivágta packnyitás közben, vissza az aknakeresőhöz... Még a 350 packját sem nyitotta ki, mire 1000-et kinyit lemegy a nap... Pedig ott még csak reggel van.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
h3lios
addikt
Trump Handlockozik ! Tudom, hogy sokan szeretik innen a paklit, szóval ajánlom a streamjét.
(#66901) saen
Amaz sokat és vegyeset nyitott, szóval csak nemhiszem. Mire ideér hozzánk a kieg addigra úgyis megoldódik, ha botrány is lesz belőle.(#66904) rocket
Tudom-tudom... Sajnálom is őket ! Ilyen jó játékot csinálnak ilyen kevés pénzből, éppen csak nem veszteséges a játék éves 500 milla dolláros bevétel mellett csoda, hogy telik fejlesztésre.[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Aki nem akar küldit bukni az éjfél előtt győződjön meg róla, hogy van két üres quest helye, mert a roque küldi elfoglal egyet + ugye az új napi
-
saen
veterán
Elég sok panasz van a legend drop rate-re, könnyen lehet, hogy bugosak packok..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OTP Bank topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest