- Valorant
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
válasz whitemetal33 #64792 üzenetére
1 pakkot nem kapsz arénában fixen? Vagy pont azért nem irtad le, hogy kaptál?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
ETOM
addikt
válasz BrukoMisike #64796 üzenetére
Sajnos ha nem költesz rá csak gyűjtöd a goldot az unalmas egy idő után. De azért annyi goldbol már biztos jönnek jó lapok is.
-
salaam
senior tag
-
BrukoMisike
tag
A hétvégén eljutottam oda, hogy inkább felcsesz a játék, mintsem szórakoztat. Nincsenek lapjaim, hogy egy játszható decket összerakjak, kemény 50 dustból meg nem fogom lekraftolni a hőn áhított aggro pirate wari decket, így jobb híján a stock deckekkel játszom, ami 3 hónap után kicsit unalmas már, főleg úgy, hogy folymatosan pirate warik, jájde' druidák, jájde' rugók, buffos k*cs*g paladinok jönnek csak szembe (és nem rankedről beszélek...). Van most 5190 goldom, egyedüli reményem, hogy mire kijön az új kieg tudok venni legalább 60 paklit, és talán 300 lapból már össze lehet rakni valami játszható decket.
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Szegény Zoo ellen turn 9-re már 5 kazakus potiont csináltam
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
KISDUCK
addikt
válasz eLit-MiLan #64728 üzenetére
Köszönöm a tippet, bevált.
-
Soybex
őstag
válasz whitemetal33 #64792 üzenetére
4-3 ra wispet kaptam és gonosz a játék? Á dehogy
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz NyxNyxNyx #64787 üzenetére
Szerintem valamivel jobb lett az új Aréna, főleg ha kirotál az összes Wild pick, mert akkor valóban kevesebb dolgot kell majd körbejátszani. Úgy vettem észre valóban több a spell és a legók is gyakoribbak, mert a mostani poolban lévő arányuk nagyobb mint korábbiban ha jól sejtem.
Mindenesetre még a jobb játékosoknak is idő míg átszoknak, így elején szerintem mindenki gyengébbeket fog menni, de egyáltalán nem rossz érzés, mert tudod hogy azért megy rosszabbul mert még tanulod.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitemetal33 #64786 üzenetére
A rewardok meg olyan mintha sokkal szarabbak lennének. Mondjuk régen ritkán mentem ilyen rossz arénákat, de úgy emlékszem hogy ritkábban adott csak dustot.
-
K1nG HuNp
őstag
Ki hogy áll eddig? Nekem rank10, 1 nap off-al. [kép]
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz whitemetal33 #64786 üzenetére
Nekem egyelőre úgy néz ki nehezebb igazán jót menni. Olyan paklik jönnek szembe néha, csak lesek.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na én is draftoltam egy finom dupla legendary-sat, jaraxx + chromaggus.
-
rocket
nagyúr
válasz whitemetal33 #64778 üzenetére
Uj Arena nagyon beteg
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
kchryss
veterán
Tegnap találkoztam arénában egy warlockkal akinek 3 Twisting Nether-je volt. Csak azért tudtam ellene nyerni, mert Duplicate miatt 3x tudtam kijátszani kazakust.
(#64779) @Chumlee:
Nézd meg a hátlapjaid. Ha van galaxy-s hátlapod akkor megcsináltad már régebben. Te tudod megéri-e 3 classic pakkért és egy hátlapért megcsinálni.[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
beteg Rip mana kristályok
-
Chumlee
senior tag
Honnan tudhatom ,hogy nekem meg van a Galaxys Quest ? Megéri szenvedni vele ?
-
K1nG HuNp
őstag
Mióta hearthstone a hearthstone, minden ranked meccs végén amikor a rangot látod és kattintasz, felvillan a rank15. Mondjátok, hogy nem csak nálam
(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()
-
vendingo
veterán
válasz micafighter #64775 üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
2000 dust jött össze, ragnarost legyártottam, hoztam is vele egy meccset.Azt se tudom mi az a wild, nem is kell részleteznetek
Én tényleg csak simán játszok aztán ennyi. Megcsinálom a napi dolgokat.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
micafighter
nagyúr
válasz vendingo #64774 üzenetére
Itt az infó az új kiegről: [link]
Április elején fog jönni, és amikor jön, pár classic lap (Azure Drake, Sylvanas, Ragnaros, Power Overwhelming, Ice Lance, Conceal) át fognak menni a classic setből egy új setbe, aminek a neve "hall of fame", ez annyit fog jelenteni a gyakorlatban, hogy ezek a lapok csak wildon lesznek játszhatóak. Akinek megvan valamelyik lap, az automatikusan megkapja majd a teljes dustjának az árát, annyi példányban amennyit tud játszani (mivel legendaryból csak 1-et tehetsz a paklidba, ezért hiába van pl 3 ragnarosod, csak 1x kapod meg a teljes dust árát, de pl azure drake-nél kettőnek kapod meg a teljes dust árát), ezért ezeket érdemes mindenképpen lecraftolni április elejéig, mert a dustot visszakapod tehát ha hiányzik valami, azt most ingyen le tudod igy gyártani, és a kártyád is megmarad, ami wildon játszható lesz.
-
vendingo
veterán
válasz fogtunder #64769 üzenetére
Köszi
Nem vagyok nagy játékos, többnyire buszon, wc-n játszok.
Szerintem nyomok egy mass-t, elvileg még soha nem törtem be egy lapot se, szóval lesz miből craftolni párat.
Én nem figyelem az eseményeket, hogy mit nerfelnek, mit hoz a jövő, mi volt a múltban, simán csak elütöm vele az időt.Ha legyártom ragnarost, akkor automatikusan visszakapom majd a dustot?
Azure drake van pár, sokat használom mage-el.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
fogtunder
nagyúr
válasz vendingo #64766 üzenetére
alapvetően igen, van olyan opció a craftingnál, hogy mass disenchant, ez mindent betör, amiből több van, mint amit tundál egy pakliban használni.
ennek a használata ugyanakkor mégsem ajánlott, ha a legtöbb értéket akarod kinyerni a lapjaidból, mivel nerfeknél teljes áron törthető minden lap, lásd most a small time buckaneer. ha ész nélkül nyomogatod a gombot, akkor jelentős mennyiségű dustot bukhatsz el hosszú távon. én ha kraftolni kell, akkor manuálisan szoktam betörni lapokat addig, amíg össze nem jön a kívánt mennyiségű dust. nyilván ehhez el kell tudni dönteni, hogy melyik lap esélyes hosszú távon nerfre és melyik nem és tud tévedni az ember, de az elv az, hogy ha éppen nem kell a dust, akkor érdemesebb kártyában tartani.
az elején, mikor hiányos a lapkészleted, akkor érdemes lehet törni a lapokat.
most ha össze tudsz rakni annyi dustot, akkor érdemes legyártani ragnarost és sylvanast, mert legrosszabb esetben a tavaszi rotációnál visszakapod a dustot belőlük és wildon meglesznek a lapok, de ha utána még betöröd őket, akkor az újabb 800 dust, összesen 4000. illetve ha nincs meg, akkor két azure drake-et is.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
K1nG HuNp
őstag
Mid-Jade shamanba bronzebeardet vagy pirate warriorba leeroyt érdemesebb craftolni?
-
vendingo
veterán
Lehet buta kérdés, de nem nagyon foglalkoztam még a craftolással.
Ha valamiből 4-5 kártyám van, akkor jól gondolom, hogy max 2-t érdemes megtartani belőle?
Ha igen, akkor van lehetőség az összes feleslegest pár kattintással bezúzni?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
thesound
addikt
válasz BrukoMisike #64762 üzenetére
1 láda lesz, a jobb rank alapján kapod.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
BrukoMisike
tag
válasz ígyvanferi #64739 üzenetére
Mert ahogy olvastam sokan nyitottak belőle legendárékat, főleg dragont.
Más: ha standard-en elértem legalább rank 20ig, és hó elején kapok ládát, akkor ha wild-on is elérem legalább a rank 20-at, akkor 2 ládát fogok kapni?
-
F-ECT$
titán
80g eu trade. Este 22:15 után.
Nálatok is beadja minden belépéskor a Galaxy hátlapot?
Dive ever, work never.
-
saelin
veterán
Király! Nekem megadta a 3 packot és a hátlapot.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ThySoul
senior tag
válasz micafighter #64756 üzenetére
Egyértelmű, mi mással kaptam volna ki, ha nem RNG-vel :"D
Az igazán dühítő az, hogy egész életemben nem játszottam ilyen jól rugóval, mint ezen a meccsen. -
vendingo
veterán
Rendben, köszi.
Én azt nem értem, hogy egyeseknek honnan van ennyi legend kártyájuk? Én minden nap lenyomok jó pár meccset, de alig jön gold, alig kapok normális lapot. Ha nem tolok pénzt a játékba, akkor ne is várjak jó lapokat, legendeket?Egyszer vettem 5 euroért pár kártyát, mert adtak 1 garantált legendet.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
LBandi
aktív tag
80 gold csere EU, LBandiHUN#2233
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
vendingo
veterán
Üdv
Már jó ideje játszok, de csak most lett annyi cuccom, hogy craftolhassak egy legend kártyát.
Többnyire Mage-el játszok, de valami univerzális legend kéne amit a többi karakternél is használhatnék mint pl az alexstrasza. Ez minden paklimban benne van, tud meglepetést okozni.
Tudnátok ajánlani valamit, hogy mit lenne érdemes? Én nem nagyon ismerem a lapokat, abból főzők ami van.
Én hogger-ra gondoltam, de érdekelne a véleményetek, hogy van-e jobb alternatíva.Bármit ajánlatok, tuti nincs még meg, van 4 legendem abból 3 kuka kategória.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
saen
veterán
válasz micafighter #64736 üzenetére
Nem hiszem, hogy meg tudnák csinálni, hogy játszható legyen olyan pici képernyőn. A kiadó terveit persze nem ismerem, eddig még nem jelentették be, hogy készülne ilyen változat.
-
Soybex
őstag
80g eu csere
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
ígyvanferi
addikt
válasz BrukoMisike #64735 üzenetére
De miért kéne bármi extrát adnia annak a pakknak? Ugyanolyan, mint a többi.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz micafighter #64736 üzenetére
Egyelőre ki akarják adni PC-re Xbox-ra, majd PS4-re. Aztán meglátják. Nehéz lesz megoldani, de nem mondták sosem, hogy kizárt, csak hogy most nem foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
nekem semmi nem jött a pakkokból, de köszi a tippet
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
h3lios
addikt
válasz salaam #64732 üzenetére
Ebben teljesen egyetértünk.
A Nerftől szerintem túl sokat vártak az emberek. Jól látszott, hogy ez a midrange shamant segíti majd leginkább. Konkrétan a 2 Azure drake fog kikerülni a pakliból rota után, azt viszont nem 1 lehetetlen feladat helyettesíteni. A pirate paklikkal szemben pedig sokkal erősebb lett a Shaman hála a portalnak ami mostantól a STB-t is letakarítja.Pirate Warrior eddig is elég early tempóról szólt, most kicsit könnyebb megállítani, de ha nem húzol ellene early removalt majdnem mind1, hogy 1 vagy 2 a def a minionjain. A probléma ott van, hogy Értelmes neutral heal-ek hiányában nem tudsz visszajönni a játékba.
Azzal egyet értek, hogy nem szeretik az 1 körben 60 dmg-t arcba dobó paklikat. VISZONT ez már az ő elb.szott felfogásuk, hogy inkább kicsinálják őket és nem nehezítik meg a dolgukat. Nem értem, hogy mi a francért nem lehet több Loatheb / Dirty Rat féle lapot gyártani. Előbbi a miracle ellen és a Freeze mage ellen is tökéletes counter volt. 1 jó időzítéssel játékot nyert. A Rat pedig kockáztatást igénylő lap is lehet bizonyos helyzetekben, tehát viszonylag magas skill kell hozzá, hogy mikor éri meg kidobni. Ha nem tudsz biztosra menni simán bukhatod is miatta a játékot, ami nagyon is rendjén van így.
Ezekkel lehetne a játékot színesebbé tenni nem powercreep statokkal...
Szerk: Azzal is leállhatnának végre, hogy 1 kasztnak mindent megadnak (lö Shaman) a másiknak meg semmit (Rogue)... Hogy mire gondolok ? A shamannak 6 jó AOE elérhető jelenleg is, amit vegyesen lehet variálni aggro-midrange-control vonalom. Több Burst sebzése van, mint a Mage-nek (LOL) és ezek is változatosabbak, mert van early - mid - endgame verzió is belőle. Heal ?! Az se probléma, náluk van a játékban jelenleg elérhető legjobb healer minion ami a statokat és a kinyert Value-t illeti. Ezt fejeljük meg azzal, hogy a legjobb hard removal is náluk van a Hex formájában. Weapon kell ? Az se gáz, abból is van sok fajta, midgame / Smorc / Early game verzió is. Lategame / early game / midgame prémium minionok... Nem tudom, hogy ezt hogy a rákba gondolták ?! Így utólag összeszedve elég nevetséges. De legalább kapott szegény Rogue saját Ragert...
Ezzel szemben vannak olyan kasztok, ahol 1 boardclear sincs, valamint burst is minimálisan.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
salaam
senior tag
Nem igazán értem mire voltak jók ezek a nerfek. Ugyanaz az agyatlan curvestone van, mint mindig, csak most nem aggro sámánnak, hanem pirate warriornak hívják a domináns paklit. Miracle még valamennyire vállalható, r6-ig ballagtam most vele, de nagyon kell a highroll a sok idióta deck ellen.
Lifecoachnak teljesen igaza van, hihetetlen, hogy minden egyes alkalommal az a blizz válasza a higher skillcap deckekre, hogy lenerfelik őket, mert nem fun&interactive. És nyilván a coin wg into blossoms, vagy a first mate into coin cultist az fun&interactive.
Szerintem holnap ledarálom azt az egy szintet, aztán marad a rotáig így, mert teljesen felesleges ez az egész[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Megjavítoták, mert most beléptem genymotionnel a múltkor regelt próbaaccomra és rögtön megadta a 3 pakkot és a hátlapot. Szóval akinek eddig nem sikerült az most próbálja akár genymotionnel akár nox-szal akár Andy-vel.
-
micafighter
nagyúr
válasz Cathfaern #64685 üzenetére
Rönk 20on pléhdragonoztam, quest miatt játszottam még hajnali kettőkor (amcsi szerveren reggel 8-10 között jön az új quest), ellenfél pala, nálam volt mind vision, na mondom ha control, akkor insta feladom mert nem fogok itt 20 percet szenvedni, kaptam egy lightlordot, kitett az ő körében egy loothoardert, nyomtam is a következőre
-
eLit-MiLan
őstag
válasz kchryss #64707 üzenetére
Köszi a választ!
Más: akinek nem sikerült se Genymotionnal, se Nox-al a Galaxy reward, az próbálja meg Andyroid-al, mert nekem ezzel beadta Nem tudom hogy a patch miatt, és most működne a többivel is, vagy csak ezzel megy most, viszont ez fix volt nekem tegnap.
Ki is nyitottam első legendarymOrigin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
h3lios
addikt
válasz salaam #64725 üzenetére
Te is tudod, hogy Imp Gang Boss nélkül a Councilman is sokkal gyengébb, illetve mivel nem lesz PO 1 nagyobb taunt megfogja az egész paklit. Soulfire pedig túl kevés és random egyedüli burst sebzésnek.
Szerk.: Valóban örülnék neki, ha a zoo örökre a süllyesztőben maradna.
-
Hallazeal
tag
válasz h3lios #64723 üzenetére
Nem csak karazan után volt jó a Zoo, hanem előtte is az volt, sőt most is az lenne, ha nem lenne a sámánnak maelstrom portalja is a lightning storm mellett.
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
h3lios
addikt
válasz ThySoul #64720 üzenetére
A zoo nem kapott semmit az utolsó és az azelőtti kiegben, a shaman meg gyakorlatilag 3-4 kieg óta folyamat kapja az OP lapokat. Trogg- Totem golem, Thunderbluff / Spirit Claws / Jade mechanika és még sorolhatnám.
A Zoo Karazan után jó volt 1 ideig a Disco formájában, viszont az is rövid életű volt.
Ezen az sem fog segíteni, hogy a rotálással kiesik a Gang-bang, valamint a PO. Ezek nélkül sosem lesz Tier 1 pakli...[ Szerkesztve ]
-
-
ThySoul
senior tag
Ma a délelőttöm nagy részét stream nézéssel töltöttem, és egyszerűen hihetetlen milyen szarul áll a HS.
A playerek kb 70%-ka csak facere megy (mindegy, hogy az illető mivel játszik), így kb a meccsek fele t4-t5 körül eldől, gyakran az egyik player hozzá sem tud szólni a meccshez, annyira nagy tenpo hátrányba került az első 3 körben. A maradék 30% meg idióták akik renolockot játszanak. ( loot horderbe lövi a shadow boltot pl, mikor simán le tudná ütni a mountain gianttal...ohwait akkor nem mehetne arcba.)
A kövi kieg tényleg eldönti a játék sorsát: ha nem kap a jade idol nerfet és nem lassítják valahogy a metát akkor aggro lesz mindenhol, és a játékosok előbb utóbb megunják.(Mert nyilván ctrl meta nem lesz)
Ui: Az mi hogy a midrange shaman könnyebben épít boardot mint anno a Zoo? :"D -
saelin
veterán
80G trade elkelt.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Nah, ma kaptam én is egy 80G challenge a friend questet. Most 11:20-12:20-ig elérhető vagyok, vagy este 0:20-2:00. Ja, és EU szerver.
-
DopeBob
addikt
80g EU trade esetleg valaki mostanában?
MZ/X
-
Hallazeal
tag
Valaki esetleg hallott arról valamit, hogy Khadgart elérhetővé teszik újra valamilyen formában? Sajnos nem szereztem meg amikor lehetett, amit már bánok.
más: tegnap próbálgattam kicsit a Zoo-t, és meglepően jól ment vele, bár valószínűleg a meglepetés ereje nagy fegyvertény. A Peddlerekből előrántott Void-okat kifejezetten szerették a pirate warik.Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
-
rocket
nagyúr
Heroic Tavern Brawl Returns Next Week!
Entry Fee is $9.99 USD or 1000 Gold.
Decks in Heroic Brawl are of the Standard variety.
The pack rewards come from the most recent Hearthstone expansion, Mean Streets of Gadgetzan.
Regular brawls will return the week after Heroic Brawl.
This is not the same Heroic Brawl that will be running Wild format - that one is coming post Un'Goro release.[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
-
h3lios
addikt
Következő héten Standard Heroic SMOrcen Brawl lesz... Fizess 10 dolcsit / 1000 goldot azért, hogy SMOrc Warrior / Midrange Shaman ellen játszhass... Amúgy milyen véletlen, hogy a nagyobb kiegek előtt bedobják ezeket...
Még mielőtt valaki elverné rá a nehezen megtakarított pénzét:
Rewardok ismétkés képp:
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz eLit-MiLan #64704 üzenetére
Nem. A class challenge alatt azt értik hogy ha megveszel egy kaland szárnyat akkor ott van egy olyan kategória ahol egy bizonyos kaszt előre elkészített paklijával kell megverned az adott bosst.
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
válasz tomazin #64701 üzenetére
Irigyellek, várom már, hogy milyen lapokat mutatnak, de nagyon jó dolognak kell lennie, hogy maradásra bírjanak (itt most egy hátlappal nem ússza meg a blizzard), az utolsó fél év már kritikán aluli volt, ha továbbra is ilyen (márpedig a questes mechanika szintén egy pofon a semminek) noskill játék marad, akkor én lassan elbúcsúzom.
Sokkal jobban élvezem a gwentet most, meg a javított pandora is tetszik a faeriában.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
80g EU.
Vasi#2603[ Szerkesztve ]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz eLit-MiLan #64642 üzenetére
Itt 1 kérdést elfelejtettem feltenni: láttam hogy irták itt, hogy a class challengek adnak kártyákat. Az az lenne amikor levelup-olsz, és golden kártyákat ad?
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
tomazin
veterán
válasz h3lios #64699 üzenetére
Most függetlenül attol, hogy magamon is meglepodtem, h a multkor az abbahagyason gondolkoztam, aztan meg ne rendeljem elo, mert szep a hatlap:
En csak akkor lepek be pcn ha be kell lepni a collection managerbe. Es tobben is irtak mar itt akik betanal indultak, h a mobil a fo platform.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla