-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
válasz szupermacs #64997 üzenetére
2 is kell belőle, ne törj semmit.
-
fausto
addikt
válasz szupermacs #64997 üzenetére
Nem baj, ha kettő van, egy hónap múlva visszakapod a rá költött dustot. Be ne törd addig!
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz szupermacs #64995 üzenetére
Nagyon jó lap, 2 jó belőle minden olcsó pakliba. Szerintem fogtunder azt hihette hirtelen, hogy az Azure drake egy epic lap.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Soybex
őstag
http://eu.battle.net/hearthstone/en/esports/global-games/
Free pack inc
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
-
eLit-MiLan
őstag
Áh, az érzés mikor sikerül bemakkolni egy wint jade druid ellen [link]
Origin / Steam Name: eLit-MiLan || The headless chickens invaded our world...even me.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64989 üzenetére
Abból kijön Ragnaros és egy Azure Drake, én azokat kraftolnám, azonnal mehetnek egy basic mage pakliba, a kiegnél visszakapod a dustot, mikor kirotálnak, aztán betöröd őket, 500 dust tiszta haszon.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
rocket
nagyúr
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
DJGABI
addikt
pity timer lejárt, nyilván mit kell nyitni [link] na mind1,1600 dust
80g questet kaptam, eu: dezmond#2305
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
zsuha
aktív tag
válasz micafighter #64981 üzenetére
Aha. Hangulatos és szórakoztató.
De egyébként alig játszom (napi questek), inkább twitchen nézem sokat, az sokkal jobban tetszik.@whitezo: esetleg azt ird le, h a trade/csere azt jelenti, h nekem van 80g questem, es olyan jatekost keresek akinek szintén van.
2x jatszunk egymas ellen (egyikunk majd masikunk kihivva az egymast), es mindenki 160-160 goldot kap végül. Összesen 320 goldot.[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64983 üzenetére
ahogy korábban írták, az az alap, hogy addig játszol az inkeeper, vagy akárki ellen, amíg minden hős lvl 10-en van, addig értelmetlen minden más. kellene, hogy mennyi dustod van pontosan, illetve a fentebb írtak alapján felhasználni.
az emulátoros történet annyi, hogy ha a fenti eszközökről bejelentkezel, akkor kapsz ajándék pakkokat, ha nincs otthon 1-1 iPhone, iPad, Droid Tab, S szériás Samsung teló, akkor érdemes emulátorral megcsinálni a dolgot PC-ről. keress rá google-ön, van leírás mindhez, itt a topikban is többször volt téma.
-
szupermacs
veterán
válasz fogtunder #64978 üzenetére
Azt hiszem sikerült megcsinálni az appal ezt a valamit. Itt van a link.
-
Chumlee
senior tag
Mobilon nem csak nekem nem megy király .... (Huawei P9 Lite) Eddig ment
-
whitezo88
nagyúr
80G cserével kapcsolatban fontos információk:
Mivel a topikban is volt átverés és félreértés, fontos tisztázni pár dolgot. Akinél megjelenik a quest, annak kell meghívnia a másikat. Ilyenkor nála a felkérés mellett jelzi, hogy 80G is játszik. Fordítva nem jár a jutalom. Továbbá 15 HP alá kell jutni, hogy járjon.
Ha nem bízol valakiben, kérd meg hogy hívjon meg, így láthatod, van-e neki, el is lehet utasítani akár.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64972 üzenetére
ezt a videó sorozatot nézd még meg, rettenetesen hasznos alapkoncepciókon megy végig, pl. hogy használd a HP-t erőforrásként és egyebek.
én a jelenlegi helyzetben azt mondanám, hogy amíg kijön az új kieg, addig játssz az alap paklikkal, gyűjts össze minél több aranyat, csináld meg a tavern brawlokat. ha van 1600 dustod, akkor gyártsd le ragnarost vagy sylvanast, ezeket be is tudod rakni a pakliba, az új kieg kijövetelekor visszakapod a dustot. ha csak 800 van, akkor két azure drake-et, ugyanez lesz a végeredmény, aztán a lapokat akár be is lehet törni, ha nem akarsz wildozni, ami minimál lapkészlettel amúgy sem nagy perspektíva. az új kieg előtt szintén fogsz kapni paklikat. emulátorral csináld meg az iPhone-iPad-Android Tablet-Android Phone-Galaxy Promo akciókból amelyik még nincs meg, ez 6 classic pack lesz, ami az elején nagyon sokat segít. launch előtt lesz majd pár ajándék pakk szintén. nagyon fontos, hogy ne törj be semmit, amíg nem tudod, mit akarsz gyártani a dustból!
aztán ha már kijött az új cucc és látni fogjuk, hogy merre megy tovább a játék, mi az aktuális budget pakli, akkor tudunk majd mondani konkrétabbat az addig összegyűjtött lapok alapján.
-
DopeBob
addikt
válasz szupermacs #64975 üzenetére
ez az oldal már nem frissül, de kezdőknek szerintem nagyon jó cikkek vannak. Olvasgasd el őket, aztán már csak minél többet kell játszani
MZ/X
-
DopeBob
addikt
válasz szupermacs #64972 üzenetére
5 wines hunter questem volt ma. Próbaképpen a classic hunter packal csináltam, amit felajánl a játék, mikor újat csinálsz, és 7 játékból meglett az 5 win. R16 körül. Szóval nem reménytelen a dolog.
Fura egyébként mert olyan deckek jöttek szembe, amiket nem mostanában láttam. Pl szintén classic szerű mill rouge
[ Szerkesztve ]
MZ/X
-
csoki
senior tag
válasz szupermacs #64969 üzenetére
összefoglalót topic tetején átnézted/olvastad? ha nem akkor hajrá, sok hasznos dolog van benne, többek közt sűrűn használt kifejezések/rövidítések is itt, milyen legendaryk a jók, milyen rejtett küldetések vannak amikért kapsz paklit/goldot
[ Szerkesztve ]
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64967 üzenetére
Én kiegészítőnként 80-120 pakkot szoktam nyitni, ami arra elég, hogy össze tudjam rakni a meta paklikat, ha éppen ahhoz van kedvem, szóval 3 pakk az semmi. A legjobb az lenne, ha leszednéd az innkeeper appot gépre és a komplett kollekciót linkelnéd, meg hogy mennyi dustod van pontosan.
Az RNG meg mindenkire ugyanúgy él, pont az a lényeg, hogy a hatásait próbáld minimalizálni és kihozni a helyzetből a legtöbbet. Van amikor elmegy rajta a meccs, de nagy átlagban kiegyenlítődik.
-
szupermacs
veterán
Azt hittem ez is sok. Belinkelem a paklim, ha esetleg tudtok segíteni.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz szupermacs #64963 üzenetére
Valószínűleg túl sok late game lap van a paklidban. Nem árt erre is figyelni.
Amúgy reggel azt mondtad, hogy kb 3 paklinyi lapot törtél, annyiért semmi értelme újrakezdeni.
-
ígyvanferi
addikt
válasz szupermacs #64962 üzenetére
Azt írtad, hogy 3 pakknyi lapot törtél be. De lehet rosszul értem. Az azért nem olyan rengeteg, azért felesleges új accot indítani. Pláne, hogy azokban kapásból volt 2 legend, ami nem túl gyakori, másodjára tuti nem lesz ilyen szerencséd. Ha használhatatlan legendek voltak, még lehet, hogy jól is jártál, a 800 + valamennyi dusttal már el lehet indulni.
-
Kanczy
veterán
"Hozta a profi pakliját, amivel autisták játszanak (aktuális rák pakli)"
Attól függetlenül, hogy át akartad-e szabni a fejét, ettől azonnal te lettél a helikopter kettőtök közül. Gratulálok.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
szupermacs
veterán
válasz Cathfaern #64961 üzenetére
Ha újra tudnám kezdeni, talán több lapom is lenne. Ha jól emlékszem kapok küldiből is paklit az elején. Javítsatok ki, ha tévedek.
Kicsit megbántam, hogy warrival kezdtem el a fejlődést és nem mage-el. Meg azt is, hogy bezúztam minden lapom. Hátha valami paklinál jól jöttek volna. Volt valami warris arany lap is, talán hetoic strike. De azt nem bántam, megvan belőle a sima változat is. -
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #64954 üzenetére
Miért akarnád törölni?
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64948 üzenetére
alapvetően dustot, de mivel az kártyákból lesz, azok meg goldból/pénzből, igazából lényegtelen.
ha jó akarsz lenni, keresni kell streamereket, akiket nézel, youtube videókat, mert az alapvetően egyszerű alapszabályokon túllépve elég komoly mechanikák vannak, amiket kezdőként nem nagyon lát át az ember. aztán magasabb szinteken ott van az is, hogy nem csak a saját pkalidat kell ismerni, hanem az ellenfélét is, hogy mit kell körbe játszani lehetőség szerint.
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
thesound
addikt
válasz szupermacs #64957 üzenetére
Csak olyannal aki ugyanabban a régióban van. (EU, NA, Asia)
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
darkrock
aktív tag
Sziasztok!
80 gold-os quest-et cserélnék. -
saen
veterán
válasz szupermacs #64954 üzenetére
Nem. Viszont ha szervert váltasz NA vagy Asia akkor ott tudod nulláról kezdeni ezen az accounton.
-
szupermacs
veterán
HS accountot lehet törölni, hogy újra kezdhessem? A mostanin szinte minden Blizz játék fent van, ezért szeretném erről csinálni.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz szupermacs #64951 üzenetére
Paklit venni mindig érdemes, hisz abból lesznek lapjaid.
Törni viszont ne törj. -
KaraDani
addikt
Dustban szoktuk mérni, hogy mennyire drága egy deck. Előnyös ha van benne jópár basic lap ami biztos megvan ingyen sok common és rare amit jó eséllyel kinyitsz pakkokból és ha a maradékot olcsón lehet craftolni ami hiányzik.
Deck Library Itt találsz egy csomó deck ajánlást.
Most az olcsóbbak talán a pirate warrior, warlock zoo és shamanból szinte biztos össze lehet rakni valamit aggro midrange vonalon annyi erős shaman lap van most ami common vagy rare. -
szupermacs
veterán
válasz Balesz1899 #64949 üzenetére
Érdemes paklikat venni goldból, amiből a lapokat betöröm?
-
thesound
addikt
Általában dustban mérik egy pakli értékét. (aka mennyibe kerül)
-
Balesz1899
aktív tag
F2p-ről volt eddig szó, tehát a valós pénz kilőve.
Az épített pakliknak dust-költségük van. -
KaraDani
addikt
válasz szupermacs #64937 üzenetére
Alapból kell egy játékos aki nem kezdő tudja mit csinál könnyedén rank5 vagy legend képes amúgy. Egy olcsó de ütőképes deckre fókuszál, ahhoz craftol pár lapot. Mindig vannak 2000 dust alatti deckkek amikkel lehet haladni.
Természetesen ha valaki tényleges kezdő ez nem fog menni rögtön, csak azt akartam érzékeltetni, hogy azért a játéktudás és általában a játék ismerete elég fontos tényező, és egyáltalán nem kell vagyonokat ölni bele a egy bizonyos rank elérésért. Pár hónap után free to playben volt 2-3 erős olcsóbb deckkem, meg egy renolockom ami már nem is egy kifejezetten olcsó deck, persze attól, hogy fullos kollekcióm legyen messze álltam. -
peterr85
tag
80g-t cserélnék EU-n
-
Balesz1899
aktív tag
válasz szupermacs #64934 üzenetére
Ha nem olyan a quest, cseréld le, ennyi.
Az 1500ft-os welcome bundle kivételével soha egy forintot sem költöttem a játékra, de a rank 5 így is teljesíthető. -
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #64931 üzenetére
Én színtiszta f2p player vagyok, még a kezdő pakkot se vettem meg. Annó naxx (első adventure) környékén játszottam, aztán utána szünet, és kb. 1 éve tértem vissza amikor standard-et bejelentették. Kb. annyi goldom volt régről, hogy a teljes naxx-ot meg tudtam venni, paklikra nem maradt, szóval gyakorlatilag basic + naxx-al játszottam (értelemszerűen Naxx-ra való goldot basic lapokkal farmoltam ki, akkor még tavern brawl se volt, és ugye akkor majdnem az összes questhez win kellett). Mire kijött a standard összejött annyi gold, hogy másik adventure-t is meg tudjam venni. Standard kijövetelekor (azaz tavaly április) lett meg először az r15, azóta csak akkor nincs meg ha nincs időm / kedvem annyit játszani a questeken túl. Körülbelül idén év eleje, tavaly év vége óta érzem azt, hogy már nem a játéktudásom a korlátozó tényező. Valószínűleg r5-öt gond nélkül elérném ha beletenném az időt (de lehet tévedek), de annyira nem prioritás nekem a HS.
Szóval ha te r25-ről nem tudsz elmozdulni, akkor annak nincs köze se a f2p-hez, se a basic lapokhoz. Ahhoz van köze, hogy a játéktudásod nem elégséges. Oké, értem én, hogy eddig te minden játékkal anélkül játszottál, hogy utánanéztél volna, igazából itt is lehet ilyet, csak nagyon sok idő lesz mire belejössz. Közelebb áll egy ilyen kártyajáték a sakkhoz, mint egy hagyományos videójátékhoz. Alapszabályokat hamar meg lehet érteni, de ahhoz hogy jól játsz tudás is kell. -
F-ECT$
titán
válasz szupermacs #64939 üzenetére
F2P játékok között is óriási szakadék van idő / pénz vonatkozásában. Pl a Clash Royale is F2P kártyajáték, nincs olyan része, ami nem érhető el pénz nélkül, de a jelenlegi top játékosokat utolérni kártyákkal 10-14(!) év folyamatos játékot jelent, ha nem akarsz pénzt áldozni rá. Ezzel szemben a HS-ben a legend rank pénz nélkül is elérhető pár hónapon belül.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64939 üzenetére
azon majd az idő fog, ha lesz tapasztalatod.
egy-egy paklit össze lehet rakni f2p módban is, ha az ember tudja mit csinál, karadani is írta, én is, meg lehet csinálni. nyilván, mikor kezdő voltam, én sem így láttam a helyzetet, vettem a paklikat, lettek legendek, aztán valahogy mégsem tudtam elérni a rank 5-öt se. a grindolást ki lehet váltani pénzzel, de attól még nem tanul meg az ember játszani.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64936 üzenetére
nem, amire én godnolok, az a freemium, amire to gondolsz, az a f2p, ami ebből a modellből nőtt ki, a freemium nagyon nem a mobil játékokkal kezdődött, hanem anno a shareware korszakban. de nincs kedvem definíciókon lovagolni, ott a wikipedia.
-
szupermacs
veterán
válasz fogtunder #64933 üzenetére
Freemium a Candy Crush is, pedig ott sem kell vásárolnod. Amite te gondolsz, az a trial verzió, ahol ki kell fizetned a játék árát, hogy játszhass tovább. Még nem találkoztam olyan freemium játékkal, ahol egy idő után mindenképp fizetned kell, hogy tovább mehess. Minden ilyen játék grindfestbe megy át, hogy tolhasd tovább.
-
KaraDani
addikt
Már innen is megcsináltuk páran szűz accounttal pár héten belül rank 5-öt free 2 playbe amcsi szerveren kíváncsiságból úgyhogy azért elég sarkos amit mondassz. Az sokáig tart most kezdve, hogy kb bármilyen deckket össze tudj rakni, de az, hogy egy arab ütőképes legyen amivel legendig lehet menni, azt pár hét alatt össze lehet hozni.
-
szupermacs
veterán
válasz Balesz1899 #64932 üzenetére
Ha nincs olyan küldid, ahol csak kipakolnod kell a lapokat, akkor bukta. Ez az, amikor napokig is elhúzódhat egy napi küldi, ha nem nyersz.
Azt hozzáteszem, hogy szerencsejáték az egész, így lehetnek sokan, akik nem így tapasztalták meg a játékot, mint én. -
fogtunder
nagyúr
nálad lehet, de definíció szerint a freemium programoknál az ingyenes verziónak vannak limitációi a teljeshez képest, fizetned kell, hogy mindenhez hozzférj. itt ez nincs.
az egy másik kérdés, hogy ha nem akarsz végtelen grindfesztet játék helyett, akkor venni kell pénzért paklikat.
-
Balesz1899
aktív tag
Mivel a napi questek nagyrésze nem győzelemhez kötött, így ez sem igaz. Ahhoz, hogy kijátssz mondjuk 10 battlecry miniont, nem kell győznöd.
A tavern brawl minden héten más. Sokszor adott paklival játszol benne, nem a saját lapjaiddal (a múlt heti is ilyen volt). Tehát itt sem vagy meglőve...[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz fogtunder #64929 üzenetére
Win nélkül nincs gold. Gold nélkül nimcs aréna, gold nélkül nincs pakli, ha jól tudom. Persze practice meccseken és casualokon lehet stagnálni és ezt tolni a végtelenségig, viszont annak meg nincs értelme. Mintha egy demot tolnál újra, meg újra, meg újra... tavernt elérni a 20-as szint miatt nem túl könnyű, fogalmam sincs, hogy mit lehet ott nyerni. Gondolom paklit vagy goldot.
De ha azt nézzük, itt nem azért fizetsz, hogy hamarabb fel legyenek építve a házaid, hanem azért, hogy lapjaid legyenek, vagy arénázhass. Ez már kimeríti a freemium fogalmát. -
zsuha
aktív tag
válasz szupermacs #64926 üzenetére
Én biztos írnék a supportnak, mondván, eltűntek a lapjaim, otthagytam a gépem a koliszobában.
Ha megggyőzöd őket arról hogy nem te voltál, visszaadják őket. Volt már rá példa redditen is régebben.Ez kb olyan, mintha összetörted vna a játék dvd-id, vagy a géped
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64928 üzenetére
azért, mert semmilyen olyan funkcionalitás nincs a játékban, amit csak fizetéssel lehet elérni.
-
szupermacs
veterán
válasz fogtunder #64927 üzenetére
Fogalmam sincs, talán két legendary volt. Egyet vettem goldból a hétvégén, másik két paklim meg volt már nem tudom, talán küldi után. Azokra nem emlékszem, rég volt.
Nem tudom, hogy miért nem esik bele a freemium kategóriába, szerintem teljesen megegyezik minden része az ilyen típusú játékokkal. Lehet mondani, hogy f2p játékosok is elérik a Legendary rankot, de ez annyira kis százalék, hogy felejthető. -
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64926 üzenetére
és 3 pakkból (nem pakli) hogyan volt több legendaryd? meg ha évekkel ezelőtt kezdted, akkor ez hogy jön ki? én itt valamit nagyon nem értek.
a HS amúgy nem freemium, az egy elég másik műfaj. nem mondanám, hogy barátságos a f2p játékosokkal, mert nyilván nem abból élnek, hogy ingyen tolják az emberek.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64924 üzenetére
a casual már régen rosszabb, mint a ladder alja sajnos, tele van tier 1 paklikkal, amiket csak mákkal lehet elverni, ha basic decked van.
viszont ez a mindent betörök nagyon nagy hülyeség volt, egy ilyen az egész accountot tönkreteheti. most azt se mondom, hogy ezt vagy azt próbálj lecraftoni, mert kieg előtt vagyunk és nem tudni, mi lesz egy-két hónapon belül.
-
fogtunder
nagyúr
válasz szupermacs #64919 üzenetére
rank 20-at simán össze lehet hozni basic paklival, ha a lvl 10 megvan minden hőssel.
én kb. fél éve kezdtem egy f2p accot az amcsi szerveren, egy hónapon belül rank 12-ig tudtam elmenni, csak a wotog promó pakkokat nyitottam ki és a különböző mobilos bónuszokat húztam be, plusz pár aréna. most így nincs kedvem visszakeresni, de saját tapasztalatból mondom, hogy a kezdőket nem annyira a lapkészlet korlátozza, mint a tény, hogy kezdők.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz szupermacs #64919 üzenetére
Amig nincs meg a lvl10 az adott hossel, hagyd a rankedet, jatsz a gep ellen. Ha ellene veszitesz, annak nincs koze a lapjaidhoz.
-
szupermacs
veterán
válasz Balesz1899 #64918 üzenetére
Basic paklival nekem még a Rank 24 sem akar ősszejönni. Nincs nagy vágyam, csak szezononként összehozni a 20-at. Nem mintha a legendary lapokból bármi benne lett volna paklikban, de ki tudja, hogy mikor jöttek volna jól.
Ahogy elnéztem a buildeket a neten, elég sok por kell.
Ha feladon a meccset, gondolom nem kapok XP-t. Lossok után sajnálom, hogy nem ad még basic lapokból sem legalább egyet, hogy a magamfajta vesztesek ne essenek kétségbe. -
Balesz1899
aktív tag
válasz szupermacs #64915 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz. Nemrég kezdtem egy kis accot a shaman portré miatt és pl basic mage paklival egész jól lehet érvényesülni a ranked alján...
De a hirtelen felindulások ellen nincs orvosság -
Scale
őstag
Írj supportnak, hogy a kis kutyád hozzájutott az accountodhoz és véletlenül kitörölt mindent, hátha megesik rajtad a szívük
-
thesound
addikt
Sorry, de nincs rá mód, csak a kraftolás vagy ha újra kinyitod őket pakkból.
Rest in piece my friend
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
Hirtelen felindulásból sikerült tegnap este minden létező lapomat porrá zúzni, már amit lehetett. Valami módja van annak, hogy a legendary lapokat visszaszerezzem? Persze kraftolás nélkül, mert így rengeteg port bukok.
Más: basic deckjeim lettek a porozás után, de azt hiszem, hogy ezek szart sem érnek. Miért rak össze a játék olyan ellenfelekkel, akiknek legendary van a paklijában? Néha úgy érzem, hogy csak szerencse kell és semmi skill.
2 nap alatt lenyomtam 20 meccset, abból kettőt nyertem. Még az Innleeper is feltörölte velem a padlót. -
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #64911 üzenetére
ott van, hogy ki moderálta, a személyeskedés részért kapta szerintem. TG nem is tud olyan figyelmeztetést osztani, hsz-t szerkeszteni.
(#64912) salaam: meg, de én pont ezért megvártam a vélemény alkotással a másik felet is, mert úgy teljes a kép.
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Köszi moderatorok, h most figyelmeztetést kaptam az 1. hozzászólásom miatt
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #64906 üzenetére
ott azért volt ez, még csak magyarázni sem akarta.
ezt a mostanit én is elengedném, simán lehetett tényleg félreértés, az összefoglalóba tényleg bele lehetne írni, hogyan megy a 80g trade, esetleg mod engedéllyel a téma tudnivalókba.
[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
Szia, igen, tényleg félreértés volt.
Te tényleg nem tudtad mi ez az egész, kül nem hívtál vna vissza egy játékra.
Én elnézést kérek, nem akartalak lehúzni mások előtt. Nem tudtam az egészet máshogy értelmezni.Amúgy simán megbeszélhettük vna a hs chatben, ha nem tiltasz le egyből.
Ha esetleg visszaengedelyezel, legközelebb adok egy 80g s questet.
peace -
KaraDani
addikt
Jó ez erősen szimpla félreértésnek tűnik. Alapból jól értelmezed, ha ő játszik valaki ellen mindkét fél kap 80g-t, ezt szokták itt a fórumon felturbózni azzal, hogy keresnek olyat akinek szintén van ilyen questje, és így mindkét fél 2*80-at kap. (Mindig annak a questje él aki a kihívó fél, szóval ilyenkor kettőt kell jászani.) Chaten meg félreérteni egymás poénkodását nem nehéz, a szarkazmus nem mindig jön át, vagy jön le jól.
Szerintem rázzatok virtuálisan kezet és felejtsétek el az esetet.(#64906) whitezo88: Azért csak nem lesz a direkt lopás jellemző és csak nem kell idáig fajulni, hogy csekkolgatni kelljen Elég szomorú lenne 80g-ért...
Azt mindképpen jó lenne beleírni, hogy akkor él a quest ha a kihívó félnek van questje és a kihívásnál feldobja, az elején volt, hogy nem értettük miért nem adja be, eltelt egy kis idő mire leesett, hogy annak kell kihívnia akinél van.(#64908) zsuha
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
A witch huntingnak nincs helye foleg ha nem egyertelmu az atveres vagy nincs legalabb screenshot. Itt lathatoan felreertes volt, a "kolentos" esetnel meg szinten nem emlekszem shotra vagy ilyenre, es csak tereles meg mellebeszeles ment a masik oldalon. De ha holnap gepnel leszek berakom a tudnivalot a kezdo hszbe illetve hogy ha nem bizol a masikban hivjatok meg egymast elore elutasitassal hogy lasd, van-e q.
-
TBT
addikt
válasz mhmpista #64904 üzenetére
Bocsánat, nem volt ilyen Questem még, nem tudtam pontosan mi a feladat a teljesítéséhez. Laikusként azt gondoltam annyi a feladat, hogy mennie kell egyet egy "barát" ellen és kap 80G aranyat (gondoltam hasonló elv érvényesül, mint a Watch and Learn Questnél). Mondom, akkor bevállalom, épp ráérek. De kár volt.
Ha beadja majd ezt a Quest-et, akkor megnézem majd pontosan mi a teendőm vele. Csak akkor szoktam foglalkozni vele, ha játékban látom. Leírásokat ezekről máshol nem nézek.
És az illető nincs letiltva, csupán töröltem a listáról a viselkedése miatt.De nincs harag! Ha úgy gondoljátok, hogy megkárosítottam a másik felet, akkor nyugodtan írjatok a szégyenfalra. Ez már a ti döntésetek és én tiszteletben tartom!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
mhmpista
aktív tag
Ha ketten egymást meghívjátok az 2x80 mind a 2 játékosnak.
Itt a fórumon ezt szoktuk jelezni, így kölcsönös meghívással 160goldot kapsz. Ha ezt filléreskedésnek nézi valaki nem kell részt venni benne.Apróság tényleg, lehúzni kamuzni terelni pont ezért olyan szégyen.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Hallazeal #64901 üzenetére
Rosszul jött ki a dolog, de senkinek sem akartam ártani. Tényleg abban a hitben voltam, hogy elegendő, ha neki megvan a Quest. Nekem még ilyenem nem volt és komolyan nem néztem utána a dolognak. De ezer bocsánat még egyszer! És nem nézek madárnak senkit sem, ez az igazság. Bocs, ha ezzel kellemetlen perceket szereztem, komolyan nem ez volt a célom!
De mindegy, a jövőben inkább nem próbálok meg segíteni senkinek sem...
Bocsánat még egyszer!
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Hallazeal
tag
Azért kicsit furcsa, hogy a 80 goldos trade felhívás után jutott eszedbe, egy barátságos mérkőzés.
Szerintem ne nézzél itt madárnak senkit.[ Szerkesztve ]
Ha egy kígyó (ami ritkaság) fölfalja önmagát, marad-e utána egy kígyónyi űr? És olyan erőhatalom van-e, mely egy emberrel ember voltát megetethetné? Van? Nincs? Van? Fogas kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Apple asztali gépek
- Szemüveges topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest