-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
0-2 aréna és 2 daily quest hely bekészítve.
-
kwzatz
addikt
válasz ígyvanferi #78040 üzenetére
A kárpótlás paklik általában nem az új kiegből szoktak lenni? Azért az ritkán 40 dust így az elején.
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Linde
junior tag
-
whitezo88
nagyúr
Amúgy mikor is jön a kieg?
-
Scale
őstag
Hm, kezdtem egy arénát, játszottam egyet, relogoltam utána és azt írta ki, hogy a Holló éve 14 órán belül érkezik, miért 14-et ír?
-
rocket
nagyúr
Ne felejtsetek el, hogy megjelenesre legyen egy ures quest hely a 10win Druid skinnek.
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
tomazin
veterán
De ha lesz is gond, mert sokan racuppannak? Majd holnap foglalkozok vele. Jobban becsulom azota a jatekra rendelkezesre allo idot, minthogy arra varjak, h nem megy.
-
Scale
őstag
válasz ígyvanferi #78011 üzenetére
Igen, láttam, csak mintha nem rég ugyanúgy a hivatalos oldalon, fórumon olvastam volna ezeket, de a legújabb számít úgy is.
Érdekes, hogy pár év alatt sikerült eljutniuk erre a pontra, hogy ugyanakkor kapjuk mi is.. -
pachito
őstag
válasz grizlisandor #78004 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
-
tomazin
veterán
Ezt azért nem rossz tudni:
Minions now only break Stealth when attacking. Damage dealt by card abilities, such as Knife Juggler’s knife throw, no longer breaks Stealth. -
Chumlee
senior tag
Mikor lehet nyitogatni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen egeret válasszak?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2019 MacBook Pro 16" / i9 2.3Ghz / 64GB RAM / 1TB SSD / Asztro / 27% ÁFA!
- Surface pen 1710 - érintőceruza
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA401QE-HZ214 Garancia, Fehér, 5800HS/16BG/3050Ti 4GB/1000GB
- Meta Quest 3S 128GB + Headstrap eladó , csak kipróbált. ( 2év garancia )