- Valorant
- PlayStation 5
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Dark Souls sorozat
- Hogwarts Legacy teszt
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4rL^
senior tag
válasz Sturdiridge #19399 üzenetére
Hunterek már legend környékén vannak, alacsony rankon esélytelen shamannal menni, legalábbis amikor próbáltam pár napja. Token druid hasonlóan rossz, nem tudsz szép boardot felépiteni következmények nélkül sajna.
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
szezonok végén olyan jól megy sámánnal, persze az elején esélyem sincs... nem értem én ezt.
-
F-ECT$
titán
válasz DaveNo1 #18348 üzenetére
Kicsit régi, de most találtam rá egy kék válaszra:
When you mulligan your cards, you do not have a chance to draw the cards you are mulliganing (is that even a word?) again. They are set aside, you draw your new cards, then the mulliganed cards will go back in your deck.Ergo nem ugyanazokat kapod vissza, hanem ezeknek a kártyáknak a 2-ik pakliban lévő verzióját.
Dive ever, work never.
-
Sturdiridge
tag
válasz Sturdiridge #19396 üzenetére
megvan ,sorry a dupláért.
-
Sturdiridge
tag
a tegnapi meccseket hol lehet megnézni? a hitbox oldalán nem találom őket.
-
F-ECT$
titán
Dive ever, work never.
-
Kempeti
tag
válasz F-ECT$ #19368 üzenetére
Pont rugóval játszom...
Mind1. Akkor nincs más, tanulmányozni a kártyákat, és összeállítani magamnak egy sajátot? Mert hát gondoltam, hogy majd elfog ennek jönni az ideje, mert már most vannak + lapjaim, mert megnyertem a nexxxramas-ban a meccset, és azis adott, és hát eddig nemigen raktam be,mert nem írta az oldal :$de akkor ezután elgondolkodom, hogy melyik adná, melyik nem, ha nincs más. Kösz!azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
xavix13
őstag
Még egy szuperül összeszedett cikk, a manaaddictról, kezdőknek (de amúgy mindenkinek) ajánlom átolvasni.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
F-ECT$
titán
Rdu nyert ismét.
Dive ever, work never.
-
thesound
addikt
válasz Ereshkigal #19387 üzenetére
Persze tudom. Konteo.
Imádom, ahogy King Krush bejön.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
thesound
addikt
Mi van ma? Casualon sorra kalapálnak el
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
P00By
nagyúr
válasz ígyvanferi #19382 üzenetére
A legszerencsétlenebb ember vagyok az egész közösségben, 7. ...
Nyitottam egy Tinkmastert Meg egy arany UTH-t, meg persze 2 kártyát drágább kártyát, amit ugyancsak nem régen kraftoltam le
-
Sturdiridge
tag
Massan viszont eleg jol visszajott az elobb a samannal Amaz ellen. jo meccs volt az. rdu vs trump- ot pedig majd holnap megnezem felvetelrol.
-
F-ECT$
titán
Rdu megint mákos. 2 győzelme is pont lethal-lal lett meg, miközben Trump kb semmi jót nem húzott.
Dive ever, work never.
-
P00By
nagyúr
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sturdiridge #19372 üzenetére
Reincarnate melle kell is.
-
Sturdiridge
tag
nyomtam pár sámánt casual- on, ma már marad az, szerintetek sylvanas beférne? párszor jól jött volna.
[ Szerkesztve ]
-
Sturdiridge
tag
egész nap casual- ozok, eszméletlen meccseket nyomok jobb mint a ranked komolyan mondom.
-
F-ECT$
titán
válasz Kempeti #19361 üzenetére
Igen, de arra nem árt felkészülni, hogy az alap paklik esetén eléggé nagy eltérés van a classok erőssége között (pl a rugó nem túl jó class az alap lapokkal), illetve, hogy már rank 20-25 között is, és casualon is szinte mindenkinek jobb lapjai lesznek (akár legendary lapból is több).
Ettől függetlenül alap lapokkal is lehet játszani, nyerni, de valószínűleg 50% win rate körül fogsz mozogni, vagy eleinte még az alatt.
Dive ever, work never.
-
fogtunder
nagyúr
válasz tomazin #19366 üzenetére
A bot az úgyis vér buta lesz. Korábban már volt róla szó, hogy egy flexibilis játékhoz iszonyat nehéz jó AI-t írni. Attól, hogy tudja a kezed, nem tudja, hogy mit és hogyan fogsz kijátszani, nem tud úgy körbe játszani helyzeteket, mint akár egy közepes játékos.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
F-ECT$
titán
válasz Cathfaern #19364 üzenetére
Ja, és innen 1 lépés, hogy fogod azt a 10-12 féle decket, ami szóba jöhet, feltételezed, hogy azt jó eséllyel sorrendben rakták össze (alapvetően 2 féle sorrend lehet: a) először a class lapok mana szerint, utána a neutral lapok mana szerint b) az összes lap mana szerint), majd mikor elkezdesz játszani, és kiderül, hogy milyen decket futtat az ellenfeled, akkor azt kiválasztod a listából, és az általad írt program kijelzi, hogy milyen lapok lehetnek a kezében. Ha csak 80%-os pontossággal működik már az is sokat tud segíteni.
Dive ever, work never.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz F-ECT$ #19360 üzenetére
Igen közben elolvastam még egyszer, alapból ezzel indít a nyitóban: "and I found a gamebreaking flaw in the network protocol"
Végigolvasva a threadet arra (is) spekulálnak, hogy valamiért a HS kliens megkapja, hogy az ellenfél milyen ID-jű lapot húzott. És így ha tudod mi volt az összerakási sorrend, pontosan tudod milyen lap az.
Az már csak azért sem lehet, hogy egyszerűen ugyanaz a sorrend, mert a videón a tesztalany folyamatosan húzza hero powerből a lapokat, míg a másik nem, így laphátrányban kell, hogy legyen. -
Kempeti
tag
Amik ittvannak paklik, egy kezdőnek megfelel?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
xavix13
őstag
válasz Winner_hun #19358 üzenetére
Verseny az teljesen más, ha simán passzolnál, gyorsan lépnél az első pár körben, az ellenfeled azonnal ki is zárhat egy két lapot tőled. Ez amolyan blöff.
(#19353) whitezo88: Én most haverral kipróbáltam, ugyanaz a class, ugyanaz a pakli, ugyanúgy összerakva és egyszer sem kaptuk ugyanazokat a lapokat, nálunk nem működött.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Ha már a sokadig kör van és van pár lap kint valami tulajdonsággal akkor elhiszem hogy kell rajta agyalni, de az első néhány körben amikor max. 2 lap van kint.. versenyeket sokszor azért nem nézem mert annyira látni hogy mit lehet lépni és nem lép, majd mikor telik le az idő akkor meglépi. Felesleges időhúzás, nem lesz tőle jobb meg taktikásabb játékos hogy megjátssza magát.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
SLYM
veterán
válasz Winner_hun #19335 üzenetére
nyomorékok, ennyi. azt hiszi rengeteg ember, hogy attól mert nézegeti a lapjait majd hirtelen eszébe jut valami durva kombó. azon szoktam röhögni, hogy legtöbbször ezek a szerencsétlenek lépik meg a legnagyobb baromságokat. arról már nem is beszélve, hogy gondolkozzon egy tét nélküli számítógépes játékon körönként 1 percet az akinek 2 anyja van
-
Ereshkigal
őstag
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Még friss vagyok a HS terén, de van egy 15-ös palám és 11-es druidom. A többi felhúzása folyamatban van. Szuper a fórum és az első post isteni. Főleg a sok leírás. Munkaidőben van mit bogarászni
Ami nekem nagyon furcsa, hogy ne tettek bele chat funkciót. Fura, hogy a 6 opcióból kell megoldani a kommunikációt. Biztos használ a többség mellette TS-t vagy egyéb csatornát.
Ahogy úgy érzem, hogy kezdem átlátni a dolgokat, igyekszek érdemben is hozzászólni Addig is figyelek. Naxx-ból még csak Maexxna van meg. A többit nem néztem. Tegnap hülye quest fogott meg, ahol 40 lapot kellett lecsapnom. 6 kör alatt jött csak össze. Bár +20 meg jött a 3 győzelemből. Palával elég könnyűnek érzem Truesilver champion fent. Ha szerencsém van, akkor egy Guardian of Kings, (ha maradt Gold coin-om, akkor +1 manát betolom és mehet a Blessing of Kings vagy) majd 2 Blessing of Might és rá egy bubi és nagyon nem szeretnek. Tudom nem jó egy lapra feltenni mindent, mert egy polival hazavágnak, de van még mit tanulnom.
Mess with the best / Die like the rest
-
whitezo88
nagyúr
válasz F-ECT$ #19352 üzenetére
mulligannál még mindig kérdéses ugyanakkor, hogy random hoz új lapokat, vagy pl kezdésnél a 4,5,6 lapokat húzza be. (és a többit hova rakja vissza)
ha este ráérek tényleg megnézhetjük, hogy csinálunk két ugyanolyan paklit ugyanolyan sorrendben beválogatva hogy mi van emögött. ha nem ugyanazokat kapjuk akkor más a kulcs.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Cathfaern #19351 üzenetére
Ha jól olvasom, akkor ennél egyszerűbb a helyzet:
-A keverés alapja az, hogy milyen sorrendben adod a deckhez a lapokat
-Mindkét játékos paklija ugyanúgy keveredik meg
-Ergo ha 2 tök ugyanolyan deck játszik egymás ellen, akkor pont ugyanazokat a lapokat fogják megkapni
-Ha két eltérő deck játszik egymás ellen, akkor is ki lehet használni: ha te a kezdő kézbe a 6, 12, 1 sorszámú lapokat kapod, akkor az ellenfél is ezt fogja kapni
-A mulligan persze ezt boríthatjaDive ever, work never.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz whitezo88 #19348 üzenetére
Ugye alap, hogy ismerjük a teljes decket, amiben 30 lap van. Ezeket sorba lehet rendezni x féleképp (van rá matek képlet, de most a pontos szám nem lényeg). Ezt előre ki lehet számolni, szóval így lesz x decked, mindegyik másféleképp sorba rendezve. Ahogy elkezded húzni a lapokat, látod azt, hogy melyik sorbarendezés biztos nem lehet. Pl. ha kezdéskor az első húzptt lapod egy poly, akkor biztosan kidobhatod az összes olyan sorbarendezést, ahol az első helyen nincs poly. Minél több lapot látsz, annál biztosabban meg tudod mondani melyik sorbarendezés az, amelyik az épp aktív. Elég lap esetén csak egyetlen egy deck marad, és így pontosan tudni fogod mi fog jönni.
Ezzel a módszerrel egyetlen probléma van, hogy nagyon sokféleképp sorba lehet rendezni ennyi lapot. A szám túl nagy ahhoz, hogy értelmes módon tárolni és keresni lehessen benne, ezért valahogy csökkenteni kell. Ez a csökkentés amit egyelőre nem tudni, de a jelek szerint a srác megoldotta (reddites threadben van egy példa egy konkrét online pokerre ahol leírták hogy oldották meg). Ugye itt az segít be, hogy számítógépek nem tudnak valós random számot előállítani. Hanem pl. az éjféltől eltelt másodperceket veszik alapul. Viszont így már rögtön jóval kisebb a lehetséges deckek száma, mert kevesebb seeded van ami alapján generálod a rendezést. Szóval vannak erre trükkök.
Másik játékos lapját kicsit macerásabb meghatározni, mivel ott nem tudod, hogy pontosan milyen sorrendben jöttek fel a lapjai, csak azt hogy milyen lapok vannak a kezében. De az alapelv ugyanaz, csak lasabban szűkül a lehetséges deckek listája (ha első körben kijászik egy moonfire-t, akkor eldobhato az összes olyan pakli ahol az első 5 lapban nincs moonfire, de meg kell tartani mindet ahol az első 5ben szerepel).Az összerakás sorrendje valahol a szűkítés során számít, mert ha pl. a fent említett másodperc alapú szűkítést alkalmazza, akkor a lehetséges deckek esetén nem mindegy mi volt a kiindulás.
-
fogtunder
nagyúr
válasz whitezo88 #19348 üzenetére
Elvileg 30! az összes lehetséges sorrend, ezt szűkítik le az algoritmus ismerete alapján egy kalkulálható halmazra, onnantól egyszerű sequence kereséssel meg tudod találni azt a sorrendet a lehetségesek közül, amit bekevert a gép.
Ami nem világos teljesen, hogy a mulligan hogyan befolyásolja ezt? Ha a három kezdőből egyet dobok vissza, akkor nem lesz sequence, ami alapján keresni lehetne.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Cathfaern #19347 üzenetére
na akkor teljesen elvesztem. mi alapján lehet kiszámolni, számítani hogy mit húzunk?
más: Ekop már rank71 palával jól van összerakva tényleg, kevés a dead lap. Shade lapulhat amíg nem lesz szükség, EQ után tovább nő, stb. Megkérdeztem tőle KT-ről mit gondol de nincs vele kibékülve. Tegnap este Kolento is játszott hasonlóval, bár nála nem volt egyetlen silence sem, amit furcsálltam.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz whitezo88 #19343 üzenetére
Pontosítsunk kicsit
1. Nem ugyanazt a randomot használja mind a két oldalon, nem ezen alapszik a módszer. A módszer alapja, hogy mindig ugyanazt a sorrendből indul ki az összekeverés, és relatív kis számú lehetséges sorrend van (hogy ezt pontosan mi alapján szűkíti le, az nem derül ki). Tehát ha tudod az összes lehetséges sorrendet, és tudsz pár lapot, akkor le tudod szűkíteni, hogy melyik sorrend lehet. Ha elég sok lapot tudsz, akkor pontosan tudni fogod milyen lapok vannak a kezében, illetve azt is, hogy miket fog húzni.
2. A módszerhez nem elég pontosan tudni, hogy milyen deckel játszik az ellenfél, az is számít, hogy amikor összeállította a decket, akkor milyen sorrendben adogatta hozzá a lapokat (mivel ez fogja a keverés alapját jelenteni). Szerver oldalon nem mana vagy név szerint tárolja el a deckekben lévő lapokat, hanem a hozzáadás sorrendje szerint.
3. Emiatt "sima" HS játék során (ranked, casual, arena) képtelenség megmondani, hogy az ellenfél milyen lapokat fog húzni.
4. Amire viszont jó:
a, Saját deckedről meg tudd mondani, hogy milyen lapok következnek
b, Tournament esetén ahol előre le kell fixálni és be kell küldeni a lapokat. Nem tudom pontosan a beküldés hogy történik, de ha meg lehet oldani, hogy más lap sorrend legyen beküldve, mint ahogy összeállítottad, akkor már itt sem ér semmitSzóval a 4a, miatt lehet csalásra használni, de csak nagyon korlátozott mértékben. Illetve Blizz részéről nagyon könnyen javítható a probléma egy egyszerű hotfixel (kliensen nem kell módosítani semmit).
-
tomazin
veterán
válasz whitezo88 #19343 üzenetére
érdekes teória, bár bevallom nagy lustaság lenne sztem ugyanazt a randomot felhasználni. de ha még ugyanazt is használja fel, akkor valamilyen transzformációt végre lehetne rajta hajtani (pl. az ezredmásodperc, amikor a szerver megkapta a kérést, vagy esetleg ip). csodálkozom is, hogy nem kopp ugyanazzal a paklival próbálták ki.
F-ECT$: attól, hogy más sorrendben választod ki, ő még sorrendezni fogja. sőt van egy olyan sanda gyanúm, hogyha fogsz 2 random lapot, aminek azonos a manaértéke és mindkét lehetséges módon kiválasztod (először A lapot, majd B-t rakod a pakliba, majd fordítva) akkor is ugyanazt a sorrendet fogod látni (szerintem, de nem tudom most kipróbálni).
így meg lesz spórolva az,h lapválasztáskor rendezést kelljen használni, és fixen mindenki kap egy tömböt, amiben 0,1,2 érték lehet attól függően mennyi van az adott sorszámú lapodból a pakliban. de ez megint csak tipp.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
ezt most találtam, érdekes lehet.
[link]
lefordítom a lényeget bár számomra sem teljesen világos. Szóval az elmélet szerint a játék ugyanazt az algoritmust használja a két játékos deckjének keveréséhez. Minden lapnak van egy sorszáma, ami nem a ma costot hanem az összeállításkori sorozatszámot jelenti. namost, jó eséllyel ki lehet ezáltal találni az ellenfél kezében lévő lapokat HA tudod a decklistjét, ami a netdeckek korában nem nehéz mivel 5ből 4 netdeckezik főleg magasabb szinten. Tehát ha nekem van egy pala deckem és elején feljön Tirion, akkor valószínű, hogy az ellenfél kezében is lesz egy Highmane. Ugyan nem mindegyik netdeckes száz százalékban ugyanaz de mégis jó eséllyel lehet találgatni (illetve pl hunters mark lehet nála ha nálam van a legolcsóbb drop)ki kéne próbálni majd ez friendly meccsen úgy, hogy ismerjük a másik pakliját, sőt, ugyanaz, ugyanabban a sorrendben összerakva. mert akkor az elmélet szerint ugyanaz a kéz kell, hogy legyen.
Mint a redditben írják is, ez versenyen nagy exploit lehet, ahol már a hőst látva lehet általában tudni, milyen deckösszeállítást láthatunk. Ha otthonról játszanak akkor pedig papírról is leshetünk. (előre kinyomtatva a várható deckeket pl, control warri miracle stb általában mind ugyanaz és nem összevissza hanem mana cost alapján rakja mindenki össze, vagy úgy, hogy előbb a kasztlapokat sorban, majd a semlegeseket sorban)
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz xavix13 #19332 üzenetére
KT-t sokan win more lapnak tartják, tehát "fölösleges", amivel nem értek egyet még constructedben sem. Ha taunt mögé tudod tenni, és az ellenfélnek nincs direkt leszedése, silence, board clearje, lethalja, akkor általában meg is nyeri a meccset, de erre egy 8 manás legendarynak "joga" van. (Sokkal többször eldől már a meccs az 3-4 manás minionoknál, ami nem feltétlenül jó.)
Ennek ellenére én egyelőre nem látom a helyét a control wari deckben, de a priest, shaman, pala és legfőképp a druida deckbe be tud férni.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz Redcaster #19340 üzenetére
Úgy fogd fel hogy napi 1 vagy 2 paklit kapsz ingyen.
Ez BÁRKINEK jól jönne, csak nem mindenki hajlandó feladni az elveit..ennyi.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Redcaster
őstag
Azt mondjátok már meg nekem, hogy egy ilyen játékban mi értelme van botozni? Ez az egy dolog nem fér a fejembe... Elindítod a programot, és játszik helyetted. Mi ebben a jó? Nemtudom hány %-os winratet tud hozni egy ilyen, de azt nemhiszem hogy legendig el lehet vele jutni. Abban az esetben lenne "célja", mert lehetne villogni az új hatlappal. De azon kívül mi? Eljutsz legend közelébe úgy, hogy sík hülye vagy a játékhoz, mindemellett a játék varázsát veszi el. Komolyan ennyire luxus lenne a mai világban megdolgoztatni az agyát egy-két embernek hogy elérhessen valamit egy játékban (!!!) ?
-
pethYeti
addikt
válasz Winner_hun #19335 üzenetére
Szerintem az bot volt Szóval rákontrázhatsz de pont nem leszarja
-
Winner_hun
titán
Sose értem meg ezeket a direkt időhúzó szerencsétleneket. Első néhány kör, várja hogy elkezdjen letelni az idő és direkt akkor kezd el játszani. Az ellenszer hogy visszajöjjön a játékba: ugyanazt kell csinálni. Az első időhúzásnál még nem szoktam kontrázni, van hogy nem figyel a másik de ha gyorsan kipakolok és továbbadom a kört akkor nehogy már megint fontos dolga legyen..
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
xavix13
őstag
Fúú az érzés amikor tudod hogy mi az utolsó lapod, és tudod hogy azzal fogsz nyerni, úgy, hogy több mint 10 körig 1 hp-ban élsz, megfizethetetlen.
Ellenfél priest 30 hpról kapott ki a végén, és kb még 13 lapom volt hátra amikor levitt 1 hp-ra.
A végén rendesen matekozni kellett hogy hogy fogok nyerni, mert ugye az első fatigue megölt volna.
Úgyhogy a kalkulációk megtörténte után, 2 lappal a vége előtt yolo mód be, nincs több trade, és bízunk a tauntban, meg hogy nem húz leszedést/direkt sebet/silencet. Hát a végén bejött.[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Mondták már amúgy hogy Kel'Thuzad autowin arénában? [link] (Főleg hogy volt rá később egy faceless is 3 körrel, de ott már am is mind1 volt)
Innentől kezdve minden esélyem elszállt, konkrétan semmit sem tudtam a boardal csinálni, az 1 szem poly-m már elment régebben egy Fire Elire.
Mondjuk ma a paladin questem is ő hozta le kb 5/3-szor, ha jó ütemben játssza ki az ember "szinte" autowin constructeden is.[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
válasz Kempeti #19330 üzenetére
Aranyat lehet packra és arénára költeni, + a most kijött Naxx szárnyak kinyitására is. Szerintem a legjobban akkor jársz, ha szépen lassan összegyűjtöd Naxx összes szárnyára a pénzt, az cirka 2800 arany. Ezután arénázni érdemesebb inkább, mert tanulsz is, illetve 3 wintől felfelé már jobban megéri, mintha paklit vennél, mert szinte biztos hogy 50 vagy több aranyat kapsz a pakli mellé
Más:
Golden legendary szöveg paklinyitásnál több nyelven 0:23 mindent visz
[ Szerkesztve ]
-
Kempeti
tag
válasz ígyvanferi #19329 üzenetére
Okés, kösz!
Aranyat, csak paklira lehet elkölteni? Van 340 aranyam, és szúrja a mancsomazt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
Kempeti
tag
Ma kezdtem el játszani, most lettem meg 20-as szintü a rugóval. Kérdésem, hogy rankednél, msotmár 24 1 csillagos vagyok, ha vesztek, akkor vissza lehet esni 25-re?
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
SLYM
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz fogtunder #19317 üzenetére
Szerintem van esély rá, hogy drágább lesz a booster. Az sem derült még ki, hogy a mostani dust használható lesz-e, vagy nem, vagy csak késleltetve az új kártyák craftolására.
A mostani ~270 expert kártyához kell ~200 pack (nem az összeshez, hanem a jobbakhoz), szóval a ~100 új kártyához kelleni fog olyan ~70 pack, ami mai árakon is 7k gold.
Azért kérdeztem egyébként mert most van 2.3k, de még hiányzik 3-4 legend, amire van esély, hogy esetleg használnám, csak nem tudom, hogy érdemes-e elszórni packokra a goldot. Az is lehet, hogy megyek heti 1-2 arénát, és akkor szép lassan meglesznek, de a gold is gyűlni fog.
ricshard444: én adok esélyt egy karácsonyi megjelenésre, de ha jövő tavasz, akkor is érdemes időben elkezdeni a gyűjtögetést, mert heti ~400-500 golddal azért eltart egy ideig.
Dive ever, work never.
-
Redcaster
őstag
válasz ígyvanferi #19319 üzenetére
Az én stratégiám mostantól a következő lesz:
Összeszedek 650 goldot, ezután arénázok. Lejön a nevezési díj, marad 500. Minden aréna után 100 arannyal kitolom a célt, így a következő aréna ára már 750-ből fog levonódni + ugye 1-2 jobban sikerült aréna reward is megdobja ezt az összeget. Így viszonylag jól lehet goldot összeszedni, és arénára is jut idő Remélhetőleg van még idő a következő kiegészítőhöz, és remélhetőleg párezer goldom lesz, mire odáig jutunk Naxx előtt is így csináltam, lett is volna pénzem időben kinyitni az összes szárnyat, csak ezt Blizzardéknál nem akarták
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
-
fogtunder
nagyúr
válasz F-ECT$ #19316 üzenetére
Ha mostani booster árral számolok, akkor legalább 5-6000. Ez viszont azt jelenti, hogy nincs nyitogatás már, igaz sok mindenre nincs is szükségem, pár legend hiányzik még, de egyik sem kulcslap, epicből is elég jól állok. Viszont a dust elvileg közös lesz, úgyhogy tuti nem kraftolok semmit addig.
-
F-ECT$
titán
Mennyi goldot szeretnétek gyűjteni, mire megjelenik a következő ~100 lapos kieg?
Dive ever, work never.
-
sagem
addikt
válasz DaveNo1 #19301 üzenetére
Nem, csak egy secret van benne, gondolom pont ezért szívok bizonyos paklik ellen..sajnos fegyver sincs..meg sok egyéb sincs, ez tényleg ilyen Tesco gazdaságos pakli rank 9 aljáig jutottam vele, talán összekaparok annyit, hogy tudjam fejleszteni
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ricshard444
veterán
-
addikt
Pár érdekes szituáció: HS
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
whitezo88
nagyúr
5-1 NA meta, kicsit felülreprezentált a hunter számokban is: [link]
-
F-ECT$
titán
Egy sérült, de divine shieldes lényt lehet execute-olni?
Dive ever, work never.
-
DaveNo1
veterán
You are not prepared.
-
Redcaster
őstag
Kis érdekesség: ilyen lenne a HS, ha 25 évvel ezelőtt adták volna ki jópofa
-
DaveNo1
veterán
Secretes verzióval tolod? Zoo ellen az a legjobb az explosive trap miatt (tojás ide vagy oda), de ma amúgy gyenge mana curve és explosive trap kijátszása nélkül is vertem simán zoo-t úgy, hogy feljött a fegyver, freezing trap + 5. körre a kombó. Ha nincs UTH azért az megnehezítheti a dolgot.
Shaman szerintem a legkönnyebb meccs, sok totem = sok hound, hero power és egyéb dolgok meg elintézik a shamant mivel nincs healje és sok komolyabb tauntja sem. Secret Mage megint csak esélytelen, ott a flare, illetve a mage secreteket könnyű "becsapni". Persze rossz kezdő kézzel, és húzásokkal bármitől ki lehet kapni.
You are not prepared.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- iPhone topik
- Synology NAS
- Valorant
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla