-
GAMEPOD.hu
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
válasz F-ECT$ #18597 üzenetére
Rank8, 2 zoot, 1 midhuntert, 1 secret maget. Egyelőre ennyi a minta, de elég meggyőző volt.
(#18598) Sirandrish: Azt a leeroyt nem igazán értem, nem kombózik a facelessen kívűl semmivel.
Meg szvsz kodo helyett inkább cabal ha van, jobb ellopnim mint megölni a cuccot.[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
Sirandrish
legenda
Itt az én Priest deckem...3/3 eddig! Nem mondanám hogy szélsebes de működik és szórakoztató
Argus, Leeroy és Kodo még nem végleges, de egyelőre maradnak
A Pyro helyett viszont szinte 100% hogy megy a Sunfury..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
alpihun
senior tag
LEL rossz kép véletlenül
akkor maexxna-black knight csere?
következő craft a savannah lesz
webspiner második szárny :S[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
whitezo88
nagyúr
válasz alpihun #18592 üzenetére
2 savannah és 2 uth kell, amúgy az irány jó. a core houndot kukázd. tundra rhino se annyira jó lap mégha párszor úgy is tűnik, és 2 webspinnert is tolj bele (az nem tudom melyik wing első vagy 2.) ja és 2 creepert, az első wing még asszem és jó lap ide. Multi shot helyett mehetnének pl. akár a Maexna is beleférhet.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
Erőforrások hiányában ez egy ideig marad. Idővel craftolok még ide.
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Watto1991
senior tag
Én a Thundra Rhino-t sem kedvelem, igen lassú. Helyükre 2 freezing trap-et raknék.
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz xavix13 #18583 üzenetére
Jelenleg ilyen.
A haunted creeper mi helyére férne be, illetve hogyan lehetne ezt még csinosítani?
Szabad hunter lapjaim: snipe, eaglehorn bow, egy második arcane shot. Neutralba meg free és pár common van, amit craftolni is tudok ezért nem sorolom. Meg egy black knight amin nagyon gondolkodom, rengeteg meccset hozott már vissza, a maexxna szvsz hülyeség ide.Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
NyalokAA
aktív tag
aréna shamannal 4-1 ről 4-3 , de olyan paklik jöttek , hogy legszívesebben kivágtam volna az egeret a zárt ablakon izomból .... megnyugtatásképpen egy kis value loot
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
Amúgy egy észrevétel:
A legtöbb deckben benne van Maexxna, főleg a gyengébb deckekben. Mivel a szárny amúgy is ingyenes én is letoltam mindegyik ellenfelet kizárólag basic lapokból összeállított deckekkel elsőre, szal baromi könnyű megszerezni.
Maexxna-t eltiproni kodo-val valami felbecsülhetetlen érzés.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
Ekkora Dennis troll-al még nem találkoztam.
Hunter ellenfél Flare-val nyit.
Majd Hunter's mark-olja a kis 1/1-es argentemet, majd a következő körben megismétli ugyanezt.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
DaveNo1
veterán
válasz Gyuri27 #18557 üzenetére
Rugó most szerintem az egyik leggyengébb, gyakorlatilag egyik új lapot sem tudja hasznosítani. Cancer jó tud lenni gyors winekre, de sokszor megeszi a fene ha elfogynak a lapok a kezében.
Pap meg a wari szerintem egyáltalán nem ratyi, pont ezzel a két hőssel lehet mefogni bármelyiket (szerintem).
You are not prepared.
-
addikt
-
salaam
senior tag
Az előbb összekerültem egy egészen izgalmas deckkel, kill command topdeck kellett a győzelemhez, franc gondolta, hogy ilyen is van. Aggro priest feugen-stalagg párossal, meg yserával. Elég fun decknek nézett ki, lehet, hogy kipróbálom, bár yserám nincs, de majd csak találunk valamit a helyére
-
whitezo88
nagyúr
Thaddius vs Murlock [link]
PethYeti: 18-ról, plusz fegyó
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz F-ECT$ #18560 üzenetére
Itt egy: Value Priest
(#18561) szalontai: Azt már megszoktam hogy itt mindenért megy a sírás zoo, hunter, rugó, tökmindegymi, egyeseknek semmi se jó és minden op. Mondjuk a miracle gőzőm sincs mitől lenne op, ráadásul most már van rá counter is minden deckben.
[ Szerkesztve ]
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
tomazin
veterán
válasz DaveNo1 #18550 üzenetére
most azért mert ennyit leszedett vele? ha nem jön neki a kombó akkor meg meg van lőve. ennyi erővel akkor skillstrikeot is nerfelni kéne (az szvsz egy "kicsit" op-bb).
emellett semmi direkt leszedő spellje nincs, so nem is értem ezt a hsz-ed.az ultiból meg vegyük ki a piros ászt mert az is op
[ Szerkesztve ]
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #18551 üzenetére
Nem OP, mert lassú nagyon, ezt a palát is lenyomtam egy kísérleti deckkel úgy, hogy lerakott 6 nagy tauntos lényt, + healelt magán 26-ot...de ezek a "skill" spellek idegesítőek tudnak lenni (pl. hunternél uht + hunter's mark, magenél a flamestrike, palánál equity kombó, stb. )
You are not prepared.
-
whitezo88
nagyúr
nekem kb 4.re sikerült pappal. 2 bgh, 2 death, rakj bele tojást is. nekem úgy volt hogy t2 tojás t3 death/bgh, ő unbountot tett le amit lecsaptam aztán, a többi már jött magától. elég idegesítően topdeckel, de meg lehet úszni kevés sebzéssel. érdemes betenni stalagg/feugen párost mert már az első halálakor kapod Thaddiust. azt is lehet hogy ha van mivel ütöd a 4/7et ami aztán kisebb lesz köv körben, nem 7/4.
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
LOL, csak egy darab BGH van
-
P00By
nagyúr
Thaddius jól kezd HC-n
MOD: 5. próbálkozásra már elértem, h csak a 6. körben halok meg
[ Szerkesztve ]
-
salaam
senior tag
-
whitezo88
nagyúr
ki mivel játszik ladderen ami megy is? nagyon nem találom mivel lehetne. a pap jónak tűnne de most is kikaptam egy zootól ami ellen nem kéne...
-
Gyuri27
félisten
-
addikt
-
Gyuri27
félisten
Full röhejes az egész. 10-ből 10x a második hős kirakja pap ellen coinnal a 2 körben a dancing sworldot.
Nesze neked skill. Ha az elején nincs kézben vagy 1-2 körben nem jön az a kombó ami kell léphetsz is ki.
Nevetséges.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
P00By
nagyúr
Hm, most elsőre megcsináltam mind a négyet(nem HC) egy előző priest paklival. Viszont a warrior nem megy, mindig sikerül két nagy tauntot csinálnia
MOD: Két 9/10-es pontosabban
[ Szerkesztve ]
-
tamastoth
csendes tag
Ha valakinek gondja lenne a Heroic Construct Quarterrel (4. szárny) itt vannak deckek, amik kizárólag basic lapokat használnak és megcsinálta velük. 36:36-tól kell kezdeni nézni.
-
addikt
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #18523 üzenetére
thaddius kb 3.ra lement. dupla BGH a deckben, meg a feugen stalagg páros ami ha meghal kapod Thaddot. De ez...
mod: végre! rohagymeg. [link]
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #18521 üzenetére
Hát ezek után kíváncsi leszek Thaddiusra.
Bár te kapásból Priestel próbáld..azzal nekem is lement másodjára, viszont más heroval csak szerencsétlenkedtem..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #18521 üzenetére
Ha életed legjobb lapjárását produkálod akkor lemegy könnyen mi?
szerk: nem azt írtad hogy lement? Most már csak talán? Nah huzzál bele
Szerk2: bakker...nah de legalább már látod hogy melyik heroval kell nekimenni..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz Sirandrish #18519 üzenetére
na most talán lemegy pappal úgy hogy dupla lighwellel nyitottam aztán TBK ill. 2 holy nova egymás után. úgy már tudtam tartani a controlt...
mod, mégsem... vesztettem...
közröhej. 25x egymás után nem jöhet rosszul a lap. most is a Deathlordra dupla slam a válasz... aztán 5. körömre van 8 hpm és 0 boardom megint.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz whitezo88 #18518 üzenetére
Érdekes..nekem talán az volt a legkönnyebb.
Esetleg freeze mage?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
whitezo88
nagyúr
válasz DaveNo1 #18516 üzenetére
nekem hiába jön be MINDIG van nála valami leszedés, akár slam, akár injection, akármi. aztán elkezdi a tauntokat fosni. ha 20x nem mentem neki egyszer sem. mod: 21...
mod: handlockkal is próbáltam, sikertelenül. olyan paklival csinálom amit easynek mondanak néztem videót is de úgy SOSEM jönnek a lapok se nekem, se az ellennek.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
grobbulusra valami tipp, vagy addig játszak amíg bejön a deathlord+divine+inner kombó? eddig 10x vert el különféle paklik ellenére. most végre ott volt a DL meg Inner, erre t1 leper into t2 coin+mutating... swd sehol. köszi.
aztán megint, csak most t3ban dancing swords rakott ki majd rá a mutatinget. aztán egy ooze és arra is.[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz Cathfaern #18497 üzenetére
és (#18499) F-ECT$
Kösz mindkettőtöknek a gyors választ.Az összlvl alapú matchmaking kb csak tipp volt de ez is ugyanúgy magyarázza, hogy miért kaphatok 4 legendarys ellenfeleket 2 lvl-es heroval.
(#18504) Cathfaern
az a 700gold entry se piskótaBagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.
-
Sirandrish
legenda
válasz tamastoth #18509 üzenetére
" Az indok az volt, hogy sokan, akik tesztelték nyafogtak, hogy túl nehéz"
És akkor mi van? Attól még járhatna a golden lap érte..lévén az sem ad előnyt.
De ha annyira fáj, akkor legyen craftolható IS...szerintem. Bár már mindegy mert lassan a célegyenesben vagyunk és a Naxx is a múlté leszF-ECT$ Kábé...
[ Szerkesztve ]
-
tamastoth
csendes tag
válasz Cathfaern #18504 üzenetére
Ne félj annyira a Heroic Naxxtól sem, basic kártyákkal is meg lehet csinálni. Igaz semmi reward nincs egyelőre, csak a végén, ha kész van mind, kapunk egy hátlapot. Nagyon sajnálom ezt a buta döntést a Blizztől, hogy nem az arany keretes lapok jönnek a Heroicból. Az indok az volt, hogy sokan, akik tesztelték nyafogtak, hogy túl nehéz, ezért inkább craftolni lehet őket.... Én nem tudom kik nem voltak képesek megcsinálni a Heroicot, de hogy annyi dustot összeszedni 1000x több idő és fáradság, abban biztos vagyok.
-
Sirandrish
legenda
-
DaveNo1
veterán
válasz Sirandrish #18505 üzenetére
Szerintem ez volt a legkönnyebb szárny, 2-3. boss nagyon egyszerű volt heroicon is
You are not prepared.
-
Sirandrish
legenda
válasz emperorka #18501 üzenetére
Próbáltam saját ötlettel és a 4ből 3 le is ment, de Thaddius kifogott rajtam
Köszi egyébként..a gratot és a paklijavaslatot isEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cathfaern
nagyúr
válasz F-ECT$ #18502 üzenetére
Viszont azt tegyük hozzá, hogy normal Naxx végigverhető basic lapokkal is. Én vagy 3 paklit nyitottam, egyikben sem volt semmi extra (ingyenes arena menet meg ilyesmikből ami jött), és eddig lényegében Naxx normal nem tudott megfogni (patchwerk is lement ma hajnalban). HC más kérdés, de annak neki se álltam
Szóval ha valaki rááldoz IRL pénzt Naxxra, akkor meg lesz az összes kártyája elég hamar. Ha ragaszkodik az ingyenességhez, akkor viszont tényleg sok idő (de ugye ahhoz kb. csak akkor érdemes, ha 100%ig biztos benne, hogy soha az életben egy paklit se fog venni IRL pénzért. Ellenkező esetben jobban járt volna ha azt a pénzt Naxxra költi) -
emperorka
tag
válasz Sirandrish #18498 üzenetére
Na még elég gyors voltál Nekem sem volt cabalom,ezért én is változtattam rajta egy két helyen.
Grat amúgy
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla